Ladakuskit fiksuimpia liikenteessä

rekkatopi

Ammattilaisena piti tulla poikkeemaan tänne osastolle ja sanoa, että lada-autoilijat ovat liikenteen fiksuinta ryhmää. (kattokaas tonne volvo-osastolle)

14

390

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • onnellinen

   Ajan työmatkoja Oulu Riihimäki väliä lukuisia kertoja ja saman olen huomannut mm.Lahden seudulla.Siellä kaikki paikkakunnan pikkupomot ja muut ajavat velkaisilla bemareillaan miten sattuu ja lähes päälle,mutta kerran sattui yksi auto ajavan vain perässä siististi.Kun sitten tarkemmin näin oli se venäläisillä kilvillä oleva Samara.

  • aff

   Monet Ladakuskit pysähtelevät antamaan tietä milloin mistäkin suunnasta tuleville mikä ei todellakaan ole fiksua. Lisäksi kaistan valinta tuottaa ongelmi keskimääräistä yleisemmin Ladan kuskeille.

  • Kauhistus!

   En sanoisi että se nyt autosta on kiinni. Toisilla ihmisillä vain on liikenteen hahmotuskyky ja auton hallintataito, toisilla taas ei. Mielestäni ajokoulutusta pitäisi parantaa suomessa, nykyään sen ajokortin saa lähes arpajaisten tapaan, no onhan se vähän parantunut 2-vaihe koulutuksen myötä, mutta ei sielä vieläkään tarvitse paljonkaan osata. Asenteissakin olisi jonkin verran korjaamista! Suomalaiset juntithan ei tosin asenteitaan muuta - RISTUS TÄÄ ON MEIRÄN TIE!

  • Ladakuski

   BMW ei ladan perässä aja vaikka ajaisi 60:n aluella 80 kymppiä.Menee katu-uskottavuus ja maine.Semmoisia ne saksalaisen letkunkiristäjän omistajat on.

  • Eurosamara

   Jos kaikki noudattaisivat liikennesääntöjä niinkuin Ladalla ajavat,vakuutusmaksut halpenisivat reilusti. Onnettomuudet olisivat harvinaisia.Onnettomuuksissa kuolleet vielä harvinaisempia.Kolarikorjaamot tekisivät konkursseja,ym,ym.
   Ladalla kun ajelee huomaa kyllä selvästi,et on tiettyjen automerkkien kuskiloilla neste noussu päähän.
   Bmv,mersu ym,räppänöillä ajavat ottakaa oppia Ladalla ajavien liikenne käyttäytymisestä.
   Autossa saattaa myös olla syy rauhallisuuteen.Ladahan on huoleton,kestävä,ja hyvä ajaa kelillä kuin kelillä.Eikä vaivaa mieltä auton osamaksut,ym korjaamolaskut.
   Auto huoleton, Lada paras on.

   • halpaa on

    Lädä mies ei muserru Länsiautojen kalliiden huoltokutannusten painon alle !
    elämä on ihanaa, kun ladalla saa halvalla ajaa.


   • Ladahörhö
    halpaa on kirjoitti:

    Lädä mies ei muserru Länsiautojen kalliiden huoltokutannusten painon alle !
    elämä on ihanaa, kun ladalla saa halvalla ajaa.

    Ladamies musertuu Ladan aiheuttamien valtavien taloudellisten rasitteiden ja henkisen häpeän alla. Ei auta edes sienien, huumeiden ja alkoholin sekakäyttö.


   • Tosi on
    Ladahörhö kirjoitti:

    Ladamies musertuu Ladan aiheuttamien valtavien taloudellisten rasitteiden ja henkisen häpeän alla. Ei auta edes sienien, huumeiden ja alkoholin sekakäyttö.

    Vaihdappas hörhö lääkkeesi,ja osta Autojen auto.LADA.Ja kerro sen jälkeen upeasta ajokokemuksesta,mut varaudu, et Ladalla saat naapurisi katteeliseksi.


   • Ladahörhö
    Tosi on kirjoitti:

    Vaihdappas hörhö lääkkeesi,ja osta Autojen auto.LADA.Ja kerro sen jälkeen upeasta ajokokemuksesta,mut varaudu, et Ladalla saat naapurisi katteeliseksi.

    Ladahan minulla on ja siitä syystä olen nyt työtön, eronnut, konkurssissa ja syön rauhoittavia ja mielialalääkkeitä. Ladaa en toivoisi pahimmalle vihamiehellenikään. Kukaan ei ole niin kelvoton, että pitäisi joutua Ladasta kärsimään.


  • Kirovets K-701
  • Kysyn vaan

   Eikö sinun pitäisi ajessasi olla selvinpäin?

  • kinydza

   Minäkin olin ennen menestyvä ja arvostettu liikemies.Sitten perin tädiltä ladan,ja kun se alkoi seistä pihassamme,alkoi alamäki.Ystävät kaikkosivat,bisnekset kusi,ja vaimo lähti lopulta lätkiin.Nyt olen asunut zikulini takapenkillä vuoden ja voin sanoa ettei hyvin mene.

  • Janne.

   Kysymyksiä:

   1. mihin aikuinen mies vielä ystäviä tarvitsee? eikö se ole akkojen hommaa? vai soitatko kallelle ja "voitko olla mun kaa? "
   2. Jos pääsit noin helpolla h*orastasi eroon niin onnittelut. Älä enää lankea.
   3. sulla on asennevamma. joillekin se alamäki on ylämäkeä.

   t. 34v mies.

  • lada tondis

   Hankin ladan ja mulla alkoi seistä !!!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   233
   2049
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   1655
  3. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   51
   1448
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   84
   1317
  5. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   124
   1209
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   33
   1146
  7. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   270
   1136
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   118
   965
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   63
   925
  10. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   78
   854
  Aihe