mistä helmiä

koruihin?

tekisin mieluusti itse koruja erikokoisista helmistä (lasi, kivi ym esim hopeiset oheistarvikkeet). mistä mahtaisi löytyä parhaat valikoimat pääkaupunkiseudulla, jossa pääsisi penkomaan paikan päällä?

19

2878

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Tiimarissa myydään muovihelmiä satunnaisesti, Prismoista saa myös ostaa muovihelmipaketteja. Mutta mistään ei saa lasi- tai kivihelmiä, nettikaupat ovat ainoita.

      • löytyy

        onhan niitä monessakin paikassa, ainakin Sinelli ja Hobby Point myyvät muutenkin kuin netissä.


    • ,,,,,,,

      Nettikaupoissa on kyllä ihan oikeasti laajemmat valikoimat, mutta jotain löytyy paikan päältäkin:

      Hobby Pointissa on esim. korupiikkejä ja perushelmiä, http://www.hobbypoint.fi/
      (Samalla keikalla voi kurkata naapurissa sijaitsevaan Askarelliin eli Kampin ex-Sinooperiin, http://www.askarelli.fi/ - en tiedä, onko tuolla helmiä, mutta mutka ei ole suuren suuri, ovat hyvin lähekkäin)

      Helsingissä on myös muutama sisustus/lahjatavaraliike, jotka myyvät helmiä:

      Tämä ei ollut se, mitä etsin (jonka nimeä en muista...) vaan minulle uusi tuttavuus, joka sijaitsee Eerikinkadulla, kuvasta päätellen penkomista riittää tuollakin: http://www.greenpapaya.fi/tuoteryhmat.php?paaryhmaid=26

      No, nyt löysin senkin, mitä oikeasti olin hakemassa: Zenzulu Pohjoisella Makasiinikadulla, http://www.zenzulu.fi/index_files/Page1123.htm - olivat syksyllä messuilla myymässä helmiä ja valikoima oli kohtuullinen, samoin hinnat. Nykytilanteesta ei mitään havaintoa...


      Jaa, jos käsitetään "pääkaupunkiseutu" aavistuksen laajemmin eli käytössä on ehkä autokin, Itäsalmessa (Östersundom, Sipoon puolella eli Itäkeskuksesta jonnin verran vielä itään) avasi juuri uusi helmiliike, jolla ei vielä nettikauppaa olekaan, mutta kotisivut väittävät myymälän olevan auki: http://www.helmiharakka.fi/
      Kuvista päätellen on juuri sitä, mitä kaipaat...

      • on helmiä

        Kävin vuoden alussa helmiostoksilla Zenzulussa ja siellä oli mielestäni oikein hyvä valikoima pieniä ja isompiakin helmiä.


      • mitä kauppoja!

        kiitos vinkeistä!!!


      • vaikka...
        mitä kauppoja! kirjoitti:

        kiitos vinkeistä!!!

        Jos satut käymään siellä Helmiharakassa, niin olisitko niin ystävällinen, että kertoisit joitakin hintatietoja? Itse olisin kiinnostunut luonnonkivihelmistä, esim. ruusukvartsista. Itselläni ei ole autoa, joten olisi järjestettävä kyyti sinne. Siksi en viitsisi ihan noin vaan mennä, olisi kivaa tietää mitä sieltä löytyy ja mihin hintaan. Suuri kiitos sinulle, jos muistat/viitsit vastata.


      • helmeilijä
        vaikka... kirjoitti:

        Jos satut käymään siellä Helmiharakassa, niin olisitko niin ystävällinen, että kertoisit joitakin hintatietoja? Itse olisin kiinnostunut luonnonkivihelmistä, esim. ruusukvartsista. Itselläni ei ole autoa, joten olisi järjestettävä kyyti sinne. Siksi en viitsisi ihan noin vaan mennä, olisi kivaa tietää mitä sieltä löytyy ja mihin hintaan. Suuri kiitos sinulle, jos muistat/viitsit vastata.

        Itse kävin siellä viikko sitten. Hinnat olivat ihan OK. Ei mielestäni kalleimmasta päästä.

        Esimerkiksi 10 mm:n lasihelmet n. 20 senttiä kpl.

        Ruusukvartsi ei kuulu omiin suosikkeihini, joten sen hintaan en tiedä (enkä sitä oliko valikoimissa).

        Kannattaa laittaa sähköpostia liikkeeseen, he vastaavat varmaan mielellään kysymyksiin.


    • pirko-24

      Moi,
      Luonnonhelmiä edullisesti myy www.royalhelmi.fi

    • aloittelija(ko)

      moi,
      oliskohan kenelläkään tietoa siitä onko helsingin keskustassa jotain helmikoruliikettä? olen juuri aloittanut korujen tekemisen ja hiukan pihalla näistä liikkeistä :)

    • helmeilijä

      Nuo edellä mainitut ovat yhä olemassa: Sinelli Yrjönkadulla ja Hobby Point vähän ylempänä Fredalla. Lisäksi Hobby Pointin lähellä Scandic Simonkentän rakennuksessa on Askarellin myymälä, jossa on myös helmityötarpeita. Nämä ovat siis parinsadan metrin säteellä toisistaan ja Kampin metroasemasta sekä Lasipalatsista, paljon keskemmälle ei pääse...

      Minun mielestäni Hobby Pointissa on laajin valikoima muovihelmiä, Sinellissä taitaa olla parhaiten lasihelmiä ja metalliosia, Askarellista on saanut tsekkiläisiä siemen- ja helmiäislasihelmiä suunnilleen järkihintaan. Palvelu lienee asiantuntevinta Hobby Pointissa, kun noista kolmesta puhutaan, Sinellissä tuntuvat ikävän usein kanssa-asiakkaat tietävän enemmän kuin myyjät...

      http://www.sinelli.fi/ (huom! Tuolla on kaksi myymälää ihan vierekkäin, helmet ovat siinä, joka on kauempana Simonkadusta)
      http://www.hobbypoint.fi/
      http://www.askarelli.fi/

    • ohimennen
    • kl24

      moi Eestissä KL24 myy halvalla koruja ja ne voi tilata netissä. kerro vain sähköpostiosoitteesi ne laittavat laskun tulemaan ja kun olet sen maksanut niin tavara tulee kotiin. Sieltä löytyy jos jonkin laista. Olen itse käynyt muutaman kerran liikkeessä ja tilannut myös netissä. Toimii hyvin.

      • MaikkiBB

        Hei tarkoititko Karnaluksia? minä olen tilannut helmiä myös täältä Tallinnasta
        siellä vähän erilaisia kuin Karnaluksissa:
        http://www.parlipesa.ee/avaleht/


    • Helmeilijävaan

      Kaikista kangaskaupoista pitäisi löytyä saksalaisia GUTERMANin lasihelmiä. Ne ovat laadukkaita.Löytyy särmikkäinä, helmiäispinnotettuina jne.

    • Helmiharrastaja

      Itse etsiskelin myös pitkään paikkaa josta voisi ostaa erikoisia helmiä. Bongasinkin Helsingin keskustasta pienen liikkeen http://helmiprinsessa.com/ joka myy monipuolisesti osia ja helmiä ainakin minulle sopivaan harrastepohjaiseen korujentekoon. Liikkeellä on nettikauppa, jossa valikoimat eivät kylläkään ole kovin laajat (liike on ilmeisesti juuri auennut), mutta itse putiikista ahmin itselleni ison kasan helmiä ja metalliosia, joiden avulla voin tehdä aikaisempaa vaativampia koruja. Suosittelen!

    • MaikkiBB

      kiitos vinkistä, tuo helmiprinsessa vaikutti mahtavalta.siellä oli sellaisia mistä minä pidän, täytyypä mennä kurkkaamaan:)

    • yaanika

      Viron helmikauppa eli verkkokauppa, jossa on erittäin hyvät hinnat.Sivu on myös suomeksi ja saa tilata Suomeen !

      www.mimiko.ee

    • Kaikkia kokeillut
    • Anonyymi

      marco moi äidiltä jäi tuhansia helmiä ym koruja joista voi askarella kaulanauhoja ranne koruja nilkka sormuksia korviksia ja halvalla itsellä ei käyttöä 0458981944.löytyy myös huutonetistä manat nimellä tai torista,siinä olis näpräämistä ja saisit hyvät rahat jos jaksat näpertää siimoja ym mukana.paino noin 15 kg yht 3 laatikollista kaikkia värejä soita ihmeessä et pety.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8216
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1173
    Aihe