Elikkä...yritän selittää yksinkertaisesti, olkaa kärsivällisiä.
Poistin muutaman henkilön tiedot, eli hiiren oikeaa nappia ja delete contact. Näiden osoitteet kuitenkin on vielä tässä vaiheessa tallella Tools->Options->Privacy->block list:ssa.
Ongelmani on se et tuolta block list:ltä saa poistettua vain osan osoitteista kokonaan ikuisesti pois! kun painan jonkun osoitteen kohdalla hiiren oikeaa nappia, niin "delete" komento ei ole edes vaihtoehtona.
Miten nämä saa poistettua? Olisin todella kiitollinen :) Yrittäkää edes ymmärtää...
Poistin muutaman henkilön tiedot, eli hiiren oikeaa nappia ja delete contact. Näiden osoitteet kuitenkin on vielä tässä vaiheessa tallella Tools->Options->Privacy->block list:ssa.
Ongelmani on se et tuolta block list:ltä saa poistettua vain osan osoitteista kokonaan ikuisesti pois! kun painan jonkun osoitteen kohdalla hiiren oikeaa nappia, niin "delete" komento ei ole edes vaihtoehtona.
Miten nämä saa poistettua? Olisin todella kiitollinen :) Yrittäkää edes ymmärtää...
Vastaukset 2
Vanhimmat
Tuo ettet saa poistettua blokattua poistamiasi johtuu siitä että se henkilö on ensin lisännyt sinut meseensä, eikä ole poistanut sinua listastaan jolloin et saa kokonaan poistettua tämän nimeä.
TS. se joka on ensin lisännyt, poistaa ensin.
Hyvä kun kerroit ja olipa hyvä että huomasin tämän ketjun. Kiitos kummallekin.