brasilialaisista?

tyttönen**

Onko tosi että siellä kaikki on niin timmissä kunnossa että sinne ei kehtaa tämmönen tavallinen tallaaja paljo paljasta pintaa näyttää vaikka mikään läski ei oliskaan..:D?

9

3026

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • brazil2007

      mene iloisin mielin siellä on samanlaisia tallaajia kuin missä päin mailmaa tahansa kyllä voit huolella "nahkasi" näyttää kukaan ei sormella osoittele hyvää matkaa

      • tyttönen**

        kiitos kiitos:)Täältä netistä vain saa niin monen näköistä mielipidettä tällasiin kysymyksiin:DKysäisin myös paikalliselta kaveriltani ja hän sanoi että ei siellä ole sen kummempaa kuin täällä suomessakaan:)


    • Bikini-baby

      Olin Braziliassa helmikuussa ( Fortalezassa ) ja täytyy kyllä sanoa, etten ole koskaan törmännyt missään niin urheilu-hulluun kansaan. Joka päivä kadut TÄYTTYIVÄT kuntoilijoista auringon- noususta ilta myöhään 23.00..ja auringon laskettua alkoivat aerobickit puistoissa ja terasseilla.Eli jos olet urheilu-ihminen Brazilia on oikea paikka sinulle. Ilmankos he ovat mailmankuulua bikini kansaa.Kannattaa jättää pullat ym. herkut pois hyvissä ajoin ennen reissua.

    • tommosta

      ylipäätään mietit ni taitaa olla itsetunnos jotain vikaa.mitä välii jos jotku on timmis kunnos,mitä niist,meet varmaan brasseihin kummiskin ihan jostain muusta syystä.

    • kaikki mahtuvat

      Olen Brasseissa käynyt kaksi kertaa,eri paikoissa. Brasilialaiset ovat tosiaan urheiluhullua- ja sambahullua-kansaa. Kaikkea mahtuu,valtavasti ihmisiä, sinä sovit varmasti joukkoon. Ah, niin iloista ja stressitöntä väkeä. Katso liikehdintää,lantio liikkuu irtonaisesti. Ota ihmeessä lenkkitossut ja mukavat vilpoiset lenkkeilyasusteet mukaan ja sekaan vaan. Rannalla ollaan pienissä vaatteissa, mutta ei alasti,eikä naiset yläosattomissa. Koolla ei ole väliä, kunhan kannat kilosi ylpeänä ja rohkeasti,älä pilaa lomaasi miettimällä,mitä muut sinusta ajattelevat. Brasilialaiset ovat ihania ihmisiä,mutta suureen joukkoon mahtuu aina roistojakin,jätä arvokorut kotiin,älä kanna laukkua huolimattomasti ja pimeällä muista varoa yksin menemästä mihinkään kujille. Ota mieluummin taksi,on halpaa. Ja niin,opettele tärkeimmät asiat portugaliksi,englantia ei osata juurikaan.

    • ole!

      Oman havaintoni mukaan brasilialaiset, naiset erityisesti, tuppaavat olemaan "täyteläisiä". On tietysti niitä timmejäkin...ne on ne jotka siellä keikailevat niissä bikineissä, ihan niinkuin täälläkin. Tavallisemmat eivät itseään tietenkään näyttele. Suomalainen tietysti kiinnittää huomiota näihin paremman näköisiin, onhan ne eksoottisia. uutuuden viehätys hämää, eksoottinen tyttö näyttää tietysti paremmalta kuin kotomaan ämmät, vasta siellä pitempään oleskeltua oppii erottamaan jyvät akanoista.

    • eikä tule naureskelemaan

      vaikka näyttäisit miltä. Paikallisista siis...

      • brassifani

        Brasilialaiset ovat mukavin kansa mihin ikinä oon törmänny. niiin aitoja ja ihania. Linja-automatkat oli parhaita,kannattaa kokea!
        oikein mukavaa matkaa ja tuo iloista mieltä takaisin tänne suomeenkin,brasilialaiset jos jotkin osaavat hymyillä,on meillä suomalaisilla vielä opettelemista.


      • olisi yhtä hemmetin
        brassifani kirjoitti:

        Brasilialaiset ovat mukavin kansa mihin ikinä oon törmänny. niiin aitoja ja ihania. Linja-automatkat oli parhaita,kannattaa kokea!
        oikein mukavaa matkaa ja tuo iloista mieltä takaisin tänne suomeenkin,brasilialaiset jos jotkin osaavat hymyillä,on meillä suomalaisilla vielä opettelemista.

        kuuma ilmasto, hymyilisi ja ottaisi tämäkin kansa rennommin. Olen tullut siihen tulokseen että ilmastosta se on kiinni.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      325
      3203
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      223
      1994
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1612
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1427
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      82
      1309
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      284
      1243
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1061
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      1001
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      146
      878
    Aihe