Hotelli Palladio

pepito

Hei! Olemme menossa kesäkuussa viikoksi Naxokseen, ja hotellimme on Palladio. Onko kenelläkään kokemusta Palladiosta? Vaihteleeko esim. huoneiden taso suuresti merinäköalahuoneissa? Kertokaa muutenkin, mitä piditte paikasta.

7

1080

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokemuksia Naxoksesta

      Hei! Olimme viime vuonna viikon Naxoksessa ja nimenomaan Palladiossa. Hotelli oli aika pieni, mutta kyllä siellä viikon viihtyi. Meillä oli merinäköalahuone ja vaihdoimme kerran toiseen huoneeseen. Ensimmäisestä huoneesta ei näkynyt juuri mitään, mutta toisessa huoneessa oli kunnon parveke. Kannattaa mennä ajoissa aamupalalle; jos joku tuote loppui, ei sitä välttämättä enää täydennetty. Naxoksesta on hyvät junayhteydet muualle Sisiliaan. Me kävimme Syracusassa ja Cataniassa, Messinastakin haaveilin. Taorminaan kannattaa myös tutustua sekä jos "pää" kestää niin kiivetä Castelmolaan. Naxosessa on myös hyvät mahdollisuudet auringonottoon. On yleisiä, ilmaisia rantoja sekä maksullisia rantoja, josta saa tuolit ja varjot. Loistavaa ruokaa! Etenkin tykkäsin miekkakalasta sun muusta meren antimista. Ihanaa matkaa!

      • Sisilia-fani

        olen matkustellut paljon, ja aina "kotiuduttuani" ajatellut, että ihana matka, nyt se paikka on nähty; minne sueraavaksi?

        Toisin kävi Sisilian kanssa. Sinne oli pakko päästä uudestaan. Olin viime keväänä (06) ja nimenomaan Palladiossa. sydän jäi sinne; tunnelma, ruuat, meri, ihmiset, atmosfääri. Olen opiskelija, eli köyhä, mutta lähden taas samaan paikkaan. Eli nyt 15.päivä ja taas Palladioon. hotelli oli aivan ihana! Sitä pitää perhe (eikä siis mikään iso kompleksi). Katolla on aurinkotuoleineen mahtava terassi, jossa minulla oli tapana aamiaisen jälkeen juoda cappucino. Vasta viimeisinä päivinä tajusin, että katolla oli "ovisummeri" respaan, josta voi tilata viinilasin tai kahvia etc katolle nautittavaksi.

        Lisäksi Palladio on mainio siitä syystä, että Naxoksen "ainoa" bussipysäkki on juuri hotellin edessä. Busseilla pääsee ympäri saarta. Suosittelen erityisesti Cataniaa; suurkaupungin tuntua, oli ihana vaan istua katukahvilassa ja katsella ihmisiä. kävimme myös pienissä "barokkikaupungeissa" joita on 3 aivan Naxoksen vieressä, busseilla pääsee kätevästi. Tänä vuonna aiomme ottaa junan Siracusaan.

        Vaikkei Naxos paikkana ole mikään metropoli, se on täydellinen ruokineen ja ihmiseen. Sieltä on tosi hyvä tehdä päviän matkoja lähikaupunkeihin, bussit kulkevat myöhään yöhön.

        Taorminasta minä en välittänyt, vaikka oli kaunis niin muistutti vain tusina turistirysää epäkohteliailla tarjoilijoilla ja mielettömillä hinnoilla.


    • edellinen

      Piti vielä lisätä:

      Sisilia on aivan erilainen kuin manner-Italia. Sen takia sydän sinne jäi, koska ihmiset ovat USKOMATTOMAN ystävällisiä ja kohteliaita, aivan eri kuin isoissa kaupungeissa, esim Barcelona.

      Kun käveli katuja, niin vanhat papparat kohteliaasti nostivat lakin päästä ja toivottivat hyvää päivää. Jos miehet tulivat iskemään, he tekivät sen kohteliaasti, eivätkä todellakaan käyneet kiinni niinkuin monissa muissa paikoissa. Myöskään varkaita ei ole lainkaan (mikä johtuu tietenkin mafiasta: turisteja ei saa "kiusata")välillä tuntuikin, että elin jossain ihanassa vanhassa mustavalkoelokuvassa.

      Suosittelen lämpimästi Sisiliaa & Hotelli Palladiota!

      • pepito

        Hei! Kiitos kaikille vastanneille! Viestinne antoivat kohteesta positiivisen kuvan, eikä nyt voi muuta kuin odottaa edessä olevaa matka :)


      • Seijukeiju

        Innostuin hotellistasi kun kehuit sitä niin vuolaasti. Ja sitten katsoin AM:n kuvastosta että mitä siinä sanotaan. Ja sanotaanhan siinä, että hotelli sijaitsee kahden vilkkaasti liikennöidyn kadun välissä ja viereisen kirkon kellot soivat aikaisin aamulla. Voi voi sentään, korvatulppia pitäisi käyttää liian usein ehkä. Vai eivätkö äänet häirinneet lainkaan nukkumistasi? Minua ovat häirinneet Malagan katedraalin kellojen soittosarjat läpi yön, Limonen kyläkirkon kellojen kaksi perättäistä sarjaa puolen tunnin välein herättivät aamuvarhain...


    • CATANIA-fani

      Menkää ehdottomasti hotelli Palladion katolle, siellä on mahtavat auringonottotuolit ja sinne saa tilata drinkkejä. Tajusimme tämän vasta viimeisenä ilta.

      Lisäki katolta on vielä ihan pienet kierreportaat vielä ylemmäs (seuraavalle katolle) jossa on suihku (auringon alla, kukkien keskellä) ja lisää auringonottotuoleja!

      Ja menkää ehdottomasti Cataniaan! Sinne pääsee bussilla joka menee suoraan hotellin edestä Matkaa kestää alle tunnin ja maksaa alle 7 e edestakaisin. Catania on mieletön kaupunki. toista sellaista ei ole.

      • pepito

        Kiitos vinkistä! :) Täytyy pitää Catania mielessä ja käydä hotellin kaikissa kerroksissa. Jos muillakin Naxoksessa käyneillä on vikkejä,suosituksia,yms. kokemuksia Naxoksesta kuuntelemme niitä edelleenkin mielellämme. Olisi mukava saada vinkkejä mm. parhaista uimapaikoista,nähtävyyksistä ja hyvistä,kohtuuhintaisista ravintoloista.
        Jos olette esim. käynyt useammilla Aurinkomatkojen retkillä,mielipiteenne niistä ovt hyvin tervetulleita(eli missä viihdyitte parhaiten). Itse olemme harkinneet alustavasti Etna-retkeä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe