Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miten pelaisit?

arvaa miten kävi...

Tilanne viimeisessä pöydässä.
Voittajalle luvassa 8000 dollaria.

Oma stakki n.20000 kädessä 10 ja K pataa. Floppi on J ja Q pataa sekä 3 ruutua. Viisi menee all-in ja blindit jo 5000, ja omat kortit olleet pitemmän aikaa roskaa. Potti on 150 000 ja tämän käden vienti veisi chipleaderiksi ja tosi lähelle koko paskan voittoa.
Otan lisäaikaa ja käyn todennäköisyyksiä läpi mielessäni. Äänet päässäni " Turnilla tai riverillä riittää yksi pata 25% 25%=50. Kaikki ässät käy ja kaikki ysit. 8korttia lisää minun eduksi. Turnilla ja/tai riverillä kurko tai 10..ehkä riittää." Hmm.. mennään All-IN!

Tulos: Turni 3 pataa ja 5 herttaa. Minun pelit loppuivat siihen ja ko. käden voittaja voitti koko paskan. sain itse lämmintä kättä ja 70taalaa.

6

830

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Välillä käy onni välillä ei

      Maksaisin, luultavasti et tulisi saamaan parempaa kättä ennen kuin blindit tiputtavat sinut lopullisesti.

    • aloittaja korjaa

      Siis turnilla ja riverillä ei tullut pataa. 3 ruutu.

    • Mjaa

      Ainakin alkuun kannattaa hieman tarkentaa tuota todennäköisyyksien/outtien laskentaa. Väriä kun haetaan niin sinulla on 9 outtia, eli riverille mentäessä 9x2x2=36 ~35%.
      Jos lasket mukaan vielä avoimen suoran, niin sinulla on vain 6 outtia lisää, koska tuohon pataväriin lasketaan mukaan A ja 9.

      Mutta sitten tuohon käteen. Koska tuossa sinun tekstissä ei ollut mitään juttua pf-pelistä, muiden pelaajien pelitavasta, aikaisempien kierrosten korotteluherkkyydestä, jne, jne, on noilla tiedoilla aika hankalaa alkaa arvailemaan mitä vihulaisilla edes voisi olla.

      No, sinänsä sillä ei niin suuresti ole merkitystä omien voitonmahdollisuuksien arvioimiseen, paitsi joidenkin käsien osalta.
      Pahin mahdollinen tilanne tuossa on se, että jollain sattuisi olemaan joku Ax-käsi pataa. Jos kukaan ei ole korottanut ennen floppia, on hyvinkin todennäköistä että sellaisellakin on joku limpannut mukaan.

      Myöskin joku on saattanut limpata alkupositiosta mukaan jollain AJ, AQ kädellä. Ja sekin pitää taas jotenkin yrittää arvioida siinä vaiheessa kun itsellesi outteja lasket.

      Mutta jos viisikin pelaajaa heittää all-innin finaalipöydässä, täytyy jo uskoa että joillakin on jo oikeasti jotain pelattavaa kädessä.
      AQ, AJ, KQ, KJ, 33, Axs pataa..
      Ja jos pöytä on ollut aikaisemmilla kierroksilla erittäin agressiivinen, on parista ensimmäisestä pelaajasta joku voinut pelkästään limpata AA, KK, QQ, JJ käsillä luottaen siihen että joku jäljemmistä reissaa, jonka jälkeen voisi itse heittää rajun re-reissun siihen päälle..

      No, kuitenkin. K ja T ovat melkoisen varmasti auttamattomasti ulkona voittoon tarvittavasta kädestä, koska en uskoisi että tuossa vaiheessa pelkkä pari voittoon riittäisi. Eikä sinulle riittäisi kaksikaan, koska jos turn ja river olisivat K ja T, niin olisi aika ihme, jos kellään ei sitä A:ta olisi..

      Mutta edellyttäen että kenelläkään ei olisi sitä A:n korkuista väriä hakusessa sinulla olisi ollut maksimissaan 15 outtia, jolloin merkkien työntäminen olisi oikea ratkaisu, koska kätesi parantuisi suoraksi tai väriksi tarkalleen ottaen 54% todennäköisyydellä.

      Mutta tuossa tilanteessa pitää ottaa huomioon myös se, että miten pelaajien tippuminen vaikuttaa omaan tilipussiin.

      Täytyy myöntää että en vielä noilla tiedoilla osaa sanoa että miten olisn itse pelannut.
      Luultavasti (60-40) olisin juuri ässävärin, AQ ja AJ käsien pelossa (tai niihin heikkouttani vedoten) kipannut tuon ja toivonut että mahdollisimman moni putoaisi tuossa viiden pelaajan rytäkässä.

      Mutta jos turnauksen voitosta tai vähintään kärkisijoista haluaa noinkin pienellä stäkillä vielä pelata, oli tekemäsi ratkaisu täysin oikea!

      Parempaa onnea sitten ensi kerralla.. ;-)

    • Näin meillä

      Noilla outeilla minulla olisi mielestäni yli 50 % mahkut moninkertaistaa stackki eli tottakai katsoisin. Nuo todennäköisyydet outeille kannataa opetella helpottaa päätöstä.

      Mutta tosiaan ilman katsomista hyvällä tuurilla neljä kaveria ulkona joka moninkertaistaisi palkintorahat. Tuolla perusteella voisin kovan käden kipatakkin mutta en noin kovaa kättä kuitenkaan.

      • Pokershark

        Kyllähän tuo maksaa pitää..Ite pelasin 5500$ guaranteed turnauksen eilen. 17 pelaajaa jäljellä reilusta 600, chipleaderin kanssa reilussa johdossa ja minä siis toisena. mulla BB ja chipleaderillä SB kädessä Ah Ad . Korotan 2xBB verran ja vihu maksaa. Flopppi Ac Kh 7d vihu laittaa all-in ja tietty maksan parhaalla setillä. turn 8d river Qh, vihu näyttää JT ja suorahan sieltä tuli. kivasti kävi sit siinäki turnauksessa. hikiset 74$ vaa tuli..


    • paskaksi

      ... katsoa. Kun kyseessä turnaus! Ja 5 tyyppiä menee all-in tilanteeseen. Tod.näk. jollain oli saletti padan veto?? Eli silloin et olisi voittanut kuin suoralla ja siinäkin riskinsä, että joku haki samaa ja potti olisi splittaantunut. Olisit passannut ja antanut muiden tiputtaa toisiaan. Rahallisesti ehkä järkevämpi veto!?!?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe