Ei enää leijonia!!!

Lehemä72

Olen härkänainen, ja sortunut seurustelemaan 3/4 kertaa leijonan kanssa. En ole millään uskonut. Nyt vielä avioero leijonasta. Hän on narsistisin, epäkäytäännöllisin, käsittämättömin tapaus ikinä! Olen ikionnellinen, että oma poika syntyi yliaikaisena neitsyeksi. Isänikin on leijona, ja olen yhä pahenevassa määrin alkanut inhota koko huru-ukkoa. Onko leijonat hulluja? Vai onko MIEHET hulluja? En tiedä, kun otos on tällainen.

Onko ihan virallisesti totta, ettei leijona ja härkä pysty pärjäämään keskenään?

15

2123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • härkäN

      aloin noin viikko sitten seurustella Leijonan kanssa ja nyt en ole kuullut koko ukosta kahteen päivään! eli se siitä sit?? kaverikin on Leijona ja vaikea tapaus tämäkin :P

      • Lehemä72

        Tämäkin vielä, niin tuttua! Minulle teki tässä viikonloppuna samanlaisen katoamistempun pari viikkoa sohvalla köhönnyt kauris. Treffisivulta löysin, tai hän löysi minut. Pelkuri ei viitsinyt kertoa, että se oli siinä. EN nyt viitsi kaurihista yleistystä vielä vetää, niiden kun pitäisi toimia härän kanssa. Vika kallistuu jälleen sukupuolen puolelle...


    • harmi kun

      Sinulle on sattunut huono mäihä, ettekä ole tulleet toimeen. Mutta luulen kyllä että näin on, leijona ja härkä eivät vain siedä toisiaan. Jossakin määrin kyllä, samanlaista huumorintajua on jossakin sielä,mutta... ei, emme pärjää keskenämme.
      Hyvää jatkoa kuitenkin, ei se elämä tähän kaadu! :)
      Leijonanainen

    • w.esimies

      Rapun kanssa teillä synkaa hyvin.

      • kirjoitit

        Älkää härkänaiset vaan sortuko rapuihin älkää ainakaan huonon itsetunnon omaaviin siitä seuraa katastrofi! Rapu telkee teidät kotiin ja pois muiden ihmisten silmiltä jotta saisi mustasukkaisuudesssaan ja omistushalussaan! Manipuloi teidät tukehduksiin ja saa teidät uskomaan etä kaikki on vain teidän parhaaksenne ja rakkautta!!varkaa


      • Härkä

        Kokeiltu ja unohettu. Rapu oli lapsellinen, ei osannut näyttää tunteitaan eikä välittänyt muusta, kuin omasta navasta(puhun nyt yksilöstä, en kaikista ravuista:). Ravun kanssa sai olla kokoajan ihmettelemässä missä mennään ja hänen saaminen kuorestaan ulos kesti vähintään vuoden. vuoden ja 7kk jälkeen piti sanoa sopimus irti, koska elämässä ei ravulla ollut mitään tavoitteita eikä kiinnostanut tulevaisuus. Itse taas härkänä haluan miettiä tulevaisuutta ja tehdä siitä kauniin.


    • patrantumaton idiootti

      "Hän on narsistisin, epäkäytäännöllisin, käsittämättömin tapaus ikinä"

      Ettekö vielä tienneet. Leijona on ainoa merkki, joka on käytännön asioissa avuton ja oppimaton idiootti.

      • näin on

        Leijona on ainoa merkki, joka on käytännön asioissa avuton ja oppimaton idiootti....

        Saattapi olla perää, ex-mieheni alkoi opiskella lentokone mekaanikoksi ja sinä päivänä päätin että lentokoneeseen en astu, jollen ole ihan varma onko kyseinen henkilö päässyt ropeloimeen konetta.

        Muuten Leijona, sympaattinen, anteeksiantava, rakastava.. Loistotyyppi.
        2 tuntia Härän kanssa samassa huoneessa niin toistensa kurkuissa kiinni. Välimatkaa 100 kilsaa, hyvin toimeen tullaan.


    • nennanen

      Itse olen leijonanainen ja avokkini on härkämies. Tulemme toimeen paremmin kuin hyvin. Seurusteltu on kaksi ja puoli vuotta,tunnettu vuos ennen sitä. Perheenlisäystä tulossa ja avoliittomme kukoistaa. Leijona-härkä-yhdistelmä voi siis onnistua,siitä olemme elävä todiste. Muistattehan sen,että samanmerkkiset mies ja nainen ovat erilaisia,johtuen juurikin siitä sukupuolesta. ÄLKÄÄ SIIS KAIKKIA LEIJONIA SORTAKO JA HAUKKUKO!!!

      Lisäisin vielä,että tämä kyseinen härkämieheni on parasta mitä minulle on tapahtunut,samoin minä kuulemma hänelle. Joten,ei olla kaikki leijonat samasta puusta veistettyjä!!

      • Nimetön

        Olen täysin samaa mieltä


    • ...suhde.

      Itse olen leijonanainen ja nuorempana seurustelin yli vuoden verran härkämiehen kanssa, vaikka hän sanoi, ettei minua rakasta. Se oli itselleni niin kurjaa aikaa, että paljoa ei viitsi edes muistella. Miksi oikein lähdin leikkiin mukaan.
      Miehen mielestä olin lähes aina väärässä, jos esim. kerroin jotain asiaa mitä olin lukenut lehdestä. Se oikeasti rupesi kyllästyttää NIIN paljon, etten enää edes loppujen lopuksi viitsinyt väitellä vastaan vaikka oisinkin ollut oikeassa. Tässä suhteessa minua aliarvostettiin, mikä taitaa kuulua ihan Härän luonteeseen vaikka hän sitä ei tahalleen/tietäen tekisi.
      Onneksi pääsin eroon tästä miehestä. Hän nimittäin muutti puoleksi vuodeksi ulkomaille ja luuli vielä takaisin tullessaankin, että olisin jatkanut seurustelua (minulla oli jo uusi poikaystävä).
      Eräs toinen tuntemani Härkämies on erittäin ärsyttää sorttia. Kukaan läheisistäni ei hänestä pidä paitsi hänen avovaimonsa, joka sattuu olemaan minulle sukua... No tämän miehen kanssa on palannut pinna monet kerrat, mutta olen aina pitänyt mölyt mahassani! Vain kerran sen verran pahasti uhonnut meillä kotona nyrkeillään, joten silloin huusin takaisin naama punaisena...

      Voihan se olla, että Härillä(ainakin miehillä) on tapana olla vähän kiusaava luonne, joka pistää Leijonan näkemään punaista ja ärsyyntymään helpommin.

      Nämä tuntemani härät ovat taas kovin erilaisia...Mutta en minäkään ole ihan tavallinen leijona... eihän kukaan ole...

      • olla oikeassa.

        Jostain syystä leijonien kanssa menee itselläni vähän ristiin - jostain syystä leijona yleensä ottaa nokkiinsa, jos esitän eriävän mielipiteen, vaikka tekisinkin sen vain itseäni ilmaistakseni enkä toista mitenkään peitotakseni. En varsinaisesti koita jyrätä, mutta saahan minullakin olla mielipiteeni! Tunnen kyllä erään leijonan, joka ei ehkä niin leijonamainen ole, mutta hänen kanssaan tuntuu melko usein ajatukset menevän yhteen. Hän kuuntelee mielipiteitäni ja minä hänen.


    • SINIKUKKA

      Voi sinua, EI HOROSKOOPPI MERKILLÄ OLE VÄLIÄ.Kyllä se on niin ,että ihminen ja hänen persoonansa vaikuttaa miten kelläkin menee... HYVÄÄ KESÄÄ VAAN SINULLE.

    • härkänainen

      Mullaki omakohtainen kokemus härkänainen ja leijona mies... Huh huh!!! Ei toimi, ei. Kaveri(nainen) on härkä. Hänen miehensä laijona. Ei toimi, ei...

    • Härkä

      .. ei sitte vaij toimita ? Hyvin menee omassa asunnossa kissojen ja koirien kanssa. :) Perhe ja omakotitalo on jo suunnittella. Ei tästä enää mihinkään olla vaihtamassa. Mikähän on mahtanut mennä muilla pieleen?? Meillä ainoa ongelma on mustasukkaisuuteni, jonka saan kyllä kuriin, kunhan vain ajattelen järkevästi. Jos Jellona on tarpeeksi rakastava ja kummatkin kestävät toistensa pienet oikut, kaikki on hyvin :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe