Firman kurssitavoite täyttyy

Catti56

Olin tavannut Antin muutaman kerran aiemminkin firman koulutustilaisuuksissa, mutta aiemmin emme olleet joutuneet työpariksi. Antti oli komea mies, pitkä ja hoikka ja fiksu kaikin puolin. Taisimme olla aika saman ikäisiä ja välillämme oli selvästi sähköä.

Tällä kertaa opettelimme johtamistaitoja ja meidän tuli leikkiä vuoroin perinteistä esimiestä ja alaista ja vuoroin tiimin erijäseniä. Vetäjämme antoi meille vapaat kädet improvisoida, kunhan kukin pari saisi aikaan yhden toisille esitettävän sketsin. Koko seuraava päivä oli varattu noille esityksille ja niiden pohjalta viriävälle keskustelulle.

Antti heitti minulle heti alkuun, että suostunko huoraksi jos hän esittää asiakasta. Johon letkautin, että toki, toki. Paljonko maksat? Naurettiin päälle ja keskityttiin eri johtamismalleihin.

Keskusteltiin asiallisesti ja rakentavasti eri teorioista ja miten niitä helpoiten kuvaisi sketsissä. Lopulta päädyttiin ajatukseen, että sketsissä olisi eri menetelmiä kerroksina, kuten usein todellisuudessakin on, kun ei osata toimia ohjeiden mukaan. Saatiin repliikit paperille ja sovittiin, että harjoitellaan lounaan jälkeen miltä nuo lauseet maistuisivat.

Lounaalle ei ollut vielä ehtinyt muita, joten saimme syödä kaikessa rauhassa kahdestaan. Seisova pöytä notkui herkkuja ja heitin ilmaan päiväunien ottamisen seuraavaksi. Antti veti taas heti seksin mukaan ja sanoi, että saisin kyllä nukkua jos pystyisin, mutta hän voisi keskittyä minun vartaloni tutkimiseen. Kyllä se huora-asiakas-sketsi muuten olisi hyvä! Siitä saisi katsojatkin märiksi!

Niinpä, niin. Mutta moista yritystoimintaa ei kukaan kurssilaisista harrasta, joten se on aika kaukana meidän arjesta, sanoin.

Oli pitkä, ihan liian pitkä aika siitä, kun viimeksi olin saanut seksiä ja Antin vihjailut saivat minut kuumenemaan ja haluamaan. Tunsin, että kostuin ja jossain aivoissa pyöri kuvia alastomista vartaloista kiinni toisissaan. Punastuin ja Antti sanoi, sentti ajatuksistasi?

Kerroin rehellisesti mitä mielessäni oli ja Antti sanoi, ettei hänen päässään ollut muuta ollutkaan sitten kun sai minut parikseen. Juteltiin kaikkea puutaheinää ja kun kahvit oli juotu, lähdettiin hissille.

Huoneemme olivat samassa kerroksessa ja hississä Antti veti minut lähelleen ja suuteli minua ensin hellästi otsalle. Hän nuolaisi korvannipukkaani ja kuiski, että tule luokseni, murupieni. Nännini kovettuivat ja hamusin Antin huulia. Kiltistä suudelmasta tuli pitkä kielari ja hissin ovet olivat jo auki kun lopetimme. Ajauduimme Antin huoneeseen.

Antti sulki oven ja veti varmuuslukon päälle. Hän riisui vaatteitani ja minä napitin Antin paitaa auki. Olin alasti hetkessä, mutta Antilla oli vielä housut jalassa, tosin vetoketju auki ja penis oli tukevasti kädessäni. Silloin Antin asenne jotenkin muuttui ja hän tiukkaan sävyyn komensi minut seisomaan seinää vasten, kädet ylhäällä, kiinni seinässä ja jalat haara-asennossa.

Et liiku yhtään, murupieni. Minä teen sinulle ruumintarkastuksen. Jos liikut, niin saat oikein isän kädestä!

Seisoin paikoillani ja huohotin kiihtyneenä. Antin kädet puristelivat rintojani. Sormenpäät nipistivät pian nännejäni ja voihkaisin kivusta, mutten liikkunut. Takapuoleni tahtoi työntyä Anttiin päin, tahdoin kyrpää sisääni. Antti läpsäsi minua pepulle. Älä liiku! Hän kähisi korvaani. Antin toinen käsi vaelsi alaspäin, hyväili häpyäni, nipisteli isoja häpyhuuliani. Sormet löysivät klitorikseni ja pyörivä liike sai minut haukkomaan hetkessä henkeäni. Tunsin Antin kovan kalun peppuani vasten ja taas vaistomaisesti yritin vastata, mutta sain vain toisen läpsäisyn. Se sattui ja voihkaisin kivusta. Älä yritä, huorani! Sinä teet kuten minä sanon tai saat tuntea voimani.

Tajusin että nautin tilanteesta äärettömästi. En muista koska olisin halunnut näin äärettömästi panoa. Tahdoin olla Antin huora.

Antin sormi työntyi pimpuuni ja hän naljaili ’huorahan on märkä kuin mikä! Taidat todella olla puutteessa!’

Antin sormet tekivät panoliikkeitä ja minä kostuin vain lisää. Yritin pysyä paikoillani mutta se oli todella vaikeaa. Vahingossa laskin käteni ja yritin hamuta Antin kalua.
Antti tarttui kovakouraisesti ranteeseeni ja ohjasi sen takaisin ylös seinää vasten. Taas sain läimäytyksen ’Vai et osaa totella! Kyllä minä opetan sinut! Kumarru, pidä kädet seinässä kiinni’

Antti ohjasi minut oikeaan asentoon, jalat haara-asennossa, selkä vaakasuorassa seinää vasten, kädet tukea seinästä hakien. Antti antoi kämmenellään pepulleni monta iskua. Tunsin kivun ja tuskan joka lätkäisyllä ja kuumotus kasvoi koko ajan. Lopulta Antti painoi minut selästä ohjaten lattialle kontalleni.

Kuulin kuinka hän riisui viimein housunsa ja tuli taakseni. Minä olin nyt kiltisti pysynyt paikoillani. Antti kouri taas rintojani ja lotisevaa pimppuani. Hän painoi pääni lattiaan ja ohjasi kovan kyrpänsä pillun huulilleni. Hän ei työntynyt sisään ja taas minä erehdyin työntämään peppuani häntä kohti. Hän otti tukastani kiinni ja veti kovaa. Nainen, sinähän olet umpiniskainen! Et liiku, et milliäkään! Usko jo!

Hän työsi penistään sisääni, mutta vain pikkaisen. Veti ulos ja taas vain pikkaisen sisään. Huusin kiimassa, tahdoin kyrpää! Mutta Antti ei antanut. Hän vain kiusoitteli minua uudelleen ja uudelleen. Aloin väsyä ja turhaantua. Alistuin odottamaan. Juuri kun kuvittelin jo, etten saakaan, iski Antti runnoen kyrpänsä pohjaan asti yllättäen. Minä tulin saman tien! AAHHH! LISÄÄ! LISÄÄ!

Pettymykseni oli suuri kun Antti veti muutaman työnnön jälkeen kalunsa ulos. Kun yritin kääntyä, hän tukisti muistutukseksi. Tunsin Antin sormet anaaliaukollani ja pian myös kyrvän. Oih, antaa mennä! Tuttu kipu säkenöi, vaikka kuinka yritin rentouttaa lihakset.

Antin kädet siirtyivät kuumottaville pepun puoliskoilleni ja puristelivat niitä samalla kun ohjasi kalunsa edestakaista liikettä. Olen aina pitänyt anaaliyhdynnästä ja nyt se tuntui paremmalta kuin koskaan. Purin huuliani, yritin pidätellä orgasmiani.

Pian Antti huusi ’tule, huora! Laukea! NYT, NYT!’ ja tunsin kuinka Antin kyrpä sykki suolessani ja sylki kuumaa spermaa sisääni. Oma orgasmini lähti vyörymään ylitseni. TULIN, TULIN! Ja Antti lysähti päälleni ja minä lattialle hänen painostaan.

Hhmmnnn, sinähän olisit hyvä huora. Taisit pitää itsekin?

Oih, kyllä. Sinä yllätit minut. Mutta se oli mahtavaa, sanoin. Aivan uskomatonta!

Kävimme yhdessä suihkussa ja lepäsimme iho-ihoa vasten sängyssä aikamme kunnes taas eksyimme sisäkkäin. Juttelimme ja kerroin, että en muistanut koskaan nauttineeni niin paljon seksistä kenenkään kanssa aiemmin. Johtuiko se siitä, ettei kukaan ollut koskaan aiemmin minua alistanut? Kenties juuri siitä, ajattelin. Tämä oli yllättävä uusi piirre itsestäni. Tämän voisi kirjata saavutukseksi.

Antti kertoi jo pitkään tunnistaneensa halunsa komentaa ja alistaa naista. Hän kertoi suuresti kiihottuvansa toisen nöyryyttämisestä. Tosin hän vain harvoin uskalsi näyttää tuon puolen itsestään. Tänään tilanne vain oli jotenkin karannut käsistä.

Onneksi, sillä olimme siis molemmat oppineet kursseilla jotain uutta. Sehän oli tämmöisten koulutuspäivien tärkein päämäärä ;))
----

Palautetta? Kelpasiko?

3

14196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sexy_18

      ..toimi. Jos sais samantyylisiä lisää? Tässä oli just oikeessa määrin alistamista.

      • taas.....

        tekstistä heijastui kokemuksen puute. Asioita kuvataan liian pinnallisesti.


    • alkuun...siis

      jos olis vähänki enempi kuvauksia niin sitte toi pitis olla kinkyissä. Tää sopii tänne.
      Tykkäsin silti, pehmo mikä pehmo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1458
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      725
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      680
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      67
      623
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe