Oma kokemukseni

Mi-75

On lohduttavaa lukea ja huomata kuinka monella on vastaava tilanne kuin meillä. Kerron nyt vuorostani oman tilanteeni. Olemme vaimon kanssa olleet yhdessä 8-vuotta ja lapsiakin on jo kaksin kappalein (4-vuotias ja 1-vuotias). Suhteen ensimmäiset kolme vuotta olivat niin seksin kuin hellyyden sekä läheisyyden suhteen hyvää aikaa.
Tilanne muuttui selvästi esikoisen syntymän jälkeen. Vaimo keskitti tarmonsa täysin lapseen ja meidän aikuisten välinen suhde jäi oman onnensa nojaan. Pyrin omalta osaltani osallistumaan lapsen ja kodin hoitoon tasavertaisesti ja sillä tavoin antamaan vaimolle mahdollisuuden omaan aikaan ja virkistäytymiseen. Oman aikani jaksoin pitää keskustelua yllä myös aikuisten asioista, mutta kun keskustelu tuntui pitkälti yksinpuhelulle tai aiheutti vain riidan, luovuin siitä hiljalleen. Päätin,että tehköön vaimo aloitteen. Vierähti melkein kolme vuotta ennenkuin vaimolle iski suunnitelmallinen vauva-kuume ja minulle oli hetkeksi käyttöä. Keskustelimme asiasta ja kerroin kuinka olin kokenut kuluneen ajan selibaatissa ja että en halua olla perheessä "siitos sonnina", jolle kutsu käy vain silloin kun jälkeläisiä halutaan. Luulin päässeemme asiasta yhteisymmärrykseen ja niinpä menin mukaan vauva-kuumeeseen. Kuinka ollakkaan homma tärppäsi lähes heti ja samalla vaimolta jälleen hävisi halut mihinkään lähempään kanssakäymiseen.
Nyt vuosi nuorimman syntymän jälkeen olemme edelleen samassa tilanteessa kuin esikoisen syntymän jälkeen. Pyrin saamaan jälleen muutoksen aikaan osallistumalla kodin askareisiin iltaisin ja viikonloppuisin, tiskaan, pyykkään, siivoan ja laitan ruokia, hoidan lapsia... Vaimolle järjestän omaa aikaa ja yritän saada kipinän syttymään kukilla, viinillä, lahjoilla, hieronnalla jne. Mikään ei silti tunnu erityisesti auttavan ja alkaa jälleen oma kiinnostukseni hommaan hiipumaan. :( Mielestäni parisuhteeseen kuuluu muutakin kuin arkirutiinien hoitaminen ja sitten illalla nukkumaan. Olen tämän myös vaimolle sanonut.
Masentavalle tuntuu katsoa kun työkavereiden vaimot tulleessan miestään vastaan haluavat suorastaa halauksen ja suudelman. Kotia tullessani kun vaimolle yritän antaa halauksen ja suudelman, niin se on hänen puoleltaan pikainen ja jotenkin vailla tunnetta, vetäytyvä. Rakastan vaimoani hyvin paljon, mutta tämä tälläinen käy päivä päivältä yhä painavammaksi.

Pitkä tilitys, mutta sellaista tämä nyt tällä hetkellä on.

12

2341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • N vm-70

      Sellasta elämä on varmaan suurimmassa osassa perheitä, joissa on pieniä lapsia. En väitäettäkö vika olisi lapsissa mutta muunlaiset suhteet varmaan raukeaa eikä ole niin suurta tarvetta yrittää pitää perhettä koossa.
      Harmi miksi aikuiset ihmiset heittävät elämänsä, siinä suhteessa, hukkaan.
      Itsekin olen menettänyt ensimmäisen mieheni juuri vastaavanlaisen kylmyyden vuoksi. Jälkiviisas on helppo olla mutta ihmettelen silloista omaa käytöstäni. Mutta kun siihen läheisyyten ei pysty niin siihen ei pysty. Omalta kohdaltani olen ajatellut, ettäehkä emme olleetkuitenkaan sopivat toisillemme.
      Toivon, että vaimosi havahtuu ennen kuin on liian myöhäistä. ehkä jotkut jaksavat tällaista tunnekylmyyttä koko elämän mutta jotkut etsivät itselleenuuden elämän.
      Tsemppiä!

    • Make60

      sano vaimollesi että jos tämä ei suoriudu aviovaimon
      tehtäviin kuuluvasta miehen seksuaalisen tarpeiden tyydyttämisestä niin sano jos ei anna niin saa sitä muualtakin. Jos tätä vaomosi ei ymmärrä niin annappa
      muijallesi kenkää ja sono että hankkii sellaisen miehen jolle riittää kerran vuodessa. Tee vaimollesi selväksi että noemaaliin parisuuhteeseen kuuluu vähintään 2-kertaa viikossa harrastaa seksiä.

      • ihan varmasti

        noin kylmällä asioiden sanomisella ne halut sitte hypähtää pilviin.
        Nainen ei ole pelkkä reikä vaan tunteva ihminen.
        Keskustelua minäkin neuvon aloittamaan, muttei missään tapauksessa jyrkällä tavalla. Eikös sitä miehenkin mulkku lerpahda,jos aletaan vaatimuksia esittämään??


      • Make60
        ihan varmasti kirjoitti:

        noin kylmällä asioiden sanomisella ne halut sitte hypähtää pilviin.
        Nainen ei ole pelkkä reikä vaan tunteva ihminen.
        Keskustelua minäkin neuvon aloittamaan, muttei missään tapauksessa jyrkällä tavalla. Eikös sitä miehenkin mulkku lerpahda,jos aletaan vaatimuksia esittämään??

        Mies vaan innostuu asiasta koska seksuaalinen
        kanssakäyminen vastakkaisen sukupuolen kanssa on niin hauskaa. Ne miehet jotka pelkäävät itse varmoja
        tai vaativia naisia ovat mamman poikia eivätkä ole nuorena harrastanut kunnon vapaata poikamieselämää.


      • joku
        Make60 kirjoitti:

        Mies vaan innostuu asiasta koska seksuaalinen
        kanssakäyminen vastakkaisen sukupuolen kanssa on niin hauskaa. Ne miehet jotka pelkäävät itse varmoja
        tai vaativia naisia ovat mamman poikia eivätkä ole nuorena harrastanut kunnon vapaata poikamieselämää.

        ekalle: meneppä illalla vaimon viereen ja älä hiero vaan hipeöi ts oikein kevyesti s.e. juuri ja juuri kosket, niin varmaan alkaa nauttia. ihan varpaista niskaan asti kuljetat sormiasi. kyl sit viimeistään tunnin kuluessa voi jotain seurata


    • CC.

      Ehkäpä hän ei rakasta sinua enää? Tai ainakaan siinä mielessä, että fyysisesti haluaisi sinua? Suhde mennyt sinne arjen puolelle ja muuttunut tavanomaiseksi, melkeinpä kaverilliseksi. Oletko varma ettei sillä ole mitään sivusuhdetta?

      • hälläväliä

        Sun kirjoituksista huokuu kyyninen ja katkeroitunut ihminen. Oletko sä sitä. Esität nää ratkaisumallit hirveen yksoikoisesti. Ikäänkuin keksin ja täytekakun välissä ei olis muuta vaihtoehtoa.


    • Make60

      Vaihda muojaa tao hanki rakastajatar jos vaimosi ei ymmärrä että parisuhteessa puolisoiden tarkoitus on tyydyttää toisen puoliskon seksuaaliset tarpeet halutti tai ei. Jos vaimisi ei usko niin näytäppä tama ohje hänelle. Jos vaimosi ei kiinnostu seksihommista niin etsi rakasjatar tai eroa vaimostasi koska turhaan sinä seksitöntä elmää vietät kun ei ole pakko.

      • Teudor

        Susta huokuu junttimaisuus.Olet pisto-kasto-ravistus-mies.Jätät naisesi kylmäksi,eikä hetkauta sua.Olet onnellinen,kun pumppaat kumista Barbaraasi,sille ei tarvi turhia lepertää.

        Rakkaus on sulle tuntematon käsite,sussa on kätkettyä vihaa naisia kohtaan.Käytät heitä,niinkuin kumista dollyasi.


      • Meke60
        Teudor kirjoitti:

        Susta huokuu junttimaisuus.Olet pisto-kasto-ravistus-mies.Jätät naisesi kylmäksi,eikä hetkauta sua.Olet onnellinen,kun pumppaat kumista Barbaraasi,sille ei tarvi turhia lepertää.

        Rakkaus on sulle tuntematon käsite,sussa on kätkettyä vihaa naisia kohtaan.Käytät heitä,niinkuin kumista dollyasi.

        Eiväthän naisetkaan kysy mieheltään huvittaako seksi. Mies ei voi kieltåtyä naisnsa vaatimuksista koska jos mies riittävän useisn kieltäytyy niin naiset yleensä vaihtaa miesta.
        Se siitä ja sen kestävyydestä.


      • haluton

        olemme olleet namisissa pian 30 v ikäeroa meillä on 11v tokihan seurustelu aikoina rakastelimme usein mutta vuosien varrella rakastelu on vähentynyt.en jaksa enää innostua mieheni kanssa kun haluaisin jotai uutta rakasteluun,
        olen saanut tyydytyksen rakastajista.


    • hienolta

      mieheltä. Teet juuri niinkuin minä haluaisin vastaavassa tilanteessa tehtävän,yllätät sillointällöin,osallistut kodin toimiin huomioit..en kyllä keksi mitä voisit toisin tehdä.Vaimosi on ilmeisesti niin keskittynyt äitinä olemiseen että on unohtanut olevansa myös nainen..?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2012
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1907
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      11
      1381
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe