KALAT ON TYLSIÄ!

KoiRa

Kalat on tylsiä......Miten pystytte vaan kattoo, kun jotain platyja ui ees taas akvaarion seinää.Ei voi ees silittää.....KALAT ON ..:BORING:..

14

686

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tintsu

   Kyllä joitain kaloja voi silittää, mutta eivät ole yhtä mukavia kädelle kuin turkilliset eläimet. Hanki toisia lajeja; niitä jotka tuijottaa takaisin, oppii tuntemaan ruokkijansa, tai tutustu eri lajien sukupuolikäyttäytymiseen. Silloin on harrastuksesta tylsyys kaukana.

  • ...

   koirat. Kaloja ei esimerkiksi tarvitse viedä ulos sateeseen. Eivätkä ne hauku ohikulkijoita typerästi!

  • Taiga

   Kukin tykkää omanlaisesta eläimestä tai sitten ei pidä eläimistä laisinkaan. Ei kukaan voi tuomita mikä on tylsä ja mikä ei. Tuskin kukaan oikea akvaristikaan tulee haukkumaan minkään muun eläinlajin edustajaa tylsäksi tms. Typerää... Ei ole olemassa yhtä ja ainoaa lemmikkiä mistä kaikki ihmiset tykkäisi!!!
   Hauskoja hetkiä sinulle (mahdollisen) lemmikkisi parissa.

   • KoiRa

    Hei kuulkaapas.Kalat sterssaantuu, kun niitä silitetään.Ja sinulle, joka sanoit että koirat haukkuu ohikulkioita, niin ei meidän koira ja kalat ei "puhu"Ollenkaan!!!!!!!!!!!!!!NIIN ETTÄ KALOISSAKIN ON MRILKEIN YHTÄPALJON TEKEMISTA, KUIN KAIKISSA ELÄIMISSÄ!!!! ..:KALAT ON TYLSIÄ:..


   • ...
    KoiRa kirjoitti:

    Hei kuulkaapas.Kalat sterssaantuu, kun niitä silitetään.Ja sinulle, joka sanoit että koirat haukkuu ohikulkioita, niin ei meidän koira ja kalat ei "puhu"Ollenkaan!!!!!!!!!!!!!!NIIN ETTÄ KALOISSAKIN ON MRILKEIN YHTÄPALJON TEKEMISTA, KUIN KAIKISSA ELÄIMISSÄ!!!! ..:KALAT ON TYLSIÄ:..

    Väärin 1) On myös kaloja jotka oppivat syömään kädestä ja tulevat mielellään silitettäväksi. Ne eivät siis välttämättä "sterssaannu", mikäli tarkoitat stressaantumista ;).

    Väärin 2) Jotkut kalat myös "puhuvat", esimerkiksi okamonnit.

    Ja kumoat tuossa itsesi: "kaloissa on yhtäpalojen tekemistä kuin kaikissa eläimissä" "kalat on tylsiä"


  • Noora

   No ehkä jotkut ei pidä kaloista, mutta on niissäkin omat hyvät puolensa; ne ovat useimmiten paljon kauniimpia, kuin jotkut koirat tai kissat, allergisetkin saavat lemmikkejä, jos haluavat, eikä ne ole niin vaikea hoitoisiakaan, ruokit pari kolme kertaa päivässä, johon ei mene todellakaan paljoa aikaa ja välillä vaihdat veden.

   • KoiRa

    Hei toi oli vitsi!!!Miksi kaikki ovat tosikkoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!Halusin vain tietää krtkä puolustavat kalojaan...Olette oikeassa kalat ovat kauniita.....


  • Taiga

   Mitä järkeä on edes verrata ko eläimiä?!?
   Itselläni on lisko ja kaloja. Tilaisuuden tullen otan koiria hoitoon, koska pidän eläimestä kuin eläimestä (hämähäkkejä lukuunottamatta). Minulla on myös ollut koiria ja kissoja, mutta elämäntilanteen vuoksi en ko eläimiä tällä hetkellä edes aijo hankkia.
   Minkä takia pitää kinata mikä on paras... Jokaisella on oma mieltymys ja kunnioitettakoon sitä!!!

  • 000

   mitä muuten teet kala sivuilla, jos kaljoa niin inhoot??? Sä oot vähän niinkuin sellainen ihminen, joka haukkuu ja kammoaa homoja ja lesboja, mutta tuntee peloissaan itsekkin kuuluvansa niihin;)), tässä on kyseessä vain akvaario!! Ja mä omistan koiran SEkä akvaarion ( parikymmentä muuta elukkaa)joten painu kuuseen valittamaan. Molemmat on hyviä lemmikkejä ja en tod. hauku kumpaakaan. Sinä olet itse niin lapsellinen että pitää muitten harrastuksia tulla mollaamaan. Onko kenties kotona ongelmia? Tuollainen yleensä johtuu siitä. ;D Kyllä teitä riittää.

  • vhk

   Sinuna pitäisin pienen nokkani ummessa.
   Kuinka voit sanoa, kun et ole perehtynyt harrastukseen?? Akvaariot ja kalat ovat huomattavasti mielenkiintoisempia kuin koirat tai kissat.
   Kuinka voit yleistää, kun et tiedä mitään asiasta?? Taidat antaa itsestäsi tyhmemmän kuvan mitä olet. Platy ei ole kovin mielenkiintoinen, mutta se on vain yksi laji sadoista tuhansista.
   Varsinkin suuret kirjoahvenet (esim. astronotus ocellatus) ovat todella älykkäitä ja pystyvät oppimaan sen minkä koirakin. Yleensäkin kirjoahvenet ovat todella mielenkiintoisia ja niiden touhuja on kiva seurata.
   Mutta kai se on ymmärrättevä, että olet vielä lapsi, ja mielesi tekee rapsutella ja halailla, olet hellyyden puutteessa. Mielestäni rapsuttelu ei ole pääasia. Et siis tiedä akvaarioharrastuksesta MITÄÄN, joten jos säästäisit sanojasi johonkin parempaan?

   käyhän tuolla, voit vaikka innostua:
   http://www.aqua-web.org

  • *hellu*

   sä ot joku joka rakastaa vaan koirii

  • niinpä

   Toisia miellyttää koirat toisia akvaariokalat, mielipiteitä on monenlaisia! Minua taas ei voisi kuolaava räkyttävä piski vähempää kiinnostaa!

  • SEEPRA

   KALOJEN KATSELU RENTOUTUTTAA ! EI TARVII RAPSUTTAA EIKÄ KÄYTTÄÄ KUSELLA KOIRAN ILMALLA!
   NE EI MYÖSKÄÄN RÄKSYTÄ JOKAISTA LIIKETTÄ RAPPUKÄYTÄVÄSSÄ! KALAT OVAT MONELLE AINOA VAIHTOEHTO JOS HALUAA LEMMIKIN ITSELLEEN JOS EI OTETA MATELIJOITA HUOMIOON.SIIS JOS ON ALLERGINEN ELÄINPÖLYILLE.
   AKVAARION YLLÄPITÄMINEN ON VAATIVEMPAA KUIN KOIRAN PITÄMINEN.ON TIEDETTÄVÄ VEDEN KEMIASTA, KALOJEN TARPEISTA JA KASVEISTA ...

   • Salmakia

    Annatte kuulkaas kalaihmisistä ikävän kuvan.. tunnutte tietävän koirista yhtä vähän kuin pallomaljaihmiset ja keskustelun aloittaja kaloista. Typerää käytöstä.

    Nim. toinen tykkää kalasta, toinen koirasta, minä molemmista. :)


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

   Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
   Ikävä
   69
   1315
  2. En tiedä..

   Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
   Ikävä
   106
   1227
  3. Suhde asiaa

   Miksi et halua suhdetta kanssani?
   Ikävä
   113
   1155
  4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

   tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
   Ikävä
   73
   1070
  5. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   60
   888
  6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

   Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
   Sanaristikot
   76
   762
  7. Oliko vähä sometettu taas vai?

   Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
   Kauhava
   9
   692
  8. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   41
   691
  9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

   Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
   Idän uskonnot
   362
   669
  10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

   Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
   Ikävä
   53
   656
  Aihe