Miten eroon runkkaamisesta/masturboinnista/itsetyydytyksestä???

Boy__

Minulla on paha tapa masturboinnista ja haluaisin tuosta pahasta tavasta kokonaan eroon, ettei sitä tarvisisi tehdä enää ollenkaan.

Miten se onnistuu? Onkohan olemassa jotain lääkettä tai jotain vastaavaa, joka hillitsisi niitä haluja? Sellaisella sen lopettaminen varmaan olisi helpompaa vielä.

Kaipaan oikeasti asiallisia ja kunnollisia vastauksia. Haluan tuosta tavasta todella oikeasti pysyvästi eroon.

Jos sillä on tässä väliä niin jotain 1,5 vuotta olen sitä tehnyt, mutta nyt haluan todella oikeasti siitä eroon lopullisesti vaikka millä keinolla.

PS. Tein uuden viestin otsikon vuoksi, koska toisen otsikko oli vähän epäselvä, jopa ehkä vähän harhaanjohtavakin.

16

2720

  Vastaukset

  • Miksi haluat kokonaan eroon tavasta..?

  • ei sille ole tapaa, ne halut pitää tyydyttää johonki joko käteen tai sitte pilluun ja voi olla että se tulee märkinä unina sen jälkee ku lopettaa runkkaamisen eli kassit tyhjenee "itestään" ku nukut , voit tietysti ajatella jotai tosi kauheeta aina ku haluttaa

   • kattele aina moloas ku panettaa niin halut karisee.


   • ghgfhfghfh kirjoitti:

    kattele aina moloas ku panettaa niin halut karisee.

    kaikki,ainakin miehet vetää käteen,sori vaan... koita tottua siihen xD


  • No, mä ainakin tein näin. Jos mulle tuli halu masturboida, mä menin ''ihmisten ilmoille'' eli lähen kävelemään tai muualle. Se toimi, ja oon päässyt siitä tavasta eroon. ja jos tulee halu ja et jostain syystä voi mennä ulos, rupea tekemään jotain ihan muuta. Soita jollekkin, tai jotain! Itse pääsin nopeasti eroon. ehkä jo viikon sisällä!

  • Minulla on ollut tuo ongelma melkein 7 vuotta että oikeastaan ei yhtään tyhjää viikkoa tullut, mutta tiettynä aikana tämä oli epäsäännöllisenä tekemisenä kun olin töissä aamusta iltaan, mutta porukkaa karsittiin siellä ja nyt ongelma on tullut pahana takaisin. Etin joka päivä töitä ja yritän keksiä tekemistä että ei tulis tehtyä tätä, mutta aina rupee hiukomaan kamalasti ennemmin tai myöhemmin. Vaikea ongelma on tosiaan, en ole vieläkään varma mitä kaikkee haittaa tulee tästä mutta pelko on että lapsettomuutta jos joskus vielä löytäis pysyvän naisen vierelle. Olisi tosiaan hyvä löytää todellakin auttava ratkaisu ja loppu tälle.

  • Itellä on kans sama ongelma, haluaisin KOVASTI eroon, mut aina vaan rupean runkkaamaan!

  • Kannattaa käydä psykiatrin juttusilla jos se häiritsee elämää. Siihen löytyy kyllä lääkkeitäkin. Ainakin tietyt masennuslääkkeet tuhoavat tehokkaasti seksuaalisen halun ja kyvyn, joskus jopa pysyvästi. Itse en kyllä ymmärrä, miksi joku haluaa luopua niin hyvältä tuntuvasta asiasta jo nuorena. Luonto hoitaa homman ja kuusikymppisenä ukkona et pysty enää kuin kerran viikossa. Mies kun tulee tiettyyn ikään, niin eihän sillä pelaa enää mikään, sen näkee naamasta, kun lakkaa saamasta, ... Oikeesti, nauttikaa kun vielä pystytte. Elämässä joutuu luopumaan monista asioista ja mieskunto on yksi niistä. Sitten kun lerppamiesvaiva iskee, huoh

  • Tiedän kuinka helposti tuosta suuresta synnistä pääsee eroon. Se on joko tai. Joko panemaan tai olemalla ilman. Muistakaa panna silloin kuin tekee mieli runkata, teistä ei silti tule ikinä miehiä. Joka runkusta nollaantuu ja muuttuu taas aina uudelleen pojaksi ilman sormien napsautusta. Jos ikinä on vetänyt käteen niin täytyy myös muistaa se tosiasia, ettei sen jälkeen tule ikinä saamaan pillua. Jos sitä runkkua on edes kerran kokeillut niin täytyy myöntää että se oli viimeinen kerta ja hyväksyä tosiasia, ettei samassa elämässä tule olemaan mitään himojen tyydyttämistä. Valitettavaa mutta täysin totta, mutta jos olet sen virheen jo tehnyt voit silti päästä tyydyttämään aivan kaikki halusi, mutta kuinka se voi mitenkään olla mahdollista. Se on suurimmalle osalle teistä jotka eivät voineet totisesti edes haaveilla pillusta. Siitäkin huolimatta ratkaisu on helppo. Runkkaaminen loppuu kuin seinään joka on menneisyydessä. Edes sormia ei tarvitse napsauttaa. Vaikka ihmiset kuinka selittävät täällä joko hyvistä ideoista tai siitä kuinka pääsivät tai eivät päässeet eroon runkkaamisesta. Asia on silti niin, että minä lupaan kertoa liian helpon ratkaisun tämän paheen lopettamiseksi Toisaalta pitää käydä hakemassa biitti kiekosta joten kerron ratkaisun vasta kun joku täällä tulee siitä kysymään.

  • Ei kai se ole ongelma, vaan normaalia.

  • Yhtä hyvin voisit kysyä kuinka opetella olemaan syömättä tai juomatta.

  • Miksi luonnollisesta asiasta pitäisi päästä eroon. Se ei olisi terveellistä.

  • mix vitussa noi sumalaiset lesbot on nii vitun rumia ja ihan pojujen näkösiä yrtääx ne jotenki matkia poikia vaik niillä on vittu. vastaax joku.

  • siveysvyö/laite esim cb6000 ja avain minulle,kummasti loppuu turha runkkailu

   • ei toimi,ei se himoja hillitse.


  • Get a girlfriend sadfuck

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   146
   5341
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   179
   4620
  3. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   2733
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   242
   2717
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   19
   2706