KALAT ON TYLSIÄ!

KoiRa

Kalat on tylsiä......Miten pystytte vaan kattoo, kun jotain platyja ui ees taas akvaarion seinää.Ei voi ees silittää.....KALAT ON ..:BORING:..

14

681

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tintsu

      Kyllä joitain kaloja voi silittää, mutta eivät ole yhtä mukavia kädelle kuin turkilliset eläimet. Hanki toisia lajeja; niitä jotka tuijottaa takaisin, oppii tuntemaan ruokkijansa, tai tutustu eri lajien sukupuolikäyttäytymiseen. Silloin on harrastuksesta tylsyys kaukana.

    • ...

      koirat. Kaloja ei esimerkiksi tarvitse viedä ulos sateeseen. Eivätkä ne hauku ohikulkijoita typerästi!

    • Taiga

      Kukin tykkää omanlaisesta eläimestä tai sitten ei pidä eläimistä laisinkaan. Ei kukaan voi tuomita mikä on tylsä ja mikä ei. Tuskin kukaan oikea akvaristikaan tulee haukkumaan minkään muun eläinlajin edustajaa tylsäksi tms. Typerää... Ei ole olemassa yhtä ja ainoaa lemmikkiä mistä kaikki ihmiset tykkäisi!!!
      Hauskoja hetkiä sinulle (mahdollisen) lemmikkisi parissa.

      • KoiRa

        Hei kuulkaapas.Kalat sterssaantuu, kun niitä silitetään.Ja sinulle, joka sanoit että koirat haukkuu ohikulkioita, niin ei meidän koira ja kalat ei "puhu"Ollenkaan!!!!!!!!!!!!!!NIIN ETTÄ KALOISSAKIN ON MRILKEIN YHTÄPALJON TEKEMISTA, KUIN KAIKISSA ELÄIMISSÄ!!!! ..:KALAT ON TYLSIÄ:..


      • ...
        KoiRa kirjoitti:

        Hei kuulkaapas.Kalat sterssaantuu, kun niitä silitetään.Ja sinulle, joka sanoit että koirat haukkuu ohikulkioita, niin ei meidän koira ja kalat ei "puhu"Ollenkaan!!!!!!!!!!!!!!NIIN ETTÄ KALOISSAKIN ON MRILKEIN YHTÄPALJON TEKEMISTA, KUIN KAIKISSA ELÄIMISSÄ!!!! ..:KALAT ON TYLSIÄ:..

        Väärin 1) On myös kaloja jotka oppivat syömään kädestä ja tulevat mielellään silitettäväksi. Ne eivät siis välttämättä "sterssaannu", mikäli tarkoitat stressaantumista ;).

        Väärin 2) Jotkut kalat myös "puhuvat", esimerkiksi okamonnit.

        Ja kumoat tuossa itsesi: "kaloissa on yhtäpalojen tekemistä kuin kaikissa eläimissä" "kalat on tylsiä"


    • Noora

      No ehkä jotkut ei pidä kaloista, mutta on niissäkin omat hyvät puolensa; ne ovat useimmiten paljon kauniimpia, kuin jotkut koirat tai kissat, allergisetkin saavat lemmikkejä, jos haluavat, eikä ne ole niin vaikea hoitoisiakaan, ruokit pari kolme kertaa päivässä, johon ei mene todellakaan paljoa aikaa ja välillä vaihdat veden.

      • KoiRa

        Hei toi oli vitsi!!!Miksi kaikki ovat tosikkoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!Halusin vain tietää krtkä puolustavat kalojaan...Olette oikeassa kalat ovat kauniita.....


    • Taiga

      Mitä järkeä on edes verrata ko eläimiä?!?
      Itselläni on lisko ja kaloja. Tilaisuuden tullen otan koiria hoitoon, koska pidän eläimestä kuin eläimestä (hämähäkkejä lukuunottamatta). Minulla on myös ollut koiria ja kissoja, mutta elämäntilanteen vuoksi en ko eläimiä tällä hetkellä edes aijo hankkia.
      Minkä takia pitää kinata mikä on paras... Jokaisella on oma mieltymys ja kunnioitettakoon sitä!!!

    • 000

      mitä muuten teet kala sivuilla, jos kaljoa niin inhoot??? Sä oot vähän niinkuin sellainen ihminen, joka haukkuu ja kammoaa homoja ja lesboja, mutta tuntee peloissaan itsekkin kuuluvansa niihin;)), tässä on kyseessä vain akvaario!! Ja mä omistan koiran SEkä akvaarion ( parikymmentä muuta elukkaa)joten painu kuuseen valittamaan. Molemmat on hyviä lemmikkejä ja en tod. hauku kumpaakaan. Sinä olet itse niin lapsellinen että pitää muitten harrastuksia tulla mollaamaan. Onko kenties kotona ongelmia? Tuollainen yleensä johtuu siitä. ;D Kyllä teitä riittää.

    • vhk

      Sinuna pitäisin pienen nokkani ummessa.
      Kuinka voit sanoa, kun et ole perehtynyt harrastukseen?? Akvaariot ja kalat ovat huomattavasti mielenkiintoisempia kuin koirat tai kissat.
      Kuinka voit yleistää, kun et tiedä mitään asiasta?? Taidat antaa itsestäsi tyhmemmän kuvan mitä olet. Platy ei ole kovin mielenkiintoinen, mutta se on vain yksi laji sadoista tuhansista.
      Varsinkin suuret kirjoahvenet (esim. astronotus ocellatus) ovat todella älykkäitä ja pystyvät oppimaan sen minkä koirakin. Yleensäkin kirjoahvenet ovat todella mielenkiintoisia ja niiden touhuja on kiva seurata.
      Mutta kai se on ymmärrättevä, että olet vielä lapsi, ja mielesi tekee rapsutella ja halailla, olet hellyyden puutteessa. Mielestäni rapsuttelu ei ole pääasia. Et siis tiedä akvaarioharrastuksesta MITÄÄN, joten jos säästäisit sanojasi johonkin parempaan?

      käyhän tuolla, voit vaikka innostua:
      http://www.aqua-web.org

    • *hellu*

      sä ot joku joka rakastaa vaan koirii

    • niinpä

      Toisia miellyttää koirat toisia akvaariokalat, mielipiteitä on monenlaisia! Minua taas ei voisi kuolaava räkyttävä piski vähempää kiinnostaa!

    • SEEPRA

      KALOJEN KATSELU RENTOUTUTTAA ! EI TARVII RAPSUTTAA EIKÄ KÄYTTÄÄ KUSELLA KOIRAN ILMALLA!
      NE EI MYÖSKÄÄN RÄKSYTÄ JOKAISTA LIIKETTÄ RAPPUKÄYTÄVÄSSÄ! KALAT OVAT MONELLE AINOA VAIHTOEHTO JOS HALUAA LEMMIKIN ITSELLEEN JOS EI OTETA MATELIJOITA HUOMIOON.SIIS JOS ON ALLERGINEN ELÄINPÖLYILLE.
      AKVAARION YLLÄPITÄMINEN ON VAATIVEMPAA KUIN KOIRAN PITÄMINEN.ON TIEDETTÄVÄ VEDEN KEMIASTA, KALOJEN TARPEISTA JA KASVEISTA ...

      • Salmakia

        Annatte kuulkaas kalaihmisistä ikävän kuvan.. tunnutte tietävän koirista yhtä vähän kuin pallomaljaihmiset ja keskustelun aloittaja kaloista. Typerää käytöstä.

        Nim. toinen tykkää kalasta, toinen koirasta, minä molemmista. :)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      31
      1459
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe