Saako koirat pissata pihalle?

aaaaaaaaaaaaads

Niin, saako koirat tehdä niin? Kun pihapoliisit valittaa siitä :D

14

5152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • H. Himmler

      Minä annan luvan

      • aaaaaaaaaaaaads

        Voi kiitos, olet kultainen


    • naurettavaa touhua

      En tiedä mitä laki sanoo ja onko edes mitään kohtaa missä asiaa käsitellään. Asumme isossa kerrostaloyhtiössä jossa 6 taloa ja pihatie hyvin pitkä. Kun lähden kotiovesta matkaa on noin 200 metriä sitten alkaa toisen taloyhtiön piha.

      Meidän pihassa sellaiset koirankielto merkit ja niin myös naapuritaloyhtiön pihassa. On todella vaikeaa yrittää kiskoa pissahätäistä koiraa koko tuo matka että ei vaan tekisi pissoja nurmikolle tai pensaaseen. Koira onkin jotenkin ymmärtänyt asian niin että nykyään joskus pissaa keskelle asfalttikävelytietä kun olen välttänyt pihan nurmikoita, pensaita ja tolppia. Sehän on paljon parempi vaihtoehto kuin että tekisi pissat nurmikolle!

      Jotenkin aivan naurettavaa että koirat jotka ovat myös taloyhtiön asunkkeja eivät saisi pihalla talsia.

      Tämä terrori ei kylläkään koske vain koiria useissa taloyhtiöissä piha on jokin pyhä alue jolla ei yksinkertaisesti saa tehdä mitään! Nurmikkoa ei saa tallata niin koirat kuin lapsetkaan. Odotan innolla koska joku alkaa valmistamaan lapset-kielletty kylttejä siis sellaisia missä mukulan kuva ja iso rasti päällä. Ne menisivät varmaan kuumille kiville.

    • misty morning

      Kymmenkunta vuotta koirallista elämää kerros-ja rivitaloissa takana ja sillä kokemuksella sanoisin,että parempi olisi jos ei antaisi koiransa kuseksia pitkin taloyhtiöiden piha-alueita. Pissivät koirat aiheuttavat taloyhtiöissä paljon mielipahaa. Koirat jo ylipäätänsä aiheuttavat useissa ihmisissä närästystä. Ja se suotakoon heille.

      Koiranomistajana sinulla on muutama vaihtoehto.Voit muuttaa omakotitaloon, sen jälkeen koirasi saa pissiä vaikka omille rapuillesi. Tai sitten voit opettaa koirasi niin ettei pissi taloyhtiön alueille. Voithan toki ottaa tämän asian myös esille taloyhtiön yhtiökokouksessa. Jos siellä annetaan siunaus asialle, niin sittenhän kaikki on ok.

    • pitäisi

      tehdä ne pissat pihaan? onhan se kivempaa käydä tekemässä pidempi pissalenkki kuin käväistä vaan pihassa ja mennä takaisin sisään.

      Onneksi minun koira ei pissi pihaan vaan jaksaa odottaa että päästään metsään tai muualle kauemmas.

    • Vennieetu

      Harvemmin koirat WC:ssä kyllä käyvät pissalla...

      Rivi/kerrostaloissa kyllä kannattaa mennä pissareissuilla taloyhtiön pihasta pois pissille, niin ei joudu pihapoliisien silmätikuksi niin usein...

      • Anonyymi

        En ymmärrä kun mainitset pihapoliisin onko se jokin naurun aihe jos haluaa elää siististi hoitaisivat nämä nykyiset huppari henkilöt ja lökäpöksyt koiransa niin ettei ne kuse ja pasko rappujen eteen teistä se on kiinni ELÄ SÄÄNTÖJEN MUKAAN KOTONA VOIT PASKOA VAIKKA KATTOON MUTTA YLEISISSÄ TILOISSA KÄYTTÄYDY KUIN OIKEA HENKILÖ JA KOIRA


    • ROP-pentu

      en nyt ota kantaa tähän saako pissiä pihassa, mutta ymmärrän jos kielletään.
      Meillä on naapirin koirat pissinyt kaksi omenapuuta kuoliaaksi ja omat koirat on pissinyt nurmikon pois, että ei se ihan kiusaa ole, jos joku ei tykkää koiranpissasta, se on aika vahva puutarhan tuholainen.

    • Innocent bystander

      Ette ole taineet lukea siitä tosiasiasta, että niin koiran kuin ihmisenkin kusi sisältää typpeä, joka hapettaa metallia ,tuhoaa puista aitaa ym. vauhdilla.Eli, jos esim. viisikymmentä koiraa kusee saman postilaatikon jalalle,auton vanteelle lyhtypylväälle aamuin illoin niin eihän koiran omistajalla ole penniäkään kiinni niissä.

    • Anonyymi

      Koira oppii
      60/60 |
      klo 22:52 | 31.3.2021

      Kumpi teistä on isäntä/emäntä ja kumpi kotieläin? Mennäänkö elämässä eteenpäin eläimen vaistoilla vai ihmisen ajattelukyvyllä? Ihmiskodin kohdalla ei lantaa eikä lietelantaa levitetä, se kun kun kaikkein perustavinta laatua oleva sivistyksen lähtökohta. Miksi sivistyneet kouluja käyneet fiksut ihmiset taantuu 4000 vuotta sivistyksessä barbaarien tasolle hankkiessaan koiran.

      Maailman YKSINKERTAISIN RATKAISU: Ihmiskodin kohdalla hihna tiukalle ja koira kulkee nätisti polven kupeessa. Kun ollaan luvallisessa uloste-/kusipaikassa, hihnaa löysätään.

      Virtsaa et pysty noukkimaan mukaasi. Siihen se jää haisemaan toisen ihmisen kotiin ja yksikin kusihajujälki yllyttää toiset koirat merkaamaan saman kohdan. Pakotat kodinomistajan hengittelemään lemua ja hänen istuttamat kasvit näivettyvät liialliseen ureaan. Miten korvaat kaiken? Sonnan jos yrittäisitkin noukkia mukaasi siitä naapurin tontilta, siihen jää kuitenkin jämät ja lemut. Pilaat toisen ihmisen kodin. Keltaisella lumella turmelet siistin ja viihtyisän kodin toiselta ihmiseltä.

      Siis ohita toisen ihmisen koti kunnioittavasti ja kouluta koirasi tarpeille sinne minne se kuuluu. Jos ehdottomasti mielestäsi pitää kusettaa ja paskattaa piskisi ihmiskotiin, tee se omalle ovellesi. Jos et, ole asiallinen ja rehellinen ja jätä osoitteesi jotta lannanlevityksesi uhri voi palauttaa tuotteet postiluukustasi sinulle takaisin.

    • Anonyymi

      Tottakai saa! Sehän on lannoitetta luonnolle!

    • Anonyymi

      Jos et ole pihapoliisi vaan ihminen joka pyytää ettei ikkunasi alle paskateta/kuseteta koiraa, usein seurauksen on pelkkää v...tuilua. Kyllä se on silloin omistajan päässä keltainen vaikuttava aine. Tietenkin, onhan se hankalaa jos omat talon ja asunnon nurkat ovat kuorrutettu kusella ja paskalla. Parempi vaan viedä naapuriin.

    • Anonyymi

      On ihmeellistä jos ottaa koiran vois hoitaa myös sitä ei se riitä että käyttää taloyhtiössä tarpeilla rappujen edessä kulkureitit keltasena istutukset revittynä kaikki kulkee päivittäin pihalla on se aika epäsiistin näköstä anna sen koiran tehdä tarpeet omaan asuntoon ja elä niiden kanssa SINÄHÄN SEN OPETAT EI SE KOIRAN VIKA OLE JOS HALUAT ELÄÄ PASKASSA ELÄ KANSSA

    • Anonyymi

      Ei tietenkään, keltaiset lumet pitää syöttää rakin omistajalle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe