Migreeni, Orloc ja Yasminelle

kertokaa kokemuksia?

Minulla on aurallinen migreeni. Syön ehkäisyyn Yasmin pillereitä ja migreeniin Sumatriptan lääkettä. Hormonaalinen ehkäisy taisi vaan lisätä migreeniä entisestään! Vaihdan nyt ehkäisyn Yasminelleen, joka on matala hormoonisin valmiste. Minipillereitä en uskalla vielä kokeilla, koska niissä on huonoja sivuvaikutuksia. Lisäksi sain Orloc esilääkityksen migreeniin. En ole vielä näitä kahta lääkettä kerennyt aloittaa, mutta millaisia kokemuksia Orlocista on? Lihottaako ne tabletit? Minulla on matala verenpaine ja tuo lääke alentaa entisestään, mutta lääkäri käski silti kokeilla. Pysyykö migreeni poissa varmasti tällä lääkkeellä? Vaikka ehkäisy tabletit yhdistelmävalmisteinen, eli hormonia riittää. Kiitos! =)

10

7212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joulu

      Söin orlocia pitkään, minulle siitä ei ollut apua. Ja voin sanoa 100% varmuudella, ettei sellaista estolääkettä olekkaan, joka pitäisi migreenin kokonaan pois! Tai jos joku sellaisen tietää, kertokáa ihmeessä. 30 vuotta sairastanut..

      • ----------

        on tehonnut sellainen luonno valmiste kurkuma. Nimi on Fortodol. Kannattaa ainakin kokeilla. Ja lukea vaikka kokemuksia netistä. Ehkä ei auta kaikkia mutta mua kyllä.


      • werrew

        Mitä oireita sait jättäessäsi lääkkeen pois? Olen myös popsinut 2,5 mg palasta. Jätin sen pois, sydän jytkii 55. Mutta lääkkeen ansiosta 45. Kuinkas muka nukkuessa veri jaksaa nousta päähän noilla sykkeillä ja alhaisilla verenpaineilla.


    • Vieläkö

      saat syödä yhdistelmäpillereitä vaikka sinulla on aurallinen migreeni? Tiesitkö, että riskisi saada aivoinfarkti on kymmenkertainen muihin verrattuna? Vaihda nyt hyvä ihminen niihin minipillereihin, pahempi asia aivoinfarkti on kuin yksikään sivuvaikutus (jotka eivät edes ole niin pahoja, minulle ei ole tullut mitään muita sivuoireita minipillereistä kuin se ettei kuukautisia ole tullut vuoteen!)

      • -d-

        Ja tietosi perustuvat...? Itse olen käyttänyt yhdistelmäpillereitä useita vuosia. Ainoat, joiden aikana tuli migreenikohtauksia ovat nämä uude Yasminellet. Jopa suurempihormoniset valmisteet, eivät aiheuttaneet migreeniä. Niissä on tiettävästi sitten muita epämukavia sivuoireita kuten turvotus, finnit jne. Epäilenpä, että syy siihen, että Yasmin ja Yasminelle aiheuttavat/lisäävät migreenikohtausten määrää on tämä uudenlainen synteettinen keltarauhashormoni, jota ko. pillereissä käytetään.


      • teinne
        -d- kirjoitti:

        Ja tietosi perustuvat...? Itse olen käyttänyt yhdistelmäpillereitä useita vuosia. Ainoat, joiden aikana tuli migreenikohtauksia ovat nämä uude Yasminellet. Jopa suurempihormoniset valmisteet, eivät aiheuttaneet migreeniä. Niissä on tiettävästi sitten muita epämukavia sivuoireita kuten turvotus, finnit jne. Epäilenpä, että syy siihen, että Yasmin ja Yasminelle aiheuttavat/lisäävät migreenikohtausten määrää on tämä uudenlainen synteettinen keltarauhashormoni, jota ko. pillereissä käytetään.

        En tiedä kuinka vahva yhteys pillereillä on migreeniin, sain ensimmäisen migreenikohtaukseni voimakkailla auraoireilla syksyllä liuskan alkupuolella. Lopetin yasminit, mutta ilmankin migreeni iski, eikä yhtään lievempänä (sairaalareissu molemmilla kerroilla) vaikka olin ilman pillereitä ollut jo puoli vuotta.. Olen kuullut että migreeni johtuisi juuri pillereistä, mutta ei taida olla totta.


    • mikreeniin

      Olen käyttänyt Orlocia pari vuotta. En ole varma sainko avun niistä vai auttoiko ikäni eli siihen liittyvä kuukautisten loppuminen.

      • minulla

        loppui migreeni ja pääsäryt kun aloitin orlocin.
        Mulla oli päivittäin päänsärkyä joka usein johti migreeniin.
        On ollut pian viisi vuotta hormoonikierukka ja nyt elämä voittaa jälleen.


    • -Tiina-

      Kokemuksesta voin sanoa, että jos kyseessä on aurallinen migreeni niin älkää syökö e-pillereitä mikäli ne pahentavat migreenioireita. Itselläni paha aurallinen migreeni, jonka yasminit laukaisivat. Kohtauksia viikottain ja kestivät useita päiviä. Välillä lääketiputuksessa migreenikierteen katkaisemiseksi. Nyt kun lopetin pillerit ei ole kohtauksia tullut ainuttakaan.Aurallinen migreeni ja e-pillerit lisäävät yhdessä aivoveritulpan riskiä. Harmillisia, mutta tosijuttuja nämä Yasminit kun muuten sopisivat minulle!

    • Anonyymi

      Minä olen käyttänyt Orloc vuosikymmeniä mikreeniin ja minulla se toimii. Siitä on vaikea päästä eroon vaikka haluaisit,koska siitä tulee riippuvaisen. Vanhemmiten olen syytänyt orlockia iho ongelmista. Minun käsiin on tullut niin ohut nahka jos hipaset jotaki kovaa niin heti tulee mustelma. Olen yrittäny päästä eroon monesti vähitellen. Muut ei se onnistu kun micreeni palaa takaisin vasempaan silmään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 123
      3069
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      88
      2813
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2208
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      21
      1776
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe