Uncle Sam Houses ?!?

UUTTA

Törmäsin netissä sivustoon, jossa kaupattiin Uncle Sam Houses -talopaketteja.

Long Island tyyli alkaa leviämään selvästikin Suomeen...

Kuinka on sitten toimittajan kanssa? Onko kokemuksia? Ilmeisemmin sama taho, joka on Sami-talopakettien taustalla...?

12

2561

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei taloissa tai tyylissä

      varsinaisesti mitään vikaa ole, mutta kun suomalainen insinööri alkaa vääntämään tuollaisia, luultavimmin vielä ilman kokemuksia edes asumisesta pientalossa. Ei voi kun tulla tuollaisia. Isoja taloja toimimattomilla tiloilla.

    • Onnettomia yritelmiä

      Kai sitten noidenkin tehtaiden jotain on yritettävä. Omaa tyyliä kun ei ole, ostaisivat edes tyylitajua ulkoa.

      • on väärä...

        ...kun rakennukset alunperin rapakon takana on pinta-alaltaan 3-4 kertaisia meidän keskiverto-omakotitaloon. Kun meille otetaan ulkomuoto mutta toteutetaan huomattavasti pienemmillä neliöillä ollaan aika kaukana Long Island-tyylistä. Sinänsä talot on mielyttävän näköisiä muttei toimi liian pienellä pohjalla.


      • mainittu missään sivuilla.
        on väärä... kirjoitti:

        ...kun rakennukset alunperin rapakon takana on pinta-alaltaan 3-4 kertaisia meidän keskiverto-omakotitaloon. Kun meille otetaan ulkomuoto mutta toteutetaan huomattavasti pienemmillä neliöillä ollaan aika kaukana Long Island-tyylistä. Sinänsä talot on mielyttävän näköisiä muttei toimi liian pienellä pohjalla.

        On tämä hullu pieni kansa.


    • -heheheh-

      työmiestä joka on oikein vouhkaan eukkoon sattunut sortumaan, tuommoinenhan on ihan must sellaiselle akalle ja seuraukset nähdään sitten pakkohuutokaupassa. Tasa-arvon nimissä on mainittava että onhan niitä pöljiä miehissäkin.

      http://www.asuntoinfo.net/asp/system/empty.asp?P=106&VID=default&SID=213142612111701&A=open:news:item:319&S=1&C=30572

      Vilkaiskaapa varsin etuovea, ei kovin nopeasti mene kaupaksi nuo tämänkään hetken suuremmat, paremmit varustellut ja yksilöllisemmät töllit kun ei niitä ole kenelläkään vara ostaa.

      Ketä kiinnostaa niin ei kun valitsemaan:

      http://www.unclesamhouse.com/

    • puutteita

      suunnittelussa. Päällimmäisenä se, että poreammeelle ei ole paikkaa!

    • malli Madison

      Joku vielä sanoo Kannustalojen pohjia huonoiksi :)

      Esim. tuossa Madisonissa neliöitä on pirusti, mutta ihme ratkaisuja:

      - Joo, autotallista kulku kodinhoitohuoneeseen - mutta 3,6 m2 tuulikaapin läpi. Kodinhoitohuoneessa ei mitään mahdollisuutta esim. kuraeteisen hyödyntämiseen (Noin isossa talossa asuu usein useampilapsinen perhe kultaisine noutajineen). Siinä sitten tuulikaapissa törmäillään.
      - Kodinhoitohuone suoraan auki muihin tiloihin ja jälleen kerran pakollinen läpikulku pesutiloihin. Taas miehekästä suunnittelua jossa khh ilmeisesti ajatellaan jonkinlaisena ylimääräisenä kaakeloituna koristeena. Ei paikkana jossa huolletaan kotia, pyykätään, viikataan, kuivataan, ommellaan, silitetään.
      - Ihme putkimainen olohuone noin isossa talossa ja kaiken huippuna ruokailutila ihmeellisessä omassa kopissaan. Luulin ruokapöydälle tehtyä erkkeriä kaikkein kamalimmaksi, mutta tämä vi voiton siitäkin.
      - KOdinhoitohuoneeseen ei lisäksi pääse ulkoa kuin autotallin tai takapihan terassin läpi. Tosi kätevää vaikka lastenvaunujen kanssa.
      - Yläkerrassa kiitosta isoista makuuhuoneista, mutta aula ihan mahdoton kalustaa yhtään mitenkään. On siis vain läpikulkutilaa.

      • suunnitelijoista jotka

        saisivat tiloista toimivia onkin vähemmän. Noistakin mökkelöisistä kun maksaa hunajaa, sitten toteaa etteivät ole edes elinkelpoisia pohjat, mutta kun olivat niin nättejä. Jos nyt tuollaisesta tykkää sitten 600 m2 city-tontilla.


      • Koppana

        Eteisessä, tai siis aulassa ei ole mitään säilytystilaa vaatteille, vai onko tarkoitus kipittää keittiön läpi tuulikaappiin ulkovaatteiden kanssa? Varsinkin jos saunaosasto on tarkoitettu edustukseen, niikuin takkahuoneeseen piirretystä baaripeeniksestä voisi luulla, on vähän noloa marssittaa vieraita käytävän läpi jossa lojuu Samu-Felixin kiekkokamat. Minun mielestä on toisaalta ihan kiva että on erillinen ruokasali, vähän niikuin sillä ruotsia puhuvalla vanhapiikaisotädillä jonka luona käytiin sunnutaisin syömässä kotiapulaisen tekemää vasikanpaistia, perinnön toivossa tottakai. Mutta silloin, jos lapsiakin lasketaan huoneluvun mukaan olevan vähäintään 2, olisi kiva että arkiruokapöytään mahtuisin enemmän kuin kolme ihmistä. Vessoja on sentään taloon ripoteltu kiitettävästi ja vaatehuoneitakin löytyy, toisaalta on nuo neliömäärätkin suuria, pienin 200.

        Ja tuleeko noihin oletuksena leveää jalkalistaa ja koristepilareita? Ja miksi kuvissa on kauniin sirot manttelitakat, mutta pohjakuvissa perinteiset möhkäleet?


    • Eipä ole paljon sellaisia

      tontteja joille noita voisi ajatella. Tai sitten ovat niin kaukana sivilisaatiosta etteivät ne joilla on rahaa noihin, muuta niin kauas.

    • Isompi ja tyylikkäämpi

      talomallisto. No jo on sitten tyyli persiistä, kokoahan noilla riittää, turhia käyttökelvottomia neliöitä.

    • eveliina889

      Verrattuna suomalaisiin talosuunnitelmiin (talopaketit) niin jotain huonoa on niissäkin, verrattuna jenkkien talopohjiin.

      Esimerkiksi olohuoneet ovat suomalaisissa kodeissa pääsääntöisesti turhan pieniä. Hyvin monet on huonosti sisustettavia, koska ovea, ikkunaa, kulkuväylää ja takkaa on joka seinällä = yhtenäistä seinää ei ole. Lisäksi näyttää olevan trendi, että olohuoneeseen ei laiteta edes televisiota! Mitä siellä sitten tehdään? Pönötetään selkä suorana sohvilla ja katsellaan hienoa sisustusta. Juu-u. Ai niin ja televisiohuone sitten erikseen ja sillekin vain 10 neliötä max., ettei mitenkään mahduta kaveriporukan kanssa samaan huoneeseen seuraamaan jääkiekko-ottelua tahi formuloita.

      Itse pidän kovasti tuosta Madison -talon olohuoneesta. Sinne saisi hienosti sohvaryhmän, television, pianon, kissoille kiipeilypuut ja kirjoille kirjahyllyn. Vaikka onhan tuo Madison-talon olohuone aika rikkonainen: kirjastohuoneen ovet, takka, ruokasalin ovet ja käynti terassille.

      Seabrook -talon pohja on aika hyvä. Toista kerrosta en tekisi, vaan autotallien tilalle tuli makuuhuoneet.

      Suomessa työtehoseura on suositellut, että makuuhuoneiden neliömäärä olisi minimissään 10 neliötä, mieluusti 12, ja että "vanhempien makuuhuoneen" koko olisi 13-15 neliötä. Ei voida perustella, että lapsille sopii pienemmät huoneet, koska lapset tarvitsevat tilaa leikkiä, tilan leluille (ettei niitä tarvitse levittää olohuoneeseen) ja ei ne lapset pieninä pysy kovinkaan kauaa. Kohta tarvitaan täysmittainen sänky, kirjoituspöytä, hyllykkö tai kirjahylly ja kavereillekin jotain tilaa, kun tullaan kylään.

      Jos joskus talon rakennan, niin varmasti tulee huonekuvioihin vaikutteita jenkkien tavasta suunnitella talo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe