Eroottinen hieronta

Ihanaa!

Kävin viime keväänä Turkissa hamamissa. Kokemus oli mieleenpainuva. Miespesijä asetteli meidät naiset alastomina - kolme saksalaista ja minut - paadelle mahalleen ja nilkkaotteella levitti meidän kaikkien jalat hieman haralleen. Halusiko hän vain esteettömän näköalan, vai onko tämä normaali käytäntö.

Pesu oli perusteellinen, ja sitten seurasi hieronta. Nuorehko mies hieroi melko kevyesti koko vartalon, ja keskittyi lopuksi pakaroihin ja tisseihin. Mahallani maaten annoin miehen levitellä pyllyäni, ja nautin salaa, kun tiesin, että hänellä oli suora näköyhteys pilluuni.

Mies puhui hieman suomea ja kysyi tämän tästä oliko käsittely ihanaa. Myöntelin. Pakaroita hieroessaan hän kysyi, halusinko, että hän käyttäisi rentouttavaa öljyä. Lupasin, ja tunsin, kuinka öljy valui hitaasti peräaukkooni ja pilluuni, minne se taisi olla tarkoitettukin. Öljy aiheutti miellyttävän kuumottavan tunteen, ja minun oli vaikea pysyä liikkumattomana, varsinkin, kun sormet työskentelivät pararoiden vaossa ja hipoivat aina välillä "vahingossa" pilluani takaa päin.

Rintojen hieronta oli hellää pyörittelyä ja aina välillä kevyitä nännin puristeluja. Tietysti nännit kovettuivat ja varmaankin paisunut klitorikseni tuli myös esiin, kun hän hieroi reisieni sisäpintoja. Koskettelut olivat aavistuksenomaisia ja melkein tulkittavissa vahingoiksi.

Pidemmälle hän ei mennyt, mikä oli pieni pettymys. Olin hamamissa ensimmäistä kertaa, enkä yhtään tiennyt, mitä minun pitäisi odottaa. Yritin pysyä tyynenä hänen käsittelyssään; olisiko hän jatkanut, jos olisin antanut vartaloni liikkua ja esim. avannut itse hänelle reisiäni tai jos olisin näyttänyt muuten valmiuteni?

Hierontahuoneen ovi oli auki. Onko hierojilla omistajan valvonta ja saavatko he tyydyttää asiakkaan loppuun asti? Sainko erityiskohtelun, vai onko tämä ihan tavanomaista?

23

23834

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiihottavaa

      touhua. En tiedä, olisiko poju hoitanut hommat loppuun, mutta ainakin minä tuossa tilanteessa - naisena - siis olisin käynyt jo tosi kuumana.
      Tuossa kulttuurissa olisi muuten suomalaisille miehille paljon oppimista - níille, jotka aina valittaa pimpin puutetta. Mikä ihme siinä on etteivät ne opi seksiä naisen kanssa. Voitko muuten vielä tarkemmin kirjoittaa tuon paikan nimen. Minä olen kiinnostunut menemään sinne seuraavalla ulkomaanmatkallani ja uskon että moni ystävättäreni (avioliittoihinsa kyllästyneet) on myös lähdössä. Laitatko kylpylän nimen vielä palstalle? Kiitos.

      • itse kotona

        hieron kyllä häntä ja ei hänen tee mielikään lähtee muualle


      • Anonyymi

        Kiihottavia tapahtumia. Hieron usein vaimoani öljyllä ja kiihottaa mielettömästi. Aina se loppuu siihen, että mälli lentää. Joko pilluun tai perseeseen. Haluutko kokeilla kiimainen nainen.


    • oma turkkilainen

      mieheni ei päästäkkään minua hamamiin! En olisi kuvitellut että ne ihan tuollaisia siellä on.. jossei tämä sitten ollut provo...

      • Ihanaa!

        Tämä oli ensimmäinen kerta hamamissa, mutta ei kyllä viimeinen. En ole kuullut kenenkään kokeneen ihan samaa, niin että jäin ihmettelemään, sainko jonkin erikoiskohtelun. En silti ihan siihenkään usko, ja aion kokeilla uudelleen ja nyt vähän rennommin.

        Eihän siinä sinänsä ole mitään ihmettelemistä, jos miehen mieli tekee vähän kosketella, kun siihen on luonteva tilaisuus, ja alaston nainen antaa levitellä salaisimpia paikkojaan ja vielä nauttii siitä.


      • Anonyymi
        Ihanaa! kirjoitti:

        Tämä oli ensimmäinen kerta hamamissa, mutta ei kyllä viimeinen. En ole kuullut kenenkään kokeneen ihan samaa, niin että jäin ihmettelemään, sainko jonkin erikoiskohtelun. En silti ihan siihenkään usko, ja aion kokeilla uudelleen ja nyt vähän rennommin.

        Eihän siinä sinänsä ole mitään ihmettelemistä, jos miehen mieli tekee vähän kosketella, kun siihen on luonteva tilaisuus, ja alaston nainen antaa levitellä salaisimpia paikkojaan ja vielä nauttii siitä.

        Olimme mieheni kanssa muutama vuosi sitten turkissa ja kävimme yhdessä hamamissa. Alkuun pesut ym. oli ihan normisti mutta loppu hieronta öljyineen oli taivaallinen kokemus... Tulin hierotuksi kauttaaltaan vaikka mieheni oli samassa tilassa vain sermin takana hierottavana. Lopulta levitin jalkani ja sain vielä ympärileikatun paksun, yli 20 cm kullin sisääni laukeamaan🤗. Mieheni aavisti tilanteen koska kuuli helposti tutun huokailun ja pilluun litinän...


    • Tunisiassa

      Olen mies ja olin naisen hierottavana Tunisialaisessa hotellissa. Näinen hieroi selkääni ja pakaroitani erittäin voimallisesti. Hän teki niskan takaa hieroessa pitkiä voimallisia hierontaliikkeitä niskasta pakaroihin ja takaisin. Ihmettelin, kun hän alkoi huohottaa voimakkaasti ja hieronnan tahti koveni. En ole aivan varma, mutta minusta hän jostain syystä kiihottui aivan selvästi hieronnastaan. Tietysti minulla alkoi vehkeet seisoa, joka sai hierojan hämilleen.
      Seuraavalla kerralla olisin ottanut kokovartalohieronnan, mutta samaa naista ei enää näkynyt.
      Tilanne jäi minulle mieleen, koska ajattelin, ettei tunisialaiset naiset varmaankaan ole kovin vapaamielisiä, mutta muisto oli kiihottava.

    • Anonyymi

      Hei mitä tarkoita exoticwellness? Netista on aina mainos tamperelle

    • Anonyymi

      Olisi hienoa ja kiihottavaa antaa naiselle tuollainen hellä ja aistillinen hierontakokemus.
      Olisiko kiinnostuneita......?

    • Anonyymi

      Vaimon kanssa Thaimaassa hotellin rannalla meille tultiin tarjoamaan hierontaa ja innostuimmekin sen ottamaan. Meillä oli makuukatos ja kaksi thaityttöä hieroi meidät kunnolla ja rentouttavasti mitättömään hintaan.

      Myöhemmin aamiaisella yhden englantilaispariskunnan kanssa kehuimme saamaamme hierontaa ja he kertoivat käyneensä lähes päivittäin kaupungilla yhdessä hieromapaikassa, jonka olivat bonganneet sattumalta paikalliseen tapaan sisäänvetäjien aktiivisuudesta ja kokeilunhalusta. Paikka ja hieronta oli heidän mukaansa erinomaista ja edukasta ja siellä oli myös sauna. He vielä naurahdellen totesivat, ettei kokemusta kannata jättää käyttämättä.

      Asia ei nyt sen kummemmin kiinnostanut, saunojahan on nähty, mutta kaupungille mennessä kyseinen hierontapaikka oli väkisinkin reitin varrella ja meihinkin iski sisäänvetäjä nätti thaitypy, joka kehui exoottista hierontaa ja epäröidessämme kertoi vielä paikalla olevan sekä mies, että naishierojia. Meidät tavallaan vedettiin sisään.

      Vaatteet pukukoppiin, pyyhe ympärille ja meidät ohjattiin pesutiloihin ja pieneen koppiin, jossa matalahkot "lauteet" ja lämpöä ehkä viiskytastetta ja höyryä. Pyyhkeeseen kietoutunut thaitypy kävi välillä ovensuussa löyhyttelemässä isolla pyyhkeellä kysellen onko kaikki okej, koska on niin hot. Minua ja vaimoa nauratti. Sitten meidät ohjattiin pesupöydille, pestiin ja hierontatiloihin eri huoneisiin ja drinkkien jälkeen hierontapöydälle.

      Hetken päästä huoneeseen tuli sama saunan ovella löyhytellyt thaityttö edelleen pyyhe ympärillään ja aloitti hieronnan. Makasin vatsallani, pyyhe lanteilla ja hetken kuluttua pyyhe vedettiin pois ja myös hierojani tipautti pyyhkeensä ja kiipesi hajareisin päälleni levittäen hyväntuoksuista öljyä harteilleni, selkääni ja pakaroilleni ja sitten alkoi varsinainen hieronta, johon nainen käytti koko vartaloaan mukaanlukien mehevät rinnat ja kiharainen tuuheakarvainen pillu. Selkäpuoleni sai kokovartalohieronnan kokovartalolla varsin taidokkaasti. Sitten mies ympäri ja sama meno jatkui. Naise pillu hiveli välillä kalustoani ja seisokkihan siitä seurasi kivikovana. Se ei tahtia hidastanut, vaan myös kaluni sai perusteellisen käsittelyn käsin, suulla ja sitten sujahti kondomi päälle ja nainen ratsasti minut kuiviin.

      Vaimolle olikin ilmestynyt kaksi mieshierojaa ja hän sai perusteellisen hieronnan miesten toimesta ja loppuvaiheessa toinen oli keskittynyt hieromaan vaimon rintoja ja toinen jalkoväliä antaen perusteellisen pilluhieronnan ensin sormin, sitten nuolemalla.
      Jossainvaiheessa kuulinkin vaimon orgasmiulvahdukset. Olen varma, että häntä myös naitiin, miesten toimesta, mutta sitä vaimo ei myöntänyt, vaikka olikin parinpäivän päästä halukas menemään englantilaisrouvan kanssa uudelleen hierottavaksi.

      • Anonyymi

        Meillä on Phuketista samansuuntaiset kokemukset, tosin ei mitään höyrysaunaa.
        Kävimme vaimon kanssa hieronnassa kolmesti. Eikä hinta ollut paha täydellisestä hieronnasta. Sananmukaisesti kokovartalohieronta kokovartalolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä on Phuketista samansuuntaiset kokemukset, tosin ei mitään höyrysaunaa.
        Kävimme vaimon kanssa hieronnassa kolmesti. Eikä hinta ollut paha täydellisestä hieronnasta. Sananmukaisesti kokovartalohieronta kokovartalolla.

        Mikä on paikan nimi Phuketissa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on paikan nimi Phuketissa

        Phuketin kaupungissa stadionilta vähän siihen ostosmekan suuntaan, tarkemmin en katua muista. Nimi taisi olla exotic massage. Saa täyden hieronnan, myös naiset.


    • Anonyymi

      Joku mainitsi, että suomalaisella miehellä on oppimista. Pitäisikö perustaa suomi hamani?
      Antakaa suomimiehelle hierontaöljypurkki käteen ja kokeilkaa, toimiiko.

    • Anonyymi

      H­ei! Kuts­­­um­­­me sinu­­t kä­­ym­­­ään uude­­ss­­a cha­­­tis­­­sa! Mei­tä on yli mil­joona! 👉 http://2733444.com/H/a8NC 👈

    • Anonyymi

      Pitänee kokeilla

    • Anonyymi

      U­­­u­­s­­i s­­­ek­­­si­­­tea­­­tteri ava­­­utu­­­u Su­­ome­­­en! Ku­tsu­mme kai­­­kk­­­i­­. Ilmoittautum­­inen ryhmä­­ämme tä­­­äll­­ä 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/N8d1I0

    • Anonyymi

      Sama tarina kerrottu monessa eri muodossa, välillä hamam turkissa ja välillä turussa🤣🤣🤣

    • Anonyymi

      Vuokatin kylpylässä oli yksi mieshieroja, joka meni ehkä normirajojen ulkopuolelle.
      A) jäi katsomaan kun riisuin alusvaatteisille
      B) veti pikkuhousuni polviin suurimmaksi osaksi aikaa, vaikken korostanut pakaroiden hierontatarvetta
      C) lisäili öljyä lotraten reilusti
      D) siveli sisäreisiä millin päähän pillusta osuen
      E) jäi yhä katsomaan kun puin vaatteet.

      Ei puhunut juuri mitään. Olin hämmentynyt. Jälkikäteen ehkä mietin mitäs jos olisin lähtenyt leikkiin mukaan, rintaliivit kokonaan pois ja varovasti miehen etumusta kosketellen..

    • Anonyymi

      Olen antanut aistillista öljyhierontaa Turun suunnalla naisille/pariskunnille ja hieronnan edetessä ollaan usein päädytty pidemmälle, kun hierottavat niin toivoneet, kun halut syttyneet.

      Tuo hieronnalla aloittaminen on "turvallinen" tilanne tutustua ja luottamuksen/halujen herättyä jatkaa toiveiden mukaisesti pidemmälle.

      En ole rahaa tästä pyytänyt, mutta "sponsorointia, saanut hyvästä rentouttavasta palvelusta ja kyllä itsekkin olen nauttinut.

      mies turku

    • Anonyymi

      Hei, itse löysin ihanan hierojan suomi24 palvelun kautta, sielä treffi osassa sellanen nimimerkki ku Nalyk152 hieroo todella ihanasti ja osaa muutakin...

    Ketjusta on poistettu 59 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe