paine kasvoilla

etenkinnnn

silmien seudulla. samaten nenän varressa ja otsalla. myös ohimoseudulla välillä. Lievähköä päänsärkyäkin ehkä välillä.
hyvin outo tunne päässä kokoajan. tuntuu, että ei jaksaisi pitää silmiä auki, ikäänkuin jokin vastustaisi sitä. Ja tekisimyös kova väsymys (tämän takia?) kokoajan. epätodellinen olo.
Tietokoneen ruutuun/tvtä inhottava katsoa. Mahdollisesti taittovikaa? Purennasta johtuvaa?Vai mistähän kyse? Vai jotain jännitysjuttua? vaikka niskani lihakset eivät olekaan erityisen jumissa (fysioterapeutilla käynyt!)??
flunssaa ei nyt pahemmin ole, mitä nyt aamuisin kurkku HETKEN aikaa kipeä. Niin ja tuo outo tunne, paine &väsy alkaa miltei heti herättyä. No sanotaanko, että herään ilman mitään, mutta hyvin piakkoin se alkaa. Ja ulkona ehkä lievempää. Tuntuu kuin olisi melkein unessa kokoajan! ihan sekoa. Tätä on kestänyt yhtäjaksoisesti n. vk! ehkä 1 pv välissä ilman! Sitä ennen satunnaisesti ehkä n.kk ajan (mahd pitempään, en ole varma!)?Masennusta tuskin, koska mieli pirteä. Ainoastaan huoli tästä saa masentumaan :(
Apua/tietoa/kokemuksia kaipaan.

13

15282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on ollut

      tuota outoa pään ja niskan tunnetta ja näkövaikeuksia tietokoneen ruudun ääressä.

      • edell. vast.

        Sitähän se enteili... Viikkokausia ajoittain pään ja niskan kipua (leuka-hammaskipuja joskus), sitten tuli silmäoireita. No niin, neljän aikaan tänä aamuna yks kaks alkoi nuha. Kauheat aivastukset ja monta lakanan kappaleriepua on kastunut. Lämpö kainalosta 35,7, ei kuumetta.

        En tosin ole sairastanut vuoteen. Vuosi sitten oli monta kuukautta yskä - meni astmantapaiseksi ja hoidettiin astmalääkkeillä. Sitten ei ole ollut mitään ainakaan kuumetautia. Mahatautiakaan ei ole ollut, on vain refluksia ja peräpään vaivoja silloin tällöin.

        Olikohan ne päänsäryt ym. pikku vaivat sitä, että tauti ei kunnolla puhjennut ennen kuin nyt.


    • -sanna-

      käy lääkärissä, voipi olla poskionteloiden tulehdus

    • sairastunut

      Sulla on varmaan poskiontelotulehdus. Se joko paranee itsestään tai siihen tarvitaan lääkäriä. Jos se pitkittyy, mene heti lääkäriin.

    • sa'i

      olen nyt neljättä viikkoa sairaana, jonkunlainen liikkeellä oleva flunssa luulisin. aluksi oli kaksi päivää pää kipeänä, kolmantena tätä painetta silmien ympärillä, jopa ylähampaat turtana. meni ohi, kunnes rysähti vajaan viikon kuluttua. poskiontelontulehdus ja antibioottikuuri (en ole ennen sairastanut poskionteloita). nyt on kulunut reilu viikko kuurin loppumisesta. kuumetta tai pientä lämmönnousua ei enää ole, mutta kamala paineen tunne poskionteloissa edelleen. limaa ei oikeastaan enää erity, ihan pikkaisen vain. lääkärin mukaan kyseessä on todennäköisesti poskientolontulehduksen jälkioireet, joita joillekin tulee. tulehdusta ei kuitenkaan enää ole. asia varmistettiin röntgenkuvilla. kuvissa näkyi kuitenkin huomattavaa limakalvoturvotusta. lääkäri ei ruvennut tekemään asialle oikeastaan mitään. kirjoitti vain nenäsumutetta. olen ottanut omiin vaivoihini myös antihistamiinia (eli allergialääkkeitä),lisäksi olen hautonut poskionteloita lämpimällä haudepullolla, ottanut höyryjä, huuhtonut onteloita apteekin "sarvikuonokannulla".., olen kokeillut lähes kaikki konstit (kristallia en ole tosin vielä pitänyt sängyn alla). huh, huh, ilmeisesti ei auta kuin kärsiä ja odottaa... pakkasella sattuu onteloihin hengittäessä, näkökyky on jossain määrin vinksallaan, heikotusta ja lievää pahoinvointia tulee pari kertaa päivässä, koko ajan on vetämätön olo, liikunta lisää tykytyksen ja paineen tunnetta poskionteloissa, pää on tasaisen kipeä, paineen tunne joskus hampaissa, joskus ohimolla, nenän varressa, toisella puolella jne. ja kurkkukin on tosiaan silloin tällöin kipeä, mutta menee ohi. pelkään, että tämä köhä on iskemässä sinuunkin...ja se kestää kauan!!

      tsemppiä!

      • suositellaan

        pitäisi hautoa onteloita ulkoisesti viileällä koska uskomukset on että se lämpö laittaa vaan bakteereihin muhinan vilkauden ja lisää sitä kantaa, höry hengitys laittaa sen liman liikkeelle eli sen jälkeen sitä sarvikuonoo ja lorautus septidinii siihen suolaveteen et desifioi onkalot


    • anniina

      mulla melkein sama, ohimoilla paine, tuntuu kuin päässä olis kiristävä vanne.. ihan ufo olo. ja mulla tätä kestänyt miltei jo 2 kk! luulen että on stressiä. yleensä en nuku päivisin, mutta nyt jo 2 kertaa nukahtanut yhtäkkiä, kun oon ollut liian väsynyt. min ainakin aion hakeutua lääkäriin piakkoin, vaikuttaa aika pahasti mielialaan tuollanen pääkipu.

    • inhottaa

      Yhteensä varmaan yli viikon jatkunu. Alko eka aamusin paineen tunteena lähinnä ohimoilla ja korvien seudulla ja nielussa kans limanen, paineen tunne, niinku kipeenä olles, mut ei kuitenka oo limaa... Lämpöö ei oo ollu ja yleensä päivän mittaan sit helpottanu... Ehkä päivä tai pari ollu parempaa ja nyt se alko sit päinvastoin:aamulla oli ihan hyvä olo, mut nyt iltaa kohde vaa pahenee... jotenki semmone olo ku olis menny kloorivettä nenään;oksettaa,päätä särkee ja sit tunne nielus... :S Alkaa kyl masentaa, ku ei tie et mikä on ja ku ei olo parane... En sentää oo ainut... :/

      • ???

        Mulla alko tossa viikonloppuna sellanen että on ollut vähän "sumea" olo. päässä tuntuu ihanku siellä olis painetta ja sit toi kun on tietokoneen ääressä nii on hieman "sumea" toi näyttö.. ei kukaan tiedä mitä vois olla? ku ei tunnu et ois mikään niska tai mikään muu jumissakaa...


    • Anonyymi

      Hivenen myöhässä tähän ketjuun kirjoitan aloittajan kannalta, mutta jos sattuisi olemaan hyötyä jollekin toiselle tietoa etsivälle. Luettelemasi oireet sopisivat hyvin myös migreeniin. Migreeniä on monenlaista eikä siihen välttämättä liity kovaa päänsärkyä tai päänsärkyä lainkaan. Itselleni tulee juurikin puristavaa tunnetta otsaan, poskipäihin, nenänvarteen ja korvien seudulle. Nenä menee myös toiselta puolelta tukkoon. Milloin vihloo silmän ympärille tai taakse, milloin hampaisiin, korvaan tai leukaan. Useamman päivän tunne silmien väsymyksestä ja olon tokkuraisuudesta ovat myös tuttuja. Huimaus, voimattomuus sekä lämpöily kuuluvat myös migreenioireistooni. Useimmin migreenioireet ovat pääsääntöisesti toispuoleisia. Mikäli suvussa esiintyy migreeniä ja luettelemani oireita esiintyy usein tai pitkittyneesti, suosittelisin hakeutumaan neurologin vastaanotolle.

      • Anonyymi

        Komppaan tätä, mulla on krooninen migreeni joka on ruvennut vaihtamaan muotoa. En aina tiedä onko se migreeniä koska auraa ei välttämättä tule, eikä hirveää päänsärkyä mutta, se outo naamapaine ja hönösilmä fiilis muuttuu useimmiten jyskyttäväksi säryksi silmien taakse tai niskaan..ja ainoastaan migreeni lääke auttaa joten sitä. Myöskin poskiontelontulehdus oireilee noin, jostain syystä aina kun mulla on häikkää poskionteloissa. koneella olo laittaa pään huippaamaan oudosti, olisiko se kun katsot vähän alaspäin koko ajan.


    • Anonyymi

      Googletin oireitani ja päädyin tänne, ihan identtiset oireet alottajan kanssa. Huomenna meen arvauskeskuksen lääkärin luo. Pelkään et joku syöpä muhii tuolla, oottekohan te hengissä vielä?

    • Anonyymi

      Itellä samanlaista painetta ollu pään ja naaman alueella nyt kuukauden ajan. Aluksi kesti viikon ajan paine leuassa ja päässä, joka muuttui myöhemmin normaaliksi päänsäryksi silmien ympärillä. Lääkärillä tuli käytyä muista syistä ja oireista kerroin hänelle ja tutkittiin poskiontelot, joista ei mitään poikeavaa löytynyt. Kolme viikkoa menin ilman painetta päässä ja vain harvoin oli päänsärkyä ,kunnes nyt viimeviikolla paine alkoi taas. Muita oireita on ollut paineen kanssa samaan aikaan ollut jalkojen puutuminen. Näössä ei ole mitään muutosta. Mistä voisi olla kyse?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe