joku tällane

bleebloo

valitan kirjoitus virheistä.. :(

Tekstissä EI missään tapauksessa ketään suositella tekemään rikosta eikä teksti kerro tositapahtumista eikä mitään mitä tekstissä on suositellan kenekään tekemään jos se edes missään ulottuvuudesso olisi mahdollista!!!

Kävelen kouluu kohti ylämäkee pitki, repussa jonkin sortin kirjat ko ei jaksanu lukee lukkaria.. Mitä hyötyä opiskelusta olis? Tienaanha mä näinki tarpeeks.

Valun koulun pihalle ja koitan ettiä niitä jotka soitteli eile mulle. Ostajia. Sit yks niistä laahustaa mun luo ja sanoo "löytyyk sulta sitä?"
"Totta kai!" "punasta smartti eik joo?" "juu.." Tungen käden reppuunni ja kaivan sieltä askin ja vilkasen sitä että se on punane smart tupakka aski. Jep se se on. Katon ettei opettajia ole lähellä ja sitten lykkään askin sen kaverin kouraan ja se antaa mulle femman setelin ja yhen euron kolikon. "Jos jäät kiinni et tunne mua ok?" sanon varoittavasti "joojoo kyl mä tiiän." Jep tätä mä teen, myyn röökiä kaikille jotka tarjoo siitä rahaa. Oon ite 14 vuotias mun vanhemmat on eronnu ja asun isän kanssa koska mutsia en voi kestää. Ja mistä mä röökiä saan? No se selvii nyt.


Koulussa en jaksanut olla kauan. Myin parit askit kolmelle ostajille ja sain kokoon noin 25 euroa. Hymyilen selatessani rahoja ja tunkiessani niitä lompakkoon. Lähen koulusta äkkiä ettei opettajat tule estämään. Kävelen pitkin katua jonka päässä on mäkkäri. Vois tunkee vähä aamiasta naamarii ja meen sisään. Ei vittu kaks kyttää on tiskillä ja myyjä kattoo mua niin kytät kääntää päät heti mua kohti. Mun silmät suurenee kun toinen kytistä kysyy "Eikös pojan pitäisi olla koulussa?" Ja he tulevat lähemmäs. "Ei mun koulus pitäis olla.. Oon kipee ja tulin hakee vaa safkaa" Hoin heille paniikissa että he tutkisivat reppuni "Joo just viedääs sut takas koululle" Ajattelen mielessäni vitut, mun on pakko ehtiä satamaan tunnissa. Uus satsi tulee iha kohta. Sitten lähen automaattisesti juoksemaan ulos "HEI pysähdy!!" Huuta poliisit.

Juoksen katua pitkin ali-kulku tunneliin ja jatkan matkaa kattomatta taakseppäin. Ajattelen koko ajan älä vittu jää kiinni jätkä!! Juoksen jonkun talon pihaan ja ylitän sen talon ja naapurin talon välisen aidan ja pysähdyn. Sydän tykyttää hullusti istun aitaa vasten hengästyneenä. Nousen ja kerään rohkeuden vilkasta aidan yli missä kytät on. Haha ne on pysähtyny ja kattelee ympärilleen. Piiloudun tänne hetkeks ja sit jatkan matkaa.

Noin vartin päästä kytät on häipyny, luultavasti koululle kertomaan tapahtuneesta. Lähin liikkeelle ja viiden minuutin kävely matkan jälkeen jään bussi pysäkil venaan bussia joka menee suoraan satamaan. Saakeli ko tohon meni aikaa ajattelen vilkuilessani kännykän kelloa. Bussi tulee ja hyppään kyytin. Katon lattiaa päin ja tungen bussikortin siihe lukukoneesee, piip ja se näyttää vihreetä. Meen ihan taakse istumaan ja pistän Mp3 soimaan. Soittimesta tulee jotai Nirvanaa sun muuta rokkia. Jään satama alueel pois ja kävelen kohti terminaalia,teen kurvin terminaalin taakse jossa on jotai roskiksia ja siellä seisoo pitkä vartia, Mikko. "Moro Mikko!" Huudan hänelle. Se kääntyy ja kattoo heti ympärilleen. "Sä oot myöhäs senki läski!" "Joo no minkäs teet.." En kerro sil niistä kytistä, muute bisnekset vois loppua. Mikolla on jalkojen välissä Adidaksen iso urheilu kassi. Mikko nostaa sen ja näyttää että siellä on
kaks kartonkia punaista malboro tupakkaa. Sitten mä kaivan esiin 50euroa ja annan ne sille, oikeesti kartonkit olis maksanu vaa 40 mut pitää toiki lahjoa ostamaan ne mulle. Tungen ne tyytyväisenä reppuuni samalla kun Mikko kysyy "Hei mä ja mun kaveri mietittäis et me saatais salakuljetettuu kokaiinia ja maria maahan. Mitäs sanot? Ootko messis?" Mietin hetken kuinka hurjat rahat vois huumeista saada ja alan hymyillä. "No todellaki oon mukan.. Myynkö mä ne vai mitä ootte suunitellu??" "No aateltiin ko myyt noin hyvi röökiä ni kai sulta aineidenki myynti sujuis. Me saadaan ne tänne kolmen päivä kuluessa, eli monta kiloa!" "Ok ok. Meist tulee rikkait kuule" "jep mut mun pitää men takasi laivaa morjens!" "mor" Huikkaan häne perää ko se kirmaa kohti terminaalia vakavan näkösenä. Huumeita, ajattelen ja hymyilen, huumeita...


Kotoo istun huoneessani koneel ja mesetän joidenki kans. Mun huoneessa on liukuovine vaate kaappi jonka alhaalla lojuu monta kartonkia askeja ja muovipusseja jois on jauhettua röökiä. Joskus ajattelen paljonkohan mun ukko tietää täst hommasta.. No sil on työpäivät pitki aina johonki 12 illala asti.. Eli sei hirveest välitä missä mä olen ja jos tuun joskus kello kolme keskel pimeet yötä ei se mitään muuta ko kysele. Vittu, viikon loppu edes ja pitäis käydä mutsin luona kyläilees. En millään jaksa. Sillon viel ko vanhemmat oli yhes en millään kestäny mee mutsia.. karmee ämmä pakko sanoo. Heti ko nä eros ja multa kysyttii kene luo halun asumaan sanoin heti ilman miettimistä että isän lua. Pikku-veli joutus asusteleen mutsin luo sitte.. käy vähä sääliks sitä pient apinaa. Mä nään mu veljee ja mutsii viikoloppusin ja joskus veljee ko se pyytää mua sen salibandy peleihi kattomaan. Istuin koneel viel hetken ja kirjaudun ulos mesest. Puen päälle mustan Etnies hupparin ja tungen kengät jalkaan ja lähen mutsin kotia kohti. Mu mutsi ja veli asuu toisel puolel kaupunkia ja pitää ottaa bussi. Sit ko tuun perille kerään itteni ja meen ovelle ja soitan ovikelloo. Mun veli joka on 9 vuotias avaa oven iloisena kute aina ja mä hymyilen sille ja annan karkkipussin. Mutsi kysyy onk mulla nälkä. Sanon hiljaa että kai voisin yhe leivän syödä ja se nainen rupes heti hymyilee. Se hymyilee aina ko jollaki on nälkä.

Otan voileivän ja meen veljen huoneeseen. Siel se pelaa pleikkarilla ja syö mun tuomia karrkei. Sil ei koskaan oo ollu kauheesti kavereita. Vähän kiusattu heppu kai. Kerran näin ko kaks 10 vuotiasta hakkas sitä kadulla. Jumalauta ko mä menin sekasin. Mä hakkasin ne kaks paskiasta niin hirveesee kuntoo et huhhu. Mun veljel on just joku yks kaveri jonka kanssa se ei oo ku koulussa. Siks mun käyki sääliks sitä. "Mites koulu?" Kysyn siltä "Nojaa emmätiiä hauskaa seon" se vastaa.. "perus" sanon ja meen kattomaan teeveetä ja toivon että pääsen äkkii lähtemään.

On perjantai ilta eli bileitä tiedossa eli innokkaita ostajia. Eikä aikaakaan ku joku mimmi soittaa. Vastaan puhelimee mis puhuu yks Tia "Haloo? ook sä sielä Ville?? haloo!!?!?" Tia huutaa "Olen olen.. mitä asiaa??" "tuu tänne tarvittäis vähä malluu" "tänne?" "no mun lua tääl on bailut" "jahas ok milloi?" "niinku nyt hei" "ok ok tuun kohta" "joomoi" Klik tuut tuut kännykkä sammuu. Pakko täst on kohta lähtee. Sanon veljel että mä lähen ja kerro äitilles. Sitte meen.

Ku pääse Tia kodille ni siel on aika rumuutee menny meininki. Oksennusta lattialla ja hirvee meteli. Löydän Tian umpi kännissä mutta osto kunnossa. "Mshä othan vhiisssh ashsskia" se sanoo ihan kännissä kossu pullo kouras. "selvä okok" ja otan viis askia esiin ja annan ne sille ja se antaa rahat "khiitosssh" "jep.. mee nukkumaan tyttö" ja mä lähin.. tylsä meininki siel oliki.

Kolmen päivän kuluttua

Puhelin pärisee sohvalla. Näytössä lukee "mikko soittaa" vastaan äkkiä. "joo?" "juu moro. nyt sit olis näit aineit" "asiaa tuunko satamaa?" "joo tuu me annetaa nä sul." "okok. näkyy siel" klik tuut.. puehlin sammu. Juoksen melkein ulos bussi pysäkille hymy huulilla. Pääsen satamaan ja terminaalin taakse sielä on Mikko ja joku sen frendi. "Morjens Ville" "Moromoro" "täs ny nää sit olis" Se ojens mulle mustan repun ka katoin sisään. Keltaseen paperiin käärittyä jauhetta oli 4 palikkaa ja 6 pussia vihreää marihuanaa. "tä on SIISTIÄ" Päästin suustani hymyillen leveemmi ko koskaan. "juu.. hyvät rahat saa.. TOSI hyvät.. sä varmaa tiiät menetelmä eiks ni?" "juu totta kai.. ilmane eka kerta jne" "joo ja sä et tunne meitä" "juu" "näkyy "moo". Olen ihan sekaisn
tuijotan vaan repun sisältöä ja hymyilen kuin hullu. lähin koululle kertomaan joilekkin luotettaville ostajille. Neki alko hymyileen ja halus heti kokeilla. Mentiin poikie vessa käärimään mari sätkät niille. Ne oli pian ihan pilves "jou tä on niin parempaa ko rööki" "juu" vastasin ja lähin vessasta hymyillen.

Viikon kuluttua

Vittu mä olen rikas!! Mulla ja mikolla ja sen kaverilla on rahaa niin rutosti ja lisää tulee.. perkele ko on hianoa. nyt mulla on omaan käytöön just joku 1200 euroa.. voi saakeli mihin vittuun ihmine tarvii opiskelua ajattelen. Käärin ittelleni marisätkän ja pössyttelen hiuka ennen ko lähen koululle. Ah ko tekee hyvää.. Luokassa opettaja pyytä mua ulos luokasta. Olen silleen mitä vittua? Otan repun luonnollisesti mukaan. Luokan ulkopuolella seisoo ne kaks kyttää jotka jahtas mua ja kaks muuta kyttää.. Meinasin paskoa housuun ja mun hymy laski miinukselle 110% "Päivää Ville" sano yks niistä muista kytistä "öh moro" sanoin vapisevalla äänellä "nämä herrat haluaisivat mieluusti tutkia reppusi ville.. onko jotain mistä mitä minun pitäisi tietää?" Selitti maikka "ei, ei oo mitään..Miks te sen halutte tutkia?" "Ville koulussa on ilmestynyt huumeiden ja tupakan käyttöä ja myyntiä huomattavan taloudellisien tulojen saannin eteen" "tutkimme epäiltyjen reput" sanoi ne kytät. "ja MÄ oon epäilty?!" sanoin paniikis.. ajattelen et nyt tä on menoo "valitettavasti" Kytät otti mun repun ja avas sen.. Sieltä löytys 4 kiloa marihuonaa ja 3kiloa kokaiinia ja 2000 euroa rahaa. Mä olen nyt niin vitun isossa kusessa. Polissit pidätti mut.

Kaksi viikkoa pidätyksestä.

Mä istun bussissa. Bussissa jossa on muita mun ikäisiä. Bussissa joka vie mut ja ne muut nuorisovankilaan. Mä katon ulos. Siellä sataa. Elämä on pelkkää paskaa. Mä istun vankilassa 10 vuotta koska olen alaikäine. Jos olisin ollu 18 olisi joutunu istuun 20 tai 30 vuotta. Tä on sairasta. Elämä on sairasta.



Tekstissä EI missään tapauksessa ketään suositella tekemään rikosta eikä teksti kerro tositapahtumista eikä mitään mitä tekstissä on suositellan kenekään tekemään jos se edes missään ulottuvuudesso olisi mahdollista!!!

Kiitos kun luit anteeksi virheet. :)

2

292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • take the blue pill ok?

      Siis olipas paksua kamaa...

    • LM sinine

      Hei mis päin sä liikuskelet voitas tehä diilit?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4700
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      275
      2777
    3. 134
      1717
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1411
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      204
      1380
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1089
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe