Halvarssons ajovarusteet

Kuka myy ?

Onko tietoa, keneltä löytyy Suomessa hyvät valikoimat Halvarssons- ajovarusteita ja mieluiten vielä kohtuulliseen hintaan ? Kaikilla muilla merkeillä on hyvät edustukset, mutta Halvarssons/Jofama- tuotteet näyttäisivät olevan aina tilaustavaraa ovh-hinnoilla. Lähimmät varteenotettavat kauppapaikat löytyy Ruotsista ja Saksasta, mutta luulisi joltain Suomalaiseltakin puljulta löytyvän ne valikoimista.

11

12900

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mika_
      • Kuka myy ?

        Näytti olevan ainakin nimellisesti valikoimissa. Tiedä sitten millaiset valikoimat ja mihin hintaan, kun nettisaiteilta ei löytynyt mitään infoa.


      • Mika_
        Kuka myy ? kirjoitti:

        Näytti olevan ainakin nimellisesti valikoimissa. Tiedä sitten millaiset valikoimat ja mihin hintaan, kun nettisaiteilta ei löytynyt mitään infoa.

        Kummassakin on tullut käytyä ja tavaraa oli: pomppaa, pöksyä, lapikasta, tumppua. Lopullinen totuus ei selviä kuin käymällä. Sitä varten seinään on jätetty läpi nimeltä ovi -:)

        Halvassonin Roadkillerit oli vuosi sitten Bikeworldissä kympin halvemmat kuin silloisessa H-D Centerissä (nykyinen House of Bikes). En tiedä onko hinta ero sama muissakin tuotteissa.


    • R.M.Heinolta

      löysin itselleni k.o merkkisiä ajovarusteita ( tosin aikaa on kulunut siitä parisen vuotta).

      • Halvarsson´s

        Motomarket Turussa tuo niitä maahan, valikoimaa löytyy myös Bikeworldista Helsinki/Raisio/Tampere/Vantaa. Tilaamalla saat minkä haluat jos hyllyssä tai henkarissa ei ole.


      • nääs..
        Halvarsson´s kirjoitti:

        Motomarket Turussa tuo niitä maahan, valikoimaa löytyy myös Bikeworldista Helsinki/Raisio/Tampere/Vantaa. Tilaamalla saat minkä haluat jos hyllyssä tai henkarissa ei ole.

        "Milar Oy on keskittynyt Jofama, Halvarsson, Lindstrands tuotteiden tukkumyyntiin sekä markkinointiin Suomessa. Milar Oy:llä on showroom Tampereella osoitteessa Epilänkatu 8."


    • Mika_

      Kävin tänään House of Bikes:ssa ostamassa Halvarssons Joe Classic -housut. Pewteriä oli vain kokoa 58 ja BC Chieffiä ei ollenkaan, mutta muita malleja näytti olevan kaikkia kokoja. Takkeja ja hanskoja näytti olevan hyvät valikoimat.

      Halvarssonin ompeleet on aivan omaa luokkaansa. Useimmissa malleissa nahat ovat limittäin sauman kohdalla ja tikattu kolminkertaisesti. Kävin Allrightissa tutkimassa kaikkien myynnissä olevien nahkahousujen saumat ja ne olivat paljon alkeellisemmat. Sauman kohdalta nahkojen päät on taitettu kaksikerroin ja taitokset on ommeltu päistään yhteen. Vain yhden merkin yhdessä mallissa käytettiin Halvarssonin tapaista vankkaa liitosta. En nyt muista oliko se Alpinestarin vai MP-Asun malli. Tosin kaikissa Halvarssoninkaan malleissa nahan eivät ole limittäin.

    • ole hyvä
    • kirsi1

      Hei!
      Omistan Halvarssonin 2osaisen mustan nahkaisen turvaajopuvun. On ollut käytössä vain yhden sesongin takki n44 ja haalarihousut n46 (jotta mahtuu verkkarit alle) lisäksi uudet hanskat. Olen hyvin hoitanut sitä ettei kovetu jne. Menetin Hondani, ja tuskin tulee hankittua uutta. Puh. 0400213314 Kirsi

    • Outlast

      Riku motors Lahdesta

      hyvä valikoima ja asiantunteva palvelu

    • halvan nåkymåtön son

      Möin pari kk sitten 2 osaisen puvun jenkkeihin. Saumalaatu ei mistään (kerroin asiasta). En osta enää ko. merkkiä vakka 100 koko puku. Tosin, kokopuvun satasella itsekki ostaisin viikon kulukappaleena.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5479
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3375
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      21
      1699
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      13
      1447
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe