Kaaso ei järjestä polttareita?

Maamerkki

Hei!

Jos on sellainen tilanne, ettei kaaso tunne morsiamen ystäviä ja morsian & kaaso ovat autottomia ja heidän välissä on 400km, olisiko mahdollista, että polttareiden sijaan morsian saisi jonkin rakkaan lahjan ennen häitä? Jos vaikka tietäisi että ko. morsian tykkää vaikka intialaisesta päähieronnasta, ostaisi lahjakortin sellaiseen?

5

2039

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on....

      Kaaso kysyy morsiamen mielipidettä; oletettavasti hän tahtoo polttarit ja sellaiset hän tullenee saamaan.
      Kaaso pyytää morsiamelta listan nimistä, ketä hän toivoo polttareihin kutsuttavan - ja hoitaa homman kotiin. Eihän kaaso muutenkaan polttareita yksin järjestä vaan se tehdään porukalla, nyt vain vastuuta täytyy siirtää sille paikkakunnalle, missä ikinä polttarit päätetäänkin järjestää.
      400 km ei ole pitkä matka eikä mikään este olla järjestämättä polttareita, ei ole ikinä ollut, tuskin sellaiseksi muodostuu nytkään.

      • pettymyksiä

        Suurin osa morsiamista odottaa saavansa polttarit, joten voi kyllä tulla pahoja pettymyksiä, jos et sellaisia järjestäkään. Mun mielestä tähänkin pätee vanha kunnon asioiden halki puhumisen resepti: morsiamen ja kaason hyvä jutella ihan heti alkuun mitä he toisiltaan odottavat.

        Itse järjestän tällä hetkellä polttareita ystävälleni, joka asuu 200 kilometrin päässä, paikkakunnalle, joka sijaitsee 300 kilometrin päässä kummankin nykyisestä asuinpaikasta. Kyseessä on morsiamen opiskelupaikkakunta. Netin ja kyseisellä paikkakunnalla asuvien ystävien kautta homma toimii oikein loistavasti! Tietysti olisi helpompaa, jos olisi voinut järjestää itselle tutuissa ympyröissä (aluksi suunnittelinkin kutsuvani kaikki omaan kotiini), mutta päädyin vaihtoehtoon, koska kutsutuista kaikki joilla on jo omia lapsia asuvat kyseisellä paikkakunnalla ja heidän olisi vaikeaa irtautua koko viikonlopuksi toiselle paikkakunnalle, koska lapset ovat niin pieniä.


    • Kesäkaaso

      Minä asun myös kaukana morsiusparista ja olen autoton ja järkkään polttarit! Olen neuvotellut morsiamen kanssa että ketä hän haluaa kutsuttavan ja minkä tyyppiset polttarit haluaa - täytyy muistaa että kaasona tässä ollaan, ei ajatustenlukijana ;-)

    • omin päin

      Ole kiltti, älä tee tuota päätöstä yksinäsi. Puhun morsiamen kanssa! Autottomuus tai etäisyys ei ole ylitsepääsemätön ongelma. Kuten joku jo kommentoikin, et ole yksin niitä kekkereitä järjestämässä - se onnistuu kyllä, oikein hyvinkin.
      Puhu morsiosi kanssa ja järjestä hänelle ikimuistoiset kekkerit, se on sen väärtti!

    • gkkhffdc

      Mikä idis noissa iänikuisissa pakkopolttareissa on? Jos kaaso ei ole halukas järjestämään polttareita, homman voi hyvin hoitaa joku morsiamen ystävistä, jos haluaa. Ja onko morsiamen elämä ja avioliitto pilalla, jos jää peräti kokonaan ilman polttareita..? Ei kaikkien tarvitse tässäkään suhteessa mennä kaavan mukaan. Ihmiset ja tilanteet ovat erilaisia.

      Minulla oli ihan kivat polttarit, mutta en olisi ollut pahoillani vaikka ei olisi ollutkaan ollenkaan. Häiden lähestyessä on muutenkin niin paljon hommaa, että sen ajan olisi voinut käyttää vaikka lepäämiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe