Ahvenanmaa ja Maarianhamina

on aina kiinnostaneet.

Haluaisin ylipäätään mennä Ahvenanmaalle matkailemaan. Jotenkin paikka tuntuu älyttömän tutulle, vaikka en ole siellä koskaan ollut.
Jos menen laivalla ja jään Maarianhaminassa pois, onko helppoa löytää hotellihuonetta kahdelle? Paljonko ne maksavat? Katsoin netistä googlettamalla ja eri haulla löytyi niin kovin eri juttuja...
Siis käpsitäänkö vaan hotellin aulaan ja varataan huoneet, vai? Pitääkö laivamatkat olla valmiiksi tilattuna, siis paluukin?

2

262

Vastaukset

  • Ahvenanmaa on ihana paikka, olen monena kesänä käynyt siellä pyöräilyreissuilla (sinne pääset jopa ilmaiseksi Korppoosta ja Kustavista).

    Hotellin suosittelen varaamaan etukäteen oman rahapussin paksuudesta riippuen. Hotellin lisäksi on tietysti muitakin vaihtoehtoja, mm mökit (aika tyyriitä).

    Itse olen ostanut joskus paluumatkan vasta terminaalissa pois lähtiessä. Kannattaa kuitenkin tarkistaa esim hinnat suoraan laivayhtiöiltä..

    Eikä muuta kun hyvää matkaa!

  • Löytäminen on hyvin helppoa. Katsot vain varauksestasi. siinä näkyy myös hinta. Samalla varataan se laivamatkakin. Ahvenanmaan hotelliristeilyt.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.