naispuoliset saleilla?

oo-la-laa

Laji tuntuu olevan kovin miesvoittoinen? Ainakin meidän salilla suurin osa on miehiä ja alkuvaiheessa on tuntunut olo orvolta säheltää siellä? Tullut tunne (vaikka kukaan ei niin ole sanonut tai antanut ymmärtää) että naiset eivät kuuluisi lajiin? Miltä teistä miehistä on tuntunut kun sellainen "keltanokka" ja vielä nainen on tullut salille ja mikäli joudut tämän pariksi? onko se treenin hukkaanheittoa vai otetaanko naiset vastaan kuten toiset miehet? Mielelläni kuulisin myös naisten mielipiteitä kuinka heidät on otettu vastaan saleilla ja miltä laji on tuntunut?
Kiitokset etukäteen (asiallisista)vastauksista

7

1165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miäs

      Nykyään kyllä nainen on tuttu näky reeneissä lajista riippumatta. Joillakin miehillä voi olla tietysti vaikea suhtautua naisiin asiallisesti treeneissä, mutta ihmisiähän on aina moneen junaan.

      Miten musta tuntuu että sinä olet se jolla on asenneongelma? Mitä turhaa murehdit mitä se mitsiä pitävällä Tauno ajattelee sinusta?

      • sama

        joo myönnetään että ehkä se on ihan itsestä kiinni ja totta on että ihan sama mitä se "Tauno" ajattelee. Kysäisin nyt vain mielipidettä ja kiitos vastauksesta eli jatkossakin innolla treenailemaan ja naisenergiaa kehiin.. sekä turhat ajatukset pois!


    • jope55

      meidän alkeiskurssilla noin puolet on naisia/tyttöjä, että sen puoleen. Monena vuotena aikaisemmin kuulemma suurin osa ollutkin naisia eikä miehiä. Ja itselleni aivan sama treenaanko nais- vai miespuolisen kanssa, vaihtelu tekee aina hyvää.

      • Kaikkea nähnyt

        Olen reenaillut monilla saleilla ja täytyy kyllä myöntää että monessa paikkaa on sitä "asenne" ongelmaa... Mutta so what?? Itse ainakin arvostan niitä naisia jotka jaksavat puurtaa ja reenata vaikka tietää että jotkut ei siitä tykkäisikään!!

        Juu ei muutakun kyllä sekaan mahtuu...


    • jos on

      Mieluummin siellä treenaa jos muutama nainenkin salilla. Ainoa vaan et pystypainissa on aina pikkasen joutunu löysäämään jos on sattunu nainen pariksi.

      • reenaava

        Jos haluat itse treenaa niin miksi miettiä mitä muut ajattelee, ellei niillä ole sulle jotain rakentavaa palautetta kehityksesi kannalta.
        Mun mielestä jos on kaks neliraajaista vastakkain ja toinen on puolet isompi, voi olla että ei ole pystypainia tai sparria tehdessä ideaalitilanne. Se, että ootko mies tai nainen ei pitäisi merkitä. Sparrissa ja oikeastaan tekniikkatreeneissäkin usea tavallinen harrastelija kuvittelee että on parasta vetää mahdollisimman kovaa. (näinhän siis ei ole) Siinä vaiheessa miehellä voi olla jotain fyysistä etua naiseen nähden. Jos joku snadisti pitempi kundi miettii että naisen kanssa treenatessa menee treeni pilalle, tämä mies on apina. Sillä ei ole mitään käsitystä lajista tai treenaamisesta ylipäänsä, eikä intohimoa oppia tätä ylimaallisen mahtavaa lajia. Kyse on silloin äijäilystä, jumiin vetävästä treenistä jonka aikana ei tuloksiksi irtoo ku hiki. Ensin tekniikka, sitten ehkä vähän räiskintää. Ja toi että pitäisi painissa höllentää otetta naisen tullessa vastaan...njaa. Kaikissa MT tekniikoissa, myöskin painissa täytyy olla rento. Menee taas tavisharrastelijan puolelle jos täytyy kädet hapoilla vääntää niskalihakset paskaksi. Mullla ei ole kauheesti vaihtoehtoja. Salillamme on voittopuoleisesti miehiä. Muutama tosissaan treenaava, joiden kanssa on kivaa leikkiä kun osapuolet tietää mistä on kyse. Jos haluan valmistautua matsiin treenaan heidän kanssaan koska sillon on kyse oppimisesta eikä säheltämisestä jossa hajotetaan paikkoja. Ilokseni olen huomannut että muutama muukin melko tuore treenaaja on tajunnut jujun. Näyttäisi heilläkin olevan kivempaa.


    • mt lady

      Itselläni on erittäin positiivisa kokemuksia nais thainyrkkeilijänä.
      Nykyiseen seuraani minut otettiin avosylin vastaan ja siitä täytyy salin kundeille hattua nostaa. Itsekkin 'keltanokka' treenari, kaikkia päätä lyhyempi ja rakenteeltani kevyempi. Osaavat kanssani treenata aivan niinkuin miestenkin kanssa, se on vaan paljon omasta asenteesta kiinni - uskaltaako treenata kaikkien kanssa eikä valittele pienistä nirhaumista ja katkenneista kynsistä.
      Sen olen näiden vuosien varrella oppinut, että miehet paljon suorasukkaisempia virheiden kanssa - näpäyttävät pädillä jos suojaukset eivät kunnossa ja osaavat antaa rakentavaa kritiikkiä.
      Aluksi sitä tuntui että menen 'pilaamaan' toisten treenit, kun eivät pysty kanssani sparraamaan kunnolla mutta kuten tässä ketjussa jo aikaisemmin sanottiin - ei sparri tarkoita täysillä vetämistä, ja jos harjoitus vedetään oikein siitä saavat kumpikin osapuoli paljon irti.
      Eli eikun innolla mukaan vaan äläkä turhia kainostele :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      149
      10852
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      209
      2890
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1898
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1696
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1546
    Aihe