Miksi kauris-

naiset ovat niin

viileitä ja ujoja, pelkäättekö te kosketusta ja seksiä? :0

23

4543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itseään? :))

      en allekirjoita, viileyden kylläkin.
      Mitä tekemistä sillä on pelon kanssa, että ei herkästi päästä miehiä käpälöimään...

      • Sivusta nähnyt

        Useastikin näkee, kuinka yksi kaurisnainen kokee vaikka minkälaista käpälöintiä, on kuin ei muka haluaisi tulla kosketetuksi, mutta käyttäytyy niin lämpimästi miestä kohti muuten ettei voi tätä syyttääkään


      • 976
        Sivusta nähnyt kirjoitti:

        Useastikin näkee, kuinka yksi kaurisnainen kokee vaikka minkälaista käpälöintiä, on kuin ei muka haluaisi tulla kosketetuksi, mutta käyttäytyy niin lämpimästi miestä kohti muuten ettei voi tätä syyttääkään

        jos joku käyttyäytyy minua kohtaan lämpimästi en ala häntä käpälöimään. Miksi miehet luulevat, että ystävällisyys tarkoittaa aina jotain enemmän???!!!!! Itse tykkään jutella miehille siinäkuin naisillekin ja eikös aina joku innostu aivan SYYTTÄ, ärsyttää ja ahdistaa vaan koitan ymmärtää miehiä enkä suutu..


    • jamuli

      Oon kauris, mutta en jaksa uskoa horoskooppiin. Oon ujo ja pelännyt paljon ja vieläkin pelkään paljon. Tuollainen on luonnetta. Ehkä tuossa ihminen ajattelee, että kunpa toinen uskaltaisi kun ei ite uskalla. Ehkä tuo on tuollainen juttu: luonne ja kasvatus.

      • loves5

        Joskus vuosikymmeniä sitten mökillä puuceen ovessa oli teksti,jossa luki seuraavaa; Kauris on vanhoillinen,arka arvostaan,kiipijäluonne,ahkera ja perään antamaton puurtaja. OLen miettinyt päähäni pinttyneitä sanoja,ja kohdallani ainakin osa pitää paikkansa.Mitenkä sinun?


      • jamuli
        loves5 kirjoitti:

        Joskus vuosikymmeniä sitten mökillä puuceen ovessa oli teksti,jossa luki seuraavaa; Kauris on vanhoillinen,arka arvostaan,kiipijäluonne,ahkera ja perään antamaton puurtaja. OLen miettinyt päähäni pinttyneitä sanoja,ja kohdallani ainakin osa pitää paikkansa.Mitenkä sinun?

        Olen vähän askeettinen makuasioiden suhteen, mutta minulla ei ole mitään maukasta ruokaa vastaan. Kiipijäkin taidan myös olla, pidän mustasta ja ruskeasta. Olen tarkka taloudesta. Ujo, arka, herkkä ja joskus sulkeutunut. Vähän erakko ja toisinaan sosiaalinenkin. Olen suvaitsevainen ja mielestäni kaikille ihmisille kuuluisi hyvä elämä, rakkaus ja lämpö. Olen syntynyt 8.päivänä. Kauriin onnen numerona kai pidetään kahdeksikkoa.

        En silti usko horoskooppiin.


    • itse kauris

      Kaurisnaiselle on tärkeää luottamus. Sen saavutettuaan voikin sitten nauttia siitä toisestakin puolesta. =)

    • Capricorn WomaN

      Mä en ole ujo, mutta epävarma tunnesektorilla. Uskallan avautua vasta, kun olen varma toisen tunteista.

      Ja seksistä mä kyllä pidän!

    • vastauksista

      vähän tietoa siitä miten kaurisnaisten kanssa kannattaa menetellä :D

    • monesta asiasta,

      kuten esim. että kenen kanssa juttelee. Jos liian innokkaasti on lähelle tunkemassa, niin kyllä voi viiletä. Varovainen ja rauhallinen lähestyminen käy paremmin.

      Ujoudella ja pelolla on tekemistä kasvatuksen kanssa, mutta myös varmaan sillä, että mitä kenellekin on tapahtunut ja miten on käynyt aiemmissa suhteissa.

      Kumpikin asia vaatii luottamusta ja pitemmän tuntemisen/tutustumisen.

    • Kauristypy 79

      Täytyy nyt kyllä sanoa tähän että minä en sitten varmaan ole ollenkaan tyypillinen kauris, koska minä annan koskea, kunhan vaan itse olen jutussa mukana.. Ei se loppujen lopuksi paljoa vaadi, miehen vaan pitää tietää miten naisia käsitellään.. Tosin minulla nyt on sellainen ajatusmaailma, koska sen verran paljon on miun likasankoni miesten osalta täyttynyt, että se on ihan sama mitä minä teen koska niin ne miehetkin tekevät. Pääasia kun omasta terveydestään huolehtii. Niin ja mitä tulee tähän "vapaamielisempään käyttäytymiseen" asiaan saattaa vaikuttaa se että olen nouseva kaksonen. Mutta mitäpä minä huonoa omaa tuntoa poden, ei miehetkään sitä tee. Ja jos kerran anutin seksistä, niin miki eläisin kintut ristissä??

      • siinä...

        ...jos tolta tuntuu.
        mun mielestä kuitenkin pöljintä, mitä ihminen tekee on toimiminen laumaperiaatteella: "miks mäkin en tekis kun muutkin niin tekee".


      • fiksu ja filmaattinen

        Kauris ei ole laumaeläin (?) Eli tekee siten kuin itselle tuntuu hyvältä, mutta aina tyylillä ja fiksusti, mitä nyt joskus mopo karkaa käsistä, mutta sekin suotaneen joskus viilipyttykauriille :D


      • kaurisWoman
        fiksu ja filmaattinen kirjoitti:

        Kauris ei ole laumaeläin (?) Eli tekee siten kuin itselle tuntuu hyvältä, mutta aina tyylillä ja fiksusti, mitä nyt joskus mopo karkaa käsistä, mutta sekin suotaneen joskus viilipyttykauriille :D

        Mä myös painottaisin sanaa JOSKUS. Usein me kauriit käytetäänkin sanontaa: "kerran kesällä ja joskus jouluna" :D


      • xl-typy79
        kaurisWoman kirjoitti:

        Mä myös painottaisin sanaa JOSKUS. Usein me kauriit käytetäänkin sanontaa: "kerran kesällä ja joskus jouluna" :D

        mukana olemisella tarkoitin juuri tätä. JOS siltä tuntuu. Enpä minä joka päivä ukkoja sänkyyni kaada, ehkä muutaman kerran vuodessa. Mutta silloin minä itse olen jutussa mukana. Mutta en silti todellakaan pelkää että minuun kosketaan, ilmaisen asian kyllä jos niin en halua tapahtuvan. Mutta onhan se hauska että sitä on heti hutsu jos muutaman kerran vuodessa ei ajattele heti avioliittoa kun seksiä harrastaa. Sissus sentään mitä pyhäkoulumeininkiä. Tosiaan taidat olla tekopyhä.


      • Nimetön

        Nauraa, ihan kuin olisin lukenut omat ajatukseni ääneen. kuin myös kauris, nousevs härkä, kiinalainen vuohi. Eli kolminkertainen sarvipää ja niin seksiä rakastava että piti kerrankin testata 4 miestä yhtenä viikonloppuna. sinkku kun olen niin mikäs siinä. Ai niin olen kans 79


    • cauris

      Jos olen todella ihastunut, tulen ujommaksi aluksi. Haluan ottaa ohjat käsiini ja sanoa milloin mennään mihinkin pisteeseen asti. Kun huomaan, että toinen rakastaa ja välittää, minusta kuoriutuu se rakastava villi nainen, joka haluaa koskettaa kokoajan ja kaikkialta;) Ja haluan myös tulla kosketetuksi.

    • alma-maria

      Joo, olen ujo ja viilee, rohkea ja kuuma, tilanteen mukaan. Vaikkei siltä näytä, tilanteet vie täysin mennessään ja siitä opittuna jäitä hattuun laitan jo kaiken varalta. Minkä kaiken? No, kun kauriilla polttaa, niin se myös kärventää kunnolla. On/off -tilanteita pitää varoa. Viilee ulkokuori on siis opittu ja sisäistetty, mutta yrittänyttä ei laiteta, sanotaan. Äkkirynnäkkö kauriin maailmaan, niin johan sulan heti!!!

    • aloite.

      Kaurisnainen odottaa, että sinä teet aloitteen. Ei kauris uskalla tehdä itse sitä.

    • Nimetön

      käyppäs lukemas alhaalta toi puhuitko minusta

    • kosketust

      Eihän sitä pidä heti hypätä kiinni toiseen kuin sika limppuun. Ja tunteista kertoa heti..heh..Sexistä pidän. Saatan vaikka ottaa, en antaa :O

    • kauris

      voin vaan vastata omasta puolestani, että en ole ujo enkä pelkää seksiäkään MUTTA: Mun täytyy pystyä luottaan kumppaniini, tarvitsen aikaa, enkä halua että "kimppuuni hyökätään" heti kun on mahdollista. Jos mies osaa kutkuttaa älynystyröitäni lämpenen, mutta pelkät fyysiset hellyydenosoiteukset eivät riitä alkuunkaan. Eli jos kaurisnainen kiinnostaa yritä herättää hänen kiinnsotuksensa sinuun olemalla kiinnostunut hänen henkisestä puolestaan niin saattaa olla, että hän on pian kaikkea muutakuin ujo..

      • ...

        kauris tyttöystävänä/vaimona parasta laatua. Saattaa soittella kiihkeitä puheluja miehelle keskellä päivää. Ainakin itse oon. Mies oli vartissa kotiovella ja valmiina puuhiin..heh;)

        No sanotaan että minun tapauksessani se oli ainoa keino saada kaksosmies käymään luonani...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      342
      3504
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      228
      2142
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1682
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1557
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1414
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      289
      1289
    7. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1131
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1121
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1117
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      956
    Aihe