Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sattuu...?

Poju

Kuinka voisin helpottaa tyttöystäväni oloa? Olemme seurustelleet kohta 9 kk, meillä on kaukosuhde, ja olemme harrastaneet seksiä, mutta emme ole päässeet itseasiaan. Tyttöni on niin ahdas, kun pääsen hieman syvemmälle häntä sattuu liikaa, onko se kalvo siellä edessä, kuinka olisi parasta hoitaa tämä asia ettei häntä sattuisi niin kauheesti? Kiitoksia asiallisista neuvoistanne.

10

9912

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • StealMe!

      Hellou, ymmärrän hyvin, että se voi sattua, parhaat vaihtoedot ovat varmaan kuitenkin a) odottaminen tai b) kalvon puhkaisu itse asialla, kyllähän se niin on, että useimmilla ensimmäinen kerta sattuu .. (kuten minulla) Mutta kyllä sitä parin yrittämisen jälkeen, ja oman kullan odotuksen ja ymmärtämisen ansiosta päästiin lopulta itse asiaankin, mutta sen miä viel sulle sanon, että yritä ymmärtää, ja jos tyttöös sattuu liikaa niin odottakaa? Yritä vaan ymmärtää ja älä painosta jos se todella sattuu.. Ehkä asiaa kuitenkin pitäisi kysyä jostain muualta kuin täältä netin keskustelu palstalta? *onnea teille kuitenkin* :)

    • suihkuttelia

      jos tyttöystäväs on TODELLA tiukka/ahdas niin kannnattaa kaydä gynekologilla (ensimmäisen yhdynnän jälkeen muutenkin hyvä käydä)keskustelemassa asiasta,hän osaa neuvoa PAREMMIN kun kukaan täällä keskustelupalstalla(en kuitenkaa vihjaa etteikö edellisellä vastaajalla olisi ollut pointtinsa!). Joillakin immekalvo saattaa olla jopa niin tiukassa ettei saa edes tamponia sisälle, jolloin gynegologi voi puhkaista immekalvon. On tyttöystävällesikin miellyttävämpää että kysytte ammatti-ihmiseltä neuvoa, kuin että vain runnot sisälle :) muistakaa että hiljaa hyvä tulee!

    • kokemusta on

      kokeilkaa yhdyntää sen jälkeen kun tyttöystäväsi on saanut orgasmin jollain muulla keinolla. Emättimen lihakset rentoutuvat ja yhdyntä saattaa sujua helpommin...

      • nainen22v

        et sinäkään näköjään tiedä mistä puhut. jos tietäisit millainen naisen vagina on rakenteeltaan (etenkin neitsyenä ennen immenkalvon repeytymistä) niin et selittelis noin tyhmiä vinkkejä täällä.


    • pertsa

      onko esileikki varmasti tarpeeksi pitkä. kiihota(nuole) tyttöystävääsi ainakin 5-10 minuuttia tai mieluummin orgasmiin asti. käytä samalla sormia sopiva määrä. ihmettelen jos on vielä tiukka. apteekista saa myös liukuvoiteita, kannattaa kokeilla.

      • nainen 22v

        sinä tuskin tiedät mistä puhut. opetteles vähän lisää ihmisbiologiaa ennen kuin tuut tänne selittää miten muka eka kerralla auttais liukuvoide. se ei ole kuivuus joka sattuu tai estää, vaan se immenkalvo, jonka repeytyminen/puhkeaminen sattuu siinä missä korvankin puhkaisu..ja jopa enemmän. itse en voinut edes neitsyenä käyttää tamponia, kun ei vaan mahtunut sisään, kun immenkalvo oli tiellä. jätä noi likuvoide ja esileikkijutut muihin keskusteluihin, läkä niitä sotke tähän asiaan. liukuvoide autaa silloin kun toinen on kuiva. sillä ei saa immenkalvoa puhkaistuksi..DORKA!


    • nainen22v

      kannattaa tosiaan mennä ihan asiantuntijan (gynekologin) luo juttelemaan tuosta. muuta ratkaisuahan siihen ei ole, kuin saada se immenkalvo puhkaistuksi ja se sattuu joka tapauksessa. mulla itselläni se repesi tavallaan vähitellen. ekat n.5 yhdyntää vuosin aina jonkin verran verta ja sattui kovastikin.

      • nuoltava

        Taitaa tämä nainen22v. olla joku vasta valmistumassa oleva gynis, kun noin vastaanotolle hoputtaa. Kyllä se kalvo sieltä LÄHES aina itsekseen repsahtaa. Ja kyllä sillä voitelulla on suuri merkitys, niin fyysisesti, kuin psyykkisesti. Koitappas nuori herra tosiaan sitä suuseksiä. Hitaasti ja hartaasti, niin eiköhän se siitä. Kerro joskus miten teillä menee.


    • ... :)

      tiedätkö mitä..?...jos sun muijaas sattuu niin työnnä vaan....kun sun kalus on siel sisäl niin ei se enää satu...se helpottaa...sano sun muijalles et se ei satu paljoo jos sattuu niin anna sattuu ja työnnä vaan....kyllä te vielä näillä neuvoilla pääsette nussii....

    • joku..

      ihme joku osaa ajatellA milt muijast tuntuu..
      jotkus haluun on niin vitun puutteessa et vähät välittää kuin paljon muijaa sattuu..
      yxzs järkevä täs maassa.. onnee teillekki..
      en osaa vastata tohon...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe