KETEK 400mg

Heipsuli

Onko kellään kokemusta Ketek 400mg antibiooteista? Itselleni määrättiin ko. kuuri 6päivää sitten ja sain pidennetyn 7päivän kuurin vaikeaan sinuiittiin eli poskiontelotulehdukseen. Lääkäri sanoi lääkkeen olevan todella vahva ja ihmettelin moista, koska en ole koskaan aikaisemmin 22vuoden aikana sairastanut poskiontelotulehdusta ja nyt kerralla hän määräsi kunnon tujun kuurin.
Ensimmäiset päivät menivät nukkuessa, olin niin sekaisin aina iltaan asti tästä lääkkeestä. Ketek on kyllä tepsinyt ja tulehdusarvonikin laskeneet 168:sta 38:an. Mutta pahoinvointi jatkuu ja maha on koko ajan kipeä, päässä heittää ja on muutenkin tosi epävakaa olo. Kuuri onneksi loppuu huomenna!
Kertokaa ihmeessä omia kokemuksia ko. lääkkeestä. Olen kuullut, ettei ko. lääkettä hirveän herkästi määrätä, olenkohan oikeassa???

14

7803

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • herkästi.

      En ole itse syönyt Ketekiä. Mutta tiedän, ettei ole herkästi määrättävä lääke. Sinulle se on varmaankin määrätty, koska tulehdusarvosi on ollut noin huiman korkea! Lääkäri on varmaan harkinnut sairaalaankin antibioottitiputukseen lähettämistä, mutta kuntosi on muuten tainnut olla kohtalaisen hyvä ja olet varmaankin muuten melko terve, niin että hän on päätynyt tujuun antibioottiin ja kotihoitoon. Oireet saattavat tietysti johtua Ketekistäkin, mutta tuollaisilla tulehdusarvoilla ihmiset ovat yleensäkin ihan venttejä, tulehdus on elimistölle aikamoinen koettelemus.

      • on minullakin

        kun poskiontelotulehdus meneillään... Ensimmäitteeksi annettiin, voi olla vahva lääke, mutta itse en tunne mitään sivuoireita. Tässä odotellessa että poskiontelotulehdus vihdoin ja viimein loppuisi. AINAKIN 5 päiväksi määrättiin, mutta taitaa tuntua siltä, että 7 pvä joudun syömään, sen verran sitkeä tauti...


    • nuusku28

      Mulla on 10 päivän Ketek-kuuri meneillään keuhkokuumeeseen. Otan kaksi tabua kerralla, sen jälkeen huippaa ja väsyttää useamman tunnin. Siihen kun vielä ottaa kolmio-yskänlääkettä, on tosi hulppea olo. Mutta en tietenkään ole nyt töissä. Poskiontelotulehduskin on päällä taas, siihen olen saanut yleensä penisilliiniä tai amoksiinia. Tämä Ketek on tosiaan aika tujua ja maksaakin maltaita.

      • .......

        itselläni loppui tänään 10 päivän ketek kuuri ja juuri tuollaisia oireita oli mistä kerroit. Päässä heitti aina muutama tunti lääkkeen ottamisen jälkeen ja väsytti. Onneksi se toivottavasti loppuu tänään...


      • teroz
        ....... kirjoitti:

        itselläni loppui tänään 10 päivän ketek kuuri ja juuri tuollaisia oireita oli mistä kerroit. Päässä heitti aina muutama tunti lääkkeen ottamisen jälkeen ja väsytti. Onneksi se toivottavasti loppuu tänään...

        Itselleni määrättiin eilen Ketek 400MG kuuri keuhkokuumeen takia kymmeneksi päiväksi. Tulehdusarvot 148, kipulääkkeillä olo on aina ok. Kannattaa iltasella ottaa noin tunti ennen nukkumaan menoa, niin ei tarvii taistella huonon olon kanssa. Itse otin eilen vähän jälkeen klo 20, tuntemukset olivat juuri sellaiset, että tuli todella rento olo ja alkoi mukavasti ramasemaan. Muita sivuoireita ei ole tullut. Hyvänä puolena se, että keuhkoihin kohdistuva kipu on lakannut jo pelkästään yhden erän otettua, kuume laskenut ilman kipulääkkeitä 37 jne. :) vahva lääke ja hinta on kyllä todella korkea. Ilman kelan avustusta tais olla jotain 73 euroa.


    • epäonnistunut

      kyllä viikon kuurin pistelin ketek antibiottia tulehduarvot oli ennen kuurin aloittamista 73 kuurin syötyä tulehdusarvot pomppasi 211 siinä ketekin parantava vaikutus ankaraa tavaraa kun lukee käyttöohjeet

    • N Y T NYT !

      Yhden KETEK kuurin syöneenä voin sanoa että suolistossa on melkoiset sirkushuvit ! muutamana aamuna heränny ripulipaskat housuissa tämän mahtavan antibiootin ansiosta joka ei edes poistanut tulehdusta johon se määrättiin !

    • N Y T NYT !

      Ilmeisesti suolisto piti huolen että tämä myrkky ei löydä tietään verenkiertoon vaan heitti niskaperseotteella kalsareihin, niin kuin se lähi juottolan portsari konsonaan heittää ulos ylimääräiset takaovesta joka viikonloppu !

    • Ketek kuurin syönyt

      Ketek kuurin syönyt ja on auttanut hyvin. Tuo ripulointi johtuu siitä ettei ole ottanut alle kahta maitohappobakteeri tablettia. Mikäli ripuloi niin kuuri ei pure sen takia että se lyö läpi. Olen aika pieni kokoinen nainen, muttei minulla ole ollut mitään huonoa oloa kun olen ottanut ne Probiootit puoltatuntia ennen Ketekkiä. Kuuri kuulemma lääkärin sanoman mukaan tappaa aina Oravasta pieneenpään suuntaan olevat pöpöt ja oliot, eli on tujua tavaraa!!! No tärkeintä oli että kuuri puri ja tauti kierre kaikkosi pitkäksi aikaa. Toipumista teille kaikille:)

    • Ei salla kertaa

      Tuota maitohappopakteeria ei pitäisi ottaa samaan aikaan antibiotiin kanssa koska se antibiootti tappaa ne hyvät bakteerit.

      Maitohappobakteeri pitäisi otaa vähintään kolme tuntia antibiootin jälkeen. Kysy farmaseutilta apteekista.

    • Krisse-79

      Sain kaksi päivää sitten Ketek-kuurin mycoplasman aiheuttamaan pitkittyneeseen poskiontelotulehdukseen ja niveltulehdukseen. Alkoi auttaa heti, mutta kaupan päälle heittää päässä koko ajan ja tuli myös kunnon näköhäiriöt. Lääkkeen oton jälkeen sumenee eikä läheltä näe lukea tekstiä... Huh, mikä lääke!!

      • Poskiontelovaivainen

        Samoin minulla, näköhäiriöitä ja ripuli sivutuotteena jo ensimäisestä satsista. Vahva lääke...


    • Anonyymi

      Itse en ikinä suostuisi ko lääkettä syömään! Järkyttävät haittavaikutukset jo markkinoille tulon jälkeen (mm maksakooma ja kuolema, useita jo ensimmäisten kk aikana markkinoille tulon jälkeen). Lääkefirma Sanofi-Avensis yritti viimeiseen asti kiistää kaiken.

    • Anonyymi

      Aika vahva antibiootti. Vei tehohoitoon ja tuhosi osan maksasta. Oli maksansiirto ja hengenlähtö lähellä. Ei sovi ainakaan minulle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 187
      2128
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1982
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      157
      1659
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      136
      1614
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1214
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe