Askarruttaa

Neitokainen

Kuinka luotettava miespuolinen kaksonen on?

Voiko hänen sanoihinsa luottaa vai onko tällä viikolla yhtä ja seuraavalla viikolla toista?

9

1674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mimmu

      Seurustelen just yhen kaksosmiehen kanssa ja koko puolitoista vuotinen suhde on ollut vähän epävarmaa. Hän on valehdellut minulle monta kertaa ja jäänyt kiinni, mutta yrittää toki selittää asiat tosiksi. Olen aika epätoivoinen. Mieheni on hirveä flirtti. Minua ihan hävettää olla hänen kanssaan kaupassa, kun flirtti on päällä aina kun naispuolisia ihmisiä on lähellä. Vaivautunut olo tulee. Olen itse kaksonen mutta kaverit on sanoneet, että olen ehdottoman luotettava, toisin kun tämä kaksospoju. Suosittelen, kierrä kaukaa.. Tällä päällä kiertäisin kaukaa myös, jos ei olis vauvaa hänelle. Hurmaa ja kun on hurmattu, hylkää ja alkaa etsiä uutta uhria.

    • Gem-86

      Jos olet vielä noin epäkypsä päättämään suhteistasi niin sanonpa, että nämä horoskooppipalstat ovat kyllä viimeisiä paikkoja joista voisit saada aitoa valistusta. Todellisia ennakkoluulojen "kuumia perunoita" nämä palstat ovat.

      Jos ihminen on seurallinen ja kiinnostunut kaikesta, se ei tarkoita sitä, että hän etsisi tilaisuutta pettää. Todelliset pettäjät löytyvät noista hiljaisista ja rehellisenoloisista ihmisistä, jotka saattavat "väärinymmärrettyinä" pettää puolisoaan vuosikausia. Tulis liian pitkä juttu perustella huomioitani enemmän.

      Kaksosmiehistä ei keskimäärin löydy sen enemmän pettäjiä kuin muistakaan merkeistä. Kaikki tilastot kertovat, että syntymäajasta riippumatta paheitten summa on vakio. Esim. varkaita on joka merkissä keskimäärin yhtä paljon jne. En sitten tiedä, pitääkö nämä astrologiset luonteet ollenkaan paikkaansa. Mistään ei löydy mitään vakuuttavaa tietoa tai tilastoa, josta voitaisiin päätellä, että merkit erottuvat ratkaisevasti toisistaan. Tästäkin aiheesta riittäisi juttua.

      No, tämä kaksosmies ei ainakaan ole pettänyt ketään. En nimittäin vielä toistaiseksi ole löytänyt sopivaa naista ja yhdenyön suhteet ovat useimmiten turhaa ajan haaskausta. Korkeintaan voin pettää itseäni ryhtymällä suhteeseen sellaisen kanssa, josta jo ensi silmäyksellä näkee, että tämä suhde ajautuu karille.

      Ja lopeta askartelu!

    • KaksosM

      Tähän on minunkin kaksosmiehenä kommentoitava.
      Kyllähän nämä tarinat mitä täältä voi lukea ovat sitä itseään eli täyttä potaskaa. Siitä syystä, jos täällä niin kovasti yleistetään, että kaksosmies on täysin kiero ja heti valmis pettämään, kun siihen mahdollisuus tulee. Itse jouduin jättämään naisen, joka makasi kahden eri miehen kanssa muutamina viikonloppuina. Itse olisin ne vielä antanut anteeksi, mutten kuitenkaan pystynyt siihen. Olen liian hyväsysydäminen ihminen ja ennen kaikkea rehellinen kaksosmies. Kuitenkin meistä ihmisistä olipa mikä tahansa horoskooppimerkiltään löytyy pettäjiä. Se on paljon muustakin kiinni kuin jostakin mihin aikaan vuodesta on syntynyt. Siihen kaikkeen vaikuttaa, niin paljon elämän kokemukset ja kasvatuskin, josta se varsinainen pohjaluonne syntyy.

      Kyllä minä sanon vaikka kaksoset ovatkin vilkkaita ja energisiä ja kovia puhumaan, ei todellakaan tarkoita sitä, että ovat valmiita pettämään.

      • Neitokainen

        KaksosM ja Gem-86, hyvät näkemykset teillä molemmilla.
        Minusta kaksomies on todellakin hyväsydäminen, hyväntuulinen ja myönteinen yksilö. Tämä epäluotettavuus tulee täällä tuon tuosta esiin ja halusin siihen kommentteja. Minun kaksospoikani ei ole osoittautunut millään lailla epärehelliseksi mutta sen olen huomannut, että pieniä valkoisia valheita hän kyllä melko suruttomasti laskeskelee.

        En minäkään horoskooppeihin täysin varauksetta usko, mutta jotenkin ne eri merkkien ominaisuudet tuolla takaraivossa raksuttavat.

        Otan vaarin teidän kaksomiesten neuvoista ja lopetan luotettavuus-asian miettimisen.

        Hyvää kevättä teille!


    • kaukaa

      kaksoset säästyt monelta pirulta.

      • Mieltä

        Itse olen kaksosnainen, ja meidät kannattaa tuntea muttei koskaan rakastua.


    • kaksi ihmistä

      Kaksonen on kaksi ihmistä samassa persoonassa. Pettämisestä väittäisin, että kaksonen ei ole sen herkempi pettämään kuin muutkaan horoskooppimerkit, mutta hänen flirttailunsa ja juttelutaitonsa (kaksonen on lahjakas puhuja) voidaan tulkita iskemiseksi, vaikka ko. keskustelukumppani kiinnostaa vain siksi, että tällä on mielipiteitä. Kaksonen tykkää inttää ja keskustella vaikka ventovieraan kanssa, jos heillä riittää jutusteltavaa ja varsinkin väiteltävää. Itse olen kaksosnainen ja mieheni kiehuu joskus mustasukkaisuudesta, kun innostun väittelemään ja keskustelemaan ventovieraan miehen kanssa esim. kapakassa. Itse en edes tajua, että siinä on jotain pahaa, koska en ole iskemässä tai haluamassa ko. keskustelukumppanista sen enempää. En tee miestäni tarkoituksella mustasukkaiseksi, mutta verbaalisena ihmisenä tykkään keskustella ihmisten kanssa ja minusta on myös sanottu,että osaan myös kuunnella. Minulla on nouseva krapu, joten muutoin perhe ja koti ovat tarkeimmät asiat elämässä. En ikinä voisi pettää miestäni.

    • minä täällä

      Kokemuksesta voin sanoa että kaksosmies on mitä parhain kumppani. 10 onnellista vuotta.Itse olen kaksonen ja mieheni on kaksonen. Hän on sydämellinen ja tunteellinen vaikka sitä ei osaa näyttää. Hän välittää aidosti ja viestii sen omalla tavalla. Ikinä hän ei minua pettäisi.
      Mutta sen verran kommentoisin että älä liikaa kysele hänen menojaan tai muuten kontrolloi, sillä mitä enemmän häntä ahdistellaan niin sen varmemmin hän etsii uutta seuraa.
      Se että on avoin ja flirttailee ei todellakaan tarkoita sitä että hän haluaisi vieraaseen punkkaan vaan ainoastaan sitä että hän pitää aidosti ihmisistä ja nauttii arjen pienestä Actionista.
      Pidä kiinni miehestä ja näytä että välität, mutta muista antaa hänelle oma tila.
      Huomaat kyllä hänestä jos hän onnellinen ja tyytyväinen. Me kaksoset olemme hieman vaikeita sillä koskaan ei tiedä että millä jalalla sitä aamulla noustaan

    • Nimetön

      joo.. Oon sitä mieltä, että pettäjiä löytyy kaikista merkeistä.. Omakohtaisia kokemuksia on kaksosmiehistä, tiedän ja tunnen nämä herkät ja kiltit miehet.. eikä mulla ole muuta kuin hyviä kokemuksia heistä =))

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      183
      1418
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      28
      1127
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      313
      1113
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1064
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      937
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      902
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      130
      885
    8. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      99
      870
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      865
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      858
    Aihe