Liikunnanope

----

Koulumme oli aika vanha ja liikuntasalissa oli näyttämölava jollaisia vanhoissa kouluissa yleensäkin on. Lavan edessä oli paksu samettinen esirippu, joka oli yleensä kiinni kun lavaa ei käytetty. Lavasta oli myös sen käyttämättömyydestä johtuen tullut ikään kuin toinen väline varasto; siellä oli vanhoja patjoja, pingispöytää ja muuta vastaavaa roinaa. Sitten eräänä ihan tavallisena sateisena tiistaina meillä oli liikuntaa, tytöt olivat salissa, me pojat pelasimme pesäpalloa koulun pihalla. Pelissä sain pallon aika ikävästi jalkaani ja jouduin lopettamaan pelit kesken. Sateesta johtuen opettaja sanoi että voisin mennä jo suihkuun ettei tarvitse pihalla turhaan värjötellä. Menin sisälle ja kävin suihkussa. Olin jo lähdössä normaalia reittiä pukuhuoneesta kunnes ajattelin oikaista näyttämölavan kautta, josta pääsi suoraan sivuovesta koulumme pääaulaan. Nousin portaat ja näin oven raosta tyttöjen harjoittelevan jotain voimisteluesitystä. Päätin jäädä hetkeksi seuraamaan, tyttöjen vartaloita ei koskaan näe tarpeeksi.


Katselin oven raosta ja hyväilen etumustani farkkujen lävitse. Aloin kiihottua jo siihen malliin että ajattelin lähteä takaisin pukuhuoneeseen runkkaamaan. Silloin huomasin tyttöjen liikunnanopettajan näyttämöllä, oli kai hakemassa jotain patjaa salin puolelle tai jotain. Opettajakin huomasi minut, hämmennyin. En ollut tehnyt mitään väärää, olisin voinut vain muina miehinä kävellä ulos sivuovesta ja moikata opea. En kuitenkaan jostain syystä tehnyt niin, tunsin että hän tiesi ajatukseni ja jotenkin kaikki pysähtyi, seisoin vain käsi etumuksella ja tuijotin opettajaa. Opettaja ei varsinaisesti ollut mikään seksipommi. Ihan tavallisen näköinen keski-ikäinen nainen. Normaali vartalo, ihan kivan kokoiset rinnat. Hän käytti löysiä vaatteita, isoja t-paitoja, verkkareita ym. joten se ehkä piilotti hänen ihan ok kroppaansa. Hän vilkaisi minua vielä kerran välinpitämättömän näköisenä ja lähti tyhjin käsin takaisin saliin. Ajattelin että se sitten siitä, nyt runkkaamaan. Siinä samassa kuitenkin kuulin kun opettaja huusi Juliaa salissa. Julia oli meidän koulun SE tyttö, tosi hyvä koulussa, aina mukana kaikissa järjestelytoimikunnissa ja muissa vastaavissa. Hän oli myös ainoita hyvän näköisiä tyttöjä koulussamme jotka eivät "yleisen" tiedon mukaan koskaan olleet olleet kenenkään kanssa. Hän ei myöskään ikinä käynyt diskoissa tai muissa bileissä joten häntä ei oikein voinut kukaan yrittääkään. Julia oli myös jotenkin koppavan ja ylimielisen oloinen, vaikka toisaalta aina opettajan läsnäollessa oli muka tosi kohtelias ja ystävällinen. Tajusin että jotain oli tapahtumassa kun opettaja huusi muille tytöille että jatkakaa harjoittelua kaikessa rauhassa.


Mitä seuraavaksi tapahtui onkin sitten sellaista jota en ole tähän päivään mennessäkään osannut selittää itselleni järkevästi. Opettaja ja Julia tulivat näyttämölle ja opettaja vinkkasi kädellään minut lavalla myös. Muut tytöt eivät tietystikään nähneet meitä koska esirippu oli laskettu lavan ja salin väliin. Opettaja ei puhunut mitään mutta talutti Julian kädestä noin puolen metrin korkuisen patjapinon luo ja taivutti tämän pyllistämään minulle ylävartalo patjakasan päällä. Julialla oli jalassaan sellaiset tiukat harmaat puuvillaiset jumppahousut joiden läpi hieman hikisenä näkee kaiken. Julian häpyhuulet paistoivat selvästi housujen läpi hänen siinä pyllistäessään. Opettaja nosti sormensa suunsa eteen osoittaen että minun oli oltava hiljaa. Hän nykäisi farkkujeni vyöstä merkiksi siitä että minun oli ne riisuttava. Kuin unessa avasin vyöni ja pudotin farkut ja bokserit lattialle. Opettaja katseli kulliani hetken ja sitten laskelmoivasti Julian pystyssä nököttävää pyllyä kuin katsellakseen josko ne sopisivat yhteen. Ilmeisesti sopivat koska hän yhtäkkiä nykäisi Julian jumppahousut nilkkoihin tytön auttaessa ne kokonaan pois jaloista. Koko tämän ajan Julia totteli kuin noiduttu, hän ei päästänyt ääntäkään eikä katsonut minua tai opettajaa. Julian valkeat pikkuhousut olivat märät sekä hiestä että hänen pillunnesteistään. Kovakouraisesti opettaja alkoi hieroa Julian jalkoväliä toisella kädellään, toisella hän alkoi runkata minua. Julian päästäessä vienon ynähdyksen opettaja lopetti heti ja tarttui tyttöä lujasti tämän pikimustasta tukasta tukistaen aika rajusti, tämä oli merkki siitä että oli ehdottomasti oltava hiljaa. Tilanteen kiihottavuutta lisäsi entisestään se, että esiripun takaa kuului koko ajan toisten tyttöjen harjoitusten melu. Sitten opettaja täysin kylmästi laski Julian pikkuhousut alas ja otti ne kokonaan pois hänen jaloistaan. Julia könötti poski vanhoja patjoja vasten perse pystyssä, kädet sivuilla. Hän oli niin himottavan näköinen; koulumme ykkösmallioppilas nöyränä, jalkaterät vähän sisäänpäin kääntyneinä polvet hiukan koukussa.


Olisin ollut valmis antamaan vaikka oikean käteni panosta, onneksi ei kuitenkaan tarvinut. Opettaja vain kylmästi nyökkäsi kohti Julian persettä. Menin Julian taakse ja työnsin kullini tuohon jo valmiiksi sykkivään pilluun. Pillu ei ollut neitsyt niin kuin olin aiemmin luullut, se oli kuitenkin aika tiukka ja märkä. Aloin naida Juliaa takaapäin, puristelin hänen upeita rintojaan hiestä märän, valkoisen t-paidan läpi. Opettaja kiihotti minua entisestään vain katselemalla kylmästi kun panin tätä mallioppilaan namupersettä. Sitten Julian huippu alkoi lähetä ja hän alkoi huohottamaan raskaasti, melkein äänekkäästi. Tällöin opettaja kiskaisi minut ulos hänestä ja ihan rauhallisesti riisui omat verkkarinsa ja niiden alla olleet pikkuhousut. Hän otti Juliaa kädestä kiinni ja ohjasi hänet polvilleen taakseni ja painoi Julian pään kiinni pakaroihini joita tämä alkoikin heti nuolla. Sitten opettaja asettui samaan asentoon kuin Julia äsken. En tarvinnut kehotusta vaan painoin kerralla pohjaan tuohon turpeaan mustan paksun karvan peittämään pilluun. Ilmeisesti tahtini ei riittänyt kun opettaja alkoi lykkiä todella lujaa vastaan perseellään. Tunne oli aivan taivaallinen, Julia levitti pakaroitani ja nuoli persereikääni samalla kun vedin opettajaa takaa päin. Opettajan polvet alkoivat tutista ja hän tipahti polvilleen lattialle. Hän painoi päänsä lattiaa vasten ja taivutti selkänsä kaarelle, minulla aivan esteetön pääsy häneen takaapäin. Asetin jalat hänen jalkojensa ulkopuolelle ja jatkoin naintia Julian edelleen nuollessa persettäni. Ähkinän seasta opettaja yhtäkkiä ynisi: "Laita… perseeseen, nai perseeseen, jooko?!" Levittelin nesteitä opettajan pillusta persereiälle kunnes hoksasin että Juliahan se tässä perseennuolija on. Nappasin tyttöä tukasta kiinni ja nykäisin hänet opettajan taakse työntäen hänen naamansa tuon jo varmasti nussitun persereiän päälle. Minut valtasi himo nöyryyttää Juliaa, "Nyt saa huora maksaa ylimielisyydestään..." Tottelevaisesti hän nuolikin opettajan persettä työntäen kielensä aukkoon. Itse menin Julian taakse ja työnsin sormeni raa’asti suoraan hänen perseeseensä. Runkkasin persereikää todella kovasti, yritin työntää sinne toisenkin sormeni mutta se mahtunut. Sitten nykäisin tuon perseennuolija huoran tukasta lattialle ja painoin kullini hajareisin opettajan perseeseen. Naidessani opettajan pyllyä vedin Julian tukasta lattialta taakseni, hän hieroi omaa jalkoväliään persettäni vasten kunnes hiljaa inisten sai jo toisen tai kolmannen orgasminsa.


Minulla alkoivat jo ensimmäiset kiimatipat ruiskuta kun opettaja kääntyi istualleen eteeni ja nojasi selkäänsä patjapinoon, löin kullini suoraan hänen suuhunsa ja muutamalla työnnöllä mällini lensi opettajan kurkkuun. Spermaa valui lattialle ja mustalle t-paidalle hänen suupielistään. Nyt oli opettajan vuoro hiukan nöyryyttää Juliaa, hän otti tyttöä niskan takaa kiinni alkoi suudella tätä suulle työntäen samalla spermaani Julian suuhun, kyynel vieri Julian silmäkulmasta hänen väkisin niellessä limaista spermaa. Silloin vasta mieleeni juolahti että kenties Julia ei teekään tätä vapaaehtoisesti. Spermat syljettyään opettaja nousi kylmästi ylös, veti housut jalkaansa, pyyhki naamansa Julian jumppahousuihin katsoi tätä halveksuen ja poistui. Julia jäi makaamaan kyljelleen lattialle nyyhkyttäen. En oikein vieläkään ymmärtänyt koko kuviota, toisaalta oli mahtava nussia ja nöyryyttää tuota ylimielistä narttua, mutta hänen siinä maatessaan minun kävi häntä oikeastaan sääliksi. Silitin hänen hiuksiaan ja autoin häntä pukemaan vaatteet päälleen. Nostin hänet pystyyn ja vinkkasin tyttöjen pukuhuoneeseen. Hän ehti juuri lavan ovesta pukuhuoneeseen kun kuulin muiden tyttöjen tekevän lähtöä salista, vedin sekunnissa itse housut jalkaani ja poistuin paikalta. Seuraavalla viikolla kuulin miten Julia oli kuulemma vaihtanut toiseen kouluun henkilökohtaisten ongelmien vuoksi, minä tiesin mitä ne ongelmat olivat mutta pidin turpani kiinni. Noin viikon kuluttua sain liikunnan opettajalta lapun jossa hän kiitti minua ja sanoi ilmoittavansa kun päättää seuraavasta uhristaan. En enää koskaan nähnyt Juliaa, enkä ole vielä päättänyt uskallanko kertoa seuraavasta uhrista.

3

6835

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jope

   kerro seuraavasta uhrista

  • lukiolainen

   ajattelin juuri yhtä ihailemaani muijaa ja runkkasin tarinasi aikana! KIITOS! LISÄÄ! Lähenpä kouluun.....

   • Nainut

    Sinä nait opea takaapäin. Meinaan nääs että menee aika tiukaksi kankut kun naida ryskyttää.

    Eli poika sitten kun saat pari kertaa oikeesti pillua niin laita uusia juttuja.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   81
   1760
  2. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   76
   1384
  3. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
   Lieksa
   189
   1313
  4. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   106
   1298
  5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

   Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
   Ikävä
   163
   1081
  6. huono omatunto

   johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
   Ikävä
   64
   1063
  7. Päätin juuri että

   En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
   Ikävä
   32
   912
  8. Onnistuit sohaisemaan mua

   Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
   Ikävä
   62
   886
  9. Huomenna se

   Tulee kohta, odotatko?
   Ikävä
   61
   836
  10. Mitä kaipaat

   Usein elämässäsi
   Ikävä
   94
   804
  Aihe