Varakaveri

ei enempää

Olen kaikille pelkkä varakaveri, se jolle soitetaan ja jonka kanssa hengaillaan silloin kun kellään muulla ei ole aikaa. Miksei kukaan tahdo musta oikeaa kaveria? Tuntuu pahalta olla ainainen jämäihminen, josta kukaan ei oikeesti välitä.

19

2852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • young lonely women

      Melkee sama juttu mullaki. Pännii. Aina soitetaan mulle viimeiseksi. aina löytyy joku parempi kaveri kui mä jonka kans tehdä jotai sellaista JOTA ITSE OLIN EHDOTTANUT!eräski myöhästelee joka ikinen kerta 10-30minuuttii. mut eihä siitä voi kellekkään mitää sanoo kuitenkin sanovat "niinhä sä itekkiin..." vaikka olen kymmenenkin minsaa aikasemmin paikalla!

    • CK.

      Aina susta joku välittää. Sun täytyy osoittaa mieltäsi asiasta. Sanot ette ei sua huvita olla mikään varakaveri.

      • .................

        Tääpä on yleinen vaiva, mulla on kans samaa ongelmaa. Ketään ei kiinnosta mitä mulle kuuluu, mä oon aina se vihon viimenen oljenkorsi.

        Ehkä meijän kaikkien pitäis perustaa joku oma kerho ja kattoo sit meneekö meilläkin toisiimme hermot?


    • Toinen varakaveri

      Mulla ihan sama tunne. Minuun ollaan yhteydessä, kun ei ole mitään muuta tarjolla. Jos soitan jollekin kaverilleni, ja hän sattuu juuri olemaan jonkun toisen kaverin kanssa liikenteessä, minulle tehdään heti selväksi että "ei huvita nyt jutella sulle"! Päätin siis jokin aika sitten olla enää soittelematta.

      Todella loukkaavaa, kun kaikki muut asiat ja ihmiset kavereideni elämässä menevät aina minun edelleni. En ole heille mitään. Minulle suututaan silloin kun itse kohtelen heitä huonosti. Siihen tämä johtaa. Katkeruuteen ja haluun loukata heitä samalla tavalla. Monta vuotta olen tätä kestänyt, mutta jossain se minunkin rajani menee. Tunnen itseni todella ala-arvoiseksi.

      Nykyään jos eräs minun kaveri soittaa minulle, sanon että en halua nyt jutella, koska teen sitä ja tätä. Olen huomannut kuinka häntä harmittaa käytökseni, mutta tuskin häntä harmittaa yhtäpaljon kuin minua typeryyteni jälkeen. Minun tekisi hirveästi mieli jutella hänen kanssaan niitä näitä, mutta en halua olla ikuisesti se koira narussa, joka odottaa että joku huomioisi hänet.

      Minulta on myös aina vaadittu kaikenlaisia pikku palveluksia, ja nyt muilla on sellainen tilanne että palveluksiani ei enää tarvita, niin eipä niitä puheluitakaan enää tule kovinkaan paljon. Tulee aina tiheään puheluita kun jollakulla menee huonosti elämässä.Olen lähinnä pelkkä korva ystävilleni. Kohta tuskin olen sitäkään, sillä minua ollaan pikkuhiljaa sysäämässä ulos heidän elämästään. Minua pidetään outona, koska en ole aina nykyään kuunnellut heitä tarvittaessa tai soitellut, jotta minua kohtaan voidaan olla välinpitämättömiä.

      Onhan se varmaan outoa kun apina lopettaa kerjäämisen positiivin tahtiin!

      Sori tää sekava teksti, mutta kun näitä juttuja miettii nii ne asiat tuntuu niin suurilta ja nihin liittyy niin valtava tunne lataus, että ei aina tiedä mistä alottas ja mihin tää juttu johtaa. Mutta toivottavasti tästä saa edes jotain selvää :)

      Ikävää kuulla että joku toinenkin painii samanlaisten ongelmien kanssa, mutta on kuitenkin helpompi purkaa omia ajatuksia kohtalotoverille joka tuntuu ymmärtävän edes jotain tästä turhautumisesta tilanteeseen.

      • sentään jotain

        Mut hei teillähän menee hyvin kun joku edes joskus soittaa ja on edes jonkinlaista elämää.
        Mulla ei ole ketään kavereita ollut koskaan, mulle ei kukaan soita, eikä kukaan käy tai pyydä minnekään. Oon yli kolmekymppinen ja ikuisesti yksin.


      • ???

        Toinen varakaveri: "Jos soitan jollekin kaverilleni, ja hän sattuu juuri olemaan jonkun toisen kaverin kanssa liikenteessä, minulle tehdään heti selväksi että "ei huvita nyt jutella sulle"! Päätin siis jokin aika sitten olla enää soittelematta."

        Onpa itsekästä. Olisko susta sitten oikein, että sä olet jonkun kanssa esim. kaupungilla ja se toinen puhuu koko ajan puhelimessa? Kyllä mä ainakin reilusti sanon, että "sori, olen nyt kaverin kanssa, voitko soitella myöhemmin uudelleen?"

        Varmaan se sun napasi on nätti, mutta ei kaikki sen ympärillä pyöri.


    • viimeinen vaihtoehto

      Tuttu tunne :( ... Ite oon saanu kärsiä samasta asiasta vuosia, joka oikeesti vie mielen tosi matalalle. Mulla on "bestis" tai voiko häntä edes sellaiseksi kutsua, koska olen hänelle vain tuki, turva ja kuuntelija ja vain silloin kun hänellä menee elämässä huonosti.. Minun jutut häntä "kiinnostaa" vain todella harvoin .. siis aina kun hänellä on asiaa.. Mutta nyt kun oon löytäny elämääni miehen, jonka kanssa oon vihdoin onnellinen niin nyt tämä "bestis" ei pidä enää mitään yhteyttä... ei vastaa soittoihin eikä viesteihin.. Hän ei vain kertakaikkiaan kestä kuulla että minulla menee hyvin parisuhteessa, koska hän itse joutuu aina pettymään miehiin. Kaippa on jotain katellisuutta sitten... :/

      Myös toinen "ystävä" jonka oon tuntenut lapsuudesta asti.. soittaa vain kun kaikki muut kaverit on jossain.. ja siis mulle vielä kehtaa sanoa että ku "ei kukaan muu vastaa puhelimeen niin mää nyt aattelin soittaa sulle" tai "haluaisitko sä nähä ku kaikki muut on jossain muualla"
      joo o... tuleepa siinä aivan hemmetin kiva olo... "soittaa mulle ku kukaan muu ei vastaa tai haluaa nähä ku muita ei oo sillä hetkellä tavoitettavissa" eli oon viimeinen vaihtoehto kaikkeen... oon mä miettiny että ei se mua pidä minään kaverina kun aina ku sillä on ollu lapsena synttäreitä niin mut hän pyysi aina vasta seuraavana päivänä kylään...

      Kyllä mä olen tullu tien päähän ja en enää ala toisten poljettavaksi enkä varakaveriksi.

      Toisinaan sitä miettii että ois mukava vaan unohtaa kaikki paska kaverit, jotka ei arvosta mua tippaan ja tutustua uusiin aitoihin ihmisiin, jotka haluaa tietää mitä sulle kuuluu ja ovat aidosti onnellisia jos elämääsi kuuluu joskus hyvääkin.

      Sori kirjotus virheistä.. en oo mikkää ammattilainen, enkä etes pyri sellaiseksi. :D :D :D

      • olet teeskentelijä

        Sinulla on mies, et siis ole yksinäinen.


    • dfbdfg

      Joo, esim. töissäkin työkaverien kesken jos siinä on enempi sakkia kuin minä ja joku toinen, sama mitä minä sanon joukossa niin siihen ollaan usein niinku en mitään olisi sanonutkaan. Ei siis mitään reaktiota tai huomion kiinnitystä. Mielestäni aika helvetin töykeää tollanen, itse sentään edes teeskentelen että toisten jutut kiinnostaa ja on hauskaa koska se on kohteliasta. Ehkäpä pitäisi itse alkaa yhtä vittumaiseksi toisille kun ei tästä omasta ajattelevaisuudesta ole mitään hyötyä.

    • mies ei korvaa

      Sinulle nimimerkillä "olet teeskentelijä"

      Oletko tosiaan tuota mieltä, ettei sellainen ihminen voi olla yksinäinen jos hänellä on mies? Kyllä ystävät ovat erikseen, ja heidän seuraa ei voi yksikään mies korvata!

      Taidat itse olla joku todella katkeroitunut, joka ei ymmärrä että ystävätkin ovat tärkeitä.

      • Anonyymi

        10 vuotta vanha teksti mut vaataan: yksinäinen on silloin ku on kirjaimellisesti yksin ettei ole edes parisuhdetta. Jokainen sitten määrittelee mitä tarkoitetaan yksin olemisella ja yksinäisyydellä, joillekin yksinäisyys tarkoittaa sitä että vaikka olisi perhe,ystävät ja kumppanit kokisi silti olonsa yksinäiseksi ja yksin jollekin taas jolla ei ole ketään ei ystäviä ei perhettä ei kumppania se on yksinäisyyttä sille ihmiselle, arvaan kuitenkin kumpi katkeroituu enemmän? Se jolla on sitä perhettä yms väkeä ympärillä tai se jolla ei ole yhtään ketään ja on kaiken aikaa yksin?


    • Anonyymi

      Minä olen estänyt watsupissa nuo jotka piti varakaverina.

    • Anonyymi

      Kannattaisi ajatella niin päin, että onhan se hyvä, kun kelpaa edes varakaveriksi.
      Jos ei olisi edes varalla, koskaan ei kyseltäisi eikä pyydettäisi minnekään.
      Ja onhan se merkki siitä, että sinusta kuitenkin välitetään, kun edes joskus johonkin pyydetään.

    • Anonyymi

      ihmiset ovat lopulta marskuja, mitä ennenmän palvelee vaatimus taso kasvaa,

      • Anonyymi

        Mutta kun ei ketään tarvitsekaan palvella, ehkä pelkkä kaveruus riittää.
        Ei se ole kaveruutta eikä ystävyyttä, jos vaaditaan toiselta jotain palvelua, tai jos odotetaan toisen jotenkin palvelevan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kun ei ketään tarvitsekaan palvella, ehkä pelkkä kaveruus riittää.
        Ei se ole kaveruutta eikä ystävyyttä, jos vaaditaan toiselta jotain palvelua, tai jos odotetaan toisen jotenkin palvelevan.

        Voi hävitä

        Mut voi sinnitelläkin ja lopulta voittaa

        Voitto kotiin. . .


    • Anonyymi

      Minä sain tältäkin palstalta kylmiä ja kovia vastauksia en ihmettele että paljon yksinäisyyttä. Minulla oli yksi ystävä joka parisuhteen löytäessä ja naimisiin mentäessä tavallaan hylkäsi ennen nähtiin usein yms hyvä että nykyään edes kerran kuussa jos silloinkaan. Kaikki muut löytää kumppanin perustaa perheen yms ja itse jää vuodesta toiseen jumittamaan.

      • Anonyymi

        On hyvä miettiä, jumittuuko siihen, että kaverit tulevat ja menevät, vai jumittuuko ajatukseen siitä, kun niin käy jatkuvasti.
        Useinkin käy niin, kun kaveri tai ystävä löytää vaikka kumppanin, niin huomio ja yhdessä oleminen siirtyy uuteen juttuun.
        Itselle voi tulla hylätyksi tulemisen tunne, vaikkei tavallaan mitään hylkäämistä ole tapahtunutkaan.
        Onko sellaiset sitten niin hyviä kavereita tai ystäviä, jos eivät enää ole yhteydessä entisiin kavereihinsa, ystäviinsä löytäessään jotain uutta ?
        Jos on sosiaalista rohkeutta, uskaltaa mennä ihmisten kanssa juttelemaan, käymään jossain, missä on muitakin, voi aina löytää uusia kavereita.


    • Mä olen se kaveri jolle soitetaan vain silloin kun tarvitaan apua ( muutossa, remonttihommissa tai missä vaan ) mutta kukaan ei kutsu mua silloin kun grillaavat tai muuten vaan pitävät iltaa kaverien kanssa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7431
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2392
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1369
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe