Kiina boikottiin!

sairas maa

En jaksa ymmärtää miksi kukaan haluaa matkustaa niinkin sairaaseen maahan kuin Kiina. Maa, jossa tapetaan tyttövauvoja ja syödään kissoja ja koiria, jotka usein tapetaan julmasti, joutaisi vajota kokonaisuudessaan maan alle.

10

1571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aasiasta

      Pistetaan Suomi boikottiin, siellakin tapetaan lapsia :-), oppilaat saavat kayda kasiksi opettajiin, eika opettajat saa siita rankaista. Verotuskin on syvalta, joutaisi kasvaa kuusta tayteen koko maa!

      Kiinassa ei syoda yleisesti koiraa ja kissaa, kannattaa edes kayda maassa ennenkuin puhuu hopoja. MIksi et laita Koreaa saman tien boikottiin? SiellaKIN syodaan koiraa...

    • mitä sitten

      Mitä sitten vaikka syödään kissoja ja koiria. Ihan samanlailla lihaa kun mikä tahansa nisäkäs. Miten poikkeaa poron tai jäniksen syönnistä? Ihme jeesustelua. Mistä on made in chica nahkahanskasi tehty? et taida tietää, oletat varmaan että sitä samaa kuin made in finland hanskoissa. Ei ne koirien nahat kaatikselle mene...

    • julmaa on

      Mutta kuka vaivautuu kaivelemaan jokaisen historian hämärän jokaisesta maasta johon matkustaa. Totta, että Kiinassa historian hämärä jatkuu edelleen, mutta annetaan heidän rauhassa kehittyä siitä ulos.

    • siellä on

      niin kauniita naisia, jotka eivät ole niin pihejä ja tiukkapipoisia kuin suomalaiset jokinorsut

    • Asi Allinen

      Kuinka monta tyttö- ja poikasikiötä (=vauvaa) Suomessa tapetaan vuosittain esim. oman äitinsä pyynnöstä? Tuhansia! Keskustelun aloittaja on todella kaksinaismoralisti pahimmillaan. Käveleekö Kiinassa vähän yli 10-vuotiaat kaljapullot kädessä kuseskelemassa ympärilleen?

      • joo...

        Suomessa saa abortin pyynnöstä, mutta Kiinassa sen saa täysin pyytämättä jos yhden lapsen kiintiö on täynnä (poikkeuksena harvaan asutut seudut).

        Kiinassa vähän yli 10 vuotiailla ei ole yleensä rahaa ostaa kaljaa, ja kuseskelemisesta joutuu virkavallan kanssa tekemisiin.


      • Satunnainen bisnesmatkailija
        joo... kirjoitti:

        Suomessa saa abortin pyynnöstä, mutta Kiinassa sen saa täysin pyytämättä jos yhden lapsen kiintiö on täynnä (poikkeuksena harvaan asutut seudut).

        Kiinassa vähän yli 10 vuotiailla ei ole yleensä rahaa ostaa kaljaa, ja kuseskelemisesta joutuu virkavallan kanssa tekemisiin.

        Ainakin monet vähemmistökansat saavat Kiinassa hankkia niin pljon lapsia kuin haluavat. Näitä on kymmeniä. Kaljanjuomista ei pidetä Kiinassa mitenkään ihmeellisenä, mutta sitä juodaan yleensä ruokailun yhteydessä. Kalja ei ole kallista mutta 10-vuotiaat ostavat kyllä mielummin jotain muuta (yleensä syötävää).


    • 123456

      Jos et jaksa ymmartaa miksi kukaan haluaa matkustaa Kiinaan, ehka paras ratkaisu on etta mennaan Kiinaan itse katsomaan.

      • MGG

        Olen asunut jo pari vuotta Etelä-Kiinassa, jossa opetan paikallisessa 21 000 opiskelijan yliopistossa. Minulla on 240 omaa, tosi mukavaa opiskelijaa, jotka eivät kyllä missään suhteessa poikkea muun maailman opiskelijoista. Paitsi tietysti ulkonäön suhteen.

        Opiskelijoilla on hieno projekti, jossa he välittävät yhdessä kirjoitetun tarinan muodossa ajatuksiaan ulkomaailmalle. Jos kiinnostaa tällainen näkökulma, englanninkieliset sivut ovat osoitteessa www.kremtrekker.com

        Osoitteen nimestä huolimatta se ei ole mikään kaupallinen projekti.


    • MInun mielipide

      On jotain hyvää, liika pornon katselu on estetty. Lisäksi kiinalaiset arvostavat koulutusta ja syöthän sinäkin varmaan lehmää ja sikaa, onko sillä suurta eroa koiran ja kissan kanssa?!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1276
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe