Erilainen vesileikki

Just Me

Istahdan rantahiekalle ja kääräisen housunlahkeet polven korkeudelle. Kaivan taskusta tupakan ja sytytän sen rannalla olevia ihmisiä katsellen. Syy täällä olooni on kuitenkin lentismatsi, jota poikaystäväni on pyytänyt minua töideni jälkeen katsomaan. Istun nyt kentän reunalla ja nostan käteni tervehdyksen merkiksi tutuille kundeille. Suljen hetkeksi silmäni ja käännän kasvoni aurinkoon päin. Lämmittää mukavasti. On vähän turhankin kuuma.

Kääräistyäni myös hihat ylös tuijotan kateellisena kentällä pelaavia, paidattomia kundeja ja mietin, mikseivät naiset saa heilua ilman paitaa missään muualla kuin saunassa ja omissa privaateissa tiloissaan.. Epäreilua. Sytytän uuden tupakan ja tarkastelen hennon savun takaa urheilullisia miesvartaloita. Auringon kirkkaat säteet pomppaavat hikisistä rintakehistä silmiini kimaltaen, enkä voi olla ihailematta muutaman miehen treenattuja vartaloita. Mukaan lukien oman poikaystäväni..

Päätän ottaa paitani pois, sillä alla olevat rintsikat menevät ihan yhtä hyvin bikineistä. Saan osakseni muutaman uteliaan vilkaisun niin kentältä kuin ohikulkevien miestenkin taholta. Välittämättä siitä jatkan poikien pelin seuraamista.

Lyhyellä "erätauolla" kundikaverini astelee luokseni ja kysyy, miksi istun siinä ilman paitaa. Tyydyn vain tokaisemaan, että onhan hän itsekin yläosattomissa ja saan vastaukseksi olankohautuksen ja pienen hymähdyksen, ennen kuin hän hamuaa vesipullon kassistaan ja hörppää siitä pari huikkaa. Tämän jälkeen hän kaataa vettä päälleen vilvoitellakseen. Seuraan melkeinpä lumoutuneena, kuinka tummat hiukset kastuvat ja kiinteälle rintakehälle valuu noroina vettä. Mies ravistaa hiuksistaan enimmät vedet ja vilkaisee minua tavalla, jonka jo tunnistan hyvin.. Tahtoisin kaataa hänet maahan ja nuolla vedet hänen iholtaan.. Ja tiedän, että samansuuntaiset ajatukset liikkuvat hänenkin päässään.

Matsi loppuu ja kundit tulevat ympärilleni istuskelemaan. Voittajat naljailevat hävinneille ja hävinneet vetoavat nilkkakipuihin, hartiasärkyyn, krapulaan.. Milloin mihinkin. Nauran heidän jutuilleen ja pudistelen päätäni hyväntuulisena. Pojat on poikia.

Joku ehdottaa hetken päästä uimista, mikä saakin kannatusta. Sen enempää miettimättä nykäisen minäkin housuni pois ja kirmaan veteen alusvaatteisillani. Tuskin kukaan ehtii tajuta, että ne ovat tavalliset mustat pikkuhousut ja rintsikat, eivätkä bikinit..

--

Vesi on ihanan viileää ja virkistää pitkän, toimistossa istutun työpäivän jälkeen. Eikä seurakaan ole hassumpaa.. Minä ja kymmenen nuorta, iloista miestä..! Pärskimme vedessä kuin pahaiset kakarat ja pidämme varmasti hirveää meteliä. Havahdun vesisodan tiimellyksessä siihen, että selkääni vasten painautuu toinen vartalo. Oletan sen toki olevan oma poikaystäväni ja vien saman tien käteni hänen pepulleen. Tunnen kuitenkin mieheni niin hyvin, että tajuan pepun muodosta kyseessä olevan joku toinen! Käännyn nopeasti ympäri ja kohtaan katseen, joka kuuluu yhdelle mieheni kavereista.. Hän virnistää ja nostaa minut kevyesti vyötäröstä ylös.

Kiljun ja nauran yhtä aikaa, kun minua kannetaan vedessä. Taon nyrkeilläni miehen vahvaa selkää ja rimpuilen päästäkseni irti. Mies vain nauraa ja muut yllyttävät häntä "hukuttamaan" minut. Kohta painunkin veden alle miehen heitettyä minut sylistään ja nousen pinnalle uhmaa puhkuen. Se on kuitenkin vain leikkiä.
Ryntään minut upottaneen kundin luokse ja alan painaa häntä pinnan alle.

--

Miehen pää painuu upoksiin ja hymyilen muille voitonriemuisesti. Samalla jähmetyn kuitenkin paikoilleni, kun tunnen veden alla kädet, jotka kulkevat reisiäni pitkin kohti jalkoväliäni. Sormet hieraisevat pari kertaa häpykumpuani ja seuraavaksi tunnen, kuinka sitä vasten painuu suu, joka päästelee julmetun määrän kuplia. Paineella häpyäni vasten pärisevät ilmakuplat aiheuttavat kuuman tunteen vatsanpohjassani viileästä vedestä huolimatta. Muut eivät huomaa kivettynyttä ilmettäni, vaan jatkavat omaa räpiköintiään. Vain poikaystäväni ui luokseni samalla, kun upoksissa ollut kaveri nousee pärskähtäen ylös. Katson häntä kummissani, mutta mies vain vinkkaa silmää.

Olen oman poikaystäväni ja tämän hänen ystävänsä välissä. Miehet vilkaisevat merkitsevästi toisiaan ja tunnen mieheni kädet pakaroillani. Samalla toinen mies ulottaa kätensä vyötärölleni. Olen hämilläni tilanteesta, mutta samalla myös hyvin kiihottunut. Muukin kuin merivesi on kastellut pikku koloni.. Mieheni kädet valuttavat pikkuhousuni alas ja astun niistä ulos. Olemme rintakehää myöden vedessä, joten kukaan ei huomaa mitään. Kätken pikkuhousut kämmeneeni ja nojaan päälläni takanani seisovaan poikaystävääni. Hänen kätensä liukuu pakaroideni välistä aina klitorikselle asti ja kulkee tuota samaa rataa edestakaisin. Levitän jalkojani ja katson toista miestä suoraan silmiin. Hän painuu sukelluksiin ja levittää veden alla jalkojani yhä vain avonaisemmiksi. Tunnen suun paljaalla pillullani ja päästän hiljaisen huokauksen. Pienten kuplien säestämänä mies onnistuu työntämään kielensä klitorikselleni ja liikuttamaan sitä siinä hetken. Sitten hänen on noustava taas ylös haukkaamaan happea.

Olen lumoutunut tuosta uudesta, erilaisesta vesileikistä. Pelkkä tilanne saa minut täysin kuumaksi. Kahdeksan muuta kundia lilluvat vedessä hieman kauempana ja vilkuilevat meitä aina välillä. Ehkä he arvaavat mitä on meneillään, ehkä eivät..?

Hapuilen kädelläni kummankin miehen kaluja, jotka seisovat jo kovina.. Olen kiitollinen siitä, ettei vesi näköjään kuitenkaan ole liian kylmää.. Miehet kiskovat uimahousunsa sen verran alaspäin, että pääsen esteettä hyväilemään noita ihania, kivikovia kaluja, jotka sojottavat minua kohti sekä edestä että takaa. Tartun niihin rivakasti ja alan vedellä samaan tahtiin kummankin esinahkaa edestakaisin.. Runkkaan heitä veden alla niin huomaamattomasti kun vain pystyn. Ja samalla he sormeilevat sykkivää jalkoväliäni.. Mieheni hankaa peppureikääni ja pyörittää sormeaan tiukalla aukolla samalla, kun toinen kundi hieroo ja hyväilee paisunutta klitoristani.. Tuplavaikutus on mieletön! Tunnen laukeavani millä hetkellä hyvänsä!

Hetken päästä tunnen mieheni kalun pilluni suulla. Voihkaisen miehelleni, että haluan hänet sisääni. Vastaukseksi mies näykkäisee korvaani ja kuulen hänen tihentyneen, kiihotuksesta raskaan hengityksensä. Hitaasti hän upottaa kalunsa syvälle sisääni, aiheuttaen jokaisella sentillä suunnatonta mielihyvää.. Tuntuu niin hyvältä, että minulla on vaikeuksia tyydyttää toista miestä käsilläni.

Mieheni työntelee itseään kuumassa pillussani käyttäen vain lantiotaan, jotta tapahtuma ei näkyisi muille niin selkeästi. Samalla hyväilen poikaystäväni kaveria kiihtyvällä tahdilla. Tunnen, kuinka paksu elin alkaa olla lähellä purkautumistaan kädessäni. Nopeutan edelleen tahtia, mikä saa vedenpinnan hieman loiskumaan.

Mies tulee syösten lastinsa veteen. Pinnan alla hyväilen tuota veltostuvaa kalua vielä hetken, ennen kuin antaudun täysin omalle nautinnolleni, jonka mieheni elin sisälläni aiheuttaa. Kun siihen lisätään vielä toisen miehen sormet, jotka jatkavat klitorikseni hyväilyä, en voi pidätellä orgasmiani kauempaa. Voihkaisen vähän turhankin kovaa ja saan muiden kundien päät kääntymään meihin päin. Olemme kuitenkin liian kiimassa, jotta välittäisimme siitä enää tässä vaiheessa. Mieheni kuiskii korvaani tulevansa millä sekunnilla tahansa, eikä tosiaan kestä kauaa, kun hän purkautuu sisälleni niskaani purren. Tunnen hänen kalunsa sykähdykset pillussani ennen kuin irtaannumme toisistamme.

Mieheni kaveri puristaa kättäni veden alla ja hymyilee. Vastaan hymyyn ja käännyn mieheni puoleen. Suutelemme ja hän auttaa pikkuhousut takaisin jalkaani. Toteamme, että muut vinoilevat tästä meille vielä pitkään! =)

2

20441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hottia

      Ihanan kiihottava! Toivoisinpa tuon joskus osuvan kohdalleni ihan oikeasti...

      • Tuulentupa86

        En panisi minäkään pahakseni, jos minua tällainen tilanne vastaan tulisi. Vaikka rohkeuteni ei ehkä riittäisikään mihinkään näin julkiseen. Mutta fantasioidahan aina voi...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe