Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kahdellaisia kaksosia

kumpikumpikumpi

tunnen kaksi kaksosta, ja he ovat kuin yö ja päivä.

yö: turhamainen, shoppailijafriikki, puhuu paljon niistä lukuisista ihanista jätkistä ketkä hänen ympärillään pyörii ja vaatteista ja rahasta mitä hänellä on. ei osaa käyttäytyä lainkaan! saa kaiken mitä haluaa, ym...

päivä: ahkera, suorasanainen, kympin oppilas. Osaa käyttäytyä mutta välillä törkeähkö. hyvä huumorin taju. toisaalta kyllä vailla mielikuvitusta. pilkun viilaaja.

kumpi kuulostaa enemmän kaksosmaiselta??! vastauksia!

19

3364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itse olevani

      päivisin päivä ja öisin yö. Toki pienin muutoksin. ("ei osaa käyttäytyä lainkaan" pätee toisinaan viikonloppuisin klo 03:00 ja 05:00 välisenä aikana)

      Vaatteet ja raha jotka omistan mahtuu kyllä ihan pariin lauseeseen joten niillä ei kauaa kehuskella - se sulkeekin jo pari pois. Mielikuvitusta olis vähän liikaakin, voin antaa jos joku haluaa ; )

    • kooppi

      Eiköhän nuo piirteet löydy merkistä kun merkistä :)
      välillä päivää välillä yötä itsekukin.

    • Nimetön

      Minussa on sit sekä yötä että päivää. Olen ahkera,välitön,hauska,kova hulluttelemaan. Mutta tosi rehellinen ja luotettava, en ole koskaan pettänyt puolisoani. Tykkään shoppailla,mutta en mielestäni ole turhamainen.
      Minulla on paljon ystäviä sekä miehissä että naisissa. Olen myös määrätietoinen ja joissain asioissa vaativa,mutta en mikään pilkun viilaaja.
      Perhe ja ystävät ovat aina olleet minulle tosi tärkeitä ja olen antanut vaikka silmän päästäni lasteni hyväksi.
      Minussa on myös hyvin vahva henkinen puoli,vaistoan asioita ja intuitioni on vahva.
      Tällanen kaksosnainen minä.

    • just me..

      Olen se yökaksonen...koska inhoon shoppailua, kaikkee pinnallista...
      Mutta piikki iskee kun joku näyttelee jotain, varmasti kerron sen suoraan, oman mielipiteeni...
      Olisinko ikuinen kapinallinen...mutta päivääkään en kadu...

    • Naikkonen71

      Kaksosessa on kaksi hyvin erilaista puolta, jotka tulevat esiin seurasta riippuen. Kaksonen antaa itsestään juuri sen kuvan minkä haluaa ja vastapuolella ei todennäköisesti ole hajuakaan siitä toisesta puolesta.
      Molemmat sopivat minuun ja toisaalta ei. Kaksonen on sopeutuja ja muuntaa itseään aina. Tänään tätä ja huomenna toista. Koskaan et voi tietää että mitä mieltä hän oikeastaan on.
      Kaksonen nauttii seurasta ja sopeutuu kaikkiin tilanteisiin. Hieman sekavaa mutta todellista. Kumpikin ystävistäsi on todellisia kaksosia ja tuskin tulet tietämään että kumpi on aidompi kaksonen, veikkaan että molemmat.
      Itse en materiaa arvosta ja tuhlaan äärimmäisen harvoin, mutta on sellaisiakin vaiheita ollut. Pikkumainen olen aina ollut ja pyrin aina täydellisyyteen. Kaikki on päivästä kiinni.

      • naulan

        kantaan


    • ...

      päivä-kaksonen:) ainakin näin vanhemmalla iällä... juoksut on nääs juostu. Pilkunviilaajaa minusta kyllä valitettavasti myös löytyy... Mutta kotona viihdyn liiankin hyvin ja perhe on tärkein.

      • Kaksonen......

        Mikähän kaksonen mie sitten olen kun en viihdy kotona monestikkaan( työ tien päällä) mutta en kuitenkaan viihdy baareissa ennkä tykkää käydä shoppailemassa.. olen aika erakko kuitenkin luonteeltani, viihdyn yksin olostani.


      • valovirta
        Kaksonen...... kirjoitti:

        Mikähän kaksonen mie sitten olen kun en viihdy kotona monestikkaan( työ tien päällä) mutta en kuitenkaan viihdy baareissa ennkä tykkää käydä shoppailemassa.. olen aika erakko kuitenkin luonteeltani, viihdyn yksin olostani.

        Yö ja päivä tulevat toimeen vuorotellen. Minäkin viihdyn yksin hyvin, mutta en pitkää aikaa. Pilkunviilaaja romantikko.


    • Nicko

      ...on napakymppi! Olen itse kaksonen joten on tiettyä kokemusta vastaamaan...

    • päivää

      Päivä on tuttu kaksonen ;)


      "ahkera, suorasanainen, kympin oppilas. Osaa käyttäytyä mutta välillä törkeähkö. hyvä huumorin taju. toisaalta kyllä vailla mielikuvitusta. pilkun viilaaja."

      Juuri täsmäävä!

    • kaksosapina

      Olen itse kaksonen ja minua luonnehditaan iloiseksi sosiaaliseksi empaattiseksi ja pirteäksi, mutta välillä liian ylivilkkaaksi ja ylienergiseksi :P En jaksa shoppailla kauaa, osaan yleensä käyttäytyä, en nussi pilkkuja ja mielikuvitusta on vaikka muille jakaa. Koulussa opin helposti ja numerot on ylensä kiitettäviä vaikken panosta opiskeluun millään lailla. Turhaudun helposti ja vihaan riitelyä yli kaiken. Olen aika huolimaton ja huoleton tyyppi.

      Vastailkaa muutkin kaksoset tänne, niin saadaan jonkinlaista kuvaa meistä :P en usko täysin horoskooppeihin, mut joskus ne osuu ihan kohdalleen.

      • pimu_18

        ite oon oikee karkkimaailma, täynnä hyviä ja pahoja karkkeja, jotka sekottuu erilaisiks pusseiks eri päivinä ja eri seuroissa. Tuttavapiirissä oon rento, hauska, asiallinen, aina iloinen pakkaus joka ottaa muut huomioon 24/7, silloin en juurikaan ajattele itseäni, ja omia tarpeita. Ventovieraassa seurassa olen utelias, räväkkä, näytän sen mitä voisin olla pahimmillaan, ja jos joku kestää nii sit se saa musta tooooooooosi ystävän.. :)

        mitä oon ihmisilt kuullu vuosien aikana nii on seuraava: sosiaalinen, avoin, ylikiltti, muut huomioon ottava, etäinen, yksineleliä, kylmä, lämmin, herttainen, rakastava, hankala, shoppailu friikki (joka toinen päivä), kympin oppilas sillo ku sille tuulelle satutaan, ylienerginen ja ylivilkas, mielikuvistusta omaava, mieliala ailahtelee melkoista tahtia :) tosi ystävä, luotettava...

        on meinaa oikeesti vaikeet ite pysyä perässä, oon jo pitkään pohtinukki et millainen oon kaksoisena. onks tää aivan normaalia et mieliala ailahtelee aikas nopeeseen tahtii?? Ja sit oon huomannu et ihminen joka tunnustaa mulle esim. kiinnostuksen, yms.. nii mä ahdistun, must tulee kylmä, ehk julmaki, ja sit oon se kusipää, mut sit ihminen joka ei osoita mitää kiintymystä muhun, oon nii riippuvainen siit.. enkä yhtää v-mäine?? moon oikeesti alkanu huolestuu =/ ??? jos jatkan samaa rataa oon varmaa ainainen erakko =/


    • rikaho

      Kaksosella on kaksi puolta,vai onko??Jos jompikumpi täytyy valita niin minun kohdallani toteutuu tuo päivä puoli.En kyllä usko koko horoskooppi hömpötykseen ja piste.

    • kaksonen82

      heipähei!
      Olen itse kaksonen ja voisin sanoa, että kaksosessa asuu aina kaksi puolta. Tai ainakin tunnistan itsessäni 2 erilaista puolta ja myös äidistäni ne on löydettävissä. Toinen puoli on sellainen hyvällä huurintajulla varustettu, luotettava, sosiaalinen,joustava..mutta kyllä myös pilkunviilaaja. Toinen puoli sitten saa välillä jalat irti maasta, rakastaa shoppailua...on valitettavasti aika pinnallinen tyyppi.
      Kaksosilla on minun käsitykseni mukaan synnynnäinen kärkäs kieli, jota kaksonen käyttää halutessaan ja valitettavasti joskus myös huomaamattaan. Tai minä en ainakaan huomaa vasta kun jälkikäteen!
      Sanoisin kuitenkin, että kaksonen on uskollinen niitä kohtaan jotka se on ystäväkseen valinnut. Yksi ystäväni on myös kaksonen ja tosi kova flirttailemaan, tekee sitä kyllä omien sanojensa mukaan huomaamattaan. enkä kyllä yhtään epäile ;) mutta ei hän koskaan miestänsä pettäisi.

      Hankala sanoa sinulle kummanlainen kaksonen on,koska mielestäni kaksonen on sekoitus noita sinun antamiasi piirteitä :)

    • kaksosmiesvaan

      En tiedä, mistä noi analysoinnit olet repinyt, mutta eivät pidä kumpikaan paikkaansa tähän kaksoseen.

    • Tinzu

      Nimikin sen jo sanoo, että kaksosella on kaksi luonnetta. Olen itse kaksonen ja olen sen huomannut, niin ovat läheisenikin. Moni voi luulla, että se on tahallista, mutta ei se ole, se on vain ominaista kaksoselle...

    • Kaksostyttö-86

      Itse löydän lähes kaikkia puolia itsestäni. Pääsääntöisesti uudelle tuttavuudelle olen joko mukautuvainen ja upeaa seuraa, tai tuppisuu, väsähtänyt, kyllästynyt ja nyrseä.
      Tykkään olla kotona, lukea hyvää kirjaa ja juoda samalla teetä, tai käydä riehumassa ulkona baareissa, kavereiden kanssa kahvilla.

      Itsestäni löydän piirteitä laiska, energinen, pilkunnussija olen kielellisesti aina, hällä väliä-asenne, ahdistunut, rento, älykäs, tyhmä, verbaalisesti lahjakas, änkyttävä useimmiten, romanttinen, pessimisti, ystävällinen, ilkeä... Kaikkea mitä vain keksiä saattaakin.

      Ystävät näkevät useampia puolia kuin muut, mutta ei se ole valinta mimmonen puoli tulee esiin se on vaistonvaraista. Tunteissani olen yleensä hyvin rehellinen, en yritä edes itseäni huijata fiiliksissäni.

      Jos pitää vaihtelevuudesta niin kaksonen on hyvä ystävä, tasaisten aina jalat-maassa ihmisten kannattaa ainakin rakkaussuhteissa kiertää minunlaiset kaksoset kaukaa, pelkästään mielialojen vaihtelun vuoksi. Ystävyys on parasta juuri täysin erilaisten ihmisten kanssa :)

    • kaksosnaikku

      pitää todeta, että molemmissa arvioissa on kaksosta, ainakin minun luonteen piirteitä, monta juttua kaksosluonteessa, se onkin eläinradan monipuolisin merkki... ja ihana..siihen rakastuu nuoret ja varttuneet, sillä kun on kiintoisa ulko- ja sisäkuori! Ja aikaa lausua hyvä sana toiselle ihmiselle, kun on sillä tuulella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2228
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1926
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      74
      1625
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1492
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe