Key West

turisti -82

Onko kukaan käynyt lähiaikoina Key Westissä...? Olisi kiva kuulla kokemuksia! Mm. mistä ja miten varasit hotellin ja mitä kannattaa paikassa tehdä. Olemme lähdössä kesäkuun alussa Key Westiin ja majoitus on vielä varaamatta. Kaikki tiedot kohteesta ovat tervetulleita! :)

6

3098

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turisti -81

      Me ollaan taas menossa Key Westiin kesäkuun lopussa häämatkalla. Tarkoitus olla Key Westissä yksi yö. Olen kuullut, että siellä kannattaa olla nimenomaan yksi yö. Päiväseltään ei kunnolla ehdi käydä, mutta sen ehtii "kokea" parissa päivässä. Minuakin kiinnostas hyvä ja edullinen majoitus. Ei tarvitse välttämättä olla kovin keskustassa sillä autolla liikutaan. Key Westin hotellit vaikuttivat äkkiseltään kalliilta verrattuna esimerkiksi Orlandoon jonne olisi myös tarkoitus ajaa.

      • juu...

        Noh joo, Key Westiin kun menee kannattaa varata hotelli/motelli etukäteen. Key Westissä voi olla jos minkälaista juhlaa, tapahtumaa tai kokoontumisajoa ja silloin on turha yrittää saada hotellia ilman varausta. Jos sinne menee keskellä viikkoa, voi olla, että huoneen saa ilman varausta, mutta kannattaa varata etukäteen...sieltä on pitkä ajo takaisin mantereelle. Hotellien hinnat ovat hieman korkeampia kuin muualla, mutta kohtuu hinnalla saa kyllä huoneen. Duval steetilläkin on muutama edullinen hotelli ja jos menee vähän kauemmaksi edullisia majoitusmahdollisuuksia kyllä löytyy. Suosittelen kyllä kuitenkin ottamaan huoneen aivan keskustasta...eipähän tarvi humalassa sitten yrittää suunnistaa hotellille....voi olla hankalaa, kun on "naamat" (kokemusta löytyy) =) Kannattaa olla kyllä enemmän kun yksi yö, sillä tuollainen nopea käynti ei anna niin paljon kuin muutaman päivän rauhallinen lomailu. Sehän on niin, että, kun ajat Key Westiin se vie n. 5 tuntia, jos on ruuhkaa, aikaa voi mennä enemmänkin. Eli yhden yön reisussa ei aikaa paikanpäällä olemiseen juurikaan jää. Itsekkin olen käynyt Key Westissä varmaankin 5-6 kertaa ja aina siellä aika kuluu mukavasti ja on uutta nähtävää ja koettavaa. Sloppy Joesin baari on muuten "must" illanviettopaikka!! (siellähän se Ernestkin aikanaan viihtyi) Huonoina puolina Key Westissä näkisin sen, että joka paikassa osataan matkailijaa rahastaa, tai osaavathan ne muuallakin Floridassa sen tempun, mutta etenkin Key Westissä kaikki maksaa hieman extraa.


      • ei ole

        tarvetta tasokkaaseen majoitukseen, vaan ainoastaan yöpaikka, niin key west youth hostel. niillä on privatehuoneita, joissa on ilmastointi, oma suihku wc ja jääkaappi, ja mikä tärkeintä free parking. noin viiden minuutin kävelymatka duval streetille. olen käynyt kolmesti ja asunut aina tuolla.


    • Daniela

      Eli kalliiksi paikaksi osoittautui, kun oltiin varaamassa matkoja. Muuten ihan kiva, kannattaa käydä, jos on rahaa. Muuten tosi kiva paikka!

    • Mamma Mia

      Hei!
      Tulin juuri USA:sta ja kävin Key Westissä. Visitors Centeristä ajomatkan varrella voi varata majoituksen. Tosin etukäteisvaraus kannattaa sesonkiaikana, täyttä on muuten. Tulet huomaamaan, että siellä ei autolla liikkuminen juuri onnistu. Parkkipaikat kiven alla. Majoitukseen suosittelen lämpimästi Coco Plumm nimistä kartanoa joka on Bed & Breakfast tyyppinen, ei halpa, muttei ihan järjettömän hintainenkaan. Ihastuttava paikka! ja keskellä "kaikkea". Kahta yötä suosittelen ehdottomasti, yhdestä jää takuulla harmittamaan kun ei ehdi tarpeeksi, sinne on kuitenkin aika matka. Myös Little White House olisi kokemisen arvoinen majoitukseen, googlettamalla löytyy tietoa. Majapaikka tulee olla pääkadun lähettyvillä jos toimii vähänkään fiksusti. Siten voi kävellä joka paikkaan. Merelle kannattaa ehdottomasti mennä, paikan päällä markkinoidaan erilaisia tapoja siihen, samoin syömään rantaan Sea Foodia, hummerit siellä isoja ja tuoreita. Key Lime Pie on must jälkkäri, sitä ei saa missata, eikä voikaan jos pitää silmänsä ja korvansa auki, sitä tarjotaan kaikkialla. Herkullista!
      Myöskään auringonlaskua ei kannata missata, rantaan vain, siellä ovat kaikki sitä ihailemassa.
      Mukavaa matkaa, hienon kohteen olette valinnut.

      • siili555

        Meillä ei ollut varattuna hotellia Key Westistä, koska emme tienneet tarkkaa päivää koska siellä olisimme. Päätimme ajaessamme Keysille päin, että jäämme Marathon saarelle, josta saimme huoneen ensimmäisestä hotellista johon pysähdyimme. Ajomatkaa Marathonilta on Key Westiin reilun tunnin ajo, mutta huone oli edullinen, eikä ajaminen meitä ainakaan haitannut .Itse kävimme kahtena eri päivänä Key Westissä sekä Bahia Honda State Parkissa, joka on seven miles bridgen jälkeen. Tuolta pääsi nousemaan yhdelle vanhalle sillalle, joka on joskus ollut rautatiesilta. Maisemat sillalta oli aivan upeat! Yhtenä päivänä kävimme myös Grassy Keyllä,jossa oli Dolphin Research Center. Sisäänpääsymaksu oli n. 20$ ja alueella sai olla vaikka kuinka kauan ja tutustua delfiineihin. Me olimme neljä yötä Marathonilla, vaikka tarkoitus oli olla vain kolme yötä. Kuitenkaan se ei meitä haitannut, koska tekemistä riitti eikä tarvinnut kiirehtiä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2230
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1741
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      157
      1596
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1378
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1372
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      292
      1233
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1099
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1053
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1052
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      928
    Aihe