vaimon sisko

itse asialla

Tämä tapahtui menneellä viikolla. Olin Millan, vaimoni siskon luona yötä, koska olin työmatkalla etelä-suomessa. Milla oli ollut juhlimassa kaveriensa kanssa illalla. Olin nukahtanut jo hyvissä ajoin, mutta Millan kotiintulo oli niin äänekäs, että heräsin hänen ja hänen poikakaverinsa ääniin. Kurkistin ovenraosta ja kuten arvata saattaa juhlinta oli vienyt Millan poikakaverista virran. Milla raahasi hänet vaivoin olohuoneeseen nukkumaan. Milla oli itsekkin aika tuhdissa juhlakunnossa.

Odottelin hetken kunnes Milla oli mennyt kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen ovi oli auki ja näin kuinka Milla oli kumartuneena pesemään kasvojaan. Millalla oli kellohametyylinen minihame yllään ja stayupit vielä jalassaan. Siinä vaiheessa paine kasvoi hetkessä nivusissani ja veri pakeni aivoistani. En voinut mitään sille, että hivuttauduin kiinni Millan taakse. Onneksi seinällä ei ollut peiliä. Sivelin Millan pyllyä ja siirsin käteni hänen hameen reunalle ja siitä hiljaa sukkien ja paljaan pakaran rajalle. Milla huokasi hiljaa ja sanoi jotain luullen poikakaverinsa heränneen ja hivuttautuneen taakseen.

Tilanteen kiihottavuus oli jäykistänyt elimeni kivikovaksi ja millakin huomasi sen pakaroissaan. Milla painoi päänsä takaisin pesualtaan päälle ja työnsi pakaransa tiukemmin elimeeni kiinni. Nostin hiljaa hameen ylös. Mitä kaunein teinitytön takapuoli oli silmieni edessä. Laskin pikkuhousut alas ja maistoin hänen lemmenpesänsä makua. Nuolin ja näykin häpyhuulia ja löysin kielelläni hänen klitoriksen. Löytö aiheutti värähdyksen ja hän lausui taas jotain kuin olisin hänen poikakaverinsa.

Huumaantuneena tilanteesta jatkoin rohkeasti kielellä ja etusormella hänen tyydyttämistään. Sivelin samalla hänen sääriään sukkien päältä. Olen aina pitänyt naisten sukista, varsinkin Millan sääret olivat aivan omaa luokkaansa. Nousin seisomaan ja Milla odotti varmaan tätä seuraavaa siirtoa joka vei elimeni hänen lemmenkoloonsa, joka tässä vaiheessa oli jo aivan märkä. Oma elimeni oli aivan kivikova ja siten osuminen oli helppoa.

Aloitin työnnöt hitaasti vähän kiusaten ja välillä taas kielellä nuoleskellen klitorista. Itsehillintäni oli aivan äärirajalla. Oli todella vaikea edetä hitaasti tilanteessa, jossa olisin halunnut puskea kuin veturi määränpäähäni. Tilanne oli niin ainutkertainen etten halunnut pilata sitä liian nopealla laukeamisellani. Nautin todella märästä pimpistä. Oma elimeni luisti kuin voissa mennessään sisään ja ulos.

Tilannetta kesti muutaman minuutin. Milla rupesi hiljaa huohottamaan nopeampaa ja minulla oli aina vaan vaikeampi pitää itseni kurissa. Tunsin Millan pehmeän kouristelun elimessäni ja se pakotti puristuksellaan minutkin laukeamaan.

Kuulin vielä viimeiset sanat mitkä hän sanoi kuin poikakaverilleen; tulevansa pian takaisin sänkyyn. Siinä vaiheessa minä murahdin jotain ja livahdin takaisin huoneeseeni.

Aamulla ruokapöydässä Milla oli hyvin tyytyväisen näköinen ja poikakaveri tietämätön tästä kaikesta.

En tiedä tietääkö Milla kumpiko hänelle antoi voitelun vai onko sillä tässä tapauksessa mitään merkitystä. Hän nautti ja minä nautin pienestä hypystä joka jäi ikuisesti mieleeni.

3

27757

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lagsdfasd

      oliko naisen nimi Milla?

      • no just

        Oikein tarkasti lukien voisi näin päätellä


    • kieli

      Aloitin työnnöt hitaasti vähän kiusaten ja välillä taas kielellä nuoleskellen klitorista.

      Mitä ihmettä???Etukautta rintojen välistäkö se kieli sujahti....???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe