Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

KULJETTAJAPULA JOHTUU TÄSTÄ

on vara valita nykyaikana:)

Itse olen rekkakuskinakin ollut ja muutamassa firmassa käynyt kokeilemassa. En kuitenkaan jaksa sitä työtä, koska usein työ pitää jostakin helvetin syystä(???) tehdä yöllä ja torpparit ovat sellaisia vitun pihejä mulkkuja kitisijöitä. En siis katso tarpeelliseksi alkaa kestämään sitä kurjuutta, vaan vaihdan ammattitaitoisena ja pystyvänä miehenä alaa. Sitten myöskin se on eräs painava syy miksi en jaksa autohommia, kun siellä ei riitä että tekee 160 tuntia kuukaudessa, vaan pitää tehdä ylitöitä ja lähteä tuuraamaan silloinkin kun mulkku työnantaja ilmoittaa jonkun sairastuneen.

Torpparit: se ei ole kuskin vika jos te nuolette asiakkaidenne persettä ja suostutte yökaudet ajelemaan pienellä liksalla. Se on teidän syy, eli ajakaa itse! - kuskit eivät ala nuolemaan perseitänne ja joustamaan kohtuuttomasti vaikka te olettekin elämänne autoilulle myynet!

Repikää siitä!

9

3332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sulta

      laiskalta kohta itku?

      • on vara valita nykyaikana:)

        Tulevaisuudessa kuski päättää milloin ajaa ja paljonko palkkaa ottaa sinulta, tai muussa tapauksessa saat ajaa itse romujasi, perkele!
        Minulla ei ole mitään hätää, kun on vara valita!


    • täysperäkuski2

      Oikea valinta lähteä lätkimään kun tää ala ei sovi sunlaisilles pelleille en tarkota sitä jotta ilmaseksi pitäs tehdä mutta ei montaa vuotta jaksa jos on tollanen luonne tää on tosi miesten hommaa ja jotenkin tuntuu siltä kun teidänlaisten valittajien mielestä joku runkolinjan/ jakohomma mikä ei näköjään ole onnistunut ois ainut yhdistelmähomma mitä on olemassa kyllä näillä vehkeillä aika monelle tyypille sopivia hommia löytyy jos on ammattitaitoa ja oikea asenne!!!!

      • on vara valita nykyaikana:)

        Sinun kaltaisiesi pää perseessä kulkijoiden takia ala on niin perseestä. Hankkisit sinäkin elämän vitun pikkupöksyvaras ja ajaisit vain 160 tuntia kuukaudessa, niin ei kaikilta edellytetä perseennuoleskelua ja elämistä työlleen pelkästään. kyllä tosimiehet on aivan muualla kuin rekan ratissa ja tosimiehet uskaltaa olla omia itsiään eikä nuole persettä!


      • venyneenä niin käy
        on vara valita nykyaikana:) kirjoitti:

        Sinun kaltaisiesi pää perseessä kulkijoiden takia ala on niin perseestä. Hankkisit sinäkin elämän vitun pikkupöksyvaras ja ajaisit vain 160 tuntia kuukaudessa, niin ei kaikilta edellytetä perseennuoleskelua ja elämistä työlleen pelkästään. kyllä tosimiehet on aivan muualla kuin rekan ratissa ja tosimiehet uskaltaa olla omia itsiään eikä nuole persettä!

        Voit kiukutella siellä omassa kämpässäi ja revi vaikka Mika Häkkisen kuva seinältä. Älä tänne aikuisten miesten joukkoon tunge. Voit puristella finnejäsi ja katsoa hieman pornoakin - ehkäpä samalla hierot itseäsi. juu nou?


    • hyvä ajohommat

      Onko paraspaikka kaupungin leivissä säännöllisellä työajalla, varmat lomat, työehtosopimukset toimii, työpaikka ei ole vaakalaudalla jne? Kaupungeilla ainakin isommilla on aika paljon monenlaista isompaa ajopeliä ja pienempääkin. Palkka jää pienemmäksi mutta sehän johtuu vain siitä että on säännöllinen työaika eikä juuri virka-ajan ulkopuolella tartte töitä tehdä mitä nyt viikonloppuja voi olla.

      Ps, muuten loppujen lopuksi, kaupungit on aika monessa tapauksessa sen kuorma-auton ajohommien tilaaja eli kaupunki voisi enemmänkin omistaa kuorma-autoja! Hankkisi maansiirtoautot yms. Hommat siis kaupungeille ja suksikoot yksityiset hevon kuuseen..

      No ei tämä ollut rekkahommiin liittyvää mutta samaa paskaa kuitenkin.

      • samaa minäkin

        olen ajatellut että kaupungit/valtio omiin ajoihin omat autot ja kalusto ja taksanpolkijat omille savotoilleen jos eivät pysty hoitamaan velvoitteitaan esim kuskeille ja kai kaupungillakin on velvoite pitää silmällä että aliurakoitsijoiden vero ym asiat on ok


    • Itsekin olen jättänyt menemättä tai lopettanut muutamssa päivässä noin 10 firmaan koska homma ei ole vain toiminut

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1457
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      68
      1241
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe