floridaan lasten kanssa

qwert4321

Moi
ollaan menossa marraskuussa 2007 Floridaan (Orlando, Tampa) pariksi viikoksi. Lapset tuolloin 1v ja 6v.
Tarkoitus on vuokrata auto ja nuorempi tarvitsee myös turvaistuimen. Autovuokraamojen hinnat ovat mielestäni sikamaiset: 8 - 10 taalaa / päivä istuimesta. Tulikin mieleen että kannattaako raahata oma istuin täältä tai mahdollisesti ostaa paikanpäältä?
Toinen kysymys rattaista: kannattaako rahaata sateenvarjorattaat kotoa vai ostaa Jenkeistä? meillä ei meinaan ole sattarirattaita tällä hetkellä lainkaan ja mietin että ostaisko vasta sitten reissusta kun hirveesti ei täällä ole niille käyttöä.

toivottavasti joku osaisi ja viitsisi neuvoa. :-)

5

1000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yks äitee

      Heippa,

      Suosittelen ottamaan oman turvaistuimen ja sattarit matkaan. Kun kuitenkin perillä tarvitset niitä heti (kentältä alkaen varmaan auton vuokraatte ?) ja uudessa paikassa menee aikansa, ennen kuin löytää paikan ostaa ja varsinkaan vertailla hintoja ja tarjontaa. Sattarit voi vielä saada kentällä portille asti eli helpottaa sitten myös kentillä oloa (varsinkin jos vielä vaihtoja jollain isolla kentällä). Jostain "vauva-lehtien" myydään palstoilta löytyy varmaan edullisia käytettyjä sattareita, eli jos niille ei muuta käyttöä löydy, niin ei jää uusien hinta ainakaan harmittamaan :)

    • itseä kovin harmittanut...

      Edellinen kirjoittaja kyllä puhui asiaa, ja varsinkin sattareista, koska isoilla kentillä ja varsinkin jenkeissä on tapana, että rattaat saa viedä portille ja ne saa lennon jälkeen heti käyttöönsä. Kävelymatkat kentillä ovat yleensä aika pitkiä, joten naperoiden kantaminen tai kävelyttäminen on aika hikistä puuhaa.

      Istuimien kanssa juttu onkin vähän niin ja näin. Me ostimme Suomesta vanhemmalle lapsellemme korokeistuimen (vähän yli 30 euroa) ja raahasimme sen mukanamme Miamiin, koska emme halunneet pulittaa niitä istuinvuokria kahdesta istuimesta. Ensimmäisessä ToysRUsissa käydessämme huomasimme samaisen korokkeen maksavan 19 taalaa! Eli esimerkiksi kyseinen ketju myy lastenistuimia kohtuuhintaan ja ketjun nettisivuilta löytää kätevästi liikkeiden sijainnit ja voi myös katsella tarjouksia.

      Lystikästä matkaa!

    • BigMomma

      Me ollaan ostettu molemmat paikanpäältä. Hinnat on ihan toista luokkaa kuin täällä. Ja varustelutaso hyvä.

      Esim. Wal-Martissa, K-martissa ja Targetissa on valinnanvaraa liikaakin. Niitä on useampiakin lentokentän lähistöllä.

      Viimeksi 1-vuotias istui kotoa tuodulla korokeistuimella kauppaan asti. Jätettiin istuin sitten vuokratalolle seuraavien tarvitsijoiden käyttöön.

      Btw. ainakin WalMartissa on joustava palautuskäytäntö. Ostettiin sit'n stand kärryt, että 5v saattoi tarvittaessa istua/seistä kärryissä (huvipuistoissa todella tarpeen). Yksi pyörä hieman väpätti ja kun tarkoitus oli myydä kärryt kotimaahan tultuamme, palautimme ne. Kun liikkeestä ei löytynyt samanlaisia, saimme rahat takaisin vaikka kärryjä oli käytetty muutaman viikon. Ei siis iso vika, mutta silti sai vaihtaa.

    • qwert4321

      onneksi tässä on vielä aikaa miettiä ja ettiä nettikirppareilta josko halvalla löytäis kärryt ja/tai istuimen
      istuimen kanssa ongelma on vaan se että se pitäisi saada jostain heti kentällä koska vuokra-auto otetaan siitä kentältä. Floridassa ovat kuulumma tiukkoja siitä että lapset ovat lainmukaisissa istuimissa.

    • Vierailija

      Me ollaan kahdesti oltu tytön kanssa Floridassa. Ekalla reissulla tyttö oli 1 v. ja toisella reissulla 3 v. Autovuokraamosta on molemmilla kerroilla vuokrattu myös istuin, vaikka hinta kirpaiseekin. Liikenne on siellä sen verran reipasta,että turvallisuudesta kannattaa maksaa. Eivät vaan suostuneet asentamaan istuimia valmiiksi,vaan itse piti laittaa. Vetosivat vastuuseen,jos jotain sattuisi. Ekalla reissulla oli mukana omat kunnolliset matkarattaat. Toisella keikalla ostettiin Suomesta valmiiksi halvat pikkurattaat, 18 Euroa. Rattaat kestivät sen pari viikkoa, mutta olivat lopulta niin päreinä, että jätettiin sinne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe