Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

epäily

selvisi

Kun olen alkanut tutkimaan horoskooppiani syvällisesti netistä, niin nyt mulle on selvinnyt oma otouteni :) Miksi olen jollainlailla suurimpaan osaan muista hieman erilainen, miksi näen jotain mitä hyvin moni muu ei näe, miksi huomaan kusetuksen, kieroilun ja muitakin syvältä tulevia aavistuksia muitten tarkoitusperistä, tunnen maailman jotenkin usvan kautta, uin kai tietoisuuden sähköisessä tajunnassa syvällä :) On hienoa nyt tuntea itseään enemmän...vai tunnenko? Olen kyllä ennenkin tiennyt horoskoopistani mutta astro.fi selvitti paljon.

8

1229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kalamies68-onnittelee

      Kannattaakin perehtyä omaan omituisuuteensa, sillä vain tunnistamalla omat erikoispiirteensä, pystyy tasoittamaan omaa elämää outojen friikkien seassa ;).

      Kalat joutuu turhan usein tilanteisiin, jossa hänen käytöstään pidetään jäykkänä, epäsovinnaisena, tylynä ja jopa ylimielisenä, aivan syyttä!

      Tilanteissa, joissa useita erilaisia, toisilleen jopa vieraita ihmisiä tapaa keskenään (bileet, ravintolaillat jne) kalat hahmottaa kokonaisuuden pienistäkin nyansseista, ilmeistä, äänen väristä ja sävystä, eleistä jne.

      Kestää - aivan varmasti kestää - oman aikansa hahmottaa kokonaistilanne ja ihmisten tunnetila. Jollekin henkilölle osoitettu pahansävyinen kommentti jää taatusti kalan mieleen, eikä ko. henkilö saa helpolla vapauttavaa tuomiota.

      Kalat tunnistaa poikkeuksetta toisen kalan suurestakin väkimäärästä, muutamalla sanalla ja pienellä tarkkailulla. Mieleni tekisi väittää, että kalat välittävät toisilleen informaatiota katseen välityksellä, mutta tieteellinen näyttö voi olla vaikeasti todistettavissa ;)

      Tilanteen ja ihmiset hahmotettuaan kalat on ikäänkuin myöhässä toisista ihmisistä, joilla aika on mennyt muihin tutustuessa. Sinä aikana muut ovat luokitelleet kalan hieman, no ainakin oudoksi, etäiseksi ja tylyksi. Mutta kalat onkin tässä vaiheessa valmis ja kulkee luokittelun mukaisessa järjestyksessä, osaa sovittaa juttunsa oikein ja kertoa oikeita vitsejä erilaisille ihmisille. Paitsi niille, joiden luokitus on kyseenalainen, negatiivinen tai tiedostamaton kusipää.

      Kalat kerää pöytäänsä monia ihailijoita omalla eteerisellä viileydellä. Mieskalojen pöydässä on fiksuimmat blondit - tyhmemmät jossain muualla ;) (anteeksi arvon blondit). Anyway, kalat osaa antaa tilanteeseen sopivaa loistoa ja glamouria, jutella poliittisesti korrekteista asioista ja saada puolelleen useimmat muut merkit, ko. porukan muiden kalojen istuessa samassa pöydässä sopuisasti keskustelua rakentaen - tasavertaisina, vaikka olisivatkin toisilleen muuten tuntemattomia.

      Monet itsenäisyydestään tunnetut merkit karttavat tuota pöytäseuruetta ja ovat kärkkäitä arvostelemaan kaloja - jep jep, saavat olla ihan yksikseen baaritiskillä omiensa parissa. Ei niiden ihmisten puheista kannata murhetta kantaa, siellä korkealentoisuus keskustelussa viistää alapään tasoa. Hyi kuinka vulgääriä, kalat toteaa tyynesti lasistaan naukkaillen.

      Työelämässä tunnistat esimiespaikasta kilpailevien ihmisten luonteen ja tiedät heti millaisia ihmisiä he olisivat esimiehinä.

      Jos tunnistat kyvykkään henkilön, et mielelläsi asetu tuon ihmisen edelle, vaan liittoudut jo hakuvaiheessa tämän kelvollisen ihmisen tukijaksi. Sitä kautta olet tuon ihmispolon yläpuolella, hänen itsensä sitä tajuamatta. Ja hän tottelee jokaista toivettasi, jättäen sinut vaille vastuun tuomaa ahdistusta ja antaen sinulle vapauden luoda uutta. Ei paha.

      Ystävät muuuttuvat vuosien varrella - niin sinäkin. Monet pitävät ystävyyttä kallisarvoisena ja lähettelevät merkkipäivinä/juhlapyhinä kortteja toivoen ystävyydelle jatkoa, mutta sinä et sitä tee. Sinulle ystävyys on korkeaa värähtelyä, 1.000 000 herzin taajuudella ja jos tuo ystävä on liian kaukana, haet uuden paremman ystävän lähempää. Toki soittelet kuulumisia silloin tällöin, mutta ystävyys jäähtyy etäisyyden mukana.

      Paras ystäväsi on yleensä kumppanisi ja siihen kannattaa panostaa - panostaa jo valintavaiheessa.
      Toisaalta kumppanin vaihto ei ole sinulle vaikeaa, jos suhde ei anna sinulle riittävästi kunnioitusta ja vapautta. Sitä unelmiesi kumppania tuskin on olemassa, mutta se ei estä haaveilemasta siitäkään.

      KATEUS JA KUNNIANHIMO

      Kalalle kateus on outo luonteenpiirre. Jokainen kala tietää, että materiaa saa rahalla ja rahaa saa, jos niin haluaa. Miksi siis olla kateellinen jostain, jonka voi saada jos haluaa?

      Kateus kuitenkin kannattaa herättää henkiin jos haluaa olla kunnianhimoinen, muuten unelmat jäävät unelmiksi ja asiat tekemättä. Mistä sitten kateuden jalon taidon oppii? No huh huh, eipä vähemmästä kuin vaikka Rockefelleristä, Morganista tai vaikkapa Bill Gatesista, onneksi nuo henkilöt ovat tavallisia lattiamattojen tallaajia, eivät mitään menestyjiä. Heitä on helppo kadehtia samalla tavalla kuin naapurisi kadehtii autoasi.

      Unelmiin kannattaa pyrkiä, vaikka yleensä kalojen unelmat ovatkin sangen "korkealla" ja pyhiä, eikä niitä muille ihmisille juuri paljasteta. Ota jokin normaali ( buuah, ei kaloilla ole sellaista ) unelma ja toteuta se itsekkäästi, omien tuntemuksiesi mukaisesti. Saat uskomattomat kiksit ja kasvat ihmisenä uusiin mittoihin.

      Tulevaisuuden pappaikää ajatellen, nyt kannattaa toimia, sillä muistosi elättävät sinut henkisesti vireänä loppuun saakka.

      Nöyrimmin kalamies-68, matkalla henkiseen onneen.

      • olipa hyvä kertomus, ihan kuin olis omaa elämäänsä lukenu


      • arizona10
        jakke71 kirjoitti:

        olipa hyvä kertomus, ihan kuin olis omaa elämäänsä lukenu

        sama täälä ,kyllä vaikutti tutulta.


      • kmå

        Myös tämä kalanainen tunnistaa omia piirteitään kirjoituksestasi. Ehkä horoskoopeissa todella on jotain perää..?


      • hyvä analyysi

        "minusta" -

        meistä kaloista siis ;)

        60-lukulainen Kala myös

        .. kyllä kaloilla on sana ja
        analysointitaito halussa -
        vahvistit käsitystäni - virnistys -


      • justiina
        hyvä analyysi kirjoitti:

        "minusta" -

        meistä kaloista siis ;)

        60-lukulainen Kala myös

        .. kyllä kaloilla on sana ja
        analysointitaito halussa -
        vahvistit käsitystäni - virnistys -

        60-l rules!!!!!


    • herra T. itse itseään mainostele täällä bittiavruuden jäsentyneessä kvasitajunnassa??

    • epävarmuus pois

      Psykiatrian vastaanotolle puhumaan, millätavalla koet ja näet maailman usvan läpi ja minkälaisia näkyjä näet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe