Kaaso ei järjestä polttareita?

Maamerkki

Hei!

Jos on sellainen tilanne, ettei kaaso tunne morsiamen ystäviä ja morsian & kaaso ovat autottomia ja heidän välissä on 400km, olisiko mahdollista, että polttareiden sijaan morsian saisi jonkin rakkaan lahjan ennen häitä? Jos vaikka tietäisi että ko. morsian tykkää vaikka intialaisesta päähieronnasta, ostaisi lahjakortin sellaiseen?

5

1976

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on....

      Kaaso kysyy morsiamen mielipidettä; oletettavasti hän tahtoo polttarit ja sellaiset hän tullenee saamaan.
      Kaaso pyytää morsiamelta listan nimistä, ketä hän toivoo polttareihin kutsuttavan - ja hoitaa homman kotiin. Eihän kaaso muutenkaan polttareita yksin järjestä vaan se tehdään porukalla, nyt vain vastuuta täytyy siirtää sille paikkakunnalle, missä ikinä polttarit päätetäänkin järjestää.
      400 km ei ole pitkä matka eikä mikään este olla järjestämättä polttareita, ei ole ikinä ollut, tuskin sellaiseksi muodostuu nytkään.

      • pettymyksiä

        Suurin osa morsiamista odottaa saavansa polttarit, joten voi kyllä tulla pahoja pettymyksiä, jos et sellaisia järjestäkään. Mun mielestä tähänkin pätee vanha kunnon asioiden halki puhumisen resepti: morsiamen ja kaason hyvä jutella ihan heti alkuun mitä he toisiltaan odottavat.

        Itse järjestän tällä hetkellä polttareita ystävälleni, joka asuu 200 kilometrin päässä, paikkakunnalle, joka sijaitsee 300 kilometrin päässä kummankin nykyisestä asuinpaikasta. Kyseessä on morsiamen opiskelupaikkakunta. Netin ja kyseisellä paikkakunnalla asuvien ystävien kautta homma toimii oikein loistavasti! Tietysti olisi helpompaa, jos olisi voinut järjestää itselle tutuissa ympyröissä (aluksi suunnittelinkin kutsuvani kaikki omaan kotiini), mutta päädyin vaihtoehtoon, koska kutsutuista kaikki joilla on jo omia lapsia asuvat kyseisellä paikkakunnalla ja heidän olisi vaikeaa irtautua koko viikonlopuksi toiselle paikkakunnalle, koska lapset ovat niin pieniä.


    • Kesäkaaso

      Minä asun myös kaukana morsiusparista ja olen autoton ja järkkään polttarit! Olen neuvotellut morsiamen kanssa että ketä hän haluaa kutsuttavan ja minkä tyyppiset polttarit haluaa - täytyy muistaa että kaasona tässä ollaan, ei ajatustenlukijana ;-)

    • omin päin

      Ole kiltti, älä tee tuota päätöstä yksinäsi. Puhun morsiamen kanssa! Autottomuus tai etäisyys ei ole ylitsepääsemätön ongelma. Kuten joku jo kommentoikin, et ole yksin niitä kekkereitä järjestämässä - se onnistuu kyllä, oikein hyvinkin.
      Puhu morsiosi kanssa ja järjestä hänelle ikimuistoiset kekkerit, se on sen väärtti!

    • gkkhffdc

      Mikä idis noissa iänikuisissa pakkopolttareissa on? Jos kaaso ei ole halukas järjestämään polttareita, homman voi hyvin hoitaa joku morsiamen ystävistä, jos haluaa. Ja onko morsiamen elämä ja avioliitto pilalla, jos jää peräti kokonaan ilman polttareita..? Ei kaikkien tarvitse tässäkään suhteessa mennä kaavan mukaan. Ihmiset ja tilanteet ovat erilaisia.

      Minulla oli ihan kivat polttarit, mutta en olisi ollut pahoillani vaikka ei olisi ollutkaan ollenkaan. Häiden lähestyessä on muutenkin niin paljon hommaa, että sen ajan olisi voinut käyttää vaikka lepäämiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      261
      2641
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1725
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      77
      1549
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      60
      1363
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1259
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1202
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      87
      1106
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      1043
    9. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      111
      1002
    10. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      962
    Aihe