Sienen/hiivan tms. totaaliseen HÄÄTÖÖN

Konstit TARPEEN

En tiedä mikä mulla on mutta seuraavanlaiset vaivat on olleet kiusanani itselläni ja kumppanillani jo toista vuotta.

1. SITKEÄ LIMA. Tekisi mieli lisätä yksi ylimääräinen i-kirjain tohon väliin. Liimaa tämä oikeasti on. Pysyy nenässä ja nielussa sitkaasti. Vaikuttaa ääneen, joka on painuksissa ja aina vähän tukossa. Kurkkua ärsyttää, nenä tukkoisen tuntuinen.

2. Silmät punoittaa pahasti, valkuaiset harmaantuu/kellertyy, suonet näkyy voimakkaasti reunasta reunaan ja silmiin koskee. Näkökentässä "vaarattomat" läikät ja pisteet tulleet nyt. Iho silmien ympärillä punoittaa.

3. Turvotusta suolistossa. Ulostuksen ja röyhtäämisen vaikeutta. Painon tunnetta nielussa. Lievästi ärsyyntyneet limakalvot. Se lima, se lima...

Tässä on ihan tosi kyseessä, oireet pahenee kun aikaa kuluu ja jotain haluais tehdä. Lääkärillä/silmälääkärillä ollaan kuin ei haluttaisi asioida kanssani (nopeasti katsotaan ja sitten ulos!) joten ilmeisesti ollaan tekemisissä sellaisen asian kanssa johon normaali lääketiede ei pysty. VERIARVONI ON TÄYDELLISET!! Minulla EI OLE OLLUT TULEHDUKSIA! Tässä on jotain mikä ei näy niissä testeissä jota minulle on tehty.

Samat vaivat on kumppanillani ja ne tuli meille yhtä aikaa.

P.s. Ei ole homeasunto. Ei ole väliä missä on.

19

10541

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sienet ja bakteerit

      jotainhan siellä kasvaa ,tee nenähuuhteluja suolalla

      • Lima-lama

        Nenää on huuhdeltu säännöllisesti kuukausia merisuolalla vaan en ole huomannut mitään muutosta! Nenä on vain tukkoisempi huuhtelun jälkeen, johtuen siitä, että limakalvolle jähmettynyt tahmea lima alkaa hitaasti liueta ja varmaan siitä kosteudesta. Mutta se lima ei koskaan häviä, koska sitä muodostuu koko ajan lisää. On kuin raakaa kananmunan valkuaista suussa koko ajan KOKO viimeisen vuoden ajan. Silmiin sattuu ja se huolettaa. Mitähän siellä on? Olen alkanut huuhdella silmiä nyt samanlaisella suolaliuoksella ,mutta eipä tunnu auttavan. Kauankohan sitä tulisi jatkaa ennen kuin muutosta alkais tapahtua? Vuosi, pari..? Ja miten se tuhoaisi tämän liman aiheuttajan koko kehosta? Vähän epäilyttää että tässä nenähuuhteluilla sitä tehdään..


      • Lima-lama

        ..terveyskeskuksessa pariin otteeseen viime vuonna. Ei siellä mitään näkynyt NIISSÄ kokeissa jota mulle tehtiin. En tiedä minkälaista koetta mun pitäis pyytää mulle tehtävän? Vähän vinkkiä???!?!


      • sienet lähtee

        Uudet rokotekokeet tehdään vain skepoilla, koska skepot ovat rokoteuskovaisia ja heihin eivät rokotteiden haittavaikutukset pure tai vaikuta.
        Skepoilla on 100% suoja kaikkia rokotteiden haittavaikutuksia vastaan, muut sensijaan sairastuvat rokotteisiin noin100%:sti ja moni vieläpä kuolee rokotteen aiheuttamaan sairauteen ennemmin tai myöhemmin.

        Herää suuri kysymys: Suojaako rokoteuskovaisuus skepoja rokotteiden haittavaikutuksilta????????????????
        Ehkäpä kyseessä on rokoteuskovaisuudesta johtuva lumevaikutus!?
        Mene ja tiedä!?

        Tietenkin tehdään kaksoissokkokokeet.
        Mitään näistä kokeista ei tehdä lapsukaisilla kuten ennen, vaan raavailla skeposilla.


    • vinkkejä löytyy

      En osaa oireiden perusteella sanoa, onko vaiva hiivan aiheuttama, mutta jos on, tiedän kyllä vinkkejä hiivan häätöön. Tässä näitä itse käyttämiäni:

      -sokeri ja melkein kaikki muutkin hiilihydraatit ruokavaliosta pois (esim. valkoinen vehnä), en suosittele riisiä, perunaa tai pastaa
      -hiivatuotteet pois
      -juustossa voi olla myös hiivaa/sieniä, joten niitä kannattaa välttää, itse käytän vain leipäjuustoa ja mozzarellaa
      -etsi netistä, mitkä ruoka-aineet auttavat kehoa muuttamaan emäksiseksi eli hiivalle huonoksi kasvualustaksi (esim. kurkku, vesimeloni, raaka porkkana, sitruuna)
      -makeita hedelmiä kohtuudella tai ei lainkaan
      -maidon pois jättäminen vähentää limaa huomattavasti

      Tärkeintä on, ettei hiiva saa sokeria ravinnokseen. Taistelussa on hyvä käyttää näitä lisäapuja:

      -teelusikallinen ruokasoodaa kylmään vesilasilliseen sekoitettuna 2 kertaa / pv
      -Valmarin-sitraattiliuos veteen sekoitettuna on hyvä, samoin sitruunan mehu veteen sekoitettuna
      -voit käyttää pau d'arco -nimisiä luontaistuotekapseleita
      -maitohappobakteereita samoin (boulardii pitäisi olla erityisen tehoava hiivaan)
      -otsonihoito tai otsonivesi on piste iin päälle (itse juon 1 litran otsonoitua vettä joka päivä)

      Ja että onko minulla hiiva hävinnyt näillä? Ei kokonaan, koska olen repsahtanut välillä makeisiin herkkuihin :( Tunnen kyllä seuraukset siitä heti (suolistossa ja kurkussa) ja olen nyt päättänyt olla kokonaan sokerittomalla kuurilla ainakin kaksi viikkoa.

    • TheOneAndOnly

      Tuo kyllä kieltämättä vaikuttaisi joko ympäristöstä johtuvalta tai sitten te kumpikin olette saaneet jonkin ihme tartunnan samaan aikaan.

      Kuinka kauan olette olleet poissa kotoa maksimissaan? Milloin tuo vaiva alkoi? Tapahtuiko niihin aikoihin jotain dramaattista fyysistä tai psyykkistä teille molemmille?

      Kun kerran veriarvot on kohdallaan niin kyse on todennäköisesti jostain emotionaalisesta/energeettisestä häiriöstä. Homeet sun muut kyllä näkyis veriarvoissa.

      -Pete

    • sairastanut

      Hiiva se on lekurille ja käsket katsomaan nenäontelon pienellä kameralla nenän kautta. melkovarmasti löytyy peitteet, huom ei näy suussa ellei paha. Itse käytin Mycostatin 100 000 iu/ml merkkistä ainetta jota purskutellaan suussa ei auttanut mutta keksin että annan valua nieluun ja pistän pään alaspäin jo tehos , erittäin kivuliasta polttaa mutta auttaa .

    • se gersonist1

      Minulta parani ruokavaliolla parissa viikossa. Jatkuva limaneritys lakkasi, nivelet notkistuivat, ähky olo muuttui pirteäksi, väsymys energisyydeksi.

      Jätin pois lihan, maitotuotteet, rasvan (paitsi luomupellavaöljyn), sokerin, suolan, viljatuotteet (paitsi viipale suolatonta ja hiivatonta ruisleipää päivässä jos ei osaa olla ilman, ja kaurapuuroa joka päivä), alkoholin, kahvin ja teen, kaiken prosessoidun ruoan. Join runsaasti vastapuristettua luomuvihannesmehua joka päivä.

      Olo oli pian kuin kaksikymmentä vuotta nuorempana. Noudatin hyvää ruokavaliota puolisen vuotta. Sitten valitettavasti kämppäkaverin huono esimerkki sai minut lipsumaan ja nyt olen syönyt vuoden verran paljon sellaistakin, mitä en haluaisi enkä syönyt tarpeeksi sitä, minkä tiedän hyväksi. Hiiva ei ole vielä tullut takaisin, luulen, mutta nenä on taas alkanut vuotaa jonkin verran ja joudun sylkemään limaa aika paljon - ei kuitenkaan läheskään yhtä kamala olo kuin ennen, kun vielä söin holtittomasti kaikkea.

      Suomessa on vaikeaa ja kallista syödä luomuhedelmiä ja vihanneksia pelkästään. Marja-aika onneksi auttaa, kun voi itse poimia pakastimensa täyteen apetta talven varalle.

    • Bakteeripula limakal

      Kannattaa lukea tekstit ennenkuin tekee johtopäätöksiä!
      >>>>>>......................Huom! Ylläolevat bakteeriohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kyseessä ei olisikaan allamainittu(B.) kvht-altistus!..................................
      http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-kadonneiden-elamaa-yllapitavien-probiootti-bakteerienmhb-arvoitus-ja-homeiden-antibiootti/
      ...

      Vierailu Probiootti-bakteereiden maailmaan:
      http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/
      ...

      Hiivasieni, bakteerit, jne käyttävät sokereita ravintonaan! Kun vähennät sokerien käyttöä, niin myöskin mm limaneritys vähenee. Senkin takia pitää tehdä tuo "rasva- ja probiootti-remontti":
      http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-tee-tasta-elamantapa-rasva-ja-probiootti-remontti/

    • Verkkohyökkäys ja
    • Minulla auttoi

      1. Varsinkin maito aiheuttaa minulle sitkeää limaa, joten olen luopunut maitotuotteista lähes kokonaan. Joskus syön juustoa ja se ei harvoin syötynä ole ongelmaksi, mutta maito aiheuttaa heti paljon limaa.
      2. Olen huomannut, että A-vitamiinin puute aiheuttaa minulla silmien vetisyyttä ja kutinaa, joten syön tai otan A-vitamiinia pillereinä.
      3.Kokeile tohon suolisto-ongelmaan maitohappobakteeja, minulla ainakin auttoi.

    • juustooo

      vilja ja sokeri pois

    • Sama ongelma ollut

      Gluteenipitoiset viljat, pästoroitu maito pois sekä sokeri! Hiivaa myöskin vältä. Kannattaa kokeilla Ion Detox hoitoa joka poistaa hiivaa elimistöstä silminnähden.

    • omehome

      kyllä se homeasunto vaan ekana mieleen tulis... Ei ne oireet ehkä ehdi mennä pois jos ei ole kovin kauaa poissa. Jotkut homeethan on niin sitkeitä, että pois muuttaessa ei sais vaatteitakaan ottaa mukaan, koska kulkeutuu niiden mukana

    • Rokotteilla lähtee

      Uudet rokotekokeet tehdään vain skepoilla, koska skepot ovat rokoteuskovaisia ja heihin eivät rokotteiden haittavaikutukset pure tai vaikuta.
      Skepoilla on 100% suoja kaikkia rokotteiden haittavaikutuksia vastaan, muut sensijaan sairastuvat rokotteisiin noin100%:sti ja moni vieläpä kuolee rokotteen aiheuttamaan sairauteen ennemmin tai myöhemmin.

      Herää suuri kysymys: Suojaako rokoteuskovaisuus skepoja rokotteiden haittavaikutuksilta????????????????
      Ehkäpä kyseessä on rokoteuskovaisuudesta johtuva lumevaikutus!?
      Mene ja tiedä!?

      Tietenkin tehdään kaksoissokkokokeet.
      Mitään näistä kokeista ei tehdä lapsukaisilla kuten ennen, vaan raavailla skeposilla.

      • Häätö sienille

        no ny skeposilta lähtee ne sienekkin, kun ton kokeen alottavat!


    • Anonyymi

      Miksi linkkejä toistellaan ?

    • Anonyymi

      Käsittääkö ap, että nostamansa ketju on jo yli 14 vuoden ikäinen? Siinä ajassa kurkun lima hoituu kyllä tavalla tai toisella.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe