AKG 271 vs Sennheiser 600/595

Ratkaisu valintaan

Eli olen ostamassa laadukkaita kuulokkeita ja jos joillain kokemusta hyvistä tai huonoista puolista niin olisin erittäin kiitollinen. Hinnalla ei ole niin väliä tässä tapauksessa. Kuulokkeet tulevat tietokoneeseen musiikin kuunteluun ja dvd leffojen katseluun. Sit tiedättekö saako n.500e kunnolliset 5.1 kuulokkeet?

6

1169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitä ehdotit

      No jos hinnalla ei ole väliä niin Sennheiser HD650 kannattaisi myös tsekata. Noista akg 271 kuulokkeista en paljoa tiedä. Mutta niistäkin on ihan hyvät arvostelut netissä.

      Itse olen myös aikonut tietokone käyttöön ostaa jotkut kuulokkeet niin Sennheiser HD595 kuulokkeet ainakin itselle ovat mieleen. Ainakaan ne eivät hinnalla ole pilatut kun vähän päälle 100 eurolla lähtevät verkkokaupasta. Muutenkin noista on puhuttu paljon hyvää.Mutta kannattaa miettiä sitä että pitääkö kuulokkeet olla avoimet vai suljetut. Nuo akg kuulokkeet taisi olla suljetut. Tuo avoimet vai suljetut on niin hirveä saikkina puolesta ja vastaan niin ottaa siitä nyt selvää.

      Mutta kannattaa testata kuulokkeet jos mahdollista jossakin liikkeessä niin saa juuri sellaiset kuulokkeet jotka haluaa.

      • shemomaon

        Jos on 500e käytettävissä, niin ehdottomasti HD650:et ja kuulokevahvari kaveriksi.

        Suljetut kuulemma hiostavat, eikä kuulemma pärjää äänenlaadussa avonaisille.


      • Ostin
        shemomaon kirjoitti:

        Jos on 500e käytettävissä, niin ehdottomasti HD650:et ja kuulokevahvari kaveriksi.

        Suljetut kuulemma hiostavat, eikä kuulemma pärjää äänenlaadussa avonaisille.

        jo AGK 240 studiot.. todella hyvät alle 200 luurit.. tuo 500e summa oli tarkoituksena sijoittaa jos löytyy 5.1 kuulokkeet siis ei mitään verkkokaupasta 80e vaan ammattikäytön.. Mutta hinta kipusi yli 1000e ennenkuin löytyi hyvät 5.1... vinkki, jos olet ostamassa sennheiser HD595 niin kokeile akg 240 studiota ihmeessä, muutama kymppi enemmän ja paljon parempi ääneenlaatu. akg 271 studiot puristavat ikävästi päätä ja 240 ovat ääneltään paremmat muutenkin. mulla oli kuukauden HD 600 mutta myin pois koska olisi tarvinnut vahvistimen että olisi ollut järkevä pitää itselläni...


    • Itselläni on

      Tämä on vanha topicci, mutta kirjoita silti.

      Itse suosittelen vaihtamaan äänikortiksi Asus Xonar Essence STX:n, jos on emolevyllä vapaa pci-e -paikka ja kuulokkeiksi AKG K 271 mark II:det. (55 ohmia)

      Kuulokkeet ovat AKG:n parhaat suljetut kuulokkeet ja vaimentavat hyvin sivuääniä, erityisesti tietokoneen tuulettimien kohinaa. Ne toistavat äänen sellaisena kuin se on, eli jos haluaa muuttaa ääntä johonkin musiikkityyliin sopivaksi ne eivät ole paras vaihtoehto.

      AKG K 272:set ovat lähes vastaavat, mutta niissä ei ole irrotettavaa johtoa ja korvien pehmikkeet ovat käsittääkseni erilaiset.

      Äänikortissa on hämmästyttävän hyvin toimiva 7.1 äänimaailman kuulokkeilla tai stereokaiuttimille luova toiminto. Pelien ja elokuvien monikanavaäänet toimivat hyvin. Äänenvoimakkuuden tasausominaisuus on kätevä ja toimii hyvin. Kuulokeliitäntä on erinomainen ja antaa riittävästi ohmeja parhaillekin HI-FI -kuulokkeille. Ajurit ovat toimineet itselläni ongelmitta.

      Äänikortissa on yksi ominaisuus joka kannattaa huomioida, jotta sitä ei pelkää: äänikortin kytkin naksuu tietokoneen käynnistyessä, jotta kuulokkeet eivät saisi virtapiikkejä.

      Olen ollut noihin erittäin tyytyväinen. Äänenlaatu on erinomainen ja siihen saa tilantuntua ja elävyyttä äänikortin asetuksia muuttamalla. Ei korosta ääntä vakioasetuksilla mitenkään, vaan saa sen kuulostamaan erottalevalta ja neutraalillta. Mutta sitten se hinta: noin 170 € äänikortti ja kuulokkeet 160 €, halvimpien ostopaikkojen mukaan.

    • Itsellä sennheiser hd 595 kuulokkeet. Äänen laadussa ei valittamista. Mutta huomioitava jos käyttö on leffojen katselu. Näillä ei korostunutta bassoa saa aikaan juuri millään.

      Toisaalta äänenlaatu musiikissa on loistava.

      • ihmettelijä.

        kuka mitään korostunutta (=vääristynyttä) haluaa kuunnella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1915
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1363
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1098
    Aihe