Afrikkalainen valkosipuli?

Mitä?

Eli millainen on "afrikkalainen valkosipuli" ja mistähän sitä saa? Televisiossa oli vissiin jotain juttua ja väitettiin vissiin että se ei syötynä aiheuta valkosipulin tuoksua kuten "tavallinen" valkosilupi aiheuttaa. Mikähän tuo "afrikkalainen valkosipuli" on kun en löydä mitään tietoa hakukoneilla?

7

410

  Vastaukset

  • ja näyttäisi googlettamalla löytyvän taimimyymälä Caritasta (taisi olla Espoossa). Olisko näistä apua?

   • Tulbaghia / Eteläafrikkalainen valkosipuli: Kasvaa aurinkoisella paikalla. Käytettävät osat: kukka, varsi ja lehdet.
    Tiedustelut: Taimimyynti Carita Huttunen, Espoo, 09-596451


   • Kiitos vastauksesta, se ratkaisi koko asian! En hoksannut liittää hakusanoihin etelää ja en tiennyt mistä ohjelmasta oli kyse.


   • Mitä? kirjoitti:

    Kiitos vastauksesta, se ratkaisi koko asian! En hoksannut liittää hakusanoihin etelää ja en tiennyt mistä ohjelmasta oli kyse.

    valkosipuli lajia talvivalkosipuli ja helmivalkosipuli mistä olette keksineet tämän afrikkalaisen lajin.Tai olisikohan näistä jalostettu muunnos.


   • vain kaksi kirjoitti:

    valkosipuli lajia talvivalkosipuli ja helmivalkosipuli mistä olette keksineet tämän afrikkalaisen lajin.Tai olisikohan näistä jalostettu muunnos.

    virallinen nimi, mutta ainakin Tila-ohjelman tiedoista tuollaisen nimen löytää. Myös googlettamalla (eteläafrikkalainen valkosipuli) löytyy tietoa. Taistelemaan en nimestä rupea...


  • Mitähän teen täällä

  • Ihmetelkää nyt sitten vielä elefanttivalkosipulia kun kerran ihmettelette.. On olemassa-jos ette usko niin googlatkaa!

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   330
   6530
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   184
   3217
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   97
   1491
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   16
   779