kaksonen

ammssu

haluaisin saada luotettavaa tietoa ihmisiltä ketkä osaavat näitä asioita todellakin tulkita.
eli haluaisin kuulla millainen on kaksonen (syntynyt toukokuun lopussa vuonna 79)
kiitos paljon jo etukäteen fiksuille vastaajille :)

7

1699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaksonen 71

      Siis tää on netistä poimittu, mutta tää kuvaa aika hyvin ainakin mua. Synt. 28.5.71 Laitoin sulkuihin kommenttini.

      Kaksonen on lähetti, välittäjä, veli, serkku. Merkuriuksen, jumalten sanansaattajan tavoin hän lähtee liikkeelle, välittää sanoman ja kulkee taas eteenpäin.

      Temperamentti

      Kaksonen kuuluu hermostuneiden, vilkasluonteisten ihmisten ryhmään. ...(siis ei löydy kärsivällisyyttä)

      Luonne

      ­Kaksonen on kuin elohopeaa, aina liikkeessä, notkea, vilkas, ja sopeutuvainen. Hänet näkee aina ihmisten seurassa, muodostamassa liittoja ja yhdistyksiä ja jälleen rientämässä eteenpäin. (rakastan ihmisiä ja elämää)

      Hän on luonteeltaan utelias ja avoin kaikille uusille vaikutteille. Mieleltään valppaana ja vastaanottavana hän soveltaa, sulattaa ja käyttää hyväkseen tietoja. (turhan tiedon mestari)

      Luovan mielikuvituksen ansiosta hänen puhetapansa on eloisa ja vilkas.
      Hänen alitajuntainen kosketuksensa kosmiseen maailmaan on syynä siihen, että hänellä on asioista usein merkittävä sisäinen näkemys. (eli siis intuitiot ovat hyvin vahvoja ja niihin uskotaan)

      Kaksonen on varsin terävä, ovela ja neuvokas ja antaa itsestään kaunopuheisen ja vakuuttavan kuvan. Häntä ajaa eteenpäin sisäinen kiihko, hän tulee ja menee viipymättä missään pitkään, minkä vuoksi hänessä ei ole syvällisyyttä eikä hän kykene yhtämittaiseen ponnisteluun. (ponnistelut vaativat sen, että asiasta on todellista hyötyä juuri minulle)

      Hänen lukuhalunsa ilmenee hyvin varhain, hänellä on synnynnäinen tuntuma kirjallisuuteen ja hän käyttelee sanoja taidokkaasti, elegantisti ja sujuvasti. Hän osaa luoda kielikuvia ja tunnelmia ja on syntynyt sanomalehtimieheksi.

      Hän on erittäin käytännöllinen ja taitava käsistään. Hänen liikkeensä ovat täsmällisiä ja notkeita.

      Mutkikkaan ja kaksinaisen luonteensa vuoksi Kaksonen saattaa antaa itsestään täysin toisistaan eroavia vaikutelmia. (Siis jokainen ihminen saa hieman erilaisen kuvan; totuus on kuitenkin juuri se mitä näät, sillä kaksonen elää tässä hetkessä) Pohjimmiltaan hän on rehellinen ja vilpitön, mutta hänen mukautumisensa tilanteisiin saa häntä ympäröivissä ihmisissä aikaan vaikutelman, että hän on vilpillinen, liioitteleva tai juonitteleva.

      Kaksosen mieletsä totuus on totuutta vain nykyhetkellä. (Ei tarkoita että valehtelee) Hänelle ei ole olemassa eilispäivää, nykypäivää eikä huomista, vaan pelkkä parhaillaan elettävä hetki. Tähän juuri kulumassa olevaan aikaan hän sopeutuu. Hän on viime hetken ajattelija. (Tämä on tärkeää muistaa!!)

      Hän on erittäin humaani, ja hänessä on monia hyviä ominaisuuksia. Hän ei ole kuitenkaan koskaan tyytyväinen, sillä hän jää roikkumaan nuoruusiän ja aikuisen välimaastossa.

      Seurallinen käyttäytyminen

      ­Kaksonen on synnynnäinen diplomaatti, tahdikas ja täynnä älykkäitä päähänpistoja. Hän on oikea jumalten lahja emännille, jotka mielellään näkevät hänet kutsuillaan. Missä tahansa hän liikkuukin, ikävystyneisyys on poispyyhkäisty, sillä hänen erinomaisella keskustelutaidollaan tai jopa hämmentävälläkin jutustelullaan on kyky vapauttaa ja lämmittää kylminkin ilmapiiri.

      Hänen toimintansa on nopeata kuten hänen reaktionsakin. Sen vuoksi hän on opportunisti ja osaa käyttää tätä hyväkseen. Hän omaksuu vaivatta toisten ajatukset ja ehdotukset ja käyttää niitä taitavasti omaksi hyödykseen. (tätä käytetään henkiseen kasvuun, ei kieroile tai ole ilkeä) On viisasta olla vaitelias Kaksosen läsnäollessa. (En juoruilu koskaan toisten asioista)

      Hän mukautuu olosuhteisiin aivan liian helposti, ja hänen vaihtelunhalunsa on hyvin voimakas, mikä saattaa johtaa hänet suuriin vaaroihin ja aiheuttaa hänelle tappioita.

      Hän on miellyttävä ystävä ja sovitteleva naapurina, mutta valitettavasti häneen ei voi luottaa kriittisinä hetkinä eivätkä hänen lupauksensa ole kovinkaan pitäviä. (mä pidän aina sanani, koskaan en petä luottamusta)

      Tunne-elämä

      ­Kaksonen on toverillinen ja mainio kumppani, mutta varsin ailahtelevainen. Hän on parantumaton hakkailija ja rakastunut rakkauteen ja etsiskelee lakkaamatta itselleen ihannepuolisoa jota hän rehellisesti tarvitsee. (tarkoittaa enemmänkin flirttailua)

      Kaksoset ovat todella uskottomia. Levottomuus, joka jäytää heitä, ja kyltymätön tarvce solmia liitto ihannekuvan kanssa pakottaa heidät jatkuvaan etsintään. Ymmärrettävästi näillä ihmisillä on useita liittoja, toiset laillisia, toiset samanaikaisesti väliaikaisia. (en ole uskoton, uskottomuus on merkki siitä että suhde on loppumassa)

      Fyysiset seikat eivät juuri kiinnosta Kaksos-ihmistä. (ei siis materialisti, enemmänkin hedomisti) Hän ei halua luoda mitään pysyvää. Sen sijaan häntä miellyttää valloitus ja taistelu, jota hän odottaa kumppaneiltaan. Hänen taistelukenttänsä on ja pysyy henkisellä tasolla rakkaudessakin.

      Ammatit

      ­Ammatillisissa asioissa Kaksonen toteuttaa itseään parhaiten. hänen innokas opiskeluhalunsa ja kyltymättömän uteliaisuutensa saavat hänet kiinnostumaan useista eri asioista, ja hänellä on monta rautaa tulessa joko samanaikaisesti tai peräkkäin.

      Heidän mainiot puhelahjansa tekevät heistä tunnettujua ja taitavia diplomaatteja, säkenöiviä puhujia tai jopa taisteluvalmiita luottamusmiehiä. He ovat henkevyyden ja liukaskielisyyden mestareita.

      Kaksonen on aina hyvin valomistautunut mihin tahansa. Hän on neuvokas sanomalehtimies ja tietää, miten hän käyttää kykyjään hankkiessaan uutisia.

      Valitettavasti hairahtuva Kaksos-ihminen on vaarallinen. Hän on keinottelija, piintynyt petkuttaa. Hän osaa etevällä juonittelulla käyttää muita hyväkseen ja saavuttaa muiden ihmisten luottamuksen.

      Hän kätkee aina todellisen henkilöllisyytensä ja saavuttaa ulkonaisesti ihmisten mieltymyksen älykkyydellään. hän harrastaa väärinkäyttöä, keinottelee ja petkuttaa häikäilemättömästi.

      Hänen ketterät liikkeensä ja sorminäppäryytensä tekevät hänestä taitavan varkaan. Lapsena hän on hyväkäytöksinen ja oppii helposti. Häntä ei tulisi pyytää suorittamaan aikaa vieviä töitä. Hänelle tulee antaa pikkutehtäviä, joista hän voi suoriutua nopeasti.

      Kaksoset ovat aina liikkeessä eivätkä koskaan sovellu istumatyöhön.

      • ammmsu

        kiitos paljon vastauksesta :)


      • vesimies53

        Mistäs nappasit ton?
        Haluisin meikästä vastaavan!


      • kaksonen 18

        todellakin pitää moni noista paikkaansa! tosin muuttaisin tuon "kaksonen ei ole syvällinen" itse olen erittäin tunteellinen sekä myös ajoittain syvällinen. en nyt jatkuva pohdiskelija, mutta sen kautta teen asiat. tosin tämäkin on ihan persoonasta varmasti kiinni =)


      • Tuplavirhe=kaksonen

    • Sani75

      Kaksosen horoskooppikuvaus kuvastaa paljon ainakin omaa luonnettani. Lyhyesti sanottuna omalla kohdallani voin sanoa, että olen varmasti ikuinen levoton sielu,jolla on kaksi puolta. Toinen "kiltti" hyvillä periaatteillaan elämässä, mutta toisella puolella istuu piru joka houkuttelee päinvastaiseen. Erittäin äkkipikainenkin ja muutokset elämässä voi tapahtua nopeasti ja usein.

    • heidooop

      Kaksoset on todella vilkkaita, ja mieliala vaihtelee usein. On rauhallinen 2minuuttia ja kohta tosi villinä. Ei turhaa mieti meneekö johonkin juttuun mukaan, vaan ryntää samantien. ajattelematta seurauksia. Kaksosen kanssa tulee hyvin toimeen jos tuntee kaksosen horoskoopin, luonteen. Kaksoset ovat todella suoria ihmisiä, jos siltä tuntuu. Eivät pysty olemaan hiljaa, vaan usein sanovat sen mitä haluavat. Seikkailun haluinen, herkkä mutta hyvin hyvin vahvoja. Tunne asioissa, todella herkkiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2559
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      199
      2274
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      61
      2254
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      176
      1752
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1278
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe