Sanna,Anne,Kari,Jari,Satu ja Mika ja Osmo merellä

Laivaristelilijä-Sanna

Oli puhetta Sadun kanssa, että olisi hienoa päästä matkoille. Emme keksineet miten/millä rahalla(Tahdoimme jonnekin ulkomaille isommalla porukalla) No,olimme baarissa ja naapurin miehet myös.Mika oli myös ja hän mainitsi uudesta pienemmästä laivasta,noin puolet Viking Rosellasta,laivaan mahtuu n.200 matkustajaa ja kaikki mahtuvat hytteihin.Laiva oli Aker Finnyardsin
tekemä.

Ja oli ollut puhetta ensimmäisestä matkasta laivalla ennen kuin se myydään Floridaan,josta oli pyydetty rakentamaan. Ja että työntekijät saavat ilmaisen matkan ja kutsua tuttujaan/perheenjäseniä 5 vrk:n koematkalle.Matka tehtäisiin Atlantin valtamerelle ja Raumalta Skotlantiin ja sieltä takaisin.Joten innostuimme ja saatiin muitakin mukaan. Ja koitti sitten matkapäivä,olimme saaneet mukaan Karin,Jarin ja hänen kihlattunsa Annen. Ja niin me tulimme Rauman satamaan.Terminaalissa kuulutettiin lähtijöiden nimet,meitä oli kaiken kaikkiaan 180 matkustajaa henkilökunta.

Me yllätyimme,koska ei ollut mahdollista mennä kahden tai neljän hengen hytteihin,ne olivat varattuja.Joten saimme sviitin ja siinä oli kaikille paikat ja oma keittiö,pieni.Ja ikkuna.Mutta ei maksa mitään.Minä,Satu menimme alasängyille,ja yläsängyissä olivat Osmo ja Mika.Ja Anne ja Jari menivät parisänkyyn. Laiva lähti ja oli aamu vielä.Minulle tuli vähän kiukkuinen olo sen vuoksi,koska olin toivonut että olisi karaokemahdolisuus. Mutta sitten Mika sanoi,että kuulemma on,ja se on joka ilta 20-04 laivan discon vieressä baarissa.

Oli aamupäivä,maanantai,ensimmäinen matkapäivä,ja Mikan täytyi lähteä työntekijöiden kokoukseen. Minä ja Satu ja Osmo menimme kiertämään laivaa ja tutustumaan paikkoihin.Menimme syömään laivan ravintolaan.Oli monipuolinen ja halpa ateria,koska siitä piti kuitenkin maksaa. Menimme taxfree-kauppaan ja ostin pari cd-levyä ja karkkeja. Kuulutettiin että laivan tanssiaiset ovat baarin vieressä discotilassa kello 13.00-18.00. Minun teki mieli mennä,mutta Satu ei halunnut,joten menin Sadun kanssa hyttiin juttelemaan ja huilailemaan.Anne ja Jari ja Osmo ja Mika menivät tanssiaisiin,minua harmitti,mutta minkäs voi,kun Satu ei haluaettä menen heidän kanssaan,kun Sadulla polvikin kipeä ja väsyttää.

Mutta piristyimme kovasti kaikki illalla kun tultiin kahdeksalta karaokeen.Lauloin monia lauluja,koska ei ollutkaan ketään toista laulajaa.No,kyllä Jari lauloi jotain,kuten aamu toi,ilta vei, häirikkö, ajetaan tandemilla ja Satu mun kanssa kappaleen "rakkaus on lumivalkoinen"

Mä lauloin vaikka kuinka monta laulua ja Satu väsyi ja meni nukkumaan jo kymmeneltä.Minä innostuin ja vaikka Satu oli kieltänyt,join siideriä ja kossukolaa.En kyllä paljon,mutta vähän.Tanssin Mikan kanssa ja myöhään kolmeen meni.Olin sammunut ja heräsin hytissä.Ihmettelin,miksi olen hytissä. Oikeammin en tajunnut,missä olen. Osmo rauhoitteli: Sattuuhan sitä. Hän ja Mika kantoivat minut hyttiin,koska olin sammunut.

Aamupäivän (tiistai) nukuin ja vasta kahden jälkeen nousin sängystä ja pukeuduin ja oli kova nälkä. Satu oli vihainen ja kertoi, että juuri tämän takia oli kieltänyt: en saa mennä juhlimaan koska en lopeta juomista ajoissa. Vannoin ja vakuutin, että tämä ei toistu, ei ainakaan tämän matkan aikana. En voinut syödä,koska en pystynyt poistumaan hytistä. Satu,Osmo ja Mika lähtivät syömään mutta jäin hyttiin ja Anne ja Jari joivat olutta.-Minulla on nälkä. -Mikset mennyt noitten mukaan? Älä siinä valita! Jari oli kiukkuinen.-Enhän mä jaksa, koska olin sammunut eilen,yritin selittää.- Me juhlimme nyt ja sulle emme ruokaa laita,vaikka keittiö sviitissä onkin.

-Mun on nälkä!!! Valitin kuitenkin ja Anne sanoi,että hän tekee vohveleita vohvelipannulla. Ja hilloa on jääkaapissa ja ainekset. -Et tee! Nyt juhlimme!-Kyllä Sannalle täytyy syötävää laittaa! -Laittakoon itte --- Anne ja Jari alkoivat riidellä joten Jari lähti ja sanoi: -Syökää te vohveleita niin paljon kuin jaksatte mutta minä menen baariin! Ja Anne itki ja laittoi vohveleita. -Olen pahoillani. -Tänään et baariin mene. -Ei huvitakaan mennä. -Et mene mihinkään. -Mutta..-Et poistu sviitistä ennen huomista. -Mutta..taxfee.. eikös laivalla ole biljardihuone ja alakerrassa sauna ja uima-allas ja poreallas..-Ei.Sinä et mene koska et osannut lopettaa juomista ajoissa viime yönä. No,söimme vohveleita, ja se ilta meni ihan mukavasti ja rennosti. Limsaakin join.

No, yöllä en sitten saanutkaan unta. Pyörin sängyssä. Tuli keskiviikkoaamu, yö oli pitkä. Harmitti kovasti kun nukuin lähes koko tiistaipäivän. Saavuimme aamulla Skotlantiin. Emme poistuneet laivasta, vain satamassa käytiin. Kameralla otin paljon kuvia upeasta maisemasta. Oltiin rannalla tunti ja meni laiva takaisin Atlantin valtamerelle. Olimme ulkona ja ihailimme merta. Anne suuteli Jaria. Satu ja minä halailimme ja ihailimme merta. Keskiviikkona alkoi tuulla. Tuli kova myrsky. Tuli kylmempi ilma. Alkoi laiva keinua. Voimme kaikki sviitissä pahoin, emme poistuneet sviitistä. Ja tuli kuulutus ohjaamosta että laiva saattaa kaatua, varoitus ja jos meinaa käydä niin,niin kaikkien on mentävä varauloskäynneistä pelastusveneisiin ja pelastusliivit päälle. Sitten laiva alkoi menemään kyljelleen ja menimme juosten ulos ja asetuimme ensin veneisiin ja sitten panimme kaikki liivit ylle.Laiva jäi kyljelleen ja olimme laivaonnettomuudessa.

Helikopterit tulivat ja kaikki meidät otettiin niihin ja ne kuljettaisivat Saksaan sairaalaan. Ne,jotka eivät olleet loukkaantuneet, pääsisivät hotelliin. Meidän porukasta kaikki menimme hotelliin. Hotellissa saimme 2 hengen huoneet. Olimme järkyttyneet miten näin kävi. Ilmoitettiin, että pitää mennä lentokoneilla Suomeen.Mutta lentokoneet ovat täynnä,pääsemme vasta kuukauden kuluttua.. Emme tienneet miten selvitä, ei rahaakaan niin paljoa mukana. Joten päätimme mennä

linja-autoon johonkin ja matkustaa tai löytää juna, Kööpenhaminaan menevään junaan pääsimme ja me kaikki meidän porukka menimme siihen junaan. Olimme laskeneet,ettei rahaa enää silloin ole..


Joku muu voi jatkaa novellia.

0

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Stephanie Love

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Lappi
        0
        3086
      2. Rachelle Reynolds

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Etelä-Savo
        0
        3085
      3. Pamela Orr

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
        Star Wars
        0
        3084
      4. Aimee Dvorak

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
        0
        3079
      5. Molly Graham

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
        Puhelimet
        0
        3075
      6. Nancy Taylor

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
        Kauris
        0
        3074
      7. Jennifer Mitchell

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Joensuu
        0
        3049
      8. Ann Singer

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 🍒 ­­­N­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl02915748#AnnSinger 🔞❤️💋❤️💋❤️�
        Syöpä
        0
        3041
      9. Cassi Hale

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒 🍒 ­­N­­­y­­­m­f­­­o­­m­­a­­­a­­n­­i -> https://x18.fun/girl04857824#CassiHale 🔞❤️💋❤️💋❤️�
        Haiti
        0
        3041
      10. Christie Taylor

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 🍑 ­N­­y­­­m­­­f­­­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02455705#ChristieTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
        Kanalinnustus
        0
        3041
      Aihe