Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Olen Kaksos mies...

Baikal MP-153

Että näin,täällä haukutaan Kaksosmiehiä...Onkos Kaksosilla paljon kaksosia kavereina??mulla on 3me kaksosta kaverina..Ja yllätys,ystävinä kaksoset tulee yleensä hyvin toimeen!!Parisuhteessa...Nöy..Sen olen kerran kokenut..Mutta mitään varmaa en voi kuitenkaan sanoa,kun tytöllä tuntui oleven persoonallisuushäiriö ja ex-narkkari..Ett olisko jonkun toisen kaksosen kans ollu ihan eri??Vaikka olen kaksonen ja vielä Mies!!En ole koskaan pettänyt seurustelu kumppaniani!!Ja flirtit jääny siihen paikkaan,kun alkanut vakavasti seurustella!!Yleensä aina minua on petetty suhteessa,horoskooppimerkistä riippumatta..Niin,että meitä on moneksi..Ja olen pahoillani,niiden kaksosmiesten käytöksestä,ketkä pettävät!!

6

1625

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tosiko

      Tyttö kaksonen? Kaikki tekevät virheitä ja jos viellä niin nuori "tyttönen". Näitä tällaisia ei pitäisi laittaa horoskoopin piikkiin. Oliko persoonallisuus häiriö vain sinun mielipiteesi tai todettu.

    • Zara:)

      Mulla on kaksos-mies,tai siis poikaystävä..itse olen rapu..ollaan oltu 2v yhessä,ja 1kk sitten rakas lähti intiin..itse olen ainakin tosi mustasukkanen..Mutta olen pettänyt hänen luottamuksen sillä pahimmalla tavalla,2 kertaa..hän on antanut anteeksi,mutta sanoo ettei voi luottaa muhun..eikä ihme.En ikinä enää tekis sellasta!onkohan mahdollista että poikaystäväni aikoo "kostaa" tai jotain..??kun kerta oot kaksonen niin voitko kommentoida??please

      • teit...

        Itsellä (kaksosena-N) luotto menee vähemmästäkin "sähläämisestä". Voihan sitä YRITTÄÄ saada suhdetta toimimaan pettämisen jälkeen...

        Kosto on yksi mahdollisuus, toinen koko suhteen lopettaminen. Jälkimmäiseen juttu mitä ilmeisimmin päätyy, jos pettää kaksosta.


      • vanha ja kokenut

        Kaksosmies ei anna koskaan anteeksi tämän tason temppuja, jos jäät kiinni.
        Vielä 30 vuoden päästä hän muistaa tarkasti kaikki epämiellyttävät touhusi.


      • gemini67
        vanha ja kokenut kirjoitti:

        Kaksosmies ei anna koskaan anteeksi tämän tason temppuja, jos jäät kiinni.
        Vielä 30 vuoden päästä hän muistaa tarkasti kaikki epämiellyttävät touhusi.

        Itse olen kaksosmies, enkä voi ikinä antaa anteeksi pettämistä...eli jos nalkkiin jäät niin suhde on aika takuuvarmasti loppu.


    • toisen kaksosen kanssa onne...

      Yhteensopivuus: Kaksonen & Kaksonen

      Kahden kaksosen suhde vaikuttaa välillä neljän persoonan temmellyskentältä. Suhde ei ole ainakaan koskaan tylsä ja molemmat kaksoset suhtautuvat elämään älyllisesti kiinnostuneina. Kaksonen arvostaa vapautta ja kokemusten laajaa kirjoa, molemmat nauttivat keskusteluista. Älykkyys ja uteliaisuus tekee heistä näyttävän ja mielenkiintoisen parin, joka viihdyttää sekä itseään, toisiaan ja kaikkia ympäröiviä ihmisiä. Jos molemmat osaavat toimia yhdessä, suhde on onnellinen.

      Kaksoset on pelaaja, joka suhtautuu elämään sarkastisesti, kyseenalaistaen ja huumorilla. Ongelmia syntyy silloin, kun jompikumpi tai molemmat ovat haluttomia ottamaan suhdetta kovin vakavasti. Kevytmielisyys ja naurava suhtautuminen maailmaan on kuitenkin se sama asia, joka viehättää kahta kaksosta toisissaan. Kaksonen kyllästyy helposti ihmisiin ja tilanteisiin, mutta samanlaisen ihmisen kanssa kaksonenkin voi elää kestävässä parisuhteessa.

      Kaksosen planeetta on Merkurius. Merkurius edustaa kommunikointia ja nopeaa älyä. Kaksi kaksosta voi puhua päivät ja yöt ympäriinsä ilman, että kumpaakaan edes huimaa. Kommunikointi on kaksoselle niin luonnollinen asia, että autiolle saarelle joutuessaan kaksonen ottaisi mieluiten juuri sen toisen kaksosen mukaansa. Merkurius on kommunikaation lisäksi myös matkaamisen planeetta, mikä antaa kaksoselle tarpeen nähdä jatkuvasti uusia asioita, paikkoja ja ihmisiä. Molempien lyhytjännitteisyys voi johtaa samanaikaisiin loppuunpalamisen tunteisiin, jotka eivät kylläkään kestä pitkään. Jotain ihanaa uutta löytyy taas todella nopeasti.

      Kaksi kaksosta muodostaa ihastuttavan neljän persoonan suhteen. Kunhan kaksoset oppivat tekemään kompromisseja sekä omien tuntemusten että toistensa kanssa, ei riitoja synny kovin usein. Kaksonen huomaa nopeasti tappeluun jouduttuaan, ettei se ole hyödyllistä, kannattavaa tai millään mittapuulla kehittävää. Parasta kahden kaksosen suhteessa on valtaisa älyllinen energia ja stimuloivuus. Molemmat nauttivat toisen olemassaolosta valtavasti ja kokeminen sekä asioiden saavuttaminen on helpompaa yhdessä kuin yksin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe