Lainanperintää luonnossa

Pankinjohtaja

Tämä tapahtui minulle 80/90 - luvun taitteessa, kun olin nuori, hieman alta 3-kymppinen pankin apulaisjohtaja. Silloinhan alkoi pikkuhiljaa näkymään melkoisia laman merkkejä.

Minulla oli asiakkaana eräs Tiina X, joka oli pari vuotta sitten perustanut oman pienen kosmetiikka-alan liikkeen tänne Helsinkiin. Tiina otti siihen kohtalaisen suuren summan lainaa, jota silloin mielellään annettiin kun vaan joku ymmärsi ottaa!

Tiina kävi jokusen kerran niiden parin vuoden aikan tapaamassa minua ihan rutiiniasioissa. Mielelläni hänet aina otin vastaan, koska hän oli aivan helvetin seksikäs nainen. Hieman yli neljäkymppinen, isohkot rinnat ja ennen kaikkea aivan täydelliset sääret. Ja koska hän oli kosmetiikka-alalla, hän oli aina viimeisen päälle laitettu.

Kerran hän varasi ajan, ja kertoi jo puhelimessa että hänellä on hieman huolia. Sitten hän tuli käymään, ja selitti että hänellä on aika pahoja taloudellisia ongelmia, ja lainan lyhennys on mahdotonta. Minä selitin että laman uhatessa pankki on joutunut ottamaan myös tiukemman linjan näihin juttuihin, ja jousto on mahdotonta. Tiina oli siitä hyvin ahdistunut, koska hänen äitinsä oli taannut lainan.

Katselin siinä Tiinaa...hänen vaalea tukkansa oli ihanasti nutturalla pään päällä, hänellä oli polvipituinen musta hame, mustat sukkahousut ja valkoinen kauluspaita, jonka alta kuulsi valkoiset rintaliivit. Ja Tiinan rintavarustus veti paidannapit erittäin tiukalle. Siinäpä sitten piru hiipi mieleeni....

Nousin ja kävelin Tiinan taakse, ja hieroin kevyesti hänen hartioitaan. Ja sanoin:"Kuule Tiina. Sinä olet erittäin seksikäs nainen. Kyllä me voimme sinulle lisäaikaa lainaan järjestää jos haluat." Tiina nousi seisomaan ja sanoi vihaisesti;"Oletko aivan hullu! En minä mikään huora ole!"

Minä sanoin tyynesti:"Kuule, ei sinulla paljon tässä varaakaan ole - vai mitä luulet?" Tiina näytti alistuneelta ja sanoi:"Minähän olen naimisissakin ja kaksi lasta" Johon minä:"Lupaan että tämä pysyy meidän välisenä" Tiina epäröi edelleen ja sanoi:"En minä voi, en millään. Eikö ole mitään muuta tapaa?" Minulla seisoi jo niin että veri pakkautui kyrpääni, enkä voinut ajatella kuin Tiinan nussimista.

Menin ihan Tiinan eteen ja sanoin:"Josko minä nyt ratkaisen tämän asian sinun puolestasi!" Otin Tiinan paidan kauluksista kiinni, ja repäisin kovaa. Valkoisen kauluspaidan kaikki napit lentelivät pitkin huoneeni lattiaan. Katselin ihastuksissani Tiinan upeita rintaliiveissä lepääviä uhkeita rintoja. Tarrasin niistä molemmista kiinni, ja puristelin kovaa. Ne tuntuivat aivan ihanilta ja kiihkoni vain lisääntyi. Tiina oli aivan hiljaa, ja katseli minua alistuneesti.

Sitten hän sanoi:"Selvä, tee mitä haluat, mutta minä en osallistu tähän mitenkään." Sitten nostin Tiinan pöytäni reunalle istumaan, ja rullasin hänen hameensa vyötärölle. Sitten pujotin käteni pikkuhousujen ja sukkisten alle ja laskin ne hitaasti alas, ja riisuin lopulta kokonaan pois. Sitten sanoin;"Ota rintsikat pois" Tiina vastasi:"Minähän sanoin etten ota tähän mitään osaa!" Minäpä otin sitten rintsikoista kuppien välistä ja repäisin, niin että rintaliivit repesivät, ja Tiinan upeat rinnat pääsivät vapauteen. Ne olivat aivan upeat, tosin hieman riippuvat, mutta tuntuivat ihanan pehmeiltä kun puristelin niitä lujasti.

Sitten työnsin yhden sormeni Tiinan pilluun, joka oli aivan kuiva. Mutta tilaa tuntui olevan, ja työnsin kaksi sormea lisää, jolloin Tiina voihkaisi kivusta. Työntelin jonkun aikaa kolmea sormea edestakaisin, ja tunsin pientä kosteutta, tosin hyvin pientä. Ajattelin että se riittää minulle, ja avasin vetoketjuni ja pudotin housuni nilkkoihini. Tiina meni käskemättä pöydälleni selälleen, ja otin häntä reisistä kiinni ja levitin jalkoja ammolleen.

Sitten asetin kaluni häpyhuulien väliin, ja painoin sisään. Sitten aloin hitaasti pumppaamaan edestakaisin. Tilanne oli niin kiihoittava, että tunsin lastini lähtevän liikkeelle aivan liian nopeasti. Ei auttanut mikään, laukesin Tiinan pillun perukoille asti. Vedin kaluni ulos, ja sanoin:"No niin. Ensi kuussa sitten lähetät äitisi tänne, niin saadaan korotkin hoidettua - onko selvä?"

4

13058

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Typsykkä

      Voi voi kun oli kiva satu harvemmin olen joutunut tollaiseen käsittelyyn pankinjohtajan taholta.

      • Pankinjohtaja

        Voin myös kertoa kuinka hoidin korot äidin kanssa....?


      • someone
        Pankinjohtaja kirjoitti:

        Voin myös kertoa kuinka hoidin korot äidin kanssa....?

        jatkappas


    • jay

      Toivottasti kärsit helvetin omantunnon tuskia. Toivottavasti helpotit hänen taloudellistsa huolta, sillä hitto vie tuo oli törkeetä!(olin se alistettuosapuoli) t:Melko saman kokenut..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      531
      5799
    2. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      102
      1976
    3. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      19
      1961
    4. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      108
      1767
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      62
      1578
    6. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      28
      1577
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1335
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      59
      1194
    9. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      66
      1035
    10. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      1005
    Aihe