Herkkää

Vatsaa

Mitä suosittelette minulle, kun vatsani ei juurikaan kestä etelässä syömistä? Saan kovia ilmavaivoja ja lähes tulkoon vetisen ulosteen. Kerran pieraistessa auringonoton yhteydessä tuli "kurat" housuun,perk... No onneksi oli meri lähellä, jossa sitten huljuttelinkin uimahousujani... :) Maitohappo-kapseleistakaan ei juurikaan ole minulle apua! Kohtalotovereita?

3

842

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkoitat?

      Ei se nyt siitä riipu missä ilmansuunnassa syöt vaan siitä mitä syöt! Voi herra jee tätä logiikan ihmettä... Ja mitä tarkoitat etelällä? Hankoa vai Etelä-Afrikkaa, niissä kun on pieni ero? Etelä-Euroopassa bakteerikanta on hyvin samanlainen kuin meillä, kun taas Afrikassa ja Aasiassa hyvinkin erilainen ja vatsavaivat todella yleisiä. Älä syö mitään mitä ei ole kypsennetty äläkä juo vesijohtovettä.

      • Hihhihhii

        Ihan täysi provo, kuka helvetin hullu tulee lääkärille kuuluvia asioita kyselemään matkailun nettipalstalta..


    • Harbison

      Älä syö salaattia,maitotuotteita,jäätelöä,majoneesi,vesijohtovettä,kypsentämättömiä tuotteita.Mutta muista juoda riittävästi vettä ja viinaa,raakaa viina.Tappaa pöpöt!
      Reilu paukku aamulla no noin 4cl riittää,parasta konjakki-mutta pahaa,tequila,votka tai vaikka rommi käyvät yhtä hyvin.Ohjemitta on viitteellinen toki voit ottaa hieman reilumminkin,riippuen edellisillan juomisista/syömisistä.Ja sitten aamupalalle.
      Aamupalan jälkeen voitkin sitten siirtyä oluen pariin mutta kylmä oluet/juomat lämpimässä ilmastossa saattavat myös aiheuttaa vatsavaivoja.
      Ennen lounasta ja päivällistä myös hyvä ottaa aperitiivi muttei tietenkään aivan pakollista jos ei halua.Liiallinen alkoholin nauttiminen saattaa aiheuttaa mahahappojen nousua ylöspäin ruokatorven kautta ravintolan pöytäliinalle tai baarin lattialle.
      Paikallisista apteekeista tosin löytää erinomaisia lääkkeitä mahatauteihin kunhan vaan näyttää oikeaa kohdetta.Maitohappobakteerit eivät minua ole auttaneet vaan vaikkapa hiilitabletit..sitten on olemassa vahva reseptilääke vakaviin vatsaongelmiin,antibiootti Ciproxin.Kannattanee kysyä jo kotimaassa jottei reissussa tarvi etsiä paikallista lääkäri papanat pöksyssä.
      Lisäksi ollessani Brasiliassa söi koko lomaviikon pääasiassa pelkkää lihaa ja vatsani pysyi kunnossa.Onneksi muistin myös aamupalaa edeltävän paukun sekä ruokailu edeltävät pitupaukut(paikallinen "pontikka/votka")
      Lisäksi on hyvä muistaa varsinkin ennen ruokailua hyvä käsihygieniä ja josset välttämättä löydä ravintolan saniteettitiloista saippuaa suosittelen hieromaan kädet sitruunalla ennen ruokailua.Sitruunan saat vaivattomimmin tilaamalla tequilan ja suolalla voit tehdä sitten ihan mitä ikinä keksitkin,valinta on sinun!
      Ja jos on niin ikävästi päässyt käymään että kurat ovat päässeet housuun suosittelen siirtymään naturistirannan puolelle.
      Hauskaa lomaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe