Tapettipiirrustukset!!!

pikkutaiteilijan äippä

Moro!

Täällä neiti 3v. päätti riemastuttaa meitä iloisilla vahakynäpiirrustuksilla tapetissa.Neiti taisi olla sitä mieltä ettei tapetit ole tarpeeksi iloisia.Kuitenkin nyt olemme sitä mieltä että ihanat piirrokset täytyisi saada pois kaikesta huolimatta.Että tässä nyt apuja huutelen,että milläs moisia voisi jynssätä irti??Koitettu normaali tiskiaine ja jostain luettu hiuslakka,mutta liitu on ja pysyy.Kovasti ei tapettia voi kastellakaan,ettei lähde koko tapetti irti.Jos vaan jollain olisi hyvä ja ennenkaikkea toimiva neuvo,niin otamme erittäin suurella kiitollisuudella sen vastaan!!! Hyvää ja kaunista kevättä kaikille!!! =)

15

2476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tittan

      ettekö ole opettanut lapselle että seiniin, lattiohin yms. ei saa piirrellä? Ei se poispeseminen auta jos ette opeta lasta asioihin joita EI saa tehdä.

      • tarja 2

        kun nää meidän huonosti kasvatetut kakarat tekee joskus myös niitä kiellettyjäkin asioita....ja luulenpa että sekin aika koittaa kun kaipaamme että joku napero olisi ja piirtelisi niihin tapeteihin...
        alkuperäiselle,oletko yrittänyt googlella?


      • sen taiteilijan äippä,kaike...

        ...että moisen kysymyksen perusteella leimataan huonoksi äidiksi.Mahtaa se olla hienoa olla itse noin täydellinen ja hyvä!Onnitteluni siittä.Ja ei,meillä ei TIETENKÄÄN opeteta mikä on oikein ja mikä väärin,ihan tahallani laitoin lapseni piirtämään tapettiin.Olet tehnyt TODELLA hienoa työtä jos omat lapsesi eivät ole koskaan tehneet mitään väärää.Loistava äiti toden totta!Huhu huh joo.


      • tyyne-
        sen taiteilijan äippä,kaike... kirjoitti:

        ...että moisen kysymyksen perusteella leimataan huonoksi äidiksi.Mahtaa se olla hienoa olla itse noin täydellinen ja hyvä!Onnitteluni siittä.Ja ei,meillä ei TIETENKÄÄN opeteta mikä on oikein ja mikä väärin,ihan tahallani laitoin lapseni piirtämään tapettiin.Olet tehnyt TODELLA hienoa työtä jos omat lapsesi eivät ole koskaan tehneet mitään väärää.Loistava äiti toden totta!Huhu huh joo.

        ettei osata lukea! Opetelkaa oikeasti lukemaan teksti. Kuka täällä on sanonut huonoksi äidiksi? Käännetään ja väännetään ja luetaan niin kuin itse haluaa. Huono äiti! Herää kysymys, oletko todella huono äiti? Itsehän aloitit : )


    • pipi

      Kannattaa sieltä kysäistä.. En tiedä itse auttaako mikään.

      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=2000000000000017&conference=4000000000000011&subcat=261

    • ihmesienellä!

      Joissain rautakaupoissa myydään Meleco-nimellä, Viledalla (tai oliko jollain tunnetulla pesuainevalmistajalla en nyt muista) ihmesienen nimellä. Kuitenkin hartsi-sieni, jolla lähtee melkein mikä vaan ;-)

    • Tristar

      sohvasta lähti kuulakärkikynä vuorotellen pyyhekumilla ja vauvan puhdistuspyyhkeellä hinkaten, aika äkkiä vielä. Ei onnistuisi tapettiinkin? Se vanishin "eraser" sieni on kuulemma myös melko vehje, en itse ole kokeillut vaikka työsarkaa sille kyllä olisi...

      ***

    • varaäiti

      Minulla kun on tapetin pätkiä, vahaliitua ja taikasieni niin kävinpä kokeilemassa yhdistelmää. Tuore vahaliitu lähti sillä aika kivasti, tosin tapettiin tuli haalistuma, oli sinistä se tapetti. Tosin mielestäni se oli pienempi paha kuin liitu.
      Taikasieni on sellainen valkoinen sieni, mitä myydään siivousosastolla ihan marketeissakin. Siinä on kaiketi neljä sientä ja se on kyllä pätevä moniin tahroihin lapsiperheessä.

    • kokemusta liikaakin

      Meidän tapeteista lähtenyt sekä vahaliitu- että puuvärijäljet pelkällä pyyhekumilla ( aikaa ja hermoja!) Meillä niin huokoiset paperitapetit, ettei niitä kärsi yhtään kostuttaa. Haalistunut jälki jää kumitettuun kohtaan, mutta se parempi kuin räikeä kynänjälki. Käytä kunnollista pehmeää pyyhekumia, sekundakama vain sottaa ja levittää liidun.

      • Anonyymi

        Kiitos vinkistä,tuli tarpeeseen täälläkin
        !Todellakin nyt on testattu ja toimii.Aivan haalea jälki jäi mutta onneksi on kuviotapetti.


    • pikkutaiteilijan äippä

      Iso kiitos kaikille teille ihanille ihmisille,jotka vaivauduitte vastaamaan!!Kumi toimi aika hyvin,mutta jos nyt vielä sen sienen kävisi ostamassa.Sitä tiedä,mitä seuraavaksi pääsee jynssäilemään. =) KIITOS ja lämmintä kesän odotusta!!!

    • tarja 2

      nyt jo naurattaa,ei silloin...
      Meillä silloin n.2v tyttö oli jossain vaiheessa saanut piirrettyä ympäri kämpän joka seinään,kaappiin,oveen yms seisomakorkeudelleen onneksi lyijykynällä sellasen ympyräisen kuvion,niitä oli säännöllisin välein nipsautettu ihan joka kohtaan,liekkö ihan mitannut välimatkan...:)

      • pikkutaiteilijan äippä

        ...meidän neidin piirrustukset oli ovelasti piilossa,huomattiin vasta kun siirrettiin huonekaluja.eilen löytyi maton alta myös kiva kuvio,joka onneksi lähti ihan vain pyyhkimällä rätillä.että ei ne muksut ihan tyhmiä ole pienenäkään!! =)=)


    • mitä sitten ??

      se on ihan normaalia että piirrustuksia ilmestyy joskus seiniin..
      kysyppä kaupasta taikasientä, se on sellainen valkoinen sieni, johon ei tarvitse käyttää pesuainetta ja sopii erinomaisesti just vaikeisiin puhdistuksiin. Olikohan se joku melco...jotain sellasta, mutta tosi mainio apu. Kerkeet vielä kauppaan joten kipin kapin ja kerro sitten auttoiko!!

      • pikkutaiteilijan äippä

        KIITOS kaikille ihmesientä "kaupanneille"!! Eipä turhaan sientä kehuta. Samaan voin kertoa,että sienellä lähtee hyvin esim ruokatahrat,vaikka vähän kuivahtaneena ja tummentumat esim puutarhakalusteista!! Joten vielä KIITOS!! =)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6450
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2190
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      72
      1870
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe