Helsinki Thaiboxing clubin alkeiskurssi 25.4

HelsinkiThaiBoxingClub

Helsinki Thaiboxing clubilla alkaa jälleen uusi alkeiskurssi.

HTBC on Suomen suurin ja menestynein thainyrkkeilyseura ja ainoana Suomessa tarjoaa harrastajilleen mahdollisuuden treenata thainyrkkeilyä kuutena päivänä viikossa.

Alkeiskurssi alkaa 25.4.2007 klo 19:15. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 19:15. Noin seitsemän viikon peruskurssin jälkeen harrastajat ovat oppineet lajin perusasiat ja voivat jatkaa harjoitteluaan jatkoryhmissä, joko tekniikkaryhmässä, ladythai-ryhmässä tai Harrastaja C-ryhmässä.

Kun laji alkaa tuntua tutummalta ja jos sparraus kiinnostaa, treeniryhmiä löytyy myös Harrastaja B sekä A sekä kilparyhmä, jossa treenaavat Suomen parhaimmistoon kuuluvia thainyrkkeilijöitä.

tervetuloa saamaan Stadin parasta valmennusta

www.thaiboxing.fi
thaiboxing(at)welho.com

3

548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      Kerronpa teille kaikille thainyrkkeilykulttuuria palvoville tarinan.

      Olinpa tassa jokunen vuosi sitten lomalla “perhetytoistaan” tunnetussa lomakeskuksessa Thaimaassa. Istuin siina rauhallisenpuoleista iltaa baarissa paikallista olutta maistellen. Jo sisaantullessani olin kiinnittanyt huomiota porstaan puolella roikkuvaan kovaaaniseen poikaporukkaan, joka mopoihinsa nojaillen virnuili ja huuteli jotain, mita en kielta ymmartamattomana ymmartanyt. Poislahtiessani sama rakanokkajengi rupesi tekemaan noin niinkuin lahempaa tuttavuutta. Pari niista tuli eteen virnuilemaan kun samalla yksi rupesi takaapain tonimaan ja lompsaani hamuilemaan. En ollut edes kunnolla kannissa, joten tietysti puolustin omaisuuttani. Vastaukseksi rupesi satelemaan jalkaa, polvea, nyrkkia ja kyynarpaata niin etta heikkoa teki. Tama oli tasan toinen kerta viimeisen 40 vuoden aikana, kun tappeluun olen joutunut. Se ensimmainen oli kansakoulussa voikkatunnilla.

      Nappasin lahimman “thaikun” kravatista kattoon ja eikun samassa puolijoukkueteltallinen riisikeppeja oli kimpussani. Heilun paniikissani niin kuin mies vain voi. En ole pieni kaveri en vaikka koskaan en urheilua ole harrastanut sinansa. Leuanvetoa olen ottanut ja talikkoa Etela-Pohjanmaan pelloilla kaannellyt. Siita se lahtee se minun tyomiehen voima. Hyvin silla parjasi naille “thaihemmoille”. Yhta sain mukavasti potkaistua polvilumpion seutuville, koska kankeana miehena jalkani ei yksinkertaisesti ylemmas nouse. Mutta ei tarvinnutkaan. Poika katosi takariviin voihkimaan.

      Pian sielta sitten kurvasi paikalle kuorma-autollinen miliiseja pamppuineen ja “oikeine” kickboksareineen. Arvatkaahan kenesta syyllinen koko tappeluun tehtiin! Turpiin tuli tusinalta poliisilta viela sellissa niin, etta ihmisoikeustaistelijat saisivat sydarin valittomasti. Valitin Suomen lahetystossa Bangkokiin paastyani, mutta eivat nayttaneet olevan kovin innostuneita Suomipojan “varsin valitettavasta lomakokemuksesta”. Etta sellaisia nama thainyrkkeilijat, ja viela omassa “emamaassaan”. Kuusi niista sain vaaka-asentoon pelkalla ruispuuroasenteella. Mutta kaikenlainen usko ja kunnioitus lajin ylistajiin meni, kuten koko lajin alkuperaismaahankin eli Thaimaahan. Paska mesta kertakaikkiaan. Vahan kuin taalla naitten imigranttiarabijengien kanssa (en nimittain asu enaa Suomessa): paalle kaydaan vain ja ainoastaan jos tukena on vahintaan puolentusinan miehen ylivoima.

      Olen aina arvostanut perisuomalaista painia ja painijoita. Rehtia porukkaa vaikka usein junteiksi leimataankin naina hilipatipippan-itamaisten itsepuolustuslajien aikakautena jotka naemma vain tekevat nollaporukasta saalittavia rehentelijoita.

      • toisintoimija

        Minä en pidä kaurapuurosta.


      • woenc

        Olin kerran Norjassa ja baarista lähtiessäni kimppuuni hyökkäsi 8 villapaitoihin pukeutunutta militanttia. Onneksi olen pienenä tehnyt maatöitä ja ruokani olen paljainkäsin joutunut suosta kaivamaan, niin selvisin tilanteesta ehjin nahoin. Siitä lähtien olen pitänyt hiihtäjiä tosi raukkamaisena porukkana.

        Samantapainen juttu kävi brasiliassa kerran ja nyt en pysty jalkapalloakaan sietämään.

        Pahiten minut on kuitenkin saanut vihaamaan jääkiekkoa tapaus, jollloin kanadassa ollessani minulle näytettiin liikennevaloissa keskisormea.

        Muuten minulla menee ihan hyvin ja kuntoutusjakson jälkeen minut on luvattu päästää pois.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10762
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3053
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      207
      2871
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1666
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1607
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1516
    Aihe