Nuorukaisen kidutus I

Leopardipoika

Sotilaat tönivät Jackin ulos autosta. Poika onnistui pysymään pystyssä, vaikka hänen silmänsä oli peitetty ja kädet raudoitettu selän taakse. Hänet talutettiin sisään tuntemattoman rakennukseen, alas portaita ja pitkin käytäviä. Lopulta hänen käskettiin seisahtua ja ovi kävi.

Silmäside poistettiin ja Jack katseli ympärilleen silmiään siristellen. Hänet oli tuotu pieneen kellarihuoneeseen, jossa ei ollut huonekaluja. Huoneessa oli Jackin lisäksi kaksi naista: luutnantin univormuun pukeutunut tummahiuksinen lyhyt nainen ja vaaleahiuksinen pitkä kersantti. Molemmat olivat noin parinkymmenen, ei siis montakaan vuotta Jackia vanhempia.

- Tunnusta heti, luutnantti tiukkasi Jackille ja astui hänen eteensä. Jack ei tiennyt lainkaan, mistä oli kyse ja mitä hänen oletettiin tunnustavan.
- En tiedä, mistä on kyse, hän yritti.
- Turha yrittää. Kerrot kaiken, mitä olet tehnyt. Jos ei tunnustusta tule, niin se saadaan kyllä puristettua sinusta irti ennemmin tai myöhemmin. Aikaa meillä on.

Jack ei vastannut mitään, vaan seisoi vain hiljaa. - Ota siltä vaatteet pois, luutnantti tokaisi. Blondi kersantti käveli Jackin viereen veitsi kädessään. Ensiksi hän veti tennarit pois pojan jaloista ja leikkasi sitten tämän T-paidan riekaleiksi, jotka sai helposti revittyä pois.

- Miltäs tuntuu, blondi kujersi liikutellen veitsen terää hiljalleen pojan paljaalla iholla. Jack ei vastannut, vaan tuijotti vain seinää pelosta täristen. - Vai röyhkeyttä löytyy vielä, mitäs tästä sanot? nainen kysyi ja leikkasi Jackin farkut parilla pitkällä vedolla irti niin, että poika jäi seisomaan alushoususilleen.

- Joko tunnustat, vai jatketaanko vielä, tumma luutnantti tiukkasi. - Vai ehkä pidätkin tästä?
- En pidä, enkä tiedä mitä pitäisi tunnustaa, Jack puuskahti.
- Vai niin, jatketaan sitten, blondi sanoi ja leikasi Jackin alushousut pois niin, että tämä sai seistä naisten edessä kahlittuna ja täysin alastomana. Sitten hänen käsirautansa avattiin hetkeksi ja kädet kahlittiin ylös katonrajassa olevaan putkeen.

Luutnantti tarttui alastoman pojan kiveksiin ja puristi niitä tuskallisesti. - Saat vähän aikaa miettiä. Jos puhut, niin hyvä. Jos et, sinua kidutetaan, kunnes sanot mitä tahansa päästäksesi tuskasta, hän uhkasi. Sen jälkeen molemmat naiset lähtivät huoneesta sammuttaen valot jäljessään. Jack jäi pimeyteen seisomaan kahleissa, alastomana ja kylmissään.

15

15235

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • bim,..

   Jatka ihmeessä pian. Todella nautinnollista luettavaa. Toivottavasti kidutus olisi seksuaalipainotteista.

   • Leopardipoika

    Osia tulee useampia. Ne poikkeavat toisistaan jonkin verran. Osa on seksuaalipainotteisempia ja osa vähän raaempia.


  • Leopardipoika

   Aika kului pimeässä hitaasti. Jackin kädet väsyivät jatkuvasta ylhäällä pitämisestä ja hänen oli pakko antaa niiden vain roikkua kahleiden varassa, mikä sai kovat metallisärmät pureutumaan tuskallisesti ihoon. Poika mietti, mitä tapahtuisi, kun hän ei jaksaisi enää seistä – sitten hänen olisi roikuttava koko painollaan kahlittujen ranteiden varassa. Irtikään ei päässyt. Lisäksi sellin koleus sai alastoman pojan tärisemään – vai johtuiko tärinä pelosta?

   Jack tiesi, että pian häntä kidutettaisiin. Hän muisteli kuulemiaan tarinoita armeijan kidutuksista. Ehkä hänen kynsiensä alle työnnettäisiin neuloja tai hänen paljasta ihoaan poltettaisiin hehkuvin raudoin. Tai sitten häntä saatettaisiin rääkätä sähköiskuilla. Vahingoittaisivatko kiduttajat hänen sukuelimiään? Näitä Jack mietiskeli, kun huoneen ovi avautui ja vaalea kersantti astui sisään sytyttäen samalla valot.

   - Mitäs Jack-pojalle kuuluu? Oletko valmis Carolinen käsittelyyn? nainen sanoi ja otti vyöltään notkean kumipampun. - Ymmärrät kai, että kun sinua kidutetaan, kidutus kohdistetaan sinne, missä se parhaiten tuntuu, Caroline jatkoi ja tarttui vapaalla kädellään Jackin kiveksiin.
   - En tiedä, mitä haluatte, älä satuta minua, Jack pyysi. Caroline ei huomioinut vakuuttelua mitenkään, vaan jatkoi pojan kivesten puristelua.
   - Usein kidutus vahingoittaa uhria pahasti ja sinä olet söpöin kuulusteltava pitkään aikaan. Olisi iso vahinko, jos sinua ei pääsisi lainkaan testaamaan, joten ajattelin ottaa pienen varaslähdön, etten vain jää ilman. Ensin pitää kuitenkin varmistaa, ettet liikaa niskoittele, hän sanoi ja kohotti pamppua.

   Jack sulki silmänsä iskua odottaessaan ja parkaisi tuskasta, kun se osui paljaaseen kylkeen. Iskuja tuli lisää. Caroline suomi pampulla alastoman pojan reisiä, kylkiä, vatsaa ja käsivarsia. Jack tajusi, että puolustautuminen olisi turhaa, eikä edes yrittänyt rimpuilla, vaan kesti kurituksen nöyrästi voihkien.

   Lopulta pamputus loppui ja nainen tarttui taas pojan sukuelimiin alkaen puristella niitä yhä uudestaan ja uudestaan. - No niin, nyt tiedät, mitä seuraa, jos vastustelet. Mutta jos miellytät minua, ei sinua ole välttämätöntä kouluttaa tällä erää enempää.

   Sen sanottuaan Caroline polvistui Jackin eteen ja alkoi imeä tätä. Jack sulki silmänsä nöyryytyksestä. Hän ei ollut aiemmin kuin suudellut tyttöjen kanssa ja tässä hän seisoi. Alastomana, kahlittuna ja kidutettuna – ja aikuinen nainen otti häneltä pakolla suihin. Mitään ei kuitenkaan ollut tehtävissä ja entä jos nainen ei saisi haluamaansa? Edessä olisi uusi ja varmasti aiempaa kovempi pieksäntä.

   Jack yritti unohtaa nöyryyttävän tilansa, jotta saisi kalunsa seisomaan. Pian se onistuikin Carolinen kielen ja huulten työskennellessä ahkerasti ja käsien vaeltaessa pojan paljailla kyljillä, selällä ja pakaroilla sekä välillä hypistellen kiveksiä. Ja viimein pojalta tuli Carolinen suuhun.

   - Ei paha, Caroline sanoi ja jatkoi: - Säästyt pieksännältä tällä erää, mutta kidutuskammio odottaa vielä. Siellä opit tuntemaan, mitä todellinen tuska ja nöyryytys on. Mieti sitä pimeässä vielä jonkin aikaa...

   • mä122

    Jatkoa ja pian... tosi hyvä tarina;)


  • Leopardipoika

   Tunnit seurasivat toisiaan, vaikka Jack ei voinutkaan mistään arvioida ajan kulua. Tuskat käsissä ja jaloissa yltyivät jatkuvan seisomisen takia ja kylmyys piinasi häntä jatkuvasti. Jackia väsytti kovasti, mutta nukkuminen oli mahdotonta niin kauan kuin hän joutui olemaan kahlittuna. Silti poika toivoi, että tätä jatkuisi mahdollisimman kauan ja pelkäsi oven avautumista.

   Jack olisi halunnut lykätä kidutuksen aloittamista mahdollisimman pitkään, mutta lopulta naiset saapuivat. Ensimmäiseksi he tukkivat pojan suun tunkemalla sinne suuren kumipallon, joka kiinnitettiin niskan taitse kulkevilla nahkahihnoilla. Siten pojan kahleet irrotettiin ja hänet ohjattiin toiseen huoneeseen. Vastustelu ei käynyt Jackin mielessäkään. Hän ei kuitenkaan voisi paeta tuntemattomasta olinpaikastaan alastomana ja nääntyneenä ja vastarinta vain yllyttäisi kiduttajat rääkkäämään häntä entistä enemmän. Niinpä pojan oli alistuttava.

   Uusi huone oli edellistä paljon suurempi ja se oli täynnä outoja huonekaluja. Jack tajusi heti niiden olevan kidutusvälineitä, vaikkei hahmottanutkaan kaikkien käyttötarkoitusta. Joka tapauksessa niihin saattoi sitoa ihmisen kiinni lukemattomin eri tavoin. Huoneen seinustoilla oli pöytiä, joilla oli monenlaisia teriä, piikkejä, koukkuja, piiskoja, kaasupolttimia, pihtejä, kiiloja, letkuja ja puristimia. Katosta ja seinistä roikkui kahleita. Poika haukkoi pallon tukahduttamana henkeään kauhusta ja järkytyksestä, kun hän kuvitteli, miten hänen alaston vartalonsa revittäisiin kappaleiksi hitaasti ja pala palalta.

   - Pistetään se ensiksi roikkumaan, tumma luutnantti sanoi Carolinelle.
   - Selvä on Lucy, Caroline vastasi ja kiinnitti katosta roikkuvat kahleet Jackin ranteisiin. Sitten hän kiersi seinustalla ollutta vintturia ja kiristyvä ketju kiskaisi pojan kädet ylös. Lopulta Jackin jalat irtosivat maasta ja hän sai roikkua käsiensä varassa. Tunne oli sietämätön ja Jack olisi huutanut, jos tukehduttava pallo ei olisi estänyt. Kahleiden kovat särmät pureutuivat ranteisiin aiempaa paljon tuskallisemmin, mutta se ei ollut pahinta. Jackin hartiat joutuivat tuskalliseen veytykseen ja hänen selkärankansa oikeni. Pahinta oli kuitenkin se, että koko vartalon venyminen teki hengittämisestä vaativan ponnistuksen ja sai pojan pelkäämään pikaista kuoliaaksi tukehtumista. Jack tuskin huomasi, kuinka hänen jalkansa kahlittiin lattiaan niin, että hän ei voinut liikahtaakaan.

   Lucy puristi Jackin kalua kevyesti kahdella sormella. - Mitäs jos polttaisimme tämän kaasupolttimella kokonaan pois, hän ehdotti kepeästi. Jackin mielen täytti sellainen säikähdys, että hän unohti hetkeksi nykyisen tuskallisen olotilansa ja pudisti päätään epätoivoisesti. - Eikö, no, haluat siis sen sijaan kärsiä toisenlaista kidutusta, jos saat valita.

   Jack nyökkäsi hiljaa. - Hyvä, peitä sen silmät, Lucy sanoi Carolinelle ja otti seinältä metrin mittaisen nahkaruoskan. Carolinen sitoessa pojan silmiä, Lucy jatkoi kepeään sävyyn: - Silmäsi sidotaan niin, ettet tiedä, milloin isku tulee. Sinun on vain odotettava. Kun ruoskinta taukoaa, et tiedä, onko se loppunut, vai tuleeko uusi isku sekunnin vai minuutin vai kymmenen minuutin kuluttua. Sinun on vain kestettävä.

   Ensimmäinen isku osui pojan vatsaan. Jack olisi huutanut, muttei voinut. Rimpuilukin oli mahdotonta, joten hän saattoi vain odotella tuskan uusiutumista. Lucy jatkoi ruoskintaa. Raippa viuhui ilmassa ja osui kahlitun pojan alstoman vartalon herkimpiin kohtiin. Ruoska iski kylkiin, reisiin, pakaroille, rintaan, vatsaan ja sääriinkin. Kovin tuska tuntui, kun iskevän ruoskan pää välillä sipaisi pojan kiveksiä. Jokainen isku jätti jälkeensä punoittavan ja kirvelevän juomun kidutetun pojan iholle. Välillä ruoskinta taukosi ja seurasi pahin – uuden kidutuksen odottaminen. Sitten raippa taas iski, yllättäen ja armottomana. Lopulta Jack vaipui pelastavaan tajuttomuuteen.

   Jack tajusi heti herättyään olevansa yhä kidutettavana. Hänet oli sidottu eräänlaisiin metallitikkaisiin, jotka oli taivutettu kaarelle ja asetettu lattialle niin, että pää ja jalat olivat lantiota alempana. Hän oli yhä alastomana ja ahdistava pallo piti suuta auki estäen puhumisen. Lucy oli hänen vieressään ja otti juuri käteensä jonkin esineen. Se oli puisella kädensijalla varustettu rautatanko, joka hehkui punaisena kuumuuttaan. Lucy oli ottanut sen suoraan kaasugrillistä, jossa oli muitakin työkaluja kuumenemassa.

   Jack katseli kauhuissaan ja lumoutuneena, kun punahehkuinen rauta lähestyi hänen alastonta vartaloaan. Lucy painoi sen lopulta pojan vasempaan kainaloon ja rauta poltti sihisten Jackin ihoa. Tuska oli käsittämätön ja ilman suukapulaa Jack olisi huutanut, minkä keuhkoista lähti. Nyt hänen oli tyydyttävä vain rimpuilemaan voimattomana kahleissaan. Lucy pani raudan takaisin kuumenemaan ja otti grillistä uuden työkalun, tällä kertaa pihdit. Ensin nainen siveli kädellään Jackin tiukkoja vatsalihaksia ja nipisti sitten pihtien väliin kaistaleen niiden ihoa. Poika ei taaskaan voinut edes huutaa.

   Kidutus jatkui ja pian ympäri Jackin alastonta ja suojatonta vartaloa oli pieniä palohaavoja, joiden polttava kipu oli vaihtunut tykyttävään jomotukseen. Lucyn kädessä oli taas pihdit. - Mitenkä on, polttaisimmeko sinua nyt täältä? hän sanoi ja vei pihtejä kohti Jackin nivusia. Poika kauhistui ja pudisti päätään kauhuissaan. Lucy kuitenkin vain hymyili ja antoi pihtien lähestyä. Jack rimpuili turhaan, siteet pitivät varmasti. Sittten pihdit puristuivat lihan ympärille. Mutta ei Jackin sukupuolielimissä, vaan sisäreidessä. Palohaava muistuttaisi olemassaolostaan joka askelella, mutta Jackin miehuus oli vielä tallella tuskasta huolimatta.

   Lucy poisti pallon, jotta Jack saattoi puhua. - No niin, sait maistaa hieman kidutusta. Joko olet kypsä tunnustamaan?
   - Minä en tiedä mitään, ihan oikeasti, Jack valitti ja jatkoi: - Minä rukoilen, uskokaa nyt.
   - Ei mene läpi poika hyvä. Et sinä meitä noin helpolla sumuta. Tuska ei siis avannut kielenkantojasi. Nyt saat levätä hieman ja sitten kokeilemme, josko täydellinen nöyryytys toimisi paremmin.

   Sen sanottuaan Lucy irrotti pojan ja sulki tämän kidutushuoneen vieressä olleeseen pieneen selliin. Jack hämmästyi huomatessaan, että sellissä oli huopa, vettä ja hieman leipää. Hän kääriytyi nopeasti lämmittelemään huovalla, söi leivän ja joi osan vedestä. Pakomahdollisuuksia ei ollut, joten hän jäi miettimään, mitä Lucyn lupaama nöyryytys pitäisi sisällään. Pitäisikö hänen syödä ulosteita? Vai raiskattaisiinko hänet? Lopulta hän kauhusta huolimatta nukahti.

   • mä1234

    Lisää jatkoa! Tarinahan on vaan parantunut:P


  • Leopardipoika

   - Ylös siitä! Jack havahtui unesta ja näki Carolinen seisovan sellin ovella. - Tule tänne, niin jatkamme kidutusta, nainen sanoi ja poistui sellistä jättäen oven auki. Jack joi nopeasti loput vedestä, ties milloin hän saisi lisää, ja käveli arkaillen sellistä takaisin kidutuskammioon.

   Huoneessa oli Carolinen ja Lucyn lisäksi kaksi muutakin ihmistä. Toinen oli suunnilleen Jackin ikäinen pienikokoinen ja urheilullisen näköinen poika ja toinen parissakymmenissä oleva kaunis ruskeahiuksinen nainen. Molemmat olivat alasti ja pitivät raudoitettuja käsiään pään päällä.

   - Saat aluksi ”pestä” Nickin, Lucy sanoi ja otti pöydältä muovipurkin. Siitä hän alkoi kaataa ruskeaa siirappia toisen pojan päälle. - Alahan hommiin, jos poika ei ole vartin kuluttua puhdas, teitä molempia rangaistaan, hän kehotti, kun oli saanut Nickin valeltua kokonaan siirapilla. - Ai niin, unohdin mainita, että kätesi raudoitetaan selän taakse, Lucy lisäsi.

   Caroline kiristi raudat Jackin ranteisiin. Poika tajusi, että hän ei voisi täyttää käskyä muuten kuin nuolemalla, eikä hänellä ollut aikaa tuhlattavana, jos mieli välttyä rangaistukselta. Niinpä hän alkoi nuolla pojan alastonta vartaloa pitkin vedoin. Nick värähti häpeästä ja nöyryytyksestä, mutta ei uskaltanut vastustella. Katsoessaan pojan kasvoihin Jack ymmärsi, että myös tämä oli saanut jo kokea kidutuksen tuskat.

   Jack nuoli ensin Nickin jalat, sitten selän, kädet, ylävartalon ja kasvot. Nick värähteli inhosta, mutta seisoi yhä paikallaan. Siten oli pakaroiden vuoro. Hän oli tarkoituksella jättänyt ne välistä, mutta nyt oli kiire, kun Lucy katseli kelloa. Aikaa ei voinut olla enää paljon. Jack nieli nöyryytyksensä ja ryhtyi työhön. Pakarat tulivat pian valmiiksi ja enää olivat jäljellä Nickin nivuset.

   Jack polvistui Nickin eteen. Tämä tajusi, mitä olisi luvassa ja yritti astua taaksepäin. Caroline kuitenkin piti häntä paikoillaan ja Jackin kieli kosketti avuttoman pojan kiveksiä. Jack jatkoi nuolemista, kunnes Lucy tiuskaisi: - Seis, aika loppui. Rangaistus odottaa.

   Jackia päätettiin rangaista ensin ja hänet kiinnitettiin käsistä, jaloista ja kaulasta hammaslääkärin tuolia muistuttavaan metalituoliin. Sitten hänen nivusileen kaadettiin siirappia. - Laura saa nuolla sen samalla kun me rankaisemme sinua, Lucy selitti.

   Alaston nainen polvistui Jackin viereen ja alkoi lipoa kielellään aluksi pojan sisäreisiä. Caroline käveli pojan toiselle puolelle neula kädessään. Jack lähes unohti meneillään olevan nöyryytyksen ja mietti, mihin neulaa käytettäisiin. Kauaa hänen ei tarvinnut arvailla, sillä Caroline tarttui hänen pikkusormeensa ja alkoi työntää neulaa hitaasti ja tuskallisesti kynnen alle. Jack parkui tuskasta. Se oli täysin sietämätöntä, kun neula etsi hitaasti tietään kynnen alla. Lopulta se pysähtyi, mutta tuska oli yhä kova. Caroline otti uuden neulan ja tarttui pojan nimettömään. - Eiiii! Älä, älä viitsi, eiii! poika huusi kauhuissaan.

   Caroline jatkoi. Sormi kerrallaan hän kävi läpi pojan kädet jättäen jokaisen neulan syvälle kynnen alle. Samaan aikaan Laura nuoli Jackin kiveksiä ja kalua, mutta häpeä ja nöyryytys tuntuivat Jackista sivuseikoilta verrattuna neulojen tuottamaan piinaavaan tuskaan.

   • mä1234

    Taas hyvä osa:P Ei voi kun jälleen kerran jättää toivomuksen, että toivottavasti tää jatkuu ja pian!:P Ettei vaan jää kesken!


  • novellien lukija

   Pitkästä aikaa hyvä kinky-novelli. Jatkoa toivotaan.

  • Leopardipoika

   Jack roikkui taas ranteistaan ja jaloistaan kahlittuna samoin kuin aiemman ruoskinnan aikana. Neulat oli vedetty pois kynsien alta, mutta tuskallinen venyminen teki olon taas ahdistavaksi. Lucy ja Caroline keskittyivät rankaisemaan Nickiä ja Jack sai katsella pojan kidutusta.

   Nick kiinnitettiin eräänlaiseen tuoliin. Tuolissa oli käsinojat, joihin pojan kädet kahlittiin ranteista. Jalat kiinnitettiin tuolin jalkoihin. Tuolin teki erikoiseksi se, että siinä ei ollut lainkaan istuinosaa. Sen sijaan siinä oli pystysuora ohut metalitanko kiinnitettynä suoraan istujan alle. Nick joutui siis kannattelemaan itseään reisi- ja hartialihaksillaan tai laskeutuisi tangon päälle. Tanko oli sijoitettu täsmälleen peräaukon alapuolelle. Jack näki, kuinka Nickin lihakset jännittyivät ja pojan koko keho tärisi asituksesta, kun tämä yritti pitää itsensä riittävän ylhäällä.

   Caroline asetti kidutustuolin viereiselle pöydälle oudon sähkölaitteen, josta meni johto pistorasiaan. Laitteesta lähti sen lisäksi kaksi johtoa, joiden päissä oli samanlaiset pihtimäiset kuparikoskettimet kuin auton käynnistyskaapeleissa. Itse laitteessa oli katkaisin ja säätövipu, jossa oli asteikko yhdestä viiteen. Vipu oli asennossa kaksi. Jack ymmärsi, että laitetta oli tarkoitus käyttää sähköiskujen antamiseen – mutta käytettäisiinkö sitä häneen vai Nickiin?

   Lucy otti toisen johdoista ja kiinnitti sen Nickin alla olevaan rautatankoon.
   - Mutta minnekäs me tämän toisen koskettimen laittaisimme, hän sanoi ottaen vuorostaan sen valmiiksi.
   - Ei enää sähköä, Nick valitti hiljaa.
   - Kyllä vain, ja juuri sinne, mihin arvasitkin, Lucy sanoi ja antoi koskettimen sahalaitaisten haarojen puristua Nickin kalun ympärille. Poika parkaisi tuskasta.
   - Joko valitat? Tämähän on vasta kidutuksen valmistelua. Mitenkähän paljon valitat, kun kidutus alkaa? Lucy ivaili kauhistunutta poikaa. Sitten hän käänsi sähkölaitteen katkaisijan päälle.

   Seurasi odotus, kun Nick kamppaili pitääkseen itsensä irti sähköä johtavasta raudasta. Caroline käytti ajan hyväkseen panautumalla kiinni Jackin alastomaan vartaloon, sivelemällä pojan paljasta ihoa ja puristelemalla tämän kiveksiä. Jack ei juuri huomannutkaan tätä uutta nöyryytystä, vaan katseli lumoutuneena kärsivää Nickiä. Pojan kasvot vääristyivät tuskasta ja alaston vartalo tärisi, kun hän ponnisti kaikki voimansa välttyäkseen sähkökidutukselta.

   Lopulta Nickin voimat eivät enää riittäneet, vaan hänen oli annettava periksi ja pästettävä itsensä vajoamaan rautatangon päälle. Kosketus sai Nickin huutamaan tuskasta ja tempautumaan ylöspäin kouristuksenomaisesti. Poika pysyi kamppaillen ylhäällä hetken, kunnes voimat taas loppuivat ja sama kärsimysnäytelmä toistui. Nick taisteli tuskaa vastaan pitkään, kunnes ei enää jaksanut, vaan hänen oli pakko päästää tuskaa tuottava tanko tunkeutumaan sisäänsä ja kestää yhtämittaisen sähkövirran aiheuttama kärsimys. Nick huusi huutamistaan. Lopulta tajuttoman pojan pää retkahti rintaa vasten.

   - Nyt on sinun vuorosi kärsiä sähkökidutusta, Lucy sanoi Jackille.

  • Leopardipoika

   Lucy irrotti sähköjohdot tajuttomasta Nickistä ja vaihtoi toisen pihtikoskettimen tilalle hieman lusikkaa muistuttavan työkalun, jossa oli kuminen kahvaosa, metallivarsi ja varren päässä parin sentin kokoinen metalilevy. Jack ymmärsi, että sillä oli tarkoitus kosketella hänen alastonta vartaloaan niin, että sähkö kulkisi sen ja toisen, paikallaan pysyvän elektrodin välillä.

   Jack ei yllättynyt lainkaan, kun Lucy kiinnitti pihtikoskettimen hänen peniksensä päähän. Poika ymmärsi, että armon pyytäminen olisi turhaa, joten hän vain irvisti tuskasta terävien metallisärmien puristaessa armottomasti herkkää elintä.
   - Oletko valmis tuskaan? Lucy kysyi sormeillen samalla pojan kiveksiä. Jack ei vastannut mitään. - Saat olla taas silmät peitettynä, kuten ruoskinassakin. Tiedätkin jo, että se tekee kärsimyksen kovemaksi, nainen jatkoi ja Caroline sitoi pojan silmät.

   Jack odotti sähköiskua paljas vartalo pelosta täristen. Hän ei tiennyt, miltä se tuntuisi, mutta Nickin äskettäinen tuska todisti, että kokemus olisi hirveä. Ja niin se olikin. Elektrodi painettiin Jackin tiukkoihin vatsalihaksiin. Kipu oli sanoinkuvaamaton, kuin tuli olisi käynyt pojan vatsan ja peniksen väliä. Jack olisi halunnut käpertyä kasaan, mutta kahleet estivät kaiken rimpuilun. Tuskaa kesti vain muutaman sekunnin, mutta se tuntui ikuisuudelta.

   Kivun lakattua Jack tunsi, kuinka veri valui kahleiden hiertämistä haavoista pitkin käsivarsia. Ja sitten tuli uusi sähköisku, tällä kertaa reiteen. Iskuja tuli lisää ja lisää: reisiin, jalkapohjiin, vatsaan, rintaan, kylkiin ja pakaroihin. Ja tietysti tuska tuntui aina koviten jatkuvasti rääkätyssä kalussa.

   - Laita se neloselle, Jack kuuli Lucyn sanovan Carolinelle.
   - Eiii, minä en jaksa enää. Tunnustan ihan mitä vain ikinä haluatte. Sanokaa vain, niin minä tunnustan, kunhan tämä loppuu, poika vaikeroi. Elektrodi painettiin Jackin vasempaan kivekseen. Kipu oli kovempi kuin koskaan aiemmin ja Jack huusi.
   - Niinkö oikein? Lucy kysyi ja jatkoi: - Allekirjoitatko tunnustuksen lukematta sitä?
   - Ihan mitä vain, Jack lupasi. Elektrodi kosketti pojan oikeaa kivestä. - Auuuuuh! Aaaaahhh! Ihan mitä vain!

   - No hyvä, Lucy sanoi. Meillä on tunnustus valmiina. Allekirjoita se ensin. Sitten saat opetella sen ulkoa ja se on parasta osata hyvin. Jos kertomuksesi poikkeaa siitä vähänkään, sinut tuodaan tänne takaisin ja kaikki aloitetaan alusta...

   • novellien lukija

    Tarina on edelleen hyvä. Toivon mukaan se edelleen jatkuu!:)


   • Leopardipoika
    novellien lukija kirjoitti:

    Tarina on edelleen hyvä. Toivon mukaan se edelleen jatkuu!:)

    Tuo oli viimeinen osa. Koetan saada uuden jutun alulle piakkoin.


  • Hoses

   Löysin tällaisen vanhan tarinan. Mielenkiintoinen tarina, ei liian utopinen ettei voisi olla ihan faktaakin. Etelä Amerikassa on tuollaista aikoinaan ollutkin, mm Chile ja Argentiina esimerkkeinä. Niissä maissa oli sotilasjuntat vallassa 70-80 luvuilla, paljon ihmisiä pidätettiin. Jopa aviopareja pidätettiin, ja kidutettiin. Laitettiin vaimo katselemaan miehensä käsittelyä, ja mies vaimonsa käsittelyä. kaikkea kokeiltiin ja tehtiin, seksuaalinen kidutus oli yleisintä, myöskin se oli se tehokkain ja pahin kidutuksen muoto.
   Alastomuus on hyvin tärkeässä osassa kidutusta, ja nöyryytys. Kaikki uhrit vihaavat alastomuutta, olla siinä paljaana monien kiduttajien silmien edessä. siinä itsetunto romahtaa hetkessä. kiduttajilta ei jää yleensä mikään kehon osa arvostelematta, ja ilman huomiota. kaikki paikat käydään läpi kirkkaissa kohdevaloissa.
   Monille se on piinaavampaa, kuin itse kipu. kuvitelkaa esimerkiksi lihavia uhreja, kuinka järkyttäviä häpäisyjä ne joutuvatkaan kestämään kidutuskammioissa.

   • Anonyymi

    Että tämmöisiä tarinoita. Onhan tuota kiduttamista ollut nykyisin sivistyneiksi luokitelluissakin maissa. 90-luvulla entisen Jugoslavian alueella vangit laitettiin puremaan toisiltaan kivekset oikeasti tohjoksi. Voi vain kuvitella miltä se tuntuu kun terävät hampaat ruhjovat pinkeän kiveksen, sen yläpuolella olevan spagettimaisen lisäkiveksen ja siemenjohtimet. Jääköhän siitä henkiin shokista ja kivusta? Ja toimituksia on kaksi! Vai saatiinkohan ne repimällä ulos kivespussista ja siemenjohtimet hermoineen katkaisemalla kerralla ulos?
    En välittäisi kokea tuota. On ihmeellistä, miesten jalkoväliin on pudotettu tuollaiset sisäelimet alttiiksi ihan kaikelle kivulle ja vammoille.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

   Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
   Maailman menoa
   147
   4059
  2. Teholla nyt jo 72 ihmistä. Enemmän kuin kertaakaan 2020 alun jälkeen

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008544154.html Nyt omikron alkaa viemään teholle ja hurjin viikko alkaa huomenna. 72 on nyt teholla. Ottakaa rokot
   Maailman menoa
   255
   2658
  3. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

   “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   2175
  4. Nakkilassa tapahtuu

   Missä päin Nakkilaa tuo aamullinen ampuminen tapahtui? https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008543567.html
   Nakkila
   16
   1900
  5. Mies, olisiko meidän

   Aika kohdata IRL ja selvittää asiat?
   Ikävä
   49
   1183
  6. Hyvä on nainen myönnän

   Pilkkasin sinua muutaman kerran koska tahdoin että lähdet pois mielestäni mutta oikeasti tahdon sinua koko ajan ja tahtoisin riisua tuon roikkuvan pai
   Ikävä
   45
   1090
  7. Vastaa mies rehellisesti

   Kohdataanko me enää koskaan?
   Ikävä
   111
   1089
  8. Karvoitus naisella

   Pitääkö jo ennen treffejä kertoa miehelle,että olen karvainen pimmsasta ja kainaloista. Osallehan tälläinen on ällöttävää ja mua taas sattuu kun mies
   Sinkut
   147
   940
  9. Sun elämäsi rakkaus

   viettää nimipäiväänsä milloin?
   Ikävä
   31
   858
  10. Jos kaivattusi

   Makaisi alastomana edessäsi, niin mitä tekisit?
   Ikävä
   64
   799
  Aihe