Kysymys kalamiehistä

kevättä07

Olen tutustunut viimeisen vuoden aikana kahteen kalamieheen jotka molemmat ovat kiinnostaneet minua. Tuntuu että en saa mitään käsitystä kalamiesten ajatuksista, yhdellä hetkellä toinen sanoo jotakin kaunista, ja tuntuu että myös kalamies tykkää minusta.. Sitten taas kuluu aikaa eikä kalamies ota mitään yhteyttä. Ja jos itse otan yhteyttä, niin kalamies ei useinkaan vastaa puheluun / viestiin ja silloin itselle tulee todella tyhmä olo. Tarkoittaako tuo suoraan että kalamies ei ole kiinnostunut kun ei kerran ota yhteyttä eikä vastaakaan? Vai olenko vain sattunut tapaamaan kaksi "pelimiestä"?

9

4562

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sinulla

   ollut huono säkä kun peräti kahteen kalamieheen oot törmännyt.Nimittäin kokemukseni mukaan yksikin on jo liikaa.Kalamies on salamyhkäinen ja elää omassa salaisessa maailmassaan.Hän ottaa yhteyttä omien fiiliksiensä mukaan ja todennäköisesti et ole ainut johon hän pitää yhteyttä.

  • Hellraiser

   Mä oon kalat ja jotenki samastuin noihin sun tuntemiin kalamiehiin, mut ei se sitä tarkota etteikö ne susta välittäis. Itelläni ainaki kestää että päästän naista lähelleni, koska haluan suojella itseäni. Mutta voi toki olla niinki et kyseessä on pari "pelimiestä" jotka pyörittää useampaa muijaa samaan aikaan. Ja monesti mulla on niin et kännispäissä sepostan ummet ja lammet ja sit selvinpäin kadun sanomisiani. Tai sit en muista mitä oon selittäny =)
   Me kalamiehet todellakin pyöritään omissa ajatuksissa ja eletään haavemaailmassa, mutta aina sieltä on kiva tipahtaa jonkun ihanan naisen syleilyyn ;)

   Mut koita ottaa selvää niistä kundeista eneemmän jos vaan pystyt ja tsemppiä! :)

  • rpl

   Hei!
   Kalamiehet on parasta a-luokkaa. Kunhan tutustut kunnolla, niin parempaa ei löydy. Romanttisia ja ehkä hieman taiteellisia luonteita, että semmosta. Lycka till!

   • kala...............

    Onko kaikki kalat yhtä kovia kehumaan itseään? Ja ovatko kaikki kalat yhtä kovia käyttään alkoholia? Sillä tuntemani kala ainakin on kuin pesusieni ja vettä se ei juo...
    Itseään kehuu, toki välillä leikillään, mutta kuitenkin.

    Miten joku täältä homoa itselleen etsii, eikös tuolla ollut erikseen palsta sitä varten?


   • itseään
    kala............... kirjoitti:

    Onko kaikki kalat yhtä kovia kehumaan itseään? Ja ovatko kaikki kalat yhtä kovia käyttään alkoholia? Sillä tuntemani kala ainakin on kuin pesusieni ja vettä se ei juo...
    Itseään kehuu, toki välillä leikillään, mutta kuitenkin.

    Miten joku täältä homoa itselleen etsii, eikös tuolla ollut erikseen palsta sitä varten?

    liikaa nuo kalamiehet.Ällöttää :SS


  • kalat?

   En usko astrologiaan, mutta eksyin tänne kuitenkin. Tunteeko kukaan homo- tai lesbopareja, joissa toinen on kala tai molemmat. Millainen on lesbokala?

   Sinkkuna pysyttelen ellei tämä palsta tuo jotain ihan uutta lesbokaloista, että innostun niin paljon ,että etsin kalanaisen. Onko jollain vaikka ystävien kautta kokemusta asiasta. Silti epäilen yhä astrologiaa. Ei sille ole mitään tieteellistä faktaa.

  • -kaurisTyttö-

   sitten. mutta mä seurustelen kalamiehen kanssa. Sillon alkuaikoina ni kyl toi mun kalamies ainakin soitteli varmaan joka päivä ja halus olla mun kaa itseasiassa varmaan joka päivä:) Että ei ollut epäilystäkään etteikö olis ollut kiinnostunut minusta! Sen olen oppinut että jos toi mun mies ei vastaa niin se nukkuu tai jotain vastaavaa (tykkää nukkua..) mut joo en tiedä oliko tästä jotain apua. Ja näyttää kyllä vieläkin että rakastaa mua et siitä ei ole epäilystäkään heh :D

  • KalaMies

   Huvittaa lukea noita juttuja. Itse olen Kalat-mies ja toivon, että tapaan huumorintajuisen, älykkään, taiteellisen ja ajattelevan naisen.
   Kaloilla on juuri nuo samat ominaisuudet ja lisäksi vielä Kalat ovat vaatimattomia :)

   En kyllä usko horoskooppeihin, mutta itse olen sekä *taiteilija* että järkevästi, evät vedessä eläjä. Tämä yhdistelmä voi joskus olla jollekin ongelma. Onneksi ei itselleni :)

   Kaikkea hyvää horoskooppifaneille!

  • rapunainen 87

   Kuulostaa tosi tutulta, ei noista kala miehistä ota selvää, on kuulemma vaikeinpia persoonia mitä voi olla ja omalla kohdalla olen tämän joutunut myöskin myöntämään. Kalassa kulkee kaksi persoonaa ja tuntemani kala miehet ovat tämän itsekkin myöntäneet. Suhde kala miehen kanssa saattaa olla täyttä helvettiä, sillä koskaan ei voi olla varma mitä toinen tarkoittaa mutta sitten kun kala mies rakastaa se rakastaa täysillä ja se on ihanaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   313
   3618
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   268
   2075
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   99
   1439
  4. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1343
  5. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   92
   1309
  6. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   59
   1198
  7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1197
  8. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   36
   1034
  9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   49
   1018
  10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

   kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
   Ikävä
   65
   914
  Aihe