Kyllä mieliala

vaikuttaa kortteihin!

Poikakaveri joka pelaa nettipokeria sanoi ettei korttia pysty etukäteen arvaamaan. Mielestäni kyllä pystyy vaikuttamaan. Esim. jos on hyvällä iloisella mielellä niin varmasti niitä sydämiä tulee enemmän ja jos on masentunut niin sitten niitä mustia kortteja. Eikö pelikortit ole tuhansia vuosia vanha keksintö ja ennustamiseen niitä on aluksi käytetty. Ihan selvästi meilläkin näkee, että kun tähtikartassa on vahvat merkit hänen horoskooppimerkin kohdalla niin peli menee paremmin.

5

765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HraLittu

      Tuotapa en ole tullut ajatelleeksikaan!?

      Tänään pitääkin ottaa toinen asenne tähän pelaamiseen..tunne mukaan ja rikkaudet odottaa!

      =D
      =D
      =D

    • Näin meillä

      No joo mieliala, virkeys, keskittyneisyys vaikuttaa toki. Sanotaan niin että jos olet hyvällä ja iloisella mielellä niin pelaat paremmin. Pikku flunssakin vaikuttaa niin paljon että pitäisi olla pelaamatta.

    • Pietari.Suuri

      Onko sulla esittää tieteellist evidenssii tästä näin? Kenties Åbo Akademis tai Leedsin yliopistos on veivattu aiheest parikin väikkärii?

      Sikäli Pete voi hyvinki usko tämän pitävän paikkansa, esim. taannoin Casinol Pete oli jo melkoisis tumuis (jos vois sanoo onnellinen) kun floppiin tuli Kh, Th ja 4d. Pete humalatilasta johtuen muisti virheellisesti, et pocket cards olis ollut Qh ja Jh, vaikka oikeesti oliki vaan Qh ja Jd. Täs vaihees Pete heitti All Innit hyvin tietäen, et takana oleva kaveri on hyvin aggressiivinen. Äijä katto pocket kingseillä!

      Kuitenkin kuin niin olisi tarkoitettu Pete metsästi kaks runneria turnilla ja riverillä! Siinä lähti viiksivallu vähin äänin pöydäst ku Pete juhlisti väriään tarjoomalla pöydälle kierroksen (kyseessä oli shorthanded game eli en sentään kovin isolle porukalla tarjonnu). Näin voi käydä kun jumalat ovat puolellasi!

    • maxer

      Itse olen saanut suurimmat voitot mahdollisimman epätoivoisessa mielentilassa. Muistan kun kerran tiltin seurauksena 100 euron rollini vajosi 2 euroon. Vittuutuneena ja väsyneenä päätiin viimesillä roposilla osallistua 200 hengen turnaukseen. Aika pian mulle tuli blindeihin JJ, mua ennen oli kolme tyyppiä menny all-inneihin. Aattelin turpaahan tässä tulee ja löin kanssa chipsit tiskiin. Tyypit näytti AA, KK, ja A7. Pöydälle tuli kumminkin jätkä ja sain kick startin turnaukseen. Tämän jälkeen pelasin ehkä parasta pokeria ja lopulta vein koko roskan. Voitto oli ensimmäinen multi-turnauksissa ja sain 260 egee.

      Toisen kerran kävi sillain että rahapöydässä hävisin taas kerran koko rollini. Jäljellä oli 5 egee ja päätin pistää nekin menee. Osallistuin ensimmäistä kertaa kahden pöydän sittariin. Alku oli mulla todella huono ja hävisin heti muutaman potin. Jotenkin kummikin sinnittelin ja lopulta voitin koko homman ja sain 50 egee.

      Kun mulle tulee sellainen fiilis että tää on vittu viimeinen kerta kun pelaan pokeria, niin jotenkin silloin jollain ihmeen kaupalla pärjään parhaiten. Ainakin hienoimmat pokerivoitot ja nousut on tullut mulla tollain.

    • miten asiaa tulkitsee

      Jos omasta mielestä 5 ja 2, molemmat herttaa on hyvä käsi niin olkoon, mutta itse pelaisin ennemmin mustan ässäparin.

      Ei mieliala vaikuta korttien tuloon, ainoastaan omaan pelaamiseen. Tää on taas niitä kuuluisia ufo-juttuja, joilla ei ole mitään tekemistä pokerin kanssa.

      Pokeri ei ole korttipeli, vaikka sitä korteilla pelataankin. Yhtä hyvin tätä voitaisiin pelata numeroiduilla kivillä. Mikä se sitten on, sitä voit miettiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 183
      1975
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      141
      1447
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe