Varakaveri

ei enempää

Olen kaikille pelkkä varakaveri, se jolle soitetaan ja jonka kanssa hengaillaan silloin kun kellään muulla ei ole aikaa. Miksei kukaan tahdo musta oikeaa kaveria? Tuntuu pahalta olla ainainen jämäihminen, josta kukaan ei oikeesti välitä.

19

2913

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • young lonely women

   Melkee sama juttu mullaki. Pännii. Aina soitetaan mulle viimeiseksi. aina löytyy joku parempi kaveri kui mä jonka kans tehdä jotai sellaista JOTA ITSE OLIN EHDOTTANUT!eräski myöhästelee joka ikinen kerta 10-30minuuttii. mut eihä siitä voi kellekkään mitää sanoo kuitenkin sanovat "niinhä sä itekkiin..." vaikka olen kymmenenkin minsaa aikasemmin paikalla!

  • CK.

   Aina susta joku välittää. Sun täytyy osoittaa mieltäsi asiasta. Sanot ette ei sua huvita olla mikään varakaveri.

   • .................

    Tääpä on yleinen vaiva, mulla on kans samaa ongelmaa. Ketään ei kiinnosta mitä mulle kuuluu, mä oon aina se vihon viimenen oljenkorsi.

    Ehkä meijän kaikkien pitäis perustaa joku oma kerho ja kattoo sit meneekö meilläkin toisiimme hermot?


  • Toinen varakaveri

   Mulla ihan sama tunne. Minuun ollaan yhteydessä, kun ei ole mitään muuta tarjolla. Jos soitan jollekin kaverilleni, ja hän sattuu juuri olemaan jonkun toisen kaverin kanssa liikenteessä, minulle tehdään heti selväksi että "ei huvita nyt jutella sulle"! Päätin siis jokin aika sitten olla enää soittelematta.

   Todella loukkaavaa, kun kaikki muut asiat ja ihmiset kavereideni elämässä menevät aina minun edelleni. En ole heille mitään. Minulle suututaan silloin kun itse kohtelen heitä huonosti. Siihen tämä johtaa. Katkeruuteen ja haluun loukata heitä samalla tavalla. Monta vuotta olen tätä kestänyt, mutta jossain se minunkin rajani menee. Tunnen itseni todella ala-arvoiseksi.

   Nykyään jos eräs minun kaveri soittaa minulle, sanon että en halua nyt jutella, koska teen sitä ja tätä. Olen huomannut kuinka häntä harmittaa käytökseni, mutta tuskin häntä harmittaa yhtäpaljon kuin minua typeryyteni jälkeen. Minun tekisi hirveästi mieli jutella hänen kanssaan niitä näitä, mutta en halua olla ikuisesti se koira narussa, joka odottaa että joku huomioisi hänet.

   Minulta on myös aina vaadittu kaikenlaisia pikku palveluksia, ja nyt muilla on sellainen tilanne että palveluksiani ei enää tarvita, niin eipä niitä puheluitakaan enää tule kovinkaan paljon. Tulee aina tiheään puheluita kun jollakulla menee huonosti elämässä.Olen lähinnä pelkkä korva ystävilleni. Kohta tuskin olen sitäkään, sillä minua ollaan pikkuhiljaa sysäämässä ulos heidän elämästään. Minua pidetään outona, koska en ole aina nykyään kuunnellut heitä tarvittaessa tai soitellut, jotta minua kohtaan voidaan olla välinpitämättömiä.

   Onhan se varmaan outoa kun apina lopettaa kerjäämisen positiivin tahtiin!

   Sori tää sekava teksti, mutta kun näitä juttuja miettii nii ne asiat tuntuu niin suurilta ja nihin liittyy niin valtava tunne lataus, että ei aina tiedä mistä alottas ja mihin tää juttu johtaa. Mutta toivottavasti tästä saa edes jotain selvää :)

   Ikävää kuulla että joku toinenkin painii samanlaisten ongelmien kanssa, mutta on kuitenkin helpompi purkaa omia ajatuksia kohtalotoverille joka tuntuu ymmärtävän edes jotain tästä turhautumisesta tilanteeseen.

   • sentään jotain

    Mut hei teillähän menee hyvin kun joku edes joskus soittaa ja on edes jonkinlaista elämää.
    Mulla ei ole ketään kavereita ollut koskaan, mulle ei kukaan soita, eikä kukaan käy tai pyydä minnekään. Oon yli kolmekymppinen ja ikuisesti yksin.


   • ???

    Toinen varakaveri: "Jos soitan jollekin kaverilleni, ja hän sattuu juuri olemaan jonkun toisen kaverin kanssa liikenteessä, minulle tehdään heti selväksi että "ei huvita nyt jutella sulle"! Päätin siis jokin aika sitten olla enää soittelematta."

    Onpa itsekästä. Olisko susta sitten oikein, että sä olet jonkun kanssa esim. kaupungilla ja se toinen puhuu koko ajan puhelimessa? Kyllä mä ainakin reilusti sanon, että "sori, olen nyt kaverin kanssa, voitko soitella myöhemmin uudelleen?"

    Varmaan se sun napasi on nätti, mutta ei kaikki sen ympärillä pyöri.


  • viimeinen vaihtoehto

   Tuttu tunne :( ... Ite oon saanu kärsiä samasta asiasta vuosia, joka oikeesti vie mielen tosi matalalle. Mulla on "bestis" tai voiko häntä edes sellaiseksi kutsua, koska olen hänelle vain tuki, turva ja kuuntelija ja vain silloin kun hänellä menee elämässä huonosti.. Minun jutut häntä "kiinnostaa" vain todella harvoin .. siis aina kun hänellä on asiaa.. Mutta nyt kun oon löytäny elämääni miehen, jonka kanssa oon vihdoin onnellinen niin nyt tämä "bestis" ei pidä enää mitään yhteyttä... ei vastaa soittoihin eikä viesteihin.. Hän ei vain kertakaikkiaan kestä kuulla että minulla menee hyvin parisuhteessa, koska hän itse joutuu aina pettymään miehiin. Kaippa on jotain katellisuutta sitten... :/

   Myös toinen "ystävä" jonka oon tuntenut lapsuudesta asti.. soittaa vain kun kaikki muut kaverit on jossain.. ja siis mulle vielä kehtaa sanoa että ku "ei kukaan muu vastaa puhelimeen niin mää nyt aattelin soittaa sulle" tai "haluaisitko sä nähä ku kaikki muut on jossain muualla"
   joo o... tuleepa siinä aivan hemmetin kiva olo... "soittaa mulle ku kukaan muu ei vastaa tai haluaa nähä ku muita ei oo sillä hetkellä tavoitettavissa" eli oon viimeinen vaihtoehto kaikkeen... oon mä miettiny että ei se mua pidä minään kaverina kun aina ku sillä on ollu lapsena synttäreitä niin mut hän pyysi aina vasta seuraavana päivänä kylään...

   Kyllä mä olen tullu tien päähän ja en enää ala toisten poljettavaksi enkä varakaveriksi.

   Toisinaan sitä miettii että ois mukava vaan unohtaa kaikki paska kaverit, jotka ei arvosta mua tippaan ja tutustua uusiin aitoihin ihmisiin, jotka haluaa tietää mitä sulle kuuluu ja ovat aidosti onnellisia jos elämääsi kuuluu joskus hyvääkin.

   Sori kirjotus virheistä.. en oo mikkää ammattilainen, enkä etes pyri sellaiseksi. :D :D :D

   • olet teeskentelijä

    Sinulla on mies, et siis ole yksinäinen.


  • dfbdfg

   Joo, esim. töissäkin työkaverien kesken jos siinä on enempi sakkia kuin minä ja joku toinen, sama mitä minä sanon joukossa niin siihen ollaan usein niinku en mitään olisi sanonutkaan. Ei siis mitään reaktiota tai huomion kiinnitystä. Mielestäni aika helvetin töykeää tollanen, itse sentään edes teeskentelen että toisten jutut kiinnostaa ja on hauskaa koska se on kohteliasta. Ehkäpä pitäisi itse alkaa yhtä vittumaiseksi toisille kun ei tästä omasta ajattelevaisuudesta ole mitään hyötyä.

  • mies ei korvaa

   Sinulle nimimerkillä "olet teeskentelijä"

   Oletko tosiaan tuota mieltä, ettei sellainen ihminen voi olla yksinäinen jos hänellä on mies? Kyllä ystävät ovat erikseen, ja heidän seuraa ei voi yksikään mies korvata!

   Taidat itse olla joku todella katkeroitunut, joka ei ymmärrä että ystävätkin ovat tärkeitä.

   • Anonyymi

    10 vuotta vanha teksti mut vaataan: yksinäinen on silloin ku on kirjaimellisesti yksin ettei ole edes parisuhdetta. Jokainen sitten määrittelee mitä tarkoitetaan yksin olemisella ja yksinäisyydellä, joillekin yksinäisyys tarkoittaa sitä että vaikka olisi perhe,ystävät ja kumppanit kokisi silti olonsa yksinäiseksi ja yksin jollekin taas jolla ei ole ketään ei ystäviä ei perhettä ei kumppania se on yksinäisyyttä sille ihmiselle, arvaan kuitenkin kumpi katkeroituu enemmän? Se jolla on sitä perhettä yms väkeä ympärillä tai se jolla ei ole yhtään ketään ja on kaiken aikaa yksin?


  • Anonyymi

   Minä olen estänyt watsupissa nuo jotka piti varakaverina.

  • Anonyymi

   Kannattaisi ajatella niin päin, että onhan se hyvä, kun kelpaa edes varakaveriksi.
   Jos ei olisi edes varalla, koskaan ei kyseltäisi eikä pyydettäisi minnekään.
   Ja onhan se merkki siitä, että sinusta kuitenkin välitetään, kun edes joskus johonkin pyydetään.

  • Anonyymi

   ihmiset ovat lopulta marskuja, mitä ennenmän palvelee vaatimus taso kasvaa,

   • Anonyymi

    Mutta kun ei ketään tarvitsekaan palvella, ehkä pelkkä kaveruus riittää.
    Ei se ole kaveruutta eikä ystävyyttä, jos vaaditaan toiselta jotain palvelua, tai jos odotetaan toisen jotenkin palvelevan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta kun ei ketään tarvitsekaan palvella, ehkä pelkkä kaveruus riittää.
    Ei se ole kaveruutta eikä ystävyyttä, jos vaaditaan toiselta jotain palvelua, tai jos odotetaan toisen jotenkin palvelevan.

    Voi hävitä

    Mut voi sinnitelläkin ja lopulta voittaa

    Voitto kotiin. . .


  • Anonyymi

   Minä sain tältäkin palstalta kylmiä ja kovia vastauksia en ihmettele että paljon yksinäisyyttä. Minulla oli yksi ystävä joka parisuhteen löytäessä ja naimisiin mentäessä tavallaan hylkäsi ennen nähtiin usein yms hyvä että nykyään edes kerran kuussa jos silloinkaan. Kaikki muut löytää kumppanin perustaa perheen yms ja itse jää vuodesta toiseen jumittamaan.

   • Anonyymi

    On hyvä miettiä, jumittuuko siihen, että kaverit tulevat ja menevät, vai jumittuuko ajatukseen siitä, kun niin käy jatkuvasti.
    Useinkin käy niin, kun kaveri tai ystävä löytää vaikka kumppanin, niin huomio ja yhdessä oleminen siirtyy uuteen juttuun.
    Itselle voi tulla hylätyksi tulemisen tunne, vaikkei tavallaan mitään hylkäämistä ole tapahtunutkaan.
    Onko sellaiset sitten niin hyviä kavereita tai ystäviä, jos eivät enää ole yhteydessä entisiin kavereihinsa, ystäviinsä löytäessään jotain uutta ?
    Jos on sosiaalista rohkeutta, uskaltaa mennä ihmisten kanssa juttelemaan, käymään jossain, missä on muitakin, voi aina löytää uusia kavereita.


  • Mä olen se kaveri jolle soitetaan vain silloin kun tarvitaan apua ( muutossa, remonttihommissa tai missä vaan ) mutta kukaan ei kutsu mua silloin kun grillaavat tai muuten vaan pitävät iltaa kaverien kanssa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ylen Kela-kone näyttää alueesi maksetut tuet

   Kone näyttää erikseen jopa lääkkeisiin menevät Kela-rahat. Lieskassa syödään valtavasti lääkkeitä. Asumistukeakin menee
   Lieksa
   62
   9556
  2. Sähköpotkulautaonnettomuus

   Nyt sitten sattui ja pahasti! Uutisen mukaan 3 alle 15-vuotiasta olisi ollut samalla sähköpotkulaudalla liikkeellä. T
   Vantaa
   163
   2112
  3. Nainen, viime yönä ajattelin sinua ja itkin

   On vain niin ikävä, enkä tunteilleni mitään voi. Olisit minun iloni, olisit minun päiväni ja aurinkoni, mutta nyt olet p
   Ikävä
   68
   1354
  4. Seiskaan otti yhteyttä Dani-niminen taksikuski, joka erehtyi ottamaan kohuliikemiehenä tutuksi tulle

   Siis hetkinen, kaverilla on 7 kpl asuntoja Dubaissa, mutta taksiin ja hampurilaiseen ei raha riitä? Buah buah buahahhaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   237
   1292
  5. Ketä kaivattusi

   muistuttaa?
   Ikävä
   54
   1264
  6. Swastikan spiraali ja risti, molemmat auringon symboleina

   Swastikan spiraali ja risti – molemmat auringon symboleina Jälleen kerran vihamielisyys kaikkea hindulaisuuteen liittyv
   Hindulaisuus
   498
   1209
  7. Sä oot niin mukava

   Mutta samalla niin rasittava! Ikävä on.. Oli mukava, kun olit osa mun elämää🦫
   Ikävä
   86
   1186
  8. Taidan rakastaa sua

   kaikista mahdollisista esteistä, asetelmista, tilanteista, mielenhäiriöistä, traumoista yms.huolimatta ja myös niiden ta
   Ikävä
   45
   1025
  9. ABC Kuinka monta samaa kirjainta yhteensä

   ..yhteensä teillä on etu ja sukunimissänne? Uskallatko laittaa ne kirjaimet? Hyvä aika tunnistaa ja tavata se oma kaiva
   Ikävä
   89
   1001
  10. Kulta älä unohda minua

   Kulta en halua että katoat minulta.
   Ikävä
   33
   884
  Aihe