Rouvan raju kotimatka (osa3)

Tarinoitsija

OSA 3.

Viimeisenkin hoidon (ehkä parhaan..) jälkeen lähdin takaisin kylpylän sviittihuoneistooni. Hämmästyin, kun huoneistoni oven alta oli työnnetty lappu: ”Tavataan aulabaarissa 20.00”. Ihmettelin hetken, kuka lapun oli jättänyt. Olinhan liikkeellä yksin, enkä ollut päivän aikana nähnyt ketään tuttua. Saattoihan se olla tietysti työnnetty väärän huoneenkin kynnyksen välistä, ajattelin itsekseni. Aloin pukeutua, koska olin muutenkin aikeissa käydä alakerran drinkkibaarissa ja ehkä tanssiravintolassakin.

Laitoin ylleni uudet hankkimani mustat stringit ja rintaliivit. Stringit olivat parhaat tiukan ja lyhyen vaalean mekkoni alla, jotta saumat eivät jäisi näkyviin. Päälleni puin tiukan paidan, joka avoimine kaula-aukkoineen korosti muutenkin runsaita rintojani. Peilistä katsellessani asu näytti kaltaiselleni rouvahenkilölle hieman liiankin rohkealta.

Samassa oveen kuitenkin koputettiin. Ajattelin sen liittyvän päivän hoitoihin, joten avasin oven enempiä miettimättä. Ovella seisoivat ne kaksi n . 50 –vuotiasta miestä, joiden kanssa jouduin kelohonkamökille taannoisen tyttöjen illan jatkoiksi. Hämmästyin, enkä osannut sanoa mitään. Toinen miehistä kuitenkin astui eteenpäin viinipullo kädessään ja sanoi ”kiva nähdä nuorta pikkurouvaa, oletko ikävöinyt meitä”. Änkytin vain, että kuinka te täällä olette, mutta miehet sanoivat kyllästyneensä odottelemaan aulabaarissa. Samassa ymmärsin oven alta työnnetyn lapun.

Miehet astuivat pyytämättä sisään ja jäin hölmistyneenä seisomaan ovelle. Yritin selvittää, että olen juuri lähdössä, joten miestenkin pitää heti lähteä. Toinen miehistä vain kaatoi laseihin viiniä ja pyysi istumaan heidän seuraansa sviitin sängyn vierellä olevan pienen pyöreän pöydän ympärille. Mies myös tokaisi, ”ettet kai kuvitellut ilmaiseksi täällä rentoutuvasi ja hoidoista nauttivasi”. Jatkoin vain hämmentyneenä valokuvien ja negatiivien takaisin saamisesta, mutta toinen miehistä huitaisi vain kädellään.

Toinen miehistä tarjosi tuoli ja lopulta istuinkin siihen. Viinilasi annettiin eteeni ja join sen saman tien tyhjäksi. Lasi täytettiin saman tien. Toinen miehistä laski kätensä osittain hameen alta paljaalle reidelleni ja kysyi ”onko ollut ikävä kelohuvilakeikan jälkeen”. Säpsähdin ja siirsin käden pois. Tuhahdin samalla, ”että sen keikan olen jo unohtanut”. Miehet nauroivat ja join lasini tyhjäksi.

Lopulta toinen miehistä sanoi silmiin katsoen ”meillä on ollut sinua ikävä, kultaseni”. Samassa mies siirsi käteni etumukselleen, jonka huomasin olevan selkeästi koholla. Kauhistuin ja sanoin etten voi tehdä enää mitään sellaista, olenhan naimisissa oleva nainen. Toinen mies kuitenkin kiersi taakseni ja nosti minut varovasti ylös tuolistani ja talutti sohvan reunalle istumaan. Mies sanoi toisen soittaessa jonnekin ”kyllä sinä voit ja meillä on sinulle yllätyskin”. Olin aivan kauhuissani tilanteesta. Samassa mies alkoi hyväillä rintojani ja suuteli minua suoraan suulle. Miehen paino taivutti minut alleen sängyllä ja tunsin toisen käden hyväilevän reisieni sisäpintaa.

Mies jatkoi suuteluaan ja havaitsin sivusilmällä toisenkin miehen lähestyvän sänkyä. Samassa tunsin kuinka lyhyttä hamettani alettiin vetää yltäni. Yritin estellä, mutta toinen miehistä esti yhä ylöspääsyni ja suuteli kaulaani ja niskaani. Pyysin miehiä lopettamaan, mutta tunsin vain kuinka sukkahousuni ja stringini vedettiin jalastani. Jalkani levitettiin ja jalkopäässäni hääräävän miehen pää työntyi kohti häpyäni. Mies tuntui pitävän täysin karvattoman pilluni näkemisestä ja tokaisi toiselle miehelle ”katsohan mitä Ann-Lee on meille järjestänyt”. Samassa tajusin koko reissun olevan järjestetty lähes vaihe vaiheelta. Toinen mies nousi päältäni ja yritin käsin peitellä paljasta alaruumistani. Miehet kuitenkin tarttuivat kumpaankin jalkaani ja nostivat ne sojottamaan kohti kattoa. Häpeän puna levisi kasvoilleni, miesten tarkastellessa ja kosketellessa estottomasti paljasta pilluani.

Miehet kehuivat näyn olevan upea ja alkoivat riisua vaatteitaan. Pyysin miehiä vielä lopettamaan ja lupasin heille jopa suuseksiä, jos asia jäisi siihen. Miehet nyökyttelivät ja hymyilivät toisilleen merkitsevästi riisuessaan vaatteitaan. Toinen miehistä sitoi silmilleni liinan ja sanoi sen olevan hyvä ”jos ujostuttaa”. Samassa miehet paneutuivat sängylle makaamaan ja toinen tokaisi ”laitahan pikkurouva moottorisuusi toimimaan”. Miehet makasivat sohvalla ja asetuin heidän väliinsä. Näin pystyin runkkaamaan kumpaakin jo kivikovana seisovaa kalua ja ottamaan vuorotellen kaluja suuhuni tai hyväilemään pusseja kielelläni. Tavallaan tilanne oli kiihottavakin. Minä, kolmikymppinen siveyden sipuli takapuoli paljaana imemässä kahta parikymmentä vuotta itseään vanhempaa miestä.

Samassa kuulin jonkin työntävän avainkortin lukkoon. Nostin siteen silmiltäni ja vilkaisin taakseni. Kauhistuin, kun näin noin viisikymppisen mustaihoisen miehen astuvan sisään huoneeseen omalla kortillaan. Kierähdin sivuun miesten välistä, jotka nauroivat reaktiotani. Makasin sängyllä peittoa suojakseni repien pelkkä pusero ylläni. Miehet sanoivat vain, että ”tässä on yllätyksesi, vanha tuttavamme Ben”. Olin järkyttynyt, kun miehet sanoivat mustaihoiselle miehelle ”Please, enjoy your present”. Katsoin kauhistuneena, kun mies vaatteitaan riisuen ja pudotellen alkoi lähestyä sänkyä ja yritin paeta. Miehet kuitenkin estivät aikeeni ja toinen kuiskasi ”Olehan nyt kiltti tyttö Benille”.

Ben oli kaljupäinen noin 190 cm pitkä, mutta ikäisekseen hyvässä kunnossa. Leveät hartiat ja pieni vatsakumpu, jonka alapuolella osoitti elon merkkejä huomattavan kookas penis. Ben tuli sängylle viereeni polvilleen ja sanoi ”hello, blond beauty”. En osannut vastata mitään, kun Ben konttasi eteeni ja työnsi suuren mustan peniksensä kasvojeni eteen. En ollut koskaan ennen edes nähnyt mustaa kalua luonnossa ja nyt sellainen riippui nenäni edessä. Katsoin itsekseen jäykistyvää kalua silmät suurena, kun Ben tarttui niskaani ja taivutti päätäni lähemmäs. Lopulta kalu törmäsi huuliini. Ben komensi ”suck it baby” ja tökki kaluaan vasten huuliani. Varovasti avasin suutani ja aloin hyväillä kielelläni tummanpuhuvaa terskaa. Ben tarttui toiseen käteeni ja ohjasi sen kalunsa varteen kiinni, näyttäen samalla runkkausliikkeitä.

En uskaltanut olla tekemästä suuren mustaihoisen miehen ohjeiden mukaan ja silmät ummistaen aloin imeä mustaa kalua, joka paisui suussani edelleen. toisella kädellä hyväilin raskaana roikkuvia täyden oloisia pusseja. Hetken kuluttua Ben vetäytyi suustani ja toivoin jo hänen olevan laukeamassa. Toive oli kuitenkin turha. Ben kierähti ylitseni taakseni makaamaan samaan kylkiasentoon, jossa itse jo olin. Tunsin mustan miehen kalun pakaroitani vasten ja toisen miehen nostavan oikeaa jalkaani ylöspäin. Sähköistyin, koska aavistin miesten ajatukset. Huusin, ”ettei saa paljaalla, koska minulla ei ole muuta ehkäisyä käytössä”. Toinen aiemmista tuttavuuksistani naurahti vain, että Benillä on kumiallergia, eikä hän suomea ymmärrä. Yritin estellä, mutta musta kalua tökki jo jalkoväliäni ja osui estelyistä huolimatta lähes heti maaliinsa. Seinällä roikkuvasta peilistä näin, kuinka musta kyrpä painui karvattomaan pilluuni lähes pohjaan asti. Ben alkoi suudella niskaani ja nussia nopein vedoin kyljellään. Yritin kääntyä hänen puoleensa ja huohottaa, ettei saa laueta sisälle, mutta Ben ei tuntunut ymmärtävän tai haluavan ymmärtää.

Hetken aikaa nussittuaan tunsin Benin vetäytyvän. Onneksi, ajattelin. Toive oli taas turha, sillä Ben käänsi minut tottuneesti selälleen ja painautui päälleni. Mustat huulet kohtasivat omani ja tunsin kuinka kova musta kyrpä upposi jälleen vaivatta sisääni. Ben kiihdytti tahtiaan ja pelkäsin hänen olevan tulossa. Anelin Beniltä ”please, take it out before..”, mutta Ben vain jatkoi naimistaan itsekseen mutisten. Seinäpeilistä näin, kuinka musta kyrpä upposi vaaleaan peppuuni alati kiihtyvällä tahdilla. Samalla tunsin kuinka Ben työntyi pohjaan kalu kouristellen. Vastustelustani huolimatta tunsin vain, kuinka mustat pussit pumppasivat sisältönsä pitkinä ruiskauksina suojattoman pilluni uumeniin.

Ben vetäytyi sisältäni ja kierähti viereeni sängylle. Ajattelin kauhistuneena, että musta mies oli juuri laskenut siemenensä sisääni. Kierähdin vatsalleni ja tunsin kuinka spermanoro hiljalleen valui pillustani lakanoille. En kuitenkaan ehtinyt juuri huokaista, kun tunsin painon selässäni. Toinen aiemmista miestuttavuuksistani oli kiivennyt selkääni ja sovitti vuorostaan kaluaan juuri nussittuun pilluuni. Yritin paeta ja huusin, ”ettei saa tulla sisään paljaalla”, mutta se oli myöhäistä. Tunsin kalun uppoavan ennestään voideltuun pilluuni. Mies alkoi nussia takaapäin rajuin vedoin ja tunsin vain heiluvani miehen alla. Mies nussi raivoisasti paljasta peppuani. Lyhyen ajan kuluttua kuulin miehen ähkäisevän ja purkautuvan voimalla sisääni.

Mies vetäytyi ja luulin saavani henkäistä. Todella luulin, sillä samassa Ben ja äsken minua nainut mies tarttuivat kainaloihini ja nostivat minut ylös. Huomasin, että toinen vanhemmista herroista asettui eteeni sängylle makaamaan. Miehet laskivat minut istumaan suoraan miehen kivikovana sojottavan kalun päälle. Istuin häpeän puna poskillani miehen nivusten päällä ja tunsin jäykän elimen allani. Mies katsoi minua silmiin ja sanoi vain ”ohjaajan sedän kalu pikkurouvan herkkuun”. En osannut muuta kuin tarttua miehen kaluun ja ohjasin sen sisään kovia kokeneeseen pimppiini. Aloin hiljaa liikutella lanteitani. Mies tarttui minua vyötäisiltä ja veti kiinni itseensä. Samalla suudellen hän alkoi naida rajuin vedoin. Mies päästi huuleni ja sanoi ”valmistaudu ottamaan vastaan muutaman päivän paineet”. Samassa muistin taas ehkäisyn unohtumisen. Se oli kuitenkin jo myöhäistä sillä samassa mies laukesi voihkien sisääni. Jäin miehen päälle lepäämään voipuneena ja tunsin kuinka miehen kalu hiljalleen vetäytyi sisältäni.

5

13214

  Vastaukset

  • Lisää heti paljaalla paksuksi

  • Olisinpa ollut mukanaa...

  • Mainiota settiä vaihteeksi täältäkin luettavissa, lisää vaan! :)

  • hyvää luettavaa. antoi taas yllykkeen lähteä metsästämään mustaa pillu parturoituna.

  • Tosi hyvä tarina. Kerro lisää! :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   264
   10723
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   189
   5720
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   5500
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4628
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   103
   3241