Aihe

Persoonallisuustestit ja scientologia

crdi

Suomessakin U-Test Services Oy tarjoaa U-man persoonallisuustestiä jonka luulen jotenkin liittyvän scientologiaan ? Onko kokemuksia ?

13

1569

  Vastaukset

  • Scientologiahan sieltä taustalta löytyy vaikuttajana.

   Olen tosin itse käynyt jokusen ei-scientologisen rekrytointifirman testit läpi ja niissä hyväksi havaittu, mutta kuten muuan psykologian proffa totesikin: persoonallisuustesteillä ei juurikaan ole sen suurempaa merkitystä kuin horoskoopeilla. Kaikki on viime kädessä kiinni testaavan osapuolen ammattitaidosta ja ihmistuntemuksesta.

   Persoonallisuustesteistä voi yleisesti todeta, että ne eivät vastaa tieteellisyyden kriteerejä. Sen takia niitä ei pitäisikään käyttää pääasiallisena kriteerinä viranhaussa. Ihmisillä on kuitenkin lähes sokea luottamus siihen, että milloin skeidot ja milloin psykot tuntevat heidät paremmin kuin he itse! Idioottimaista.

   Hain duunia, johon kaupalliselta pohjalta toimiva yksityinen rekryfirma teki kalliit psykologiset tutkimukset. Testit kestivät koko päivän ja ne työllistivät suoraan esimerkiksi minun tapauksessani kolme kalliisti palkattua psykologia. Koska lain mukaan työnhakijalla on oikeus saada ko. firman tekemä raportti luettavakseen, sain siis minäkin omani.

   Raportissa ei ilmennyt mitään uutta tai ihmeellistä, mitä en olisi jo aiemmin työhaastattelussa kertonut. Ei ne testitulokset väärässäkään olleet, kunhan vahvistivat aiemmin sanomani.

   Mielestäni tuollaiset testit ovat ylipäätään turhia ja mahdollistavat huijarimarkkinat, joissa työnhakijan oikeusturva on usein vaakalaudalla. Ikävä kyllä koko ala perustuu ihmisten hyväuskoisuuteen, tietämättömyyteen ja sokeaan uskoon.

   • Nyt esittämäsi kommentit kertovat kyllä sinusta ja asenteestasi Operating Thetan osaavalle rekrytoijalle hyvinkin paljon,


  • 1987, laajeni kait seuraavana vuonna Suomeen. Perustui ainakin silloin vain ja ainoastaan scientologien persoonallisuustestin myymiseen.

  • Testasimme v96 sihteerimme tuolloin kyseisellä menetekmällä.
   Ei siinä ollut mitään ihmeellistä. Karjalainen

  • Olemme testanneet monta henkilöä yrityksessämme, ja tehneet muutaman rekrytoinninkin tämän avulla.

   Kun yleensä on kiire rekrytoinnissa, eikä ole aikaa perehtyä yhteen ihmiseen yhden haastattelun tiimoilla, niin tälläinen testi kertoo paljon jo ihmisen taustoista, mitä ei tule ilmi haastattelussa. Niin kuin täällä todettiin testin tulos on yleensä varsin luotettava, eikä siinä ole mitään magiaa tai pahaa sinänsä.

  • Eiköhän siellä lestadiolaisuus vaikuta ainakin Suomessa taustalla.

   • Scientologiaa ovat kaikki tervetulleita opiskelemaan. Ihmisten ei tarvitse muuttaa omaa uskontoaan ja vakaumustaan, jos haluaa tutustua scientologiaan. Suomessa scientologian (eikä muuallakaan maailmassa) taustalla ei ole lestadiolaisuutta tai lestadiolaisia. Scientologialla ei ole poliittisia eikä uskonnollisia agendoja eikä päämääriä. Ihmiskunnan auttaminen on se mikä on päämäärä ja mitä scientologiassa tehdään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Scientologiaa ovat kaikki tervetulleita opiskelemaan. Ihmisten ei tarvitse muuttaa omaa uskontoaan ja vakaumustaan, jos haluaa tutustua scientologiaan. Suomessa scientologian (eikä muuallakaan maailmassa) taustalla ei ole lestadiolaisuutta tai lestadiolaisia. Scientologialla ei ole poliittisia eikä uskonnollisia agendoja eikä päämääriä. Ihmiskunnan auttaminen on se mikä on päämäärä ja mitä scientologiassa tehdään.

    Täältä löytyy oikeaa ja vääristelemätöntä tietoa scientologiasta: https://www.scientology.tv


   • Anonyymi kirjoitti:

    Täältä löytyy oikeaa ja vääristelemätöntä tietoa scientologiasta: https://www.scientology.tv

    Kiitos linkistä, kannattaa käydä vilkaisemassa tuota scientologian omaa media kanavaa. Asiallista ja mielenkiintoista tietoa scientologiasta, L. Ron Hubbardista sekä muistakin aiheeseen liittyvistä asioista. Freewinds laivasta kertova video pätkä myös mielenkiintoinen, onhan laiva rakennettu aikoinaan Turun telakalla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos linkistä, kannattaa käydä vilkaisemassa tuota scientologian omaa media kanavaa. Asiallista ja mielenkiintoista tietoa scientologiasta, L. Ron Hubbardista sekä muistakin aiheeseen liittyvistä asioista. Freewinds laivasta kertova video pätkä myös mielenkiintoinen, onhan laiva rakennettu aikoinaan Turun telakalla.

    "Scientologia: Uusi näkemys elämään" on hyvä, lyhyt ja ohuen ohut läpileikkaus scientologian aihetta käsittelevä kirja. Kirjassa on myös viimeisenä lukuna hieman itsestään Hubbardista eli tiukasta tilanteesta missä hän joutui käyttämään löydöksiään ja havaintojaan ihmisestä kuntouttaessaan itsensä kuntoon loukkaannuttuaan sodassa.


  • Suosittelen Myers-Briggsiä

   • Myers -Briggs on vasta toiseksi paras.


  • On kokemuksia: Tyytyväiset asiakkaat huolehtivat markkinoinnista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   11232
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5582
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3852
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3293
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   1858